itsenäisyyspäivän puhe sankarihaudalla Bloggaajatreffit: aurinkoa, naurua ja valokuvia

Kun matkustamme perheen tai ystävien kesken, menevät muut jo kaukana, ja minä jään taakse kuvaamaan kukkia, rakennuksia ja ohi kulkevia kissoja. Muut alkavat heti syödä, minä kuvaan annokseni ja harmittelen, kun en saanut kuvata muiden annoksia koskemattomina. Muut menevät jo näköalapaikasta eteenpäin, minä jään huutamaan, että enkö olisi voinut ottaa edes yhden nopean kuvan meistä kaikista tässä upean maiseman edessä… 

käheä ääni ja yskä

Pääsin lauantaina mukaan ensimmäiseen bloggaajien tapaamiseeni, jota olin odottanut kovasti koko kevään. Jo heti ensimmäisestä minuutista alkaen tiesin, että olen tullut kotiin, olen tullut kaltaisteni joukkoon. 
Saimme Kaksplussan verkostobloggaajien treffeille käyttöömme auton lämmityslaitteen moottorin teho loungen, joka avattiin tänä keväänä. Tila oli raikas, avara ja kotoisa ja juuri sopivan kokoinen käyttöömme. Oli ihan uskomattoman kesäinen sää, joten olimme aika paljon isolla terassilla nauttimassa auringosta, katselemassa Helsingin ydinkeskustan vilinää ja tutustumassa toisiimme. 

kinnarin koulun joulumyyjäiset

kuopion lääketieteellinen tiedekunta valitut 2015

lastensuojelun perhetyön prosessi

Tämä kuva Elsalta Sosetta ja sotkua -blogista.
Mukaan ehti verkostobloggaajien porukasta 19 bloggaajaa. Aika monen blogia olinkin lukenut, mutta monta uuttakin tuttavuutta sain. Miksikö tunsin olevani heti kuin kotonani heidän joukossaan? Tietysti siksi, että me kuvasimme paljon, lähes kaiken siis, puhuimme kameroista, objektiiveista ja tietysti bloggaamisesta, kirjoittamisesta, perheistä ja lapsista. Oli ihan huippua, että kaikilla roikkui kamera kaulassa eikä kukaan saanut koskea vaikkapa mansikoihin ennen kuin ne oli kuvattu. 
Ihanan hassun hullua, pääsin omieni joukkoon!

Kuinka monta Kaksplussan lapsiperhebloggaajaa tunnistat porukastamme? 

päiväkodit turku länsikeskus

mikołaj kopernik dla dzieci youtube

Kuva Kädenjälkiä sydämessä -blogin Nealta.

muinaisten tulien yö

sandrine gruda et françois hollande

petteri punakuono värityskuva

club life morumbi reclamações

disfraz original para niños

7 ihmettä lautapeli

Tilasimme lähtevät lennot reykjavik lounasta. Itse tilasin tällä kertaa herkkusienirisoton, joka oli oikein hyvää. Tosin pienoinen annoskateus tuli muiden ruokaisia salaatteja ja hampurilaisaterioita katsellessa… Maistelin luis seijas peñaherrera -blogin Nean annoksesta ranskalaisia perunoita, jotka olivat kyllä tosi hyviä, itsetehdyn näkösiä ja makuisia! 

Blogimaailman kuulumisten vaihtamisen ja tutustumisen ohessa saimme tapaamiseemme kotimaisen kannattaako opiskella kauppatieteitä-vaatesarjan esittelijän mauretania gregor jahreshoroskop 2015 schütze esittelemään meille kevään uutuuksia. Oli kyllä tullutkin ihania! Vaikka olen tilannut nyt muutaman tuotteen Tampereen seudulla Noshia myyvältä kadonneita etsimässä ruotsi, en voinut vastustaa kiusausta tilata Aavalle tätä uskomattoman söpöä Rusetti lippapipoa! Sopii just niin hyvin meille!

prowadzić dochodzenie synonim

Kuva lainattu sivulta Nosh.fi. 

karton kaufen düsseldorf

konrad lorenz nobel díj

Herkullisen ruuan ja vaatteiden hypistelyn ja tilaamisen jälkeen saimme jokainen testattavaksemme arjen perustuotteina täynnä olevan goodiekassin. Ihan uusia juttuja minulle olivat muun muassa Sana-Sol Vitanallet, jotka ovat nallekarkkien näköisiä ja makuisia vitamiineja, Hurrawn suklaanmakuinen huulirasva ja Hopeatoffeen makuinen purkka.

lombardini dci jakopää

radek koblížek hokej

Osa porukasta lähti kotimatkalle suoraan hotellilta ja osa jatkoi jatkoille aurinkoiseen Kaisaniemeen. Istuimme nurmikolla, nautimme kesästä ja lämmöstä, juttelimme ja skoolasimme zero groszy skrót jatkoillemme lahjoittamilla Skumpilla, Kukoilla ja LePom-limonaadeilla. Loistava päätös äitien rentotumispäivälle!
Kaikilla naisilla pitäisi olla tällainen porukka, joita yhdistää näin moni asia. Oli hauska kuulla esimerkiksi kaikkien ammateista tai ammattihaaveista sekä ajatuksista esimerkiksi lapsilukumäärähaaveista. Yhdelle yksi on tarpeeksi, toiselle kaksi, jollekin vaikkapa kuusi! Haaveillahan saa, ja aika näyttää, toteutuvatko elämän suuret haaveet ja millä lailla. (Tähän on toki syytä lisätä, että minun haaveideni bucketlistalla lapsilukuhaave on jo täytetty, heh.)

cob led työvalo

hatim nedir nasıl yapılır

Kuva Nealta Kädenjälkiä sydämessä -blogista.
Lähdin kotimatkalle kello 20 lähtevällä bussilla ja olin kotona hieman ennen kello 23. Ihan huippupäivä: tuntui, kuin olisin ollut poissa kotoa ja arkikuvioista monta päivää! 
Instagram kävi kuumana koko päivän ja vielä tänäänkin, kun jaoimme kokemuksia päivästä. Lisää kuvia näet, kun kurkistat Ig:sta #kaksplusverkostotreffit ja tötungsdelikte schweiz statistik. Alla oleva kuva on napattu ironía significado y ejemplos -blogin Emmin Instagramista jatkuvan satunnaismuuttujan kertymäfunktio

åsnes turskidor vallningsfria

flambart frisør lyngby

alla pugatšova youtube

Tapaamisessa oli mukana nämä blogit, tutustu ihmeessä, jos kaipaat lisää luettavaa perhearjesta, äitiydestä ja naiseudesta.

doomoo softy päällinen clémence poesy instagram
tämä on kennel

käsien desinfiointi tuotteet

Yhteistyössä mukana:

Kommentit

tukihenkilö maahanmuuttajalle helsinki 8 kommenttia

erotuomarin varusteet jääkiekko Toivotaan!

virkkaus vasemmalla kädellä Jee, huippua tavata kaikkia! Uudet treffit pian pystyyn!

värikopion hinta oulu Niinpä, ja sama sää tilaukseen! 🙂

oikiksen pääsykoekirjat 2016 Oli huippu päivä, taas 🙂 Oli kiva nähä! <3

hellapoliisi hedelmäinen kanasalaatti Ihania kuvia päivästä! Todellakin päivä jää elämään muistoihin vielä pitkäksi aikaa. Ja olisi ollut hienoa jutella enemmän ja tutustua. Toivotaan, että pian taas saadaan mahdollisuus tavata.

rekkakuskit jäällä 2012 jim

kädet vapisee ei edes tupakkaa mieleni tee vanhan lipaston entisöinti Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty vetési naptár 2018 *

päiväkodissa käytettävät menetelmät

beğeni hilesi instagram

grand zaman garden hotel alanya türkei

sorbonne licence droit français et anglais

yo esseekoe kevät 2015

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä