tapahtumat tänään lappeenranta 16. luukku: Loma lasten ollessa pieniä ei ole loma

Kuva kirjasta Onhan tässä palautusoikeus? Joka naisen opas äitiyden iloihin. Anne Tailor: Atena 2013.
keitetty kananmuna kelluu vedessä Loma mökillä. Auringonottoa rannassa, nuotiolla tehtyä ruokaa, siskonpetejä tuvan lattialla, koko suku lähekkäin, laiturinnokassa kirjan lukua varpaiden koskettaessa veden pintaa.
närpiäiset ei viittomakielellä
yliopiston kirjasto aukioloajat jyväskylä Loma aurinkorannikolla. Kansainvälisen lentokentän innostava kuhina, hiekkarantojen polttava hiekka ja turkoosinsininen meri, herkullisten ruokien tuoksu katukahviloista, yöelämän syke.
arroz caldoso con pollo arguiñano
oletteko palanneet yhteen eron jälkeen Loma serkkujen luona. Pitkiä keskusteluja siskon kanssa yöllä muiden nukkuessa, ison joukon pulkkamäkihetkiä, halaukseen nukahtaneet pienet serkkutytöt.
Let´s face it naiset. Tällä oivalluksella karistatte liiat odotukset heti alkuun: käpylän työväentalo hinta loma lasten kanssa poissa kotoa on lastenhoitoa eksoottisissa olosuhteissa.
Taapero juokseen järveen tai mereen pää edellä joka hetki, kun ranta on alle kilometrin päässä. Leikki-ikäinen suostuu syömään vain ranskalaisia koko viikon. Vauvan unirytmi menee vieraassa paikassa nukuttamisyrityksen takia sekaisin viideksi kuukaudeksi. Aikuisten iltahetket jäävät siihen, että yksi pissaa sänkyyn, toisen unipupu on jäänyt siihen kivaan rantaravintolaan, josta isä sai äyriäisistä mahan sekaisin, Henna ei halua nukkua Henrin vieressä mutta Hilma taas haluaa nukkua Henrin vieressä eikä missään tapauksessa Hennan, vauvan pyllynpesu ei onnistu juuri missään niskakakkojen kulta-aikana eikä mies muistanut edes ostaa suklaata.
Kärjistäen, mutta kuitenkin. Ajatuksena mökkiloma on ihana, mutta esimerkiksi kaksikuisen ja kaksivuotiaan kanssa juuri sitä itseään: lastenhoitoa eksoottisissa olosuhteissa. Kyllä vain he heräävät kello 5.58 niin kuin joka aamu. Siinä sitten keittelemään aamupuuroa toisten, yökolmeen asti ilakoineiden kuorsatessa taustalla.
Mitä, eikö kenellekään muulle ole käynyt koskaan näin?
noppaa heitetään kaksi kertaa millä todennäköisyydellä Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai pixabay.com.

Kommentit

jesús cisneros ortiz 6 kommenttia

søndersø lægehus tlf Mahtavaa, että reissut menee noin hyvin!

värilliset piilolinssit vahvuuksilla hinta Pienten lasten kanssa on ehdottomasti helpointa olla kotona. Pari kertaa viime kesänä mökkeilimme vauvan ja 2-vuotiaan kanssa suvun mökillä ja olihan se ihan kamalaa. Isompi nyt meni jo kohtuullisesti serkkusarjan jatkona, eikä tarvinnut jatkuvaa vahtimista, mutta en kyllä ulos järven rantaan häntäkään päästänyt. Vauvaa ei ole tilaa laittaa kylmälle lattialle, ei juoksevaa vettä pyllyn pesuun, ruoanlaitto kestää ahtaissa oloissa ikuisuuden ja samaten tiskaaminen padassa lämmitetyllä vedellä, joudut koko ajan varomaan, ettei joku polta itseään puulieteen, yöllä lapset heräilevät sata kertaa hälinän ja oudon paikan vuoksi ja mieskin on koko ajan jotain puita pilkkomassa, niin saat hikoilla lasten kanssa yksin… Oikein rentouttavaa lomailua!

hengittäminen sattuu alaselkään Toistaiseksi ainoa ulkomaanmatkamme pelkän 1v:n kanssa onnistui kyllä nappiin. Jaksoi istuskella rattaissa nähtävyyksiä kierrellessä, ruoan sai ravintolasta valmiina ja hotellissa oli mukavaa ja rauhallista nukkua sekä juokseva lämmin vesi.

erich kühnhackl nhl Niinpä. Lähinnä siis ajattelin muistuttaa, että lapset ei voi kääntää mitään lomarytmiä "nukutaan myöhään ja rentoillaan vaan" päälle, koska ovat lapsia. Meilläkin on takana varmaan kymmeniä ihania lomia, mutta myös niitä, jolloin kaikki muut sukulaiset nukkuvat 10 asti ja meillä on täysi vauhti päällä klo 6. 😉

sałatka gyros z kurczakiem No nyt olen eri mieltä. Loma on aina loma ja matkat ovat onnistuneet mahtavasti aivan pientenkin vauvojen kanssa sekä taaperoiden (vain parin lapsen kanssa olisi varmasti ollut vielä helpompaa, kun aikuisten huomio olisi riittänyt vielä paremmin, mutta meillä isompi perhe 🙂 ). Se on asenne- ym. kysymys. Toki pettymyksiä voi tulla, jos lähtee baila-baila-asenteella. Me olemme muutenkin jatkaneet elämää pitkälti samojen muiden mukavien asioiden ,kuten matkailu, merkeissä perheellistymisen jälkeenkin sillä pienellä lapsi-twistillä. Vanhemmuusmarttyyriys on oma valinta.
Go for it and have a nice holiday!

château fleurs vincennes horaires Hei, kiitos, että jätit kommentin! Blogini yksi ideoista on sanoa huumorin ja sarkasmin keinoin se, mitä muut ajattelevat, mutta eivät uskalla sanoa ääneen. Kannattaa suhtautua huumorilla. 🙂 Kylä me ollaan reissattu tosi paljon lasten kanssa ulkomailla ja tietysti kesämökeillä. Ja hei, meidän mummolamatkatkin kestää 6h suuntaansa, joten jo se on seikkailu. Rakastan lapsiperhe-elämää, mutta onhan siinä välillä vähän säätämistä vaikka niiden niskakakkatilanteiden suhteen.

hammaskiven ehkäisy koira Jos kiinnostaa, niin lue vaikka nämä postakset meidän lomailuista:

fabergé egg discovered in scrap metal ramesh balsekar français

yle barbro björkfelt frankenstein 2014 izle hd türkçe dublaj full

kevyttä ruokaa reseptit rosalina mario wiki español

celestine prénom signification Tuo kuva on kyllä niin hyvä 😀

joanny krupy ślub Me kyllä tykätään paljon matkailusta ja ollaan lapsen kanssa melko paljon reissattu. Juuri eilen tultiin neljän päivän autoreissulta Riikasta.

günter grass tod reaktionen Mä isännän kanssa ollaan naurettu, että pitäis aina olla reissussa niin elämä olis helppoo. Silloin lapsi nukkuu hyvin ja muutenkin kaikki mennyt kivasti <3

pönttöuunin muuraus hinta

platomeslek yüksek okulu die dämonen von shannara ende Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty coupé carré plongeant *

istanbul metro marmaray hattı

jak dojade wrocław samochodem

kazım koyuncu selimina şarkı sözleri

lyrics kuningasidea enemmän duoo ku sooloo

lentäjien juhannus facebook

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä