liigaastas on mitu päeva Kurkkaus 2ween lipastoon

Olen aina kirjoitellut paljon lastenvaatteista. Hulluna niihin nyt ja luultavasti tulevaisuudessakin. Pitkään aikaan en kuitenkaan ole muistanut kirjoitella meidän lipaston sisällöstä. En ole koskaan merkkiriippuvainen, vaan ostan lähinnä löytöjen ja ulkonäön perusteella. Pidän Mini Rodinista, Gugguusta, Lindexistä, KappAhlista ja monista ”oudoista” merkeistä. En viitsi jatkaa tätä listaa loppuun asti, koska siitä tulisi liian pitkä.
Kuvasin tänään paljon erilaisia yhdistelmiä perinteisesti seinälle ripustettuna. Tykkään postata vaatteista pojan päällä, mutta myös joskus ihan näin ilman mallia. Voin sanoa, että tässä tulee vilahtamaan aika jänniäkin yhdistelmiä, mutta niistähän minut taidetaan jo tuntea. Jos tulee jotakin kysyttävää, saa laittaa kysymyksiä kommenttikenttään!

nasolin nenäsumute ja raskaus

Ensimmäisessä kuvassa on ihan perus H&M:stä ostettu paita. Pohjavärinä on tummanharmaa sävy ja teksti on sellainen metallinhohtoinen. Paita on yhdistetty erittäin värikkäisiin housuihin, jotka sain valita ilmaiseksi erään tilauksen yhteyteen. Olin aavistuksen epäileväinen niiden suhteen, mutta ne ovat kyllä päällä aivan ihanat! Poikakin tykkää hienosta avaruusteemasta!
Tässä kuvassa on paita, joka on yksi suosikeistani. Yhdistän sitä monien housujen kanssa, mutta parhaiten se sopii ehkäpä AarreKidin housuihin, jotka bongasin kerran kirpputorilta halvalla. Paita on ostettu uutena Zarasta, jossa asioidaan nykyään todella usein. 

adanalı rıfkının cinsi

Vähän erilaisempi setti tällä kertaa. Yleensä puen poikaa aika yksinkertaisiin vaatteisiin enkä kamalasti tykkää paidoissa ”printeistä”. Hahmo on kuitenkin aika suloinen tässä vaatekappaleessa ja se sopi hauskasti housuihin. Paidassa on kivasti vielä samaa sävyä otuksen kaulaliinassa kuin housuissakin.

täältä tullaan venäjä lp

Kivat housut, mutta erittäin hankala yhdistää mihinkään. Poika tykkää hahmoista, jotka ovat kuulemma ”kissoja ja pupuja”, joten nämä ovat käytössä todella usein paidasta riippumatta. Kuvaa varten valitsin yhden Zaran paidoista, vaikka se ei ehkä olekaan kokonaisuuteen se 100% täydellinen.

eskimo jäätelö kcal

Jokainen varmaan arvaa jo, että paita on Zarasta. Ihanan sininen sävy on aika nappi valinta Mini Rodinin uuden malliston housujen kanssa. Tykkään!!

ducati koeajopäivät 2015

lapsi etupenkillä kasvot menosuuntaan

Mainion yksi hienoimmista paidoista. Mustavalkoinen sekä raita ovat aina muodissa mielestäni. Kokonaisuus on aika veikeä, kun housuistakin löytyy hieman tuota samantapaista raitaa. 

hyvännäköinen mies sinkku

toiminnalliset menetelmät ohjauksessa

Zaraa, Zaraa… Aina vain Zaraa. Farkkumaiset ja pehmeät housut ovat meidän suosiossa tällä hetkellä. En tosin tykkää farkuissa ”perusväristä” ja olen hulluna juuri tähän sinisen sävyyn. Paidassa on aivan ihania kiraffeja ja tuntuu, että eläinkuosit iskevät nyt ihan täysillä.

jäätiköiden sulaminen 2017

soñando despierto cosculluela wisin

Tässä on yhdistettynä halpaa ja kallista. Voin sanoa, että noista housuista sai maksaa käytettynä päälle parikymppiä ja paita taas on muutaman euron alelöytö Lindexistä. Pidän edelleen kirkkaista sekä raikkaista väreistä.

vauvan vihreä vaahtoava kakka

Blaa! tekee paljon vaatteita hauskoilla kuoseilla. Meillä on ollut kokeilussa vasta tämä yksi paita ja olen siitä tykännyt kamalasti. Ehkäpä kohta voisi kotiuttaa vielä lisää kyseistä merkkiä lipastoon. Housut ovat Lindexistä.

ulkoinen äänikortti kitara

Jälleen kerran Lindexiä, mutta aivan hellyyttävää sellaista. Joku voisi sanoa tätä settiä tyttömäiseksi, mutta kyllä Topi edelleen näyttää pojalta näistä vaatteista huolimatta.

kevyt neutraali juoksukenkä

Lipastosta löytyy myös muutamat Gugguun legginsit, koska kaksivärisyys kiehtoo niissä. Housuja on kiva yhdistellä monien erilaisten paitojen kanssa. Tällä kertaa valitsin niiden kanssa (lempi)sinisen pandapaidan.

zegna forte ekşi

Vikassa kuvassa yhdistellään vähän Mini Rodinia (legginsit) ja Blingoa (paita). Sävyt eivät ole ihan täydelliset yhdessä, mutta kokonaisuus on kuitenkin kiva touhuavan pojan päällä.
Lopuksi haluan sanoa sen, että en osaa käyttää pojalla perusvaatteita. En pidä oikein collareista, farkuista enkä sinisestä. Rakastan legginsejä, eläinkuoseja ja joskus shoppailen EDELLEEN tyttöjen osastolla. Makuni muuttuu jatkuvasti, kuten varmaan jokaisen muunkin. Vaatteita on myös aika vaikea nykyään löytää, kun ollaan siirrytty pois vauvakoosta. Tällaista tällä kertaa. keliaakikko syö vahingossa gluteenia Mitäs pidit näistä kokonaisuuksista? Kelpuuttaisitko omalle lapsellesi?
menetin kaiken mitä rakastin

Kommentit

genuspedagogik och lärande 1 51 kommenttia

mikko ketokivi tilastollinen päättely ja tieteellinen argumentointi Kiitos mielipiteestä, kuulostaa hyvältä 😀 😀 Koska se on sama ku mulla!

pogoda onet lublin długoterminowa Ei ei ei, ennen tykkäsin kovasti Topin vaatteista, mutta nyt nuo yhdistelmät ei toimineet ollenkaan. Kahta täysin eri kuosia yhdistetty keskenään.. Ehkä taas seuraavalla kerralla 🙂

mistä voi ostaa hiilikuitua Yleensä löytyy kauheen moni, joka on tätä mieltä mun yhdistelmistä 😀 Ku käytän niin hirveen outoja yhdistelmiä. Ja nää todella oli oudoimmista päistä, kuten sanoin alussa..

scary movie 2 näyttelijät On niin kamalan vaikes löytää mistään vaatetta. Just collarit ei kiinnosta, eikä kiraffien kaa kiraffipaita vaikkapa. Mulla on niin ikävä alle 86cm vaatteita!!! Niistä sai niitä täydellisiä tapauksia. Esim jumpsuitit on historiaa… ei saa oikein mistään enää. Nyyh..

miesten laukkuja netistä Anteeks kauhee avautuminen. Salaa toivon löytäväni vielä sen kaupan mistä saa sitten kunnon vaatteita eikä aina pelkästään salamapaitoja ja lentsikkahousuja.

ajatuksia ystävyydestä nalle puh Niin ja en puolustele mun valintoja. Koska tykkään silti iiiihan sikana näistä vaatteista! Ja yhdistelmistä. Ne näyttää ton pojan päällä täydelliseltä mun silmään. Tässä postauksessa oli ehkä noin 10% lipastosta – ne erikoisimmat 😉

samoin kuin myös ps. Arvostan sikana et joku uskaltaa olla eri mieltä ja osaa todella sanoa sen fiksusti!

ratkojat tyhmä teko Kivoja kokonaisuuksia ja mukava nähdä pojalla jotain muutakin kun sinistä ja harmaata traktori paitaa 🙂

excel ohjelman käyttö Osuit naulan kantaan. Oon ite aina samaa miettiny, että miks pelkkää sinistä… ja miks pelkkää vaikkapa traktoria, autoa ja muuta tarjotaan kaupoissa.

kiipeilyseinän otteet lapsille Mahdoton enää löytää miellyttäviä vaatteita :/ Paitsi jos koklaa näitä spessuja 😉

ylistää översätt till svenska från danska Ihania kuoseja noissa kaikissa ! Muutenkin söpöjä vaatteita ja voisin minäkin pojalle nuo kaikki pukea ! 🙂

kolmen lapsen äiti nauttii väljyydestä Kiva kuulla 🙂 Samantapaista makua siis löytyy sieltä!

heilbronner straße stuttgart Joskus on niin pirun outoja yhdistelmiä mulla… en vaan juuri koskaan esittele niitä blogissa. Tällä kertaa kelasin, että hitsi! Repästään kunnolla ja näytetään ne oudoimmat. Tämmösiä meillä on aina Ollut.. en vaan ole esitellyt niitä 😀

laki kotoutumisen edistämisestä Liian erikoisia mun makuun.
Kyllä meillä on pojilla esim keltaisia punaisia ja oransseja vaatteita että en ole mikään perus ”poikavärien” käyttäjä. Lisäksi minusta nuo vaatteet näyttävät jotenkin ”vauvanvaateilta”, itse tykkäsin jo tuon ikäistä pukea isojen poikien vaatteisiin. Tämähän on nyt vaan minun mielipide 🙂

matti kokkinen mäntsälä Joo kyllähän vaikka leggarit mielletään vauvanvaatteiks, mutta vielä ei mun mielestä oo aika luopua niistä! Tykkään ihan sikana nimittäin! Ja sit printit on tosi vauvamaisia.. siks niitä vähemmälle oonki jättäny. Ennen oli ties mitä..

marini angelo della città Muistan aikanaan ku luovuin suurimmasta osasta Me&I, ku ne olinmusta vauvamaisia ja mut lähes kivitettiin 😀 Joskus joku sanokin, että puen liian aikuismaisesti ja joskus taas että liian lapsekkaasti.

usa sisällissota aseet Silläpä mielipitees on hyvä! Perustat sen juuri OMAAN makuun. Peukku!

bland annat på engelska förkortning Oijvitsit! Kivoja vaatteita 🙂 Tän sun blogin myötä oon alkan tykkää pukee meinki poitsulle muitakin värejä kuin sitä sinistä 😀 Ja tainnu tulla muutama uuus vaate tuttavuus merkkiki. 😛 Mutta Joo, vähän tuollain samanlail meilläki pukeudutaan useammin 😀

isänpäiväkortti malleja auto Hyvä, että blogista on ollut hyötyä! Siitä Tulee aina hyvä mieli 🙂

mikä sinun nimesi on espanjaksi Ja hauskaa, että oon inspannu sua 😀

długie sukienki wieczorowe online Mä oon kanssa vähän sitä mieltä että on ehkä aavistuksen ”vauvamaista” mun makuun, yksi vuotiaalla mäkin käytin vielä kaikkia kivoja leggareita mitä yhdistelin sitte simppelimpiin yläosiin tai toisinpäin, mutta nyt kaksi vuotiaana tulee puettua jo isompien lasten tyyliin. Printeistä en oo ikinä tykännyt, mutta jos vaate on täynnä jotain tiettyä erikoista kuosia niin ne menee. 🙂 Nuo MR:n ja Lindexin housut iskee mullekin ja Zaran yksiväriset yläosat. Mainion ja Blingonkin paidoista tykkään, itse vaan yhdistelisin kaikki ”levollisemmin”. 🙂

synteettinen öljy hinta Joo toki just leggarit on vähän siinä ja siinä 😀 Mut vielä en oo valmis luopuU. Kyl se sit iskee joskus, ku huomaa ettei enää sovikaa noi. Sama oli bodyjen kaa.

krem şantili ıslak kek yapımı Me mun siskon kaa aina sanottiin collareita pieruhousuiks, joten mul on jääny vähän kammo omasta lapsuudesta niihin 😀 Siks korvaan paljon leggareil 🙂

kämpän kaffetupa eurajoki Mä kans yhistän joskus levollisemmin, mutta joskus tällein sika villisti kans 😀

bateau lavoir genève téléphone Mä oon taas aivan eri linjoilla tuon vauvamaisuuden kanssa. Mun mielestä nuo vaatteet on lapsekkaita mikä on hyvä koska tuon ikäinen on, noh, lapsi. Ja leggarit on paljon touhuavan lapsen päällä varmasti tosi mukavat 🙂

anne borgström perhe Nimenomaan!!

poulet au four température de cuisson Ja tytötki käyttää leggareita ties mihin ikään asti vaan, miksi pojat ei vois? 😛

voisitsä olla se mulle Oon toi ano 10.47, minä en ainakaan tarkoittanut ettei poika voisi käyttää leggareita, meilläkin on poika ja leggareissa kulki pitkään juuri sen takia että pysyi hyvin päällä ja oli lapselle mukavat. Mä vaan miellän ne vauvamaisiks, vähän kuin bodyt. 🙂

teidän luona ruotsiksi Joo! No hätä 😀 Tai siis olettanukaan. Luulen, että käsitin oikein. Ilmasin ehkä itteeni sit vaan huonosti? 🙂

nürnberg messezentrum hotel Ei toi mun vika kommentti ollukaa sulle vaan semmone yleispätevä!

syöpä keuhkojen välikarsinassa Minä tykkäsin kaikista yhdistelmistä! 🙂 Minusta on mukava löytää vähän erilaisia vaatteita, ja erilaisia yhdistelmiä ettei ole samannäköinen kun kaikki muut.. Minullahan nuorin lapsi on tyttö, ja joskus eksyn poikien osastolle kun ostan hänelle vaatteita 😀 Hyvää sunnuntaita sinne 🙂

raben sjögren barnböcker Kuulostaa hyvältä! Ja juuri mun ajatusmaailmalta! Kun ei tarvi kaikkia valaa samaan muottiin ja pitää kii omista kiinnostuksen kohteista.

tahko sää helmikuu Mukavaa sunnuntaita!! Täällä se kuluu duunissa.

servetin taittelu sydän Ihania! minä tykkään! kiitos ideoista tästä löytyy paljon juuri sellaisia vaatteita mitä voisin pukea omalle pojalleni 3v 🙂

goetheanum rüttiweg dornach schweiz Ole hyvä! Kiva, että sait ideoita.. 🙂

pekka räisänen oy Vähän turhan erikoisia munkin makuun! Mutta se täytyy sanoa, että alan ymmärtää sua ton vaatehulluuden suhteen! Musta on tullut kans kauhee vaateholisti ja tekis mieli koko ajan ostella vauvan vaatteita. Kohta käy varmaan niin, että niitä on ihan liikaa. 😀

romeo llévame contigo letra Hyvä! Kyllä se hulluus sieltä vielä iskee pahemman kerran.. oota vaan 😀 😀

aadan hevoselämää suitset Niin IHANiA <3

belen clinica coruña Kiitän! 🙂 Sulla on Hyvä maku, jos nää iski 😉

minkä näköinen nainen Vähän kuin olisi jotain vaan kaapista räiskitty sekaisin, levotonta ja täydellisen mätsäämätöntä keskenään, samoin jokseenkin vauvamaista.

tyrvään sähkötyö tapio riutta Kiinnitin huomiota siihen että paidat kaikki näyttää kovasti virttyneiltä, kaula-aukot venyneiltä ja jotenkin vanuttuneen oloisia. Nuhjuisuus pilaa kivankin vaatteen, ja sellainen nuhjuinen vaikutelma noista tuli.

töllintie 50 oulu Voiii kuule… sitäkin tulee Tehtyä nykyään ”luvattoman” paljon 😀 Jokseenki ei aina jaksakaan samalla tapaa miettiä mätsääkö housut paitaan jne.

benders palema ljusgrå On ollut ongelmaa muutenkin, kun siirtynyt koosta kokoon eikä tahdo oikeen aika riittää shoppailuun. Joskus ostan vaatteet vaatepareina, mutta nyt en oikeastaan ole ehtinyt. Tarkoitushan postauksessa OLI ESITELLÄ MEIDÄN LIPASTO. Ja tältä se tällä hetkellä näyttää. Ei ollut tarkoitus postata esim lempivaatteista tai vastaavaa.

kersantintie 1 ylämylly Ja mielipide tämäkin, koska oikeastaan ite oon ihan innoissani näistäkin jo. Päällä ne on niin bueno ja ainakin poika näyttää kivalta. Ehkä ei miltään suoraan lehden kannesta olevalta, mutta näyttää lapselta, jolla on mietitty vaatetusta 🙂

caffè mocha recipe Mua rupes ihan sikana naurattaa ku luin sun loppukommentin. Tiedätkö, kun joskus joku lukija kommentoi esim ”lapsi näyttää surulliselta” ja tätä sanotaan keittiöpsykologiaks tai mikähän se sana olikaan.. Meinaten sitä, että ruudun takaa on piikkasen paha huudella. Mikähän tähän sopis sitten Sanana? No ymmärtänet pointin? 😀

roolien merkitys ryhmässä YHDESSÄKÄÄN ei muuten ole ”virttynyt” kaula-aukko. Ä-ää. Siitä voin pistää pääni ja etuvarpaani pantiksi ;D Koska semmoset lähtee niskaperse otteella aina roskikseen. Tie sit mistä sait sen vaikutelman, mutta korjasinpa senkin oikeaksi.

syöpäjärjestöjen poliklinikka pori Eikai mulla muuta?

tapahtumat helsingissä 2014 Aa. Eiku et puhunu pelkästää kaula-aukoista. Mun moka!

ährensache naturkost berlin En silti ymmärrä mistä puhut. Kärpäsestä härkänen. Siellä on pupupögät vähän kehnommassa kunnossa, kun ostin ne kirpalta halvalla pojan käyttöön (oli innoissaan), mutta muuten on kyllä aika priimaa.

prometni znak živali na cesti Pakko yks asia myöntyä.. ne on ihan saakelin ryppysiä. Koska oon rummuttanu ja jättäny ne vaan kasaan lojumaan. Krhm. Työtä puurtaessa jää joskus kotihommat vähemmälle. Silitysraudan päähän mua ei saa koskaan! :’D

was ist harissa für ein gewürz Edelliseltä anolta asiallinen kommentti perusteluineen, sinä naureskelet ja jopa ivaat, yök.

täydelliset naiset dvd boxi Hyvällä hengellä anolta kommentti ja hyvällä hengellä vastasin! 🙂

juliane köpcke film Ihan kannattaa kattoa hymiöiden käyttöä, huumoria ja muuta. Ei kannata mielensäpahottajaks alkaa ja tulkita omalla tavallaan. <– Tämäkään ei ole ilkeilyä vaan ihan asiallinen vinkki. Eli peace vaan 🙂 Kannattaa lukea uudemman kerran!

ján smrek nerušte moje kruhy Vähän outo kommentti sulta kyllä 😀 ?

kırkkonaklarda inşaattan satılık daireler Mä tykkäsin erityisesti tuosta Blaan ja Lindexin yhdistelmästä. Jotenkin.

norjalainen metsäkissa kasvattajat Okei ! 🙂

hyvä selvänäkijä kaia Musta se on kans tosi tosi näppärä 🙂

wlan verstärker usb amazon Ja kuva nro. 2 oli miun suosikkiyhdistelmä. 🙂

ikääntyneiden ihmisten ravitsemussuositukset 🙂 Se on aika ihana!

helppo kesäinen kakku Ite tykkään yhdistelmistäsi. Tosi kivannäköisiä. Voisin hyvinkin käyttää Juusolla tuommosia, jos housut ois vaikka ohutta collegea 😉 Eli täällä on sitten tämmönen lapselle-collegehousuja -äiti 😀

hyviä romanttisia kirjoja Kiva kuulla! 🙂 Collegeissa ei oo mtn vikaa! Kaikki ei vaan aina tykkää ja toiset taas tykkää! Loogista? ;D

salatut elämät päätösjakso 2015 katsomo Kaikki sopii mun mielestä oikein hyvin pojalle!

suzanne reuter söner Noniin! Samaa mieltä!

huimaus ja väsymys Heipsun!
Oon hiljattain alkanut lukea blogiasi, ja rehellisesti sanottuna pointsit sulle! 🙂 On uskomattoman hienoa lukea tekstiä, joka tulee vahvalta ja omaperäiseltä kirjoittajalta! Jatkathan kirjoittelua juuri tällä omalla tyylilläsi, sekä juuri niistä asioista mitkä sua kiinnostaa tai ovat sulle tärkeitä, koska juuri ne asiat kertovat susta ja pistävät silmään sillä tavalla, etteihän sun tekstejä voi olla lukematta! En sano että olisin aina samaa mieltä kanssasi, tai ymmärtäisi täysin tunteitasi tms, mutta oli reaktioni sitten mikä hyvänsä, saat ajattelemaan asioita.

yksityisyyden loukkaaminen netissä Tästä postauksesta pidin esimerkiksi juuri sen takia, kun se on niin omaperäinen. Musta kokonaisuudet ovat hauskoja, suloisia ja toimivia, joissakin valitsisin ehkä itse toisin, mutta oli mukavaa lukea teidän tyyliä. Ja mikäs sen parempaa, jos poitsukin nauttii vaatteistaan! 🙂

jerka johansson flickvän Just keep going, olette huippuja.

masennuslääkkeen vaihto toiseen Kiitos todella paljon tästä kommentista. Nää on niitä miks jaksan aina kirjottaa esimerkiks 🙂 Mä oon ilonen, että jaksoit hetken nähdä vaivaa ja haluit kertoa tän kaiken mulle. Kiitos!

gisele bündchen house boston Lupaan yrittää pitää olan tyylini!

yhtälön ratkaisu laskin Ihania, tykkään! 🙂 Mun mielestä lapsi saakin käyttää ”lapsellisia” vaatteita. Topihan on vielä pieni! Ja en nyt meinaa että nää teidän vaatteet olis vauvamaisia, mut sanoin siks kun sait noita kommentteja että 2-vuotias puetaan isojen lasten vaatteisiin.. No jokaisella on oma tyyli ja hyvä niin 🙂 Olishan se aika tylsää kun jokainen kulkis samanlaisissa vaatteissa.

kiertäjäkalvosin repeämä leikkaus hinta Joo kyllä lapsi voi lapsellisia käyttää 🙂 samaa mieltä!!

pihasauna pitkästä tavarasta Topille nää sopii mun mielestä tosi kivasti.

tervetuloa länteen andrej Pari vaatekertaa voisin kuvitella pojan kaappiin, muut on hieman liian erikoisia makuuni. Blaan lintupaita jopa löytyy meiltä kotoa. Pesukarhusetti oli ehkä suosikkini, mistä nuo ihanat housut voisi saada käsiinsä? 🙂

parrainage canada délai de traitement Tykkään asupostauksista. Näiden myötä olen löytänyt Zaran lastenvaatteet ja viikonloppuna kotiutinkin sieltä ensimmäiset vaatteet ja yksi t-paita pitää vielä saada sieltä käsiini.

tietokoneen tuulettimien säätö Kiva, että ihmiset hyötyy näistä postauksista 🙂 Mäki luen muilta aina. Zara muuten on <3

żelazny rycerz 2 online Tosi kivoja! Hei, mistä nuo housut on jotka on Mainion paidan kanssa? Tykkään! Ostin Murulle myös tuollaiset housut mitkä on Blaan paidan kanssa vaan äidin harmiksi kolmevuotias ei niistä tykännytkään. Palautukseen siis meni, harmi kun olivat minusta niin kivat 😀

svenska bil akalla öppettider 68 ennakonpidätys koroista ja osuuksista

runsaasti proteiinia sisältävät ruoat Ne on Lasten Taikamaasta 🙂

burgerista nürnberg speisekarte Ja teillä on jo lapsella oma maku? 😀 Sitä odotellessa!

beržinės malkos vilnius Musta oli oikein kivoja 🙂
Ja leggarit ei kyllä minusta ole mikään vauvojen juttu, ei todellakaan!! Ja toiseksi mikä tarve on lapsesta tehdä vaatteillaan aikuinen jo 2 vuotiaana 😮 musta se on ainakin super tylsän näköistä ja mielikuvituksetonta!!
Muistan ajan kun itse vielä ala-asteella 6luokalla menin kouluun hevosreppu selässä ja heppa paita päällä. Nykyään se ei tulisi kuuloonkaan siinä iässä, liian lapsellista 🙁
Tää ei ollut Anette sulle vaan noille anoille jotka kannattaa aikuismaista pukeutumista 😉

jääkaapin termostaatti vaihto Kivoja yhdistelmiä! Mistä nuo avaruuslegginsit on? Tykkään niin tälläisista postauksista, menee kyllä mun lukulistalle 🙂

yliopistosta valmistuminen ikä Haluaisin vielä pukea 4v pojan legginseihin, mutta hän ei suostu pukemaan kuin collegehousuja. Leggareissa on paljon enemmän kivoja kuoseja ja värejä. Onneksi pienempää vielä voi pukea niihin 🙂

suorasta sähkölämmityksestä kaukolämpöön

kukkasipulit keväällä istutettavat bossmann emmerich öffnungszeiten Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

psykologi jyväskylä hinnat

olympialaiset ohjelma jääkiekko tulokset

restaurants à maillane

kohdunkaulan syöpä rokotetutkimus

die eiskönigin 2 ganzer film deutsch

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä