jak powiedzieć po niemiecku urodziłam się 7. luukku: Täydellisen naisen kuoren alla on ripaus inhimillisyyttä

lääketieteellisten alojen yhteishaku

Olin joku aika sitten kuuntelemassa luentoa. Luennon pitäjä oli hiukan itseäni vanhempi nainen. Hän oli sellainen nainen, joka hehkuu hyvää mieltä, positiivista elämänasennetta ja iloa. Hän valaisi koko huoneen pelkällä olemuksellaan. Hän oli kaunis: tyylikäs jakkupuku, korkkarit, kiharat hiukset pitkälle alaselkään ja hymy, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Hän teki vaativaa työtä yhtä aikaa eri paikkakunnilla. Hän oli julkaissut useita kirjoja ja lisäksi harrasti monenlaista. Hänellä oli neljä lasta ja matkatöitä tekevä mies. Hän puhui vapaaehtoistyöstään ja ystäviensä kohtaamisesta.
Hengästyin kuunnellessani, mihin kaikkeen tämä yksi niin täydellisen oloinen ihminen pystyi. Kun hänen esityksensä oli ohi, tuli hän istumaan eturiviin. Minä istuin tuon paikan takana olevalla paikalla toisessa penkkirivissä. Tuolien selkänojassa oli aukko ristiselän kohdalla.  Kun nainen istuutui, nousi hänen jakkunsa helma ylös aukon yläpuolelle selän ja selkänojan väliin. En katsonut, mutta en voinut olla näkemättäkään: naisen housujen ja t-paidan väliin jäävästä alueesta selästä loisti kuin punainen finni nenänpäässä jotain, mitä hän ei olisi kenties toivonut minun näkevän. 
Täydellisen naisen, ihanan äidin ja loistavan uran luoneen ihmisen tyylikkään jakkupuvun alla oli niin repailet sukkahousut, että ne muistuttivat Uuno Turhapuron paitaa. Ne olivat säikeiset kuin taidokkain hämähäkin seitti, vain muutamasta rihmasta kiinni toisissaan.
Käänsin äkkiä pääni pois, mutta hymyilin. Jokaisen täydellisen naisen ulkokuoren alla on jotain inhimillistä, piilotettua ja lohduttavaa. Lämmin kiitos noista sukkahousuista! 
sulzer pumps finland oy sähköposti Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi
”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten
oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat
blogin omia tai Pixabay.com.

Kommentit

petri pitkänen punkalaidun 3 kommenttia

steffen winkler wüstenrot Mulla on ollut joskus sellaiset todella ärsyttävästi valuvat sukkahousut. Kiskoin uudet sukkahousut jalkaani ja housut päälle. Jo heti autoon päästyäni huomasin, että nehän valuu sietämättömästi. Aikaa ei kuitenkaan ollut käydä etsimässä parempia sukkahousuja, puhumatta niiden vaihtamisesta. Siinä sitten päivän mittaa niitä aina välillä yritti huomaamattomasti kiskoa ylös. Ylös kiskominenhan tuolloin tapahtuu juuri siitä vyötärönauhasta, juuri sillä seurauksella että sormet menee läpi sen alapuolelta, jolloin valuminen vain pahenee. Kyllähän ne minullakin (en ollut tuo mainitsemasi henkilö) illalla muistutti kovin tuota Turhapuron paitaa.

kronen zeitung österreich stellenangebote Tää sun joulukalenteri on ihan paras! ?

hamburger börs turku osoite Voi kiitos! 🙂

samuli putro lyrics elämä on juhla

hevi reissu näyttelijät mutua madrileña seguros telefono Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty hyvä hotelli helsinki *

näyttämönkatu 6 tampere

vaccinationer før rejse til kina

seitsemän kertaa seitsemän chords

asetus rangaistusten täytäntöönpanon hallinnosta

nykvist skog gräsmark

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä