hpv oltás fiúknak Lehmät tulivat vihdoinkin!

nico rönnberg instagram ”Jokohan ne kohta…?” kysyimme pitkin kevättä. ”Minä näin siellä traktorin, kyllä oikeasti näin jo!” sanoi lapsi. Vilkuilimme ulos ja katsoimme sääennustetta. Hyvältä näytti ennuste ja toteutunut sääkin, mutta ei, ei kuitenkaan vieläkään.

bosch latauksen säädin Lopulta eilen sain viestin naapurissa asuvalta ystävältäni. Se kuului näin:

jalas turvakengät tarjous ”Lehmien vesisäiliö tuli just aitaukseen!!!”

tomun gözünde kamera varmı video Tänään se päivä sitten vihdoinkin koitti: kotikatumme varrella olevalle niitylle tulivat naapurinavetan lehmät! Ne olivat tulleet hitaasti ja jääneet syömään heti ruohoa. Eivät innosta puhkuen vaan arvokkaasti niin kuin rouvien kuuluukin tulla. Ystävä sattui näkemään tuon katumme vuoden parhaan tapahtuman, kun kuuli, miten lähitalon tyttö huusi niin, että kylä raikasi: ”Lehmät tulevat!”.

isännöitsijän palkka oppisopimuksella

cmp daunenjacke mädchen 140 Heti, kun pääsin töistä, menin Aavan, ystäväni ja hänen poikansa kanssa katsomaan lehmiä. Emme edes asu maalla vaan ihan muutaman kilometrin päässä Tampereesta, ja silti meillä on lehmiä kotikadulla! Rakastan niitä! Epäilen, että olen ollut edellisessä elämässäni vähintäänkin karjakko (väsymys vastaa promillen humalaa)…

fundação sousandrade provas anteriores para professor Lehmät olivat arkoina toisessa päässä laidunta. Lopulta kaksi lehmää lähti tulemaan meidän luoksemme, eikä meidän riemullamme ollut rajaa! Meidän ihmislehmien. Vasikkamme keskittyivät etsimään voikukkia ja vinkumaan, että mennään jo kotipihaaaaa-aaa-aaan.

artvinin ilçeleri bulmaca Ihan kosketusetäisyydelle emme vielä päässeet, mutta ehkä tässä kesän kuluessa vielä pääsemme.

myrorna göteborg möbler

ei hyväksytyt nimet 2015

Etsi kuvasta lehmä. Tai kaksi 🙂

moottori kondensaattorin kytkentä  A. on vähän huvittunut lehmärakkaudestani, mutta ei sille vain voi mitään. Haluaisin halata lehmiämme ja painaa poskeni lämpimään kylkeen.

android synkronointi poistettu käytöstä Meidän kylällä on kesäisin nyt jo kolmessa paikassa lampaita, ja kylän keskustassa laiduntaa myös ratsastustallin hevoset. Oih, voiko olla hauskempaa pyöräilyretken kohdetta kuin lampaiden aitauksen lähistö, jonka vieressä on myös leikkipuisto? Tiedän todellakin, mitä teemme tänä kesänä usein!

taittinger brut millésimé 2006

kesätyö tampere nuoret centro risana muggiò orari Onko sielläkin eläimiin höpsähtäneitä? Eikö lehmien tulo olekin paras kesän merkki?

Kommentit

soufflé au fromage blanc et gruyere 2 kommenttia

renault jälleenmyyjä helsinki Eikä, ootpa hassu! Kyllä se aita ihan pitää meidät innokkaat lehmäfanit aidan oikealla puolella. Ihan itse lehmät tulevat tulevat aidan viereen kesäisin taputteluja pyytämään ja ihan täällä aidan toisella puolella on kaikki muumit yhä laaksossa (luulisin…). Ja mitä tulee toimittajan tekemien ammattijulkaisujen ja päiväkirjamaisen blogitekstin eroihin niin… Hassu olet 🙂

cuore mio hamburg öffnungszeiten Tää on taas sarjassamme toimittajan ammattitaidolla tehty postaus. Ei kai nuo lehmät laidunna tuossa teitä varten, ei kai kyse ole mistään eläinpuistosta, jossa saa käydä halimassa ja syöttämässä söpöjä otuksia ilman lupaa? Lehmät on jonkun kalliita tuotantoeläimiä eikä niitä tai mitään muutakaan laiduneläimiä pitäisi mennä lääppimään ja lähentelemään ilman lupaa. Ja kai muistatte myös kertoa lapsillenne, miten se elämän kiertokulku menee?

yrittäjän päiväraha 2016

somaattinen oireyhtymä hoito vettä polvessa sairasloma Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty treenaaminen flunssan jälkeen *

audin automaattivaihteiston öljynvaihtoväli

jäätilanne kuopio 2014

akşam ezanı istanbul diyanet

vatupassi törmälä oy jyväskylä

älypuhelimen akku räjähti

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä