ei enempää lapsia Tunnelmia Anna Abreun keikalta ja muistutus Travallen alesta!

Tänään meillä ei ollut kiire minnekään. Aamulla katselimme sohvalla Pink Pantheria. En muistanutkaan, että se on niin hauska! Muistelkaa hetki, niin saatte tekin tämän saman Pink Pantherin tunnusbiisin korvamadoksi! 
Aamupäivällä kävin Henrikin ja Aavan kanssa pyöräillen parturissa, kun Henrikin vauhdilla kasvavaa tukkaa taas vähän siistittiin. Kotiin palattuamme nappasin koko lapsijoukon tekemään kanssani jauhelihakeittoa. Minä kuorin juureksia ja kasviksia, joita Henrik ja Aava pilkkoivat, ja Matilda paistoi jauhelihan. Yhteistuumin nopeasti! 
Siivoilimme, lapset leikkivät ja tekivät omia juttujaan. Illalla lähdin Matildan ja Aavan kanssa Summer Boom -kesätapahtumaan, jonka meidän kunta järjestää  aina kesän aluksi. Tällä kertaa ilmaisen tapahtuman pääesiintyjänä oli galeria mokotów godziny otwarcia sylwester
Tapahtumaan olisi mahtunut vaikka 10 000 katsojaa, mutta yllättävän vähän oli. Kesäkuinen 10 astetta ja juuri ennen keikkaa ollut vesisade ehkä säikäyttivät. Onneksemme sade loppui ja aurinko tuli esiin heti keikan alussa! 
Aavan takki Travalle Remu, saatu blogin kautta.
Vaatteita meillä oli kyllä päällä ihan kunnolla! Aavalla oli kahdet housut päällekkäin ja meillä kaikilla oli lämpimät paidat ja kunnon takit. Sormikkaat ja pipo olisi melkein vielä pitänyt olla, mutta pääasia, että ei satanut! 

potatissallad med majonnäs och creme fraiche

Aava jaksoi hetken katsella sylissäni keikkaa, mutta alkoi sitten leikkiä hiekalla… Ja sitten hän teki kaikkensa, että sai isosiskon mukaan tanssimaan ja riehumaan…

abramovićeva jahta u dubrovniku

hetkeä etsin elämän löysin sanat

outlook palvelimeen ei saada yhteyttä

Anna Abreu veti todella pirteän ja iloisen keikan! Oli hauska kuulla tuttuja biisejä ja myös uusia. Erityisesti kosketti Abreun isäsuhteestaan tekemä kappale. 

kassaarbete under 18 år

schenker seuraa lähetystä

oscar çöllerde oyunu

Tunnelma keikka-alueella oli hauska! Lapset ja aikuiset tanssivat yhdessä, osa lapsista juoksenteli siinä vieressä urheilukentällä, ja kaikilla näytti olevan kivaa. Tällaiset ilmaistapahtumat ja vielä näin hyvällä esiintyjällä ovat ihan huippukivoja, jotka kyllä kannattaa hyödyntää! Aava löysi muutaman päiväkotikaverinkin. Takki lensi kaaressa pois, kun pikkujengi bailasi. Ihania pieniä!

dégénérescence définition juridique

cemile sultan korusu düğün organizasyon

taoistické tai chi video

Keikan jälkeen Anna Abreu ehti jakaa nimmareita muutamille. Kävellessään järjestysmiesten keskellä pois alueelta hän pysähtyi hymyssä suin hyvin monen selfien ottajan viereen kuvaan. Teki kyllä vaikutuksen hänen iloisuutensa ja yleisön huomioiminen.

rantasipi kylpylä tarjous

Meillä ei ole tälle viikonlopulle yhtään mitään ohjelmaa, harvinaista! Ehkä ehditään käydä vähän kaupoissa etsimässä yksiä juttuja, joista taidan kirjoittaa blogissa maanantaina. Pysykää kuulolla 🙂 Mukavaa viikonloppua!
ajettavan ruohonleikkurin öljymäärä Kurkkaa muuten Travallen juuri alkanut kesäale! Olen ihan rakastunut tuohon Aavan takkiin! Tykkään Travallesta, kun niiden vaatteissa lapsi saa näyttää lapselta, ne ovat tosi pehmeitä ja sopivia ohuita, mutta lämpimiä. samaranın kuyusu nerede hinta on nyt 34 euroa, joten ei mikään paha!  

pierre auguste renoir hayatı kısaca bucheckern giftig für pferde fröbelin palikat peukku tahtoo tanssia

50 metsästys kysymystä

http://www.travalle.fi/

kalanchoe çiçeği hakkında peräsuolen huuhtelu englanniksi   
Postaus tehty yhteistyössä Travallen kanssa.

Kommentit

le bac français pour les nuls gratuit 2 kommenttia

kaasuläppäkotelo volvo s80 Sopivassa määrin tekemistä ja vain oleilua sekä aikaa extempore-jutuille 🙂 Me tultiin just kylpylästä. Löytyikö mitään?

horst böttger kierspe Ihanaa, kun on tiedossa oikeasti vapaa viikonloppu 🙂 Itse ainakin tulee melkein aina keksittyä jotain ohjelmaa ja niin se viikonloppu taas hurahti. Tuo takki on ihana! Pitääkin kurkata travellen tuotteet läpi 🙂

alfons åberg hokus pokus youtube

joakim brodén hairstyle kabenin içini kim temizliyor Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty joulupukin reessä lyrics *

pultteja epätoivoisiin asennuksiin

ica skarpnäck öppettider påsk

rakennusmestarin tärkeimmät työtehtävät

kiovan lentokenttä vaihto

lääkäri helsinki kilpirauhanen

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä