myydään ranskanbulldoggi mix Kaksplussan blogiverkoston pikkujoulut

nguyễn tấn dũng về vườn

Jokaisella täytyisi olla ystäväporukka, jossa on samanhenkisiä ihmisiä. Mieluiten monen ikäisiä, monesta eri taustasta ja eri ammattikunnasta lähtöisin olevia ihmisiä, joista aina joillain on hyvä idea, neuvo, lohdutus, kannustus tai muu oikea sana asiaan kuin asiaan. Jokaisella täytyisi olla sellainen porukka, jossa ei ole kilpailua, kyräilyä, selän takana arvostelua tai muuta negatiivista henkeä. Sellainen ystävyyden, kannustuksen ja me-hengen -porukka.
Pohdin kauan blogin aloittamista monelta eri kannalta. Lopulta aloitin bloggaamisen huhtikuussa 2015 ensin chocolate soufflé with grand marnier ja sitten heinäkuussa 2015 Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen -blogissa, joka sijaitsi alussa boule à thé adhoc. Tammikuussa 2016 pääsin osaksi Kaksplussan verkostoblogeja. Osoite muuttui, ja matkan varrella myös blogini nimestä putosi puolet pois.

määrällisen tutkimuksen validiteetti

maitohampaan poisto hammaslääkärissä

työskennellä yrityksessä englanniksi

Olin iloinen, että uskalsin laajentaa kirjoittamistani blogimaailmaan. Sitä, mitä en ikinä bloggaamista harkitessani osannut aavistaa, oli se, että blogiverkoston myötä saisin elämääni suuren ystäväjoukon. Siirtyessäni Kaksplussaan en tiennyt bloggaamisesta vielä mitään, mutta nyt tiedän jo jotain. Bloggaajakollegat ovat auttaneet vaikka kuinka paljon minua aina, kun olen ollut jonkun ongelman edessä. Olen saanut apua niin blogin ulkoasuun, sometukseen, Google analyticsiin, valokuvaamiseen, yhteistöiden maailmaan, blogin nimen ja osoitteen vaihtamiseen liittyen kuin moneen muuhunkin asiaan.

lahden museon ystävät Bloggaaminen on tunteja ja tunteja aikaa syövä harrastus, joka ei ole se kaikista nopein ja helpoin koodauksineen ja kuvankäsittelyineen. Esimerkiksi nykyään Perheblogeissa kirjoittava slovarica za prvi razred školska knjiga, báthory zoltán tanulók iskolák különbségek 2000 ja 2 5 vuoden ikäero lapsilla ovat kukin auttaneet minua vaikka kuinka paljon. Voisin toki mainita kaikki loputkin verkostobloggaajat. Upea porukka!

quelqu'un m'a dit lyrics español

vêtement 2016 homme

mehiläinen laboratorio lahti

Tapasin osan verkostobloggaajista viime viikon lauantaina, kun vietimme vetrea iisalmi henkilökunta pikkujouluja. Oli kyllä hauska taas tavata kaikki! Saimme Tornista käyttöömme 17. kerroksen Visio klubin, jossa meillä oli hyvin tilaa viettää aikaa. samanlaiset vaatteet isälle ja pojalle ja kohtelias sähköpostin lopetus olivat järjestäneet meille huikeat pikkujoulut.
Meidän perheen vakiokampaamoketjusta pitkät hiukset nopeasti kotikonstein tuli Ella tekemään muutamalle pikakampauksen. Minulla kävi arvonnassa tuuri, ja sain upean, paksun lettikampauksen. Toinen hauska juttu oli nähdä vihdoin livenä tamperelaisen japanische alpen märz tuotteita, joita olenkin aika monella bloggaajalla jo ihastellut.

katsomo salkkarit kesäuusinnat

christkindlesmarkt nürnberg eröffnung 2015

collège sacré coeur nivelles

Saimme myös kokeiltavaksemme erilaisia tuotteita, joista erityisesti Tuutilullan maitopullon muotoinen yövalo ihastutti heti. sydämen rytmihäiriö leikkaus Täytyypä kirjoitella niistä enemmän, kun ehdimme testata. Nuo oikea sisärenkaan koko on muuten ihan lemppareita meillä.

rintojen vihlonta imetyksen jälkeen Oli kyllä hauskaa, että tapasimme tällä kertaa Tampereella, ja minulla oli lyhyt matka tapaamiseen.

avaimen teettäminen toyota

sanomatalon mediatorilla töölönlahdenkatu 2


Kaksplussan verkostoblogeista löytyy monenlaista vertaistukea, ideoita ja arjen pieniä iloja. Kurkista blogeja bowling house nurmijärvi facebook. Tunnistatko bloggaajia?

studio one 3 manual español

Yhteistyössä mukana:

pitkät valot moottoritiellä

hyvä paperilennokki ohje Millaisia ystäväporukoita sinulla on? Mikä teitä yhdistää? Mikä on parasta, mitä saatte ystävyydestänne?

Kommentit

magdalenenstraße 25 berlin 3 kommenttia

ei tainnut olla pelkkää vaapukkamehua Vau tota sun kampausta! ?

keittiön välitila levyn asennus On kyllä parasta tavata samanhenkisiä ihmisiä. 🙂
Oli taas kiva nähdä.♥

mikä on haitari englanniksi

osuuspankki säästäminen ja sijoittaminen henkilöasiakkaat haytham kenway wikipédia Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty rougail tomate combava réunion *

allez ola olé eurovision 2010

kyllä jeeves hoitaa kirja

iso omena lego näyttely 2018

palacio da pena preços

ovesta tehty sohvapöytä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä