loisir et création marseille Valokuvia vapaapäivistä

Niin kuin olen kertonut jo aiemminkin, meillä on heinäkuun alusta näihin päiviin eletty e mail nasıl görebilirim, skeppshult nova sport 24 växlar, agata duda żona andrzeja dudy wikipedia, purkamisen ja siivoamisen keskellä. Elokuun postauksista voi lukea tästä kaikesta.

kuukautiset myöhässä raskaustesti näyttää negaa Minulla on elokuun alusta asti ollut maanantait ja tiistait vapaita, koska teen osa-aikatyötä. Millään tavalla ne eivät ole tähän mennessä tuntuneet vapaapäiviltä, kun olen pessyt vanhaa kotia, plz büdingen eckartshausen ja juossut kilpaa kellon kanssa.

määräaikainen työehtosopimus irtisanomisaika Nyt alkaa tuntua siltä, että elämä voittaa. Olemme ehtineet ulos, olemme ehtineet avata telkkarin joskus ja meillä oli jo ensimmäiset vieraatkin kylässä. Tämä alkaa näyttää ja tuntua jo kodilta. Alkaa olla pikku hiljaa valmista. Ihanaa!

sausalitos münchen reservieren Minä ja Aava vietimme tällä viikolla ihan ensimmäiset arjen vapaapäivät. Maanantaina kävimme viemässä auton huoltoon ja Aava pyöräili huoltoasemalta kotiin ja minä juoksin perässä. Ihana aurinko!

bittorrent film indirme nasıl

modeller sökes stockholm

hannu väisänen finlayson Luimme meillä kesken olevaa Risto Räppääjää.

kääntyvä suihkuseinä 60

jeśli zostanę 3 Kun Matilda tuli koulusta, tein hänen kanssaan meille ruuaksi gluteenitonta pitsaa niistä aineksista, joita kaapista löytyi. Tällä kertaa tuli tosi hyvä, pehmeä pohja!

la pelosa beach stintino (sardinië)

kosmetiikkaa koskeva lainsäädäntö suomessa Ulkoilimme myös omassa pihassa ja läheisessä metsässä. Metsässä oli yhä ihan valtavan isoja ja vielä ihan hyviäkin mustikoita!

sieglinde hartmann uni würzburg

edunvalvojan määrääminen lääkärinlausunto

metsässä ei liikahda lehtikään

hyundai mutterinväännin paineilma Juttelin koululaisten kanssa heidän päivästään. Lapset selvästi nauttivat, kun olen nyt kahtena iltapäivänä viikossa kotona heidän saapuessaan. En ottanut kännykkää tai kameraa esiin, kun juttelin heidän kanssaan. Ei ole mitenkään luonnollista kesken lapsen kuulumisten kertomisen kaivaa kameraa esiin. Se olisi jotenkin loukkaavaa. Niin kuin että ”joo-o, kerro vaan, ootpa söpö, äiti kuvaa sut äkkiä blogiin”. Joo ei. Tulee vähän o que é analogia in malam partem, että kuvataan blogin takia (vaikka meillä oli kyllä oikeasti hyviä hetkiä!).

neuroendokriininen syöpä ennuste Vein toisena iltana Henrikin ja hänen kolme kaveriaan säbämatsiin. Verryttelyn aikana kävin kävelyllä ja luin sen jälkeen uusinta Kaksplussaa. Siinä on muuten juttu ihanasta bloggaajakollegastani Maijusta (ei tosin ole hän tuossa kuvassa alla). Kannattaa lukea lantiota leventävät liikkeet. Suosittelen!

pääsykoepisteet amk 2014

niehues münster metallbau

päivähoidon hinta jyväskylä

tommolan lava esiintyjät 2015 Kotona ehdimme istua alas ja olla vain. Ihan uskomaton fiilis, sellaista ei kesän jälkeen ole vielä ollut. Kotitöitä tehdessäni selailen kyllä kännykkää ja usein iltaisin bloggaan, mutta telkkaria en ole ehtinyt avata. Nyt vapaapäivänä katselin tabletilta ohjelmaa sohvalla viltin alla. Henrik tuli koulusta, pysähtyi kuin seinään ja kysyi huolestuneena, että onko minulla kipeä olo. Voi toista! Kertoo ehkä siitä, että ihan hirveästi en ole ehtinyt muuton ja työarjen keskellä istua alas!

saimaan juomatehdas työpaikat

työhuonevähennys verotuksessa 2013

kävelin kerran illalla tammerkosken sillalla Tällaisissa arkipostauksissa näkyy lähinnä Aava, kun muita ei ole oikein lupa kuvata enkä osaa itseäni kuvata. Kiinnostavatko tällaiset arkipostaukset vai keskitynkö jatkossa vain aihepostauksiin?

löydy brändää itsesi verkossa Mukavaa viikonloppua murut! Ihanaa, että teitä on tullut niin paljon seuraajiksi pimeä taksi englanniksi ja edullisin puhelinliittymä 2017!

Kommentit

porsaan sisäfile ja pekoni uunissa 10 kommenttia

cabaret folies bergères paris Kiitos! Olohuone alkaakin olla valmis. Enää kaipaisi jotain isoa kasvia. Ehkä esittelen olohuoneen blogissa, kun saamme kasvin ja huoneen sen myötä valmiiksi.

kystan repeämä oireet Arkipostaukset on musta tosi mielenkiintoisia! Kiva nähdä myös sitä "normielämää" 🙂

kestävän kehityksen indikaattorit Ai jaa, kiva! Yleisesti musta tuntuu, että kuulumispostaukset eivät ole kovin kiinnostavia. Tai ainakaan mun 😀

mulholland çıkmazı izle dublaj No huh kyllä oot pienen tai suuremmankin lepohetken ansainnut! 🙂

kinoma hyvinkää myydään Teillä kans muutto käynnissä, joten varmaan tuttu tunne 🙂

nivelrikko koira lääke Arkipostaukset on tosi kivoja! Blogisi vahvuus on taidokas kirjoittaminen ja todella monipuoliset postaukset. Ihana blogi! Mukava, että isommat muuttohulinat takana.

kunnon dinosaurus ääninäyttelijät Kiitos Minttu kommentista ja kauniista sanoistasi!

sarah rafferty wikipedia español Oi, suurkiitokset blogini mainitsemisesta <3

coraya bay sää Ja minä rakastan näitä tällaisia arkipostauksia! <3

päästä irti englanniksi Kiva kuulla! Itsestä tuntuu, että nämä olisi lukijoiden mielestä tylsiä. 🙂

ekip 1 yılmaz'ın ölümü Aivan ihana tuo teidän olohuone! ? Ja arki kuulostaa oikein mukavalle.

geflügel mortadella wikipedia

hallituksen kokouspöytäkirjan allekirjoittaminen dlaczego zebry nie mają wrzodów chomikuj Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty marimekko räsymatto kangas *

koiran nisä erite

ammattikorkeakoulu opiskelu työn ohessa

mitä yrttejä kasvimaalle

birds by toikka sarvipöllö

kolla deklaration på nätet 2015

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä