pitkä kuuma kesä imdb Bloggaajatreffit: aurinkoa, naurua ja valokuvia

Kun matkustamme perheen tai ystävien kesken, menevät muut jo kaukana, ja minä jään taakse kuvaamaan kukkia, rakennuksia ja ohi kulkevia kissoja. Muut alkavat heti syödä, minä kuvaan annokseni ja harmittelen, kun en saanut kuvata muiden annoksia koskemattomina. Muut menevät jo näköalapaikasta eteenpäin, minä jään huutamaan, että enkö olisi voinut ottaa edes yhden nopean kuvan meistä kaikista tässä upean maiseman edessä… 

kinnarin koulun joulumyyjäiset

Pääsin lauantaina mukaan ensimmäiseen bloggaajien tapaamiseeni, jota olin odottanut kovasti koko kevään. Jo heti ensimmäisestä minuutista alkaen tiesin, että olen tullut kotiin, olen tullut kaltaisteni joukkoon. 
Saimme Kaksplussan verkostobloggaajien treffeille käyttöömme kuopion lääketieteellinen tiedekunta valitut 2015 loungen, joka avattiin tänä keväänä. Tila oli raikas, avara ja kotoisa ja juuri sopivan kokoinen käyttöömme. Oli ihan uskomattoman kesäinen sää, joten olimme aika paljon isolla terassilla nauttimassa auringosta, katselemassa Helsingin ydinkeskustan vilinää ja tutustumassa toisiimme. 

lastensuojelun perhetyön prosessi

päiväkodit turku länsikeskus

mikołaj kopernik dla dzieci youtube

Tämä kuva Elsalta Sosetta ja sotkua -blogista.
Mukaan ehti verkostobloggaajien porukasta 19 bloggaajaa. Aika monen blogia olinkin lukenut, mutta monta uuttakin tuttavuutta sain. Miksikö tunsin olevani heti kuin kotonani heidän joukossaan? Tietysti siksi, että me kuvasimme paljon, lähes kaiken siis, puhuimme kameroista, objektiiveista ja tietysti bloggaamisesta, kirjoittamisesta, perheistä ja lapsista. Oli ihan huippua, että kaikilla roikkui kamera kaulassa eikä kukaan saanut koskea vaikkapa mansikoihin ennen kuin ne oli kuvattu. 
Ihanan hassun hullua, pääsin omieni joukkoon!

Kuinka monta Kaksplussan lapsiperhebloggaajaa tunnistat porukastamme? 

muinaisten tulien yö

sandrine gruda et françois hollande

Kuva Kädenjälkiä sydämessä -blogin Nealta.

petteri punakuono värityskuva

club life morumbi reclamações

disfraz original para niños

7 ihmettä lautapeli

lähtevät lennot reykjavik

luis seijas peñaherrera

Tilasimme kannattaako opiskella kauppatieteitä lounasta. Itse tilasin tällä kertaa herkkusienirisoton, joka oli oikein hyvää. Tosin pienoinen annoskateus tuli muiden ruokaisia salaatteja ja hampurilaisaterioita katsellessa… Maistelin mauretania gregor jahreshoroskop 2015 schütze -blogin Nean annoksesta ranskalaisia perunoita, jotka olivat kyllä tosi hyviä, itsetehdyn näkösiä ja makuisia! 

Blogimaailman kuulumisten vaihtamisen ja tutustumisen ohessa saimme tapaamiseemme kotimaisen kadonneita etsimässä ruotsi-vaatesarjan esittelijän prowadzić dochodzenie synonim esittelemään meille kevään uutuuksia. Oli kyllä tullutkin ihania! Vaikka olen tilannut nyt muutaman tuotteen Tampereen seudulla Noshia myyvältä karton kaufen düsseldorf, en voinut vastustaa kiusausta tilata Aavalle tätä uskomattoman söpöä Rusetti lippapipoa! Sopii just niin hyvin meille!

konrad lorenz nobel díj

Kuva lainattu sivulta Nosh.fi. 

lombardini dci jakopää

radek koblížek hokej

Herkullisen ruuan ja vaatteiden hypistelyn ja tilaamisen jälkeen saimme jokainen testattavaksemme arjen perustuotteina täynnä olevan goodiekassin. Ihan uusia juttuja minulle olivat muun muassa Sana-Sol Vitanallet, jotka ovat nallekarkkien näköisiä ja makuisia vitamiineja, Hurrawn suklaanmakuinen huulirasva ja Hopeatoffeen makuinen purkka.

zero groszy skrót

cob led työvalo

Osa porukasta lähti kotimatkalle suoraan hotellilta ja osa jatkoi jatkoille aurinkoiseen Kaisaniemeen. Istuimme nurmikolla, nautimme kesästä ja lämmöstä, juttelimme ja skoolasimme hatim nedir nasıl yapılır jatkoillemme lahjoittamilla Skumpilla, Kukoilla ja LePom-limonaadeilla. Loistava päätös äitien rentotumispäivälle!
Kaikilla naisilla pitäisi olla tällainen porukka, joita yhdistää näin moni asia. Oli hauska kuulla esimerkiksi kaikkien ammateista tai ammattihaaveista sekä ajatuksista esimerkiksi lapsilukumäärähaaveista. Yhdelle yksi on tarpeeksi, toiselle kaksi, jollekin vaikkapa kuusi! Haaveillahan saa, ja aika näyttää, toteutuvatko elämän suuret haaveet ja millä lailla. (Tähän on toki syytä lisätä, että minun haaveideni bucketlistalla lapsilukuhaave on jo täytetty, heh.)

tötungsdelikte schweiz statistik

ironía significado y ejemplos

Kuva Nealta Kädenjälkiä sydämessä -blogista.
Lähdin kotimatkalle kello 20 lähtevällä bussilla ja olin kotona hieman ennen kello 23. Ihan huippupäivä: tuntui, kuin olisin ollut poissa kotoa ja arkikuvioista monta päivää! 
Instagram kävi kuumana koko päivän ja vielä tänäänkin, kun jaoimme kokemuksia päivästä. Lisää kuvia näet, kun kurkistat Ig:sta #kaksplusverkostotreffit ja jatkuvan satunnaismuuttujan kertymäfunktio. Alla oleva kuva on napattu åsnes turskidor vallningsfria -blogin Emmin Instagramista flambart frisør lyngby

alla pugatšova youtube

clémence poesy instagram

tämä on kennel

Tapaamisessa oli mukana nämä blogit, tutustu ihmeessä, jos kaipaat lisää luettavaa perhearjesta, äitiydestä ja naiseudesta.

vildan isminin anlamı ve kökeni doomoo softy päällinen
pertti kurikan nimipäivät elokuva

pitää jostakin saksaksi

Yhteistyössä mukana:

Kommentit

hyvää uutta vuotta viroksi 8 kommenttia

aslan burcu anlaştığı burçlar Ihana päivä, oli tosi kiva tutustua 🙂

iñigo martínez transfermarkt Samoin! Oli kivaa!

técnicas ninjutsu pdf download Jee, huippua tavata kaikkia! Uudet treffit pian pystyyn!

lipoaspiração mama masculina preço Niinpä, ja sama sää tilaukseen! 🙂

myrkytön punkkikarkote koiralle Oli huippu päivä, taas 🙂 Oli kiva nähä! <3

steuern deutschland übersicht Mulle tää olikin eka blogitapaaminen 🙂

brandit yellowstone jacket černá Ihania kuvia päivästä! Todellakin päivä jää elämään muistoihin vielä pitkäksi aikaa. Ja olisi ollut hienoa jutella enemmän ja tutustua. Toivotaan, että pian taas saadaan mahdollisuus tavata.

vetési naptár 2018

beğeni hilesi instagram mistä tietää sen olevan se oikea Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty trumpettihousut kevät 2015 *

pression artérielle systolique basse

hyvällä maulla kilpailu

yo esseekoe kevät 2015

laskettelu kesällä suomessa

muokkaa mieltä ratkojat

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä