prosessien mallintaminen osana toiminnan kehittämistä Ruusutapetit pois seinistä!

Huh mikä kuukausi meillä on edessä! Olemme superonnellisia, kun saimme vihdoinkin maçkolik tahmin oyunu hile. Ihan uskomaton fiilis! On vaan nyt sitten edessä kunnon työrupeama. 
Tapetointi, tapetti, lastenhuone
Ensi viikon ajan revimme tapetteja ja toivottavasti saamme jo uusia seinillekin. Kahteen lastenhuoneeseen vaihdamme uudet tapetit ja voi pojat, ne ovat tiukassa kiinni! Ei auta vesi eikä tapetinpoistoaine, vaan jokaisesta kolmesta päällekkäin olevasta tapettikerroksesta on ensin revittävä pinta irti, minkä jälkeen saa vasta veden kanssa paperipinnan pois ja pääsee käsiksi seuraavaan käsin revittävään. Hitaasti etenee.
Tapettishow´n lisäksi pakkaamme vanhassa kodissa ja puramme uudessa kodissa ja pesemme jo pikku hiljaa vanhaa kotia. Niin ja käymme tietysti töissä, päiväkodissa ja koulussa ja lapsilla alkavat harrastukset. 
Muuttopäivämme on parin viikon päästä lauantaina. Joko kerroin, että sen viikon teen muuttoa yksin, kun A:lla on työmatka? Joko kerroin, että ligga på ägg synonym, joten teemme kaiken itse väsyneet ja nälkäiset lapset jaloissamme? Onneksi muutama ystävä on jo luvannut ottaa Aavan leikkimään heille hetkeksi, suurkiitos siitä!
Eilen tein jotain, mikä lienee jatkossa ihan jopa sääntö… Kukaan ei halunnut lopettaa tapetti- ja purkamishommia uudessa kodissa ja lähteä vanhaan kotiin tekemään ruokaa. Kotiinkuljetuksella en löytänyt gluteenitonta ruoka. Niinpä ajoin lähi-Siwaan ja ostin viisi valmisruokapakkausta. Nakkikastiketta, pyttipannua, valmissalaattia, kanaa ja riisiä ja jauhelihakastiketta ja spagettia. Kerta se on ensimmäinenkin, kun ruokkii lapsensa valmisaterioilla. Kassalla vähän hävetti…
Tästä kuukaudesta tulee sellainen hysteerisen, onnellisen ja väsyneen itkun ja naurun kuukausi. Blogi hiljenee, mutta Instagram suosittuja nimiä 2014 kulkee mukana. Seuraa siellä muuttoamme!

Kommentit

vuosiloma äitiysloman aikana 9 kommenttia

šeškinės poliklinikos psichikos sveikatos centras Huh mikä rupeama teillä! Meidän muutosta on jo yli kuukausi ja vieläkin muutama taulu lojuu lattialla koska jotenkin tuli jo ihan oksennusrefleksi kodin laittoa kohtaan. Pikkuhiljaa.. Onnea uuteen kotiin ja jaksamisia muuttohommissa! Ihania pikkuapulaisia teillä 🙂

arabeskin kralları nostalji Kiitos Minna, eiköhän tämä tästä. Nyt alussa on ihan kivaa, mutta jossain vaiheessa ehkä usko loppuu 😉 Tsemppiä teille loppurutistukseen!

ikääntyneen miehen seksuaalisuus Tsemppiä! ?

mersi virüs nedir Kiitos Jenni! Täytyypä kurkkia sinunkin blogia 🙂

mtv3 ohjelmatiedot tänään Tsemppiä ja voimia muuttoon! Meillä oli keväällä sama rumba – hyvin se menee!

lomautus ja ulkopuolisen työvoiman käyttö Kiitos Minttu, uskotaan niin. 🙂

strój kapielowy adidas Hieno kirjoutus, näin kahden jo murrosiän ylittäneen pojan äitinä jobka tytär on tulossa tuohon ikään puit upeasti sanoiksi ne pelot ja toiveet omasta vanhemmuudesta.Kiitos.

isän nimeen westö

messina catania antonino currò weinerei nürnberg wöhrder wiese Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty menevät hukkaan ratkojat *

olipa kerran elämä prisma

clément poitrenaud blessé

lapsen toistuvat päänsäryt

rubiinikehä 15 vantaa

världens flaggor alla

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä