lapsonen köyhän kauniin karjalan Mielenkiintoisen blogin resepti! Linkitä suosikkiblogisi

sharon hedelmä vitamiinit Olen pohtinut täydellisen perhelifestyleblogin reseptiä. Auttakaa minua kirjoittamaan sellainen! Vastaa lyhyesti tai halutessasi pitkästikin kysymyksiini, niin kokoan vastauksista postauksen, jonka julkaisen myöhemmin. Aikaa vastaamiseen on lauantai-iltaan 23.7. asti.
luisencenter darmstadt öffnungszeiten fasching 1. Millainen on mielestäsi hyvä, kiinnostava ja koukuttava blogi? Mitkä ominaisuudet saavat sinut seuraamaan jotain blogia aktiivisesti ja liittymään blogin seuraajaksi ja tykkääjäksi esimerkiksi Bloggerissa, grüner jäger adendorf öffnungszeiten tai auto sammuu kesken ajon ei käynnisty? Mitä etsit blogeista? Mitä haluat tietää jonkun muun, useimmiten tuntemattoman, arjesta? Kiinnostaako sinua lukea asioita samanlaisesta arjesta kuin itselläsi, jolloin haet vertaistukea ja ideoita arkeesi vai haluatko lukea täysin erilaisesta elämästä kuin omasi on? 
auton moottorin sisäpesu 2. Lapsiperheblogeja on yhtä paljon kuin Pokemoneja Suomen kaduilla. Olettaakseni siis, en ole kokeillut peliä. Mutta kuitenkin: lapsiperhearjesta kirjoittaa hyvin moni. nanna koiviston isä Mitä sinä haluat lukea lapsiperheblogeista? Miksi luet niitä?
Kumpi tyyli viehättää enemmän näistä kahdesta seuraavasta kärjistetystä vaihtoehdosta?
A. Rakastan näitä ihania tyyppejäni, maailman rakkaimpia ja ihastuttavimpia lapsia! Katsokaa, miten ihania! Meillä on aina siistiä, ostan uusia vaatteita lapsille ja itselleni. Blogista saatte inspiraatiota ihanaan arkeen ja kauniita kuvia siitä, mitä vanhemmuus on onnistuessaan. Blogin ideana on tarjota kauneutta, seesteisyyttä ja iloa. Negatiiviset asiat pysyvät poissa blogista. 
B. Maitolasit kaatuvat, uhmaikäinen ja äiti huutavat kilpaa, kotona on kaaos. Ihana kamala arki, jossa välillä on jokainen perheenjäsen ihan hukassa. Mikään ei ole täydellistä, mutta lapset ovat maailman rakkaimpia. Blogin ideana on kuvata realistisesti ja rehellisesti arkea väsymyksineen ja tappeluineen.
ruoan säilytys muovi 3. gatwickin lentokenttää evakuoidaan Onko hyvän ja kiinnostavan blogin edellytys, että blogissa kerrotaan kaikki avoimesti? Onko salaisuus siinä, että tunnet blogin lapset kuin naapurin tai siskosi muksut? Tiedät syntymäajat, nimet, päiväkodin nimen, pottatreenit ja sairaudet. Bloggaajasta itsestään tiedät pakaratreenin aikataulut, seurustelusuhteet ja työpaikan. Jos näitä, kärjistäen tottakai, ei kerro, eikö blogi ole yhtä kiinnostava kuin kaiken avoimesti kertova blogi? Tuleeko blogeja lukiessa kiusaantunut olo, vai onko se juuri se juttu, että saa lukea kaiken? Jääkö blogi liian pintapuoliseksi, jos ei kerro kaikkea? 
erkki leppävuori vtt 4. Millaiset postaukset ovat kiinnostavimpia perhelifestyleblogissa? Kiinnostaako sinua erityisesti perusarki leikkipuistotarinoineen, lasten kasvupäivitykset, aihepäivitykset kuten kodin sisustus, remontointi, ruoka, bloggaajan oma terveys ja kauneus, matkat tai ravintolasuositukset vai kenties hyväksi havaittujen tuotteiden tuote-esittelyt, arvonnat ja alennuskoodit?
myytävät asunnot venuksentie 6 5. koululaisten iltapäiväkerho vantaa Linkitä suosikkiblogisi. Kerro, miksi palaat lukemaan tiettyä blogia aina vain uudelleen. Miten se eroaa muista blogeista? Mikä saa sinut lukemaan jokaisen postauksen ja seuraamaan sitä? Voit myös linkittää oman blogisi ja kertoa, mistä asioista kirjoitat. Jos haluat, kerro myös, missä minä olen onnistunut.
PS. Postauksen kuvat ovat tältä päivältä. Tänään oli arkinen lomapäivä, jolloin  muun muassa Matilda lähti augustianie kraków św rita-leirille, meillä oli kylässä Aavan ystävä, tein tytöille pahvilaatikoista majan, ostin torilta mansikoita ja siivosin ja pakastin ne, kävin Aavan kanssa uimarannalla, Henrik ja A. kävivät frisbeegolfradalla ja kirjastossa, Henrik leikkasi nurmikon, pakkasin muuttoa varten, siivosin ja tein ruuaksi broilerin koipia vesi-sitruuna-suola-pippurikastikkeella ja riisillä. Kiinnostiko kuulla tämä arkinen pikapostaus? 🙂 

Kommentit

hansestadt hamburg behörden 24 kommenttia

teemu syrjälä tarkastelussa ihminen Hyvä, kiinnostava ja koukuttava blogi: Selkeä, laadukas (kuvat siistejä ja ok laatuisia – ei tarvitse olla ammattilaatuisia kuvia, teksti kieliopillisesti hyvää, helppoa luettavaa), monipuolinen, postaukset hyvän pituisia – ei romaaneja, huumorilla höystetty, jossa tulee ilmi bloggaajan luonnetta ja persoonaa.

marcali fürdő masszázs A & B sopivasti tasapainossa. Tykkään lastevaatteista, kauniista sisustuksista lastenhuoneissa ja seesteisyydestä. Todellisuuden nimissä, ettei arki aina niin puhtoista ole, tykkään lukea myös niistä uhma-tuhmista, kommelluksista ja huonoista päivistä – koska sitä se elämä lapsiperheessä on. Pienen lapsen äitinä on hienoa saada blogeista vertaistukea ja lukea syvällisiäkin pohdintoja äitiydestä ja elämästä ylipäätään lapsiperheessä.

valintakoeyhteistyö amk 2015 Mielestäni bloggaajan on hyvä pitää myös yksityisyyttä. Itse en edes halua kertoa kaikkea omasta elämästäni, koska kaikki asiat eivät kuulu muille. Toki, jos bloggaajaa itseään ei haittaa kertoa niin se on ok. En kuitenkaan itse valitse seuraamiani blogeja sen perusteella, että saan kaiken tiedon kyseisestä ihmisestä. Pintapuolinen blogi on hyvä.

mustaparran yskänlääke apteekki Itseäni kiinnostaa eniten sisustus ja lastenvaatepostaukset ihan vain omien kiinnostuksenkohteiden vuoksi. Kevyttä kiireisen arjen keskellä luettavaa. Silloin kun itsellä on aikaa perehtyi muiden postauksiin tykkään lukea juurikin syvällisiä postauksia, kepeitä arjen touhuja ja kaikkea siltä väliltä.

vihreä tee uute haitat itävaltalaiset viinit alko
1 viinirypäle kalorit
Positiivisuus, rehellisyys, seesteisyys ja selkeys. Siinä oikeastaan avainsanat näiden kahden lempparini (monen muun lisäksi) blogeihin.

ruokatorven lihasten toimintahäiriö Pidän sinun kirjoitustyylistä. Teksti on selkeää ja helposti luettavaa, ammattimaista. Huomaa, että kirjoittaminen on muutakin kuin harrastus. Blogisi on myös monipuolinen ja aiheet ovat kiinnostavia. Sanoisin, että blogistasi löytyy jokaiselle lukijalle – missä elämäntilanteessa tahansa olevalle – itseään koskevaa luettavaa. 🙂

lapsen silmien pyörittely Kiitos vastauksista ja kehuista! Iinan blogi on minunkin suosikkini 🙂

sarkoidoosi ja sydän 1. Hyvä blogi on monipuolinen – mä ihastelen kauniin seesteisiä sekä persoonallisia koteja uneksien, että kunpa meilläkin joskus. Tykkään jos mukana on hiukan huumoria, mutta kaikkein tärkein on ehkä kuitenkin se samaistumispinta, jos kirjoittaja on samassa elämäntilanteessa tai muuten vaan hyvän tyypin oloinen 🙂 Noista sun vaihtoehdoista ottaisin välimuodon, että molempia tasaisesti 😀 Avoimuus on vaan plussaa, mutta kaikkea ei tarvitse kertoa (enkä halua tietää). Mutta sitten on ärsyttävää jos vihjailee jostain eikä kerro. Provosoivat tai ylimakeat "kaikki on niin täydellistä ja ihanaa" ajavat aika äkkiä pois. Laadukkaat kuvat on plussaa.

maitopurkin korkki kierrätys yhteenkasvettu.blogspot.com <- luen aina uuden postauksen, koska nelihenkinen, kahden lapsen perhe kuten mullakin ja löydän tosi paljon yhtäläisyyksiä muutenkin.

agrandissement et réduction cycle 3 therealmofmaria.bellablogit.fi (apua en oo varma onko oikea osoite) <- persoonallinen, erottuva tyyli ja ihanan vilpittömän oloinen 🙂

edinburgh sää lokakuu Totta tuo vihjaaminen, se on ärsyttävää! Joko kerrotaan tai ei kerrota! Kiitos vastauksista!

isännöitsijä irtisanoo sopimuksen Todella kiinnostava postauksen aihe. Mielenkiinnolla seuraan tulevia kommentteja. Minäkin puollan monipuolista sisältöä, että blogissa näkyy kaikki elämän värit ja varjot. Kaikkea ei toki tarvitse kertoa. On hyvä myös suojella omaa elämää ja yksityisyyttä. Minä seuraan ahkerasti Kaksplussan blogeja. Tuntuu, että verkostossa on todellisia helmiä. Harmittaa, että aikaa kommentointiin on liian vähän. Jokainen on hurmaava sillä aivan omalla tavallaan.

asiahan on sitten sillä selvä Samat ajatukset mulla. Kiva olis ehtiä enemmän seuraamaan Kaksplussan blogeja!

alors on danse lyrics übersetzung Sinulla on hyvä blogi. Kirjoitat aidosti ja tekstisi on sujuvaa ja mukaansa tempaavaa luettavaa. On yksi suosikki blogeistani :)! Tykkään lukea monenlaisia blogeja, mutta viime aikoina olen lukenut lapsiperheblogeja enimmäkseen sekä jonkin verran matkablogeja.

máximas de san martin Sinulla on A&B sopivassa tasapainossa. Aina ei voi kaikki olla sitä ruusuilla tanssimista. Jos kirjoittelee elävästä elämästä. Jos taas kirjoittelee jostain esim. ravintolakokemuksista, niin sellaiset postaukset ovat asia erikseen.
Yksi toinen suosikki blogeistani on ehdottomasti: maría pedraza wiki Siinä on vahva nainen, vaikka elämä ei varmasti hänen kohdalla ole helpoimmasta päästä.
Matkablogien puolelta yksi suosikkiblogini on klövervägen 20 osby

avoimen yhtiön hallitus Itse kirjoittelen myös blogia, mutta se on vähän eri tyyppinen. En niinkään kirjoittele omasta arjestani, joten sieltä ehkä vähemmän löytyy niitä kaatuneita maitolaseja… joskus olen siitäkin kirjoitellut. Sitä blogia ei ikävä kyllä löydy enää netistä :(! Itse kirjoittelen osoitteessa george brassens la mauvaise réputation paroles

kosaras játékok 2 személyes Jatka samaan malliin ja pidä lippu korkealla :)!!!

realen fanø 2015 Kiitos Marjaana! Täytyypä tutustua blogiisi. Totta, Selina kirjoittaa tosi hyvin!

française langue officielle Mun mielestä hyvä blogi on rehellinen, hauska ja arjen makuinen. Kauniita ja isoja kuvia on kiva katsoa ja ne tavallaan johdattelevat kivasti postaukseen syvemmälle. Sumeat ja pimeät kännykkäkuvat eivät oikeastaan innosta edes tutustumaan blogiin vilkaisua enempää.

lämminvesivaraajan huolto vantaa Tykkään lukea enemmän ns aihetekstejä enkä pelkästään tavallisia "meidän torstai" postauksia. Toisaalta sen "meidän torstai" postauksenkin voi kirjoittaa mielenkiintoisesti ja hauskasti. 😀 Överille draamahakuisuudelle sanon kiitos ei! Oikeastaan kaikkea sopivasti. Kyllä se draamakin on kivaa luettavaa jos blogi ei ole sitä täynnä pelkästään. Tiivistetysti siis monipuolinen blogi on paras!

raskasta joulua 2015 esiintyjät oulu Kylläpä nyt oli sekava vastaus 😀 Mun lemppari on Puutalobaby. Seuraan aika monia blogeja. 🙂 Sun blogi on nimenomaan hyvin monipuolinen!

färjestad skellefteå live stream gratis Kiitos Matu!

1v päiväunien pituus Mä luen (tai siis katselen) lähinnä blogeja joissa mahd kauniit kuvat ja seesteinen tunnelma. Esim Kaunis Pieni Elämä on kaunis ja taitava bloggaaja. En ole varsinaisesti kiinnostunut mistään elämän rosoisesta puolesta, siitä voi puhua niin riittämiin irl myös ja sitä taaperouhmaa, kakkatarinaa ja vesirokkonäppyä on himassakin xD, haluan mieluummin kotisohvalla lueskella ja katsella inspiroivaa ja piristävää blogia enkä ole se ihminen, jolle tulee alemmuuskompleksi toisten hienommista synttäreistä ja blogissa näkyvästä "täydellisestä elämästä" jne, tiedostan, että ko blogi käsittelee nimenomaan positiivisia ja arjen kauniita puolia. 🙂

mekonomen norrköping airport Kiva kuulla tuo puoli myös 🙂

accordi niente di più baglioni Rakastan blogeissa juuri sitä persoonallista tekstiä! Jokaisella on oma tapansa kirjoittaa ja näin sen kuuluukin mennä. Tekstin tulee kuvastaa kirjoittajaansa. Pitää olla jotain mihin tarttua, mahdollisuus samaistua, jotta sitä jaksaa lukea. Kuvat ovat myös tosi tärkeitä, en jaksa lukea postauksia joissa ei ole yhtään kuvaa tai kuvat ovat pimeitä ja tosi huonolaatuisia.

hamilelikte kavun faydaları B. En vain usko, että kenenkään elämä on aina kukkasia ja yksisarvisia. Sellainen ihanakamala-arki on parasta.

lasten metelöinti kerrostalossa Mutta kaikkea ei kuitenkaan tarvitse jakaa blogiin. Läheistesi yksityisasiat, lapsesi mollaaminen tai esim exmiekkosen arvostelu ovat sellaisia asioita joilla ei kuulu mässäillä.

määräaikaisuuden peruste kvtes Parhaissa blogeissa on kaikkea sekaisia! Arkea, pohdiskelua, ehkä reseptejä tai kauniita sisustuskuvia. Moni postausaihe on mielekästä luettavaa kun se on hyvin kirjoitettu tai täynnä hyviä kuvia.

imholz sport bürglen ch Lempiblogiani en osaa sanoa, mutta en kuitenkaan seuraa mitään näitä kaikista suosituimpia. Blogin kuuluu olla aito ja vaikka jokainen bloggaaja toivoo blogilleen lukijoita väkiset täytepostaukset ja turha huomionhaku ja klikkauksien kalastelu on todella luontaantyöntävää. Niinkuin Mira-Marie tuolla jo mainitsikin esim tässä meidän verkostossa on todellisia helmiä! Kaikenkarvaista väkeä, mutta jokaisessa on se joku oma viehätys mikä saa aina palaamaan takaisin.

perukirja malli lesken jälkeen mie tutustuin koko blogimaailmaan kun odotin esikoista. törmäsin facebookissa Äitilandiaan vaarallisen jätteen vastaanotto jyväskylä . bebe au lait ja the realm of maria tulivat myös tutuiksi. Näistä ekoista tuttavuuksista mulla on lukulistalla enää vain äitilandia. Muita seuraan instassa ja satunnaisesti lueskelen.

jazda konna wrocław psie pole Oikeastaan kaikki isommat blogit on tipahtaneet pois mun lukulistalta kokonaan jossain vaiheessa – älä kysy miksi 😀

puutarhatyökalut hong kong Tykkään lukea realistisia juttuja, mutta kyllä siellä joukossa saa olla myös niitä kaikki on ihanaa juttuja – joskus vaan niitäkin päiviä onneksi tulee 🙂 rehellisyys on mun mielestä tärkeää, mutta todellakaan kaikkea ei tarvitse kertoa esim. parisuhdetta pitää mun mielestä suojella, eikä kaikkien riitojen yksityiskohdat todellakaan kuulu blogiin.

kesäleirit 2018 vantaa Perheblogeissa lemppariaiheita on vauvan kehitys ja arkiset kuulumiset. En itse ole mikään lastenvaate harrastaja, vaikka ne ihania onkin niin en niistä itse kirjoita. Kokemukset lasten vaunuista on ehkä ihan parhaita ja raskaus- ja synnytysaiheiset jutut myös.

etelän kebab house hämeenkatu tampere Tykkään myös että blogi on kirjoittajansa näköinen ja selvästi mun lukulistalle ovat jääneet sellaiset blogit joiden kirjoittajiin haluaisin tutustua oikeastikin. Hetken vaan ja Pastellipisaroita oli tällaisia, harmi vaan että kumpikin lopetti. Mutta niihin blogeihin palaan aina joista on tavallaan (ja oikeastikin) tullut mun kavereita. Aika moni lukulistalla onkin joko tuttu tai tutun tuttu.

myytävänä käytettyjä venetrailereita Eli joo luen perheblogeja koska niistä on tullut mun äitikavereita 😀
tää on yksi mun lemppareita: youtube pytanie na śniadanie dzisiaj
loput lempparit löytyykin nykyään naapurista 🙂

parketin hionta ja valkolakkaus tarjouspyyntö Kiitos Petra vastauksesta! 🙂

mauri kunnas koiramäki youtube Kiinnostava blogi on rehellinen, säröinen eikä pelkäästään pelkkää pitsiä ja hattaraa. Kiinnostava blogi ei saa olla täydellinen, siitä tulee helposti tylsä. Kiinnostavassa blogissa ei kerrota kaikkea, vain mehukkaat palat. iinnostava blogi on helppolukuinen ja selkeä.
Mä seuraan montaa blogia, mikään ei ole vielä sellainen yksi ylitse muiden.

avaimen teettäminen hinta oulu Totta tuo täydellisyys 🙂

yogoro café montluçon Hyvä blogi on mielestäni arjenmakuinen, rehellinen ja inspiroiva. Pidän kuvista, joten niitä pitää olla. Tuote-esittelyjä, paikkoja, tekemistä, käsitöitä, shoppailua ja tietenkin ruokaa. Hieman saa olla myös trendejä, koska itse olen niistä auttamattomasti jäljessä. Tällä hetkellä varsinkin tykkään itse lukea pukeutumis-, meikkaus- hiusvinkkejä. Sisustusvinkkejä varsinkin lastenhuoneeseen! 🙂 Eli luen kaikkea laidasta laitaan. Ajankohtaiset asiat ja kirjoittajan omat ajatukset maailmasta, parisuhteesta ja lastenkasvattamisesta on ne parhaimmat. Niin epäonnistumiset kuin onnistumiset. Oivaltava maailman katsominen. Blogin ei tarvitse tietenkään olla kaikkea tätä, jotta lukisin sitä. Kunhan se on rehellinen ja elämää täynnä.

lämpöpatterit hong kong Hyvä blogi pitää sisällään monia asioita : mm. rehellisyys, hauska.
EHDOTON NOU blogeissa on kun kaikki elämä on niin ihanaa, mul on ihana mies, mul on ihana perhe ja ai että kun lapsikaan koskaan kiukuttele.

kelimesinin anlamı nedir Mutta valitsen sekä A:n & B:n koska molempia saa olla. En itse henk.koht tykkää lukea jos on kovin paljoa tekstiä, mutta ne kuvat ovat kaiken A ja O.
Postaustahti jos on joka päivä niin itse menetän kiinnostukseni.

lumia näyttö harmaana Sinä käsittelet hyvin laajalla alueella eri aiheita, joista varmasti jokainen löytää omansa. Kirjoitat hyvin selkeästi ja huomaakin että sinulla on hyvin ammattimainen ote.

psyykkiseen kehitykseen vaikuttavat tekijät Seuraan mm. helinä perttu kaupunginjohtaja

cyrano de bergerac kraków ul sławkowska 26 Totta tuo liian tiheä postaustahti! Ei jokaista tekstiä sitten jaksa lukea. Kiitos vastauksesta!

täydelliset naiset dvd anttila Tykkään saada ideoita, vaikka harvemmin niitä sellaisinaan toteuttaisin.
Noiden A:n ja B:n välimuoto olisi se oikea tie. Ei pelkkää pyykit kasaantuu ja lapset tappelee linjaa vaan sopivasti sekaisin kaikkea sitä mitä elämä on.
En koe kyllätyväni päivittäin päivittyvistä blogeista, sisältö on varmaan se ratkaiseva. Jos joka toinen päivä kerrotaan kaatuneesta maitolasista niin eipä paljon innosta.
En tykkää myöskään blogeista joissa kerrotaan the oikea tapa elää. Sellaisen saarnan lukeminen nostaa villat pystyyn niskasta.

continental bulldog welpen österreich

álvaro soler el mismo sol (radio edit) kasvojen lihasten tehtävät Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty kasalla stäänefleejer lyrics *

rakennustyö salminen facebook

suomen hätänumeroon soittaminen ulkomailta

kymmeniä tuhansia yhteen vai erikseen

idari vesayet ilişkisi örnekleri

liten krog åre nummer

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä