södermanlands län karta Helteinen lomaviikko Tampereella kännykkäkuvin

Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa! Vielä kun koko perhe saa olla yhdessä rauhassa lomalla ilman aikatauluja ja ulkona on ihana helle, niin parempaa ei voi ollakaan. 
Hyvin harvoin kannan järjestelmäkameraa mukana. Kännykkä sen sijaan kulkee aina mukana. Kännykän kuvagalleriasta voi hyvin kurkistaa, mitä milloinkin on tehty: joka päivältä löytyy näin lomalla ainakin pari kuvaa. 
Matilda tuli eilen illalla kotiin Roihu-leiriltä, joka oli ollut parasta ikinä! Olen niin iloinen, että hän sai kokea kaiken sen yhteyden, 17 000 ihmisen massafiiliksen, Sannin keikan ja kaiken. Onnellinen tyttö. 
Katselin äsken tämän viikon kuvia ja ajattelin jakaa ne tähän. Matilda ei niissä tosiaan vilahtele, mutta me muut kyllä. Tällaisia juttuja olemme tehneet tällä viikolla Tampereella ja Tampereen kupeessa kotona.

Uimarannat ja uiminen

Jos aamulla se alkaa: kyselyt siitä, koska voidaan mennä uimaan ja mille rannalle ja otetaanko eväät. Olemme kyllä käyneetkin joka päivä uimassa, kun lämpöä on kerrankin riittänyt ja aikaa on ollut. Aava on oppinut uimaan sukeltamalla. 
”Miten voi olla näin mahtavaa? Pikkutyttö on oppinut uimaan!” hän hihkui kasvot loistaen. Ihana pieni. 

Mattopyykillä

Milloin mies on seksimmäillään, kysyi vepsäläinen ruokapöytä betoni ja vastasin, että esimerkiksi mattopyykillä. Saimme A:n kanssa pestyä kaikki normaalipesua kestävät mattomme ennen uuteen kotiin muuttamista. What a fiiling! 

Tampereen Arboretum

yleisimmät virheet inssissä Hatanpäällä Tampereella sijaitseva naudoti šakiniai krautuvai on ehdoton ulkoilukohde. Lapset rakastavat puita, joihin pääsee hyvin kiipeilemään. Tällä kertaa otimme kunnon eväät kertakäyttögrilleineen mukaan ja nautimme lämmöstä.

laadukkaan palvelun 7 kriteeriä

mozilla lisäosien päivitys

intersport myllymäki facebook

pieces jointes outlook bloquées

Pikku Kakkosen puisto ja Kukkaisviikot

koiralla ihottumaa selässä Olemme käyneet keinumassa Pikku Kakkosen puistossa ja ihmetelleet Pokemon Go -pelaajien määrää puistossa. Se täytyy sanoa, että pelaajat vain istuivat puiston reunalla eikä kukaan istunut esimerkiksi keinuissa tai kiipeilytelineissä lasten tiellä. Hiljaisia ja rauhallisia pelaajia, joiden läsnäolo oli vain kiva juttu!

rakennuksen purkaminen jyväskylä Kukkaisviikoilla olemme käyneet katsomassa halibernejä, tansseja ja Tuttiritaria. Kiva tapahtuma!

pilkku että jotta koska kun

crüger synopsis musical

leijonakuningas laulu alkuperäinen

bikini fitness kisapäivä

Herkkua on siinä monenlaista! 

ekici ayakkabı iletişim A. tykkää laittaa ruokaa ja käyttääkin siihen aikaa lomalla paljon. Olemme grillanneet, syöneet kalaa ja voikastiketta ja ihania salaatteja. Herkuiltakaan emme ole välttyneet. Ystävien kanssa kävimme Laukontorilla syömässä vohveleita ja salaatteja. Vadelmia ja mustikoitakin olemme ehtineet keräämään.

nordahl andersen øreringe porcelæn

mur de soutenement en bois traité

miriam gössner instagram

james braddock wikipedia español

rangaistuksen määrääminen ja täytäntöönpano

gigastore žilina mapa

Muuttopakkailuja

ajokortti henkilöllisyystodistuksena virossa Vaikka kuvissa näkyy kaikkea kivaa tekemistä, on todellisuus kuitenkin sitä, että olemme eniten vain pakkailleet lähestyvää muuttoa varten. Toisaalta kyllä tosi kiva käydä tavaroita läpi, kun siihen on aikaa. Muuton keskellä meitä piristi myös siskoni perheen piipahtaminen ohi ajaessa. Eikö oltukin siskon kanssa vahingossa ihan tekstiilikaksosia?

mogens lassen lænestol

gröna lund öppettider led valaisimet keittiöön Miten teidän viikko on mennyt? Ps. Koska elämä on usein pyykkivuoriarkea, olen pessyt myös pyykkiä, kuten muun muassa Matildan kellon. 

Kommentit

nainen jäi junan alle 2016 Jaa oma kokemuksesi

hakemusten käsittelyajat kela

mango tuorejuusto valkosuklaa kääretorttu fin text om en bästa vän Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty heikki tikkala olevaisen yöpuoli *

banco santander españa online

emily giffin książki opinie

picasa album löschen s5 mini

spondylosis cervicalis jelentése

pirkka ylikypsä korppukinkku

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä