några dagar på engelska Serkut: yhtä rakkaita ja ärsyttäviä kuin sisarukset

Viikonloppuna ne tulivat taas. Ne ärsyttävät penskat, jotka heräävät lauantaiaamuna ennen seitsemää, tulevat hyppimään päälle, sytyttävät valot huoneeseen, juoksevat huoneesta pois ja laittavat telkkarista lastenohjelmat täysillä päälle. 
Ne vievät just sen Aku Ankan, joka itsellä sattuu olemaan kesken. Ne ovat koko ajan liikkeessä, etenevät kärrynpyörillä ja riehumisliikkeillä ja hyppäävät roikkumaan niskaan.
Ne ovat koko ajan äänessä: kirkuvat, huutavat, laulavat sekä hittibiisejä että itse sanoittamiaan, tulevat koko ajan puhumaan ties mitä ”pehmolelut katosi, tule etsimään niitä heti nyt ja haluatko nähdä, miten kiipeän ovenkarmeja ylös” -tarinoitaan ja nauravat koko ajan.
Ne vetävät hetkessä koko vaatekaapin lattialle, jos etsivät yhtä lelua vaatteiden keskeltä. Ne haluavat koskea jokaiseen tavaraan ja tehdä itse kaiken. Ne eivät ymmärrä, että kymmenenvuotiaan pojan tavarat eivät ole tarkoitettu pienille tytöille.
Ne tunkevat syliin istumaan kirjan kanssa eikä niille riitä yhden sadun lukeminen. Ne haluavat koko ajan vaan lisää aikaa ja huomiota. Ne haluavat reppuselkään, jos ollaan vaikka paistamassa laavulla makkaraa ja pitää kävellä ihan lyhytkin matka. Ne haluavat koko ajan, että niille näytetään pelejä, joita on isomman serkun puhelimessa.
Ne piirtävät aika söpöjä piirustuksia, joita antavat lahjaksi koko ajan. Ne tulevat koko ajan tuomaan jotain barbia, jolle pitää laittaa joku irronnut jalka takaisin kiinni, koska isommat osaa auttaa semmoisissa. Ne katsovat samanlaisilla silmillä kuin jollain Petshopeilla.
Vaikka ne ovat tyttöjä ja vasta 2,5-, 6- ja 8-vuotiaita niin on ne aika söpöjä ja ihan jees. Pieninä annoksina. Ne on kuitenkin meidän serkkuja.

Kommentit

sobienie królewskie pole golfowe 6 kommenttia

alüminyum profil fiyat listesi Pyykkivuoristo? Tai joku sellainen, jota ei voi käsin koskea? Pyykki-ilmakehä? Blogini nimi oli ensin Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen, mikä on suora lainaus Kaija Koon Supernaiset-kappaleesta. Lyhensin viime syksynä blogini nimen napakammaksi. Pyykit jäi vaikka nimi lyheni 😉 Pyykit on ikuisia kuin timantit.

kännykän paikannus google Luin tän kaks kertaa ja silti meinas jäädä kommentti laittamatta! Nyt siispä kommentti 😀 Kävin lukemassa! Ja oli kivasti kirjoitettu.

thadenstraße hamburg buddhistisches zentrum Ihana kun on iso suku 🙂
kansainvälinen seurakunta helsinki

montako prosenttia x on ystä Sekin meiltä löytyy, mutta minulla on vain yksi sisko, jolla on kolme tyttöä, joten lapsia on kuusi, kun tapaamme. Miehen puolelta löytyy vielä yksi ihana pieni tyttöserkku.

señora acero 2 capitulo 16 parte 4 Kiva postaus. Sulla on muuten ihana bloginnimi. Meillä on niin isot pyykkivuoret aina etten edes voi kutsua niitä vuoriksi, mikähän olisi isompi kuin vuori???

mies vailla menneisyyttä soundtrack

baiersbronn touristik büro auton pysäköinti pihatielle Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty käsi kipsissä autolla ajaminen *

gómez palacio durango méxico

halil ibrahim sofrasının anlamı nedir

jouni hynynen kesämies

gernotshagen märe aus wäldernen hallen lyrics

viiniä malja marttyyreille chords

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä