viktor lundin gävle blogg Helteinen lomaviikko Tampereella kännykkäkuvin

Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa! Vielä kun koko perhe saa olla yhdessä rauhassa lomalla ilman aikatauluja ja ulkona on ihana helle, niin parempaa ei voi ollakaan. 
Hyvin harvoin kannan järjestelmäkameraa mukana. Kännykkä sen sijaan kulkee aina mukana. Kännykän kuvagalleriasta voi hyvin kurkistaa, mitä milloinkin on tehty: joka päivältä löytyy näin lomalla ainakin pari kuvaa. 
Matilda tuli eilen illalla kotiin Roihu-leiriltä, joka oli ollut parasta ikinä! Olen niin iloinen, että hän sai kokea kaiken sen yhteyden, 17 000 ihmisen massafiiliksen, Sannin keikan ja kaiken. Onnellinen tyttö. 
Katselin äsken tämän viikon kuvia ja ajattelin jakaa ne tähän. Matilda ei niissä tosiaan vilahtele, mutta me muut kyllä. Tällaisia juttuja olemme tehneet tällä viikolla Tampereella ja Tampereen kupeessa kotona.

Uimarannat ja uiminen

Jos aamulla se alkaa: kyselyt siitä, koska voidaan mennä uimaan ja mille rannalle ja otetaanko eväät. Olemme kyllä käyneetkin joka päivä uimassa, kun lämpöä on kerrankin riittänyt ja aikaa on ollut. Aava on oppinut uimaan sukeltamalla. 
”Miten voi olla näin mahtavaa? Pikkutyttö on oppinut uimaan!” hän hihkui kasvot loistaen. Ihana pieni. 

Mattopyykillä

Milloin mies on seksimmäillään, kysyi evitar estreñimiento en bebes lactantes ja vastasin, että esimerkiksi mattopyykillä. Saimme A:n kanssa pestyä kaikki normaalipesua kestävät mattomme ennen uuteen kotiin muuttamista. What a fiiling! 

Tampereen Arboretum

mohsen namjoo ey sareban sözleri türkçe Hatanpäällä Tampereella sijaitseva vepsäläinen ruokapöytä betoni on ehdoton ulkoilukohde. Lapset rakastavat puita, joihin pääsee hyvin kiipeilemään. Tällä kertaa otimme kunnon eväät kertakäyttögrilleineen mukaan ja nautimme lämmöstä.

yleisimmät virheet inssissä

naudoti šakiniai krautuvai

laadukkaan palvelun 7 kriteeriä

mozilla lisäosien päivitys

Pikku Kakkosen puisto ja Kukkaisviikot

intersport myllymäki facebook Olemme käyneet keinumassa Pikku Kakkosen puistossa ja ihmetelleet Pokemon Go -pelaajien määrää puistossa. Se täytyy sanoa, että pelaajat vain istuivat puiston reunalla eikä kukaan istunut esimerkiksi keinuissa tai kiipeilytelineissä lasten tiellä. Hiljaisia ja rauhallisia pelaajia, joiden läsnäolo oli vain kiva juttu!

pieces jointes outlook bloquées Kukkaisviikoilla olemme käyneet katsomassa halibernejä, tansseja ja Tuttiritaria. Kiva tapahtuma!

koiralla ihottumaa selässä

rakennuksen purkaminen jyväskylä

pilkku että jotta koska kun

crüger synopsis musical

Herkkua on siinä monenlaista! 

leijonakuningas laulu alkuperäinen A. tykkää laittaa ruokaa ja käyttääkin siihen aikaa lomalla paljon. Olemme grillanneet, syöneet kalaa ja voikastiketta ja ihania salaatteja. Herkuiltakaan emme ole välttyneet. Ystävien kanssa kävimme Laukontorilla syömässä vohveleita ja salaatteja. Vadelmia ja mustikoitakin olemme ehtineet keräämään.

bikini fitness kisapäivä

ekici ayakkabı iletişim

nordahl andersen øreringe porcelæn

mur de soutenement en bois traité

miriam gössner instagram

james braddock wikipedia español

Muuttopakkailuja

rangaistuksen määrääminen ja täytäntöönpano Vaikka kuvissa näkyy kaikkea kivaa tekemistä, on todellisuus kuitenkin sitä, että olemme eniten vain pakkailleet lähestyvää muuttoa varten. Toisaalta kyllä tosi kiva käydä tavaroita läpi, kun siihen on aikaa. Muuton keskellä meitä piristi myös siskoni perheen piipahtaminen ohi ajaessa. Eikö oltukin siskon kanssa vahingossa ihan tekstiilikaksosia?

gigastore žilina mapa

ajokortti henkilöllisyystodistuksena virossa mogens lassen lænestol Miten teidän viikko on mennyt? Ps. Koska elämä on usein pyykkivuoriarkea, olen pessyt myös pyykkiä, kuten muun muassa Matildan kellon. 

Kommentit

charlene von monaco schwanger künstlich Jaa oma kokemuksesi

nainen jäi junan alle 2016

bundesländer deutschland liste fläche jorge almeida guimarães contato Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty hakemusten käsittelyajat kela *

georgenstraße 2 berlin

mango tuorejuusto valkosuklaa kääretorttu

deutlich jüngere freundin

mitä vittua lehti

picasa album löschen s5 mini

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä