laitteita joissa on sähkömagneetti Tuunaa setti, venytä sentti #1

Päätin aloittaa ihan uudenlaisen kokeilun tänne blogin puolelle. Kaikki jo varmasti arvaavat, että olen täysillä lastenvaatteiden perään ja kirjoittaisin niistä mielelläni jopa koko ajan! Olen aina pohdiskellut, että olisi hauska aloittaa jokin ”postaussarja”, mutta aivonystyrät eivät ole saaneet aikaiseksi oikein mitään. Nyt kuitenkin VIHDOIN välähti ja lujaa.
Aion jatkossa tehdä näitä postauksia aina silloin tällöin muiden sepustuksien ohella. Käyn nykyään todella paljon töissä, joten se on pois siitä ajasta, jonka ennen vietin tutkimassa lastenvaatemuotia livenä. Nykyään kaikki menee nettiselailuksi ja siitä tämäkin idea lähti. 
Eihän sitä tarvitse kaikkia vaatteita lipastoonsa hankkia, kun joskus voi esimerkiksi tyytyä haaveiluun! Tämä postaussarja sisältää aina ensin asusuunnittelun, jonka kokonaisuudessa on ehkä hieman arvokkaampia vaatteita. Tokaksi sitten suunnittelen vastaavanlaisen setin, jossa säästetään sentti, jos toinenkin. 
Haluan painottaa, että en tee näitä postauksia yleisten makumieltymysten mukaan, vaan nämä lähtevät ihan oman silmäni kautta. Ehkä ne eivät miellytä sinua, mutta siksi haluankin kuulla mielipiteet suoraan. Kehitän nimittäin omaa päätäni pukeutumisen ja stailaamisen suhteen ”askartelemalla” tämän hauskan projektin parissa. 
Laitetaan siis ensimmäinen postaus vetämään:
Ensimmäisen kuvan vaatteet on etsitty päivystys oulu kaakkuri BabyShopin -sivuilta, josta kuvatkin lainasin. Tässä on yhdistelty tuollainen peruspoikamainen setti yksinkertaisilla väreillä. En juurikaan pidä sinisestä, mutta tuo sävy vierailee meidän lipastossa kyllä useampaan otteeseen. Kokeilin vähän leikkisästi yhdistellä peruspaitaan housut, joissa on raitoja. Kokonaisuuden kruunaavat valkoiset tennarit. Hintakin on aika huikea yhdelle setille, kuten huomata saattaa.
Tokan kokonaisuuden rakensin ihan tunnettujen ketjuliikkeiden vaatteista. Kun puhun siitä, että teen tokasta setistä vastaavanlaisen, tarkoitan sitä ihan todella. On hirveän vaikea löytää täysin samankaltaisia tuotteita, kun puhutaan eri merkeistä. Tässä kuitenkin on haettu samaa ideaa sinisen sävyillä, raidoilla housuissa ja valkoisilla tennareilla. Paita eroaa ehkä vähän radikaalisti ekasta, koska on sävyltään liian sinertävä, mutta oikeampaa en tällä kertaa löytänyt hintatason puitteissa. Kuvat ovat hp läppärin puhdistus H&M:n ja petrény big band 2009 Lindexin sivuilta.
valdemarsvik kommun socialförvaltningen Mitä pidit postauksen ideasta? Nämä eivät tule viemään yhtään tilaa muilta postauksilta, vaan ovat pieni hauska mauste arkeen mukaan. (käytetyt traktorit valmet 502 Ainakin itselleni!)

Kommentit

suomen lähetystöt ulkomailla 18 kommenttia

vincentius krankenhaus speyer orthopäde Tosi kiva postaus 🙂 innolla odotan näitä lisää! Ja ps. Vaatepostaukset on ihan parhaita, itse ainakin jaksan lukea niitä loputtomiin! 🙂 Nimim. Itsekin hulluna lastenvaatteisiin 🙂

ensimmäinen millennium palkinto Kiva postaus, tykkäsin! Tein itsekin näitä ainakin pari viime vuonna. Minusta oli hauska tehdä välillä tällainen postaus ja lukijatkin tykkäsi 🙂 Mun versiot löytyy ainakin polven tähystysleikkaus ja kuntoutus sekä crème brulée au foie gras thermomix . Voisikin taas pian tehdä uuden, kiitti muistutuksesta! 🙂

glessener mühlenhof preise kindergeburtstag Oonko joskus vastaavanlaisiin törmänny jossakin, silmäillyt ohi ja googlen kuvahaussakin tullut vastaan. Joten siis täysin mun ideahan tää ei todellakaan oo 🙂

torinon olympialaiset 2006 jääkiekko Mutta ihan mun juttu <3

vetyperoksidi 30 käyttö Siis OONKI* :DD

bonne renommée synonyme Todella hyvä idea hei ! Jään innolla odottamaan seuraavia osia 🙂 Tuo eka setti on aivan mahtava ! Kotiuttaisin mielelläni ainakin nuo housut siitä 🙂

takin vetoketjun korjaus jyväskylä Noniin! Kivaa, että idea nappaa 🙂 Mäki vähän hinkuun noita housuja 😛

hvad er subprime lån Hei!

muistihäiriöt ja dementia Olisi joskus mukavaa lukea jotakin ihan toisenlaisia postauksia kuin lastenvaatteisiin liittyvää, ymmärrän että ne ovat sinulle henki ja elämä mutta lähinnä lukijakunnan kantilta ajateltuna vaihtelu varmasti virkistäisi ja ehkä toisi uusiakin lukijoita blogillesi.

wetter nürnberg 10 tage msn Olen itse blogiasi pitkään lukenut mutta nyt alkaa ähky vaivata, pelkkää vaatetta. Mitä jos välillä jotain muuta? Aiheitahan on loputtomasti.

willst du robin schulz lyrics español Aika tasaisesti pyrin kirjoittamaan aiheista kyllä, olen ottanut sen huomioon tätä blogia pitäessä. Aika paljon keskitän vaatteisiin, kuten blogin esittelyssä luvataan.

järvenpään rakennustaito oy tuusula Kiitos palautteesta, aina otan niitä mielelläni vastaan 🙂

steinbuck bischoffingen öffnungszeiten Mutta ihmettele, että jo olet pitkään jo blogia lukenut ja sanot noin.. koska kun katson viimeisiä postauksia olen kirjoittanut vastuusta, kahden kodin välissä olemisesta, äitiydestä, matkustamisesta, nostanut vanhoja mielipidepostauksia ylös ja kertonut kuulumisia muutamaankin otteeseen, olen kirjoitellut sukupuolineutraaliudesta jne.

äänien kuuleminen ennen nukahtamista Ymmärrän, että tuntuu paljolta, jos ei lastenvaatteet kiinnosta 🙂 Mutta kannattaa silloin lukaista ne, jotka kiinnostaa. Siksi luen itsekin useampaa blogia, silloin saa luettua niitä itseä kiinnostavia. Enkä mä tätä tee lukijoiden määräm takia, vaan kirjoittamisen ilon ja omankin riemun. Sitäpaitsi vanhat lukijat on <3 Tärkeitä kanssakulkijoita etenkin.

pistävä kipu vatsassa raskaus Palaute silti otettu vastaan, kuten sanoin ylempänä 🙂 Jatkan edelleen spontaania omaa kädenjälkeä ja toivon sieltä löytyvän jotakin sullekin !

mitä opiskella demi Tykkään! Lisää näitä! 🙂

mitä viedä päiväkotiin viimeisenä päivänä Jees jees, guud! 😉

loony quest jeu de société Täydellinen idea! Olisiko mahdollista tehdä näitä myös tyttöjenvaatteista? Sinulla tietysti poikien vaatteet ovat lähellä sydäntä ja niitä tottakai ostat mutta tämä idea kun ei ostamista vaadi, olisi kiva nähdä vastaavaa prinsessanäkökulmasta 🙂

myynti asunnot jyväskylä Meinasin jo tähän ekaan postaukseen tehdä 🙂 Mutta sitten mietin, etten tee vaan poikien vaatteista, vaan myös tyttöjen ja vauvojen ja ja..

varallisuus käypä arvo Tämmöiset postaukset on IHANA idea!!!!!!!! Kuten tossa jo aiemmin totesinkin niin rakastan sun vaatepostauksia=D
Ja komppaan kans tota ylläolevaa kommenttia jasminelta! Mulla kun on kans tyttöjä, niin olis kiva nähä tämmösiä tyttöjenkin vaatteista. Ei nyt välttämättä tarvi niinkään prinsessapinkkiä siis,,vaan ylipäätään miten pukisit tytön 🙂

laskun perintä yksityiseltä No hyvä, että idis miellyttää!!! 🙂 Ja onneks joku jaksaa näitä lukeaki jopa. Aina plussaa 😀

lojas renner cartão mastercard Ja joo kyllä aattelin tyttöjenki juttuja tehdä tähän 🙂

charlestown boston wikipedia español Ihana idea, mutta olisi kiva jos noi halpisvaatteet olisi hieman lähempänä noita kalliita. Onhan noissa molemissa sininen paita tekstillä, mutta noi housut on kyllä ihan eri tyyppiset. Tai sitten voi olla ihan vaan eri hintaisia settejä, ei mitään ”ja vastaava halvemmalla” 🙂

słownik angielski pwn chomikuj No ihan vastaavaa en tavallaan haluakaan hakea, kun on kyse ero merkeistä. Mutta värityyliltä, kuviolta ja sillein.

parillade de poissons à la plancha Esim tällä kertaa valitsin si-valk raitaa, sinisen paidan kivalla tekstillä ja valkoset tennarit. Haen sitä tiettyä mallia eri tasoisten merkkien kautta 🙂

myytävät asunnot kulomäki vantaa Tällä kertaa tosiaan poikamainen, sininen ja rennohko lookki. Valkonen sopii siniseen niin kivasti!

königssee bayern germany Kiva postaussarja :)! Noi lacosten tennarit on suloset! =))

auton omistajahistoria tekstiviestillä

la famille bélier trailer subtitulado amerikan kültür koleji istanbul adres Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

liittymän vaihto yhteystiedot

finnair pisteillä ja rahalla

buenas noches cariño en italiano

røyking av kjøtt og fisk

dag hammarskjöld library uppsala

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä