dc kengät miehet Onnellinen viikonloppu ilman tietokonetta

Joskus tuntuu, että onnellisinta on silloin, kun ei tapahdu mitään bloggaamisen arvoista. Silloin, kun on ihan sitä tavallista arkea, jolloin on aikaa pestä pyykkiä, kerätä puusta pudonneita, jo mädäntyneitä omenia takapihalta, juosta pyöräilijän perässä leikkipuistoon, lukea hetki lehteä tai avata telkkari ja kulkea koko päivä ilman meikkiä ja virttyneissä yöpuvun housuissa.
Onnellisinta arkea ihan rauhassa.
Tänä viikonloppuna meille kyllä tapahtui paljon kaikkea muuta kuin villasukissa hiihtelyä olohuoneen ja jääkaapin välillä, mutta en silti ottanut järjestelmäkameraa käteeni. Yritin elää hetket livenä enkä kameran kautta katsoen. Jos tuli kuvattava hetki eteen, otimme kännykän käteemme välittämättä kuvan laadusta. Sellainenkin on rentouttavaa! Lähinnä kuvasimme kuvia isovanhemmille Whatsappiin.
Minä ja A. pääsimme kahdestaan juhliin, joissa oli paljon tuttuja ja ihan älyttömän kivaa. 

kurallar neden vardır

Saimme koko viikonlopuksi siskoni, hänen miehensä ja kolme Hanna-tädin ”pikkuleipää”, ihanaa siskontyttöä, kylään. Kuusi lasta, neljä aikuista ja koira tiesi vauhdikasta viikonloppua: pienten serkkutyttöjen vaahtokylpyä, pianon äänekästä hakkaamista lähes koko hereilläoloajan, serkkupojan ja pienimmän serkkutytön yhteistä keinuhetkeä, siskonpetejä lattioilla, hyvää ruokaa ja herkkuja, standupin ja Siskonpedin Youtube-maratonia, vähän shoppailua ja riehuvien ja kirkuvien lasten jahtaamista ja syliin nappaamista. Sitä parasta yhteistä arkea!
Totesimme siskon kanssa, että lapsilauman lisäksi yhdistää yhä ainakin pukeutumistyyli. Kenties jopa nolon samiksia. Vahingossa!

mistä tuoreita viikunoita

löfgren syndrom ansteckend

antivirus test für mac

Lauantaina kävimme tutustumassa radyo nostalji frekansı ankara Tampereen syntymäpäivän kunniaksi järjestetyissä avoimissa ovissa. Olipa kaikkea kivaa lapsille! Minä katselin Yleä haikein silmin. Olisi ihanaa päästä Ylelle toimittajaksi!
Näimme pari konserttia, ja lapset saivat osallistua yhteisen ison taulun maalaamiseen.

kesätöitä 2018 tampere

Pikku Kakkonen, Tohloppi, Mediapolis, tv2

jäders if herrlag

Pikku Kakkonen, Tohloppi, Mediapolis, tv2, Miina ja Manu

gradia jämsä asuntola

petzl spiky plus schneeketten für schuhe

Vaikka bloggaaminen on paras harrastus ikinä, on ihanaa unohtaa välillä jaot, kävijät, Google analytics, postausaiheet ja itse asiassa koko some. Hetken tauon jälkeen on taas kiva palata ja pohtia, että mistä seuraavaksi kirjoittaisi.
Aava, 5 vuotta 5 kuukautta, käyttää kaiken aikansa piirtämiseen.  Näin myös tänä viikonloppuna. Hienoja, eikö?

seinäjoki keskussairaala ajanvaraus

Tänä viikonloppna ehdin ulos. Minä ja Matilda haimme kaverin koiran ja teimme melkein 1,5 tunnin lenkin. Mahtava sää!
Tällaisesta syntyy ihana ja rento viikonloppu! Miten teidän viikonloppu meni?

kesälomakausi 2018 tampere

öljynvaihdon hinta oulu

Kommentit

vidéo de barbie en français le film Jaa oma kokemuksesi

ristiinan yhtenäiskoulu ruokalista

ylilauta junan alle jäänyt lauri tähkä joulukonsertti turku Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty logitech langaton hiiri käyttöohje *

jääkiekko maalivahdiksi aikuisena

hinting task français

świnka morska rozetka hodowli

abc öljyn hinta pirkanmaa

boyfriend tag questions français

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä