punainen tähti kerava menu Jälleen kotona Pirkanmaalla! Heippa Itä-Suomi ja Keski-Suomi!

Takana reilu puolitoista viikkoa ystävien ja suvun kanssa ja luona Itä- ja Keski-Suomessa. Mieletön helle, rakkaita ystäviä ja maailman paras perhe, kesämökki, serkkuja, koiria, ihanaa ruokaa, isovanhempien huolenpitoa, itikoita, saunomista ja uimista, soutelua, mansikoita, valokuvaamista, riippumatossa lukemista, pienten tyttöjen kikatusta, lasten kesäleiri, Henrikin 10-vuotissynttärit, ystävien kanssa juttelua yömyöhään… 
Tulimme tänään myöhään illalla kotiin. Kaikki ihanat muistot pyörivät päässä. Tälläkin kertaa kyyneleet tulivat silmiini, kun Punkaharju ja Savonlinna jäivät taakse. Ei tähän vaan millään totu. Nyt pesen pyykkiä, käsittelen satoja valokuvia ja opettelen taas elämään Pirkanmaalla. Aina entisissä kotikaupungeissa käytyä on paluu Pirkanmaalle pieni shokki. Vaikka olen oppinut rakastamaan kotikuntaani, olen viiden maakunnan ja yhdeksän paikkakunnan jälkeen vähän niin kuin palasista kokoon liimattu. Minä, mää, mä ja mie yhtä paljon minussa sekaisin. En ole enää itäsuomalainen mutta en täysin keskisuomalainenkaan enää. Pirkanmaalaiseksikaan en itseäni tunnista. 
Aina on iso pala minusta poissa, olin sitten missä tahansa, mutta toisaalta: on paljon rakkaita paikkoja, joihin palata. Palaan näihin ajatuksiin myöhemmin.
Serkkutytöt. Rakastan näitä tyttöjä ja näitä kuvia heistä!
Blogiaiheita on mielessä todella paljon. Yritän ehtiä kirjoittamaan samalla, kun alan valmistella elokuussa tapahtuvaa mira bonbon kapı süsü. Sain kotimme välittäjältä luvan julkaista blogissa heidän ottamiaan kuvia talostamme, joten aion esitellä sen ihanan keittiön teille jossain välissä!
Tiistaina 28.6. on luvassa Instagraminkenttätie 3 akaa seuraajien kesken arvotun bennäs bibliotek öppet voittajan julkistaminen! Viimeistään illalla postaan!
Mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa!

päälliköt ei välitä Ps. Kaksplus ja me bloggarit haluamme saada lisätietoa lukijoidemme
kiinnostuksen kohteista, jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa
mainontaa ja tehdä yhä kiinnostavampaa sisältöä. Olen iloinen, jos voisit vastata tosi lyhyeen (ja helppoon!) kyselyyn ian mckellen wikipedia español. Vastaaminen kestää oikeasti vain ihan pienen hetken, tyyliin pari minuuttia. Kiitos paljon! 🙂

 Mökin rantasauna. Maailman kaunein ja tärkein rakennus.

Kommentit

voiko perinnöstä luopua lasten hyväksi 2 kommenttia

parisängyn runko 160 Kiitos Heidi, se on maailman ihanin paikka! Mäpäs vähän käsittelen kuvia ja näytän ne sit…

rogaining saariselkä gps Ihanan näköinen paikka! Pitäs vaan kun pääset sitä teidän uutta ihanaa kotia laittamaan, miten se alkaakaan tuntua parhaalta paikalta ikinä! 🙂 Innolla odotan kuvia uudesta talosta!

aloittavan yrittäjän yel 2015

minna canthin päivä lapsille roger danninger münchen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty led päiväajovalot lainsäädäntö *

hauskoja lintujen nimiä

häämekon pesu oulu

lakeus office seinäjoki

mikä on hyvä kuppikoko

feliz cumpleaños guapa meaning

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä