lempeän tulinen linssikeitto 10. luukku: Lasten kasvamisen havaitsee järkyttävällä tavalla

onko täällä kilttejä lapsia englanniksi

minne jouluksi lämpimään Lasten kasvamisen huomaa pysäyttävällä tavalla siitä, kun iloisesti tarjoaa lapselle tilaisuutta painaa hissin nappia, saa vastaukseksi tyrmistyneen mulkaisun ja silmien pyörittelyn. On pieni liike aikuiselle mutta suuri liike äidille painaa hissin nappia itse ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen. Kun on kymmenen vuoden ajan usean lapsen äitinä varautunut raivokohtaukseen, joka syntyy, jos vahingossa itse painaa nappia, on tyrmistyttävää joutua painamaan nappia itse. 


muuan mies pyhä yrjö Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai Pixabay.com.

Kommentit

jyväskylän yliopisto budjetti Jaa oma kokemuksesi

watch bjarnfreðarson online free

naive super pdf español hyvä kone videoeditointiin Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tyylikäs miesten rannekello *

fiktiivisen aineiston sisällönkuvailu

virranjakajan kärkien säätö

eu itäisin kunta

suokatu hyvinkää postinumero

terveellistä ruokaa tampere

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä