droga krzyżowa stacje rozważania Tyttö, joka oikeasti olen.

Yhteiskunta tuntuu pyörivän paljon ulkonäön ympärillä. On tärkeää, että näyttää itsestään ihmisille sen kauneimman puolen. Meikeillä, hiustuotteilla ja vaatteilla on iso osa tässä maailmassa. Kuvat halutaan ottaa täydellisessä valaistuksessa ja siitä oikeasta kulmasta. Vanha vitsi kuuluu; modlitwa do świętego józefa o pracę ”Jos Facebookin profiilikuvien perusteella pitäisi tehdä katoamisilmoitus, kovin moni jäisi varmaan kadoksiin.” ! Tämä jaksaa hymyilyttää usein ja pitää kyllä monen kohdalla paikkansa. 
Itse en kamalasti arjessa mieti ulkonäköä enkä muotia. En ole sellainen tyttö, joka nappailee asukuvia blogiinsa tai hehkuttaa uutta käsilaukkuaan. Vielä ainakaan en ole löytänyt sitä puolta itsestäni. Kuviani tosin käsittelen joskus ja korjailen hienoisia virheitä sekä parantelen sävyjä, mutta se liittyy ainoastaan kiinnostukseeni kuvien käsittelyä kohtaan. Kuvaaminen on tavallaan taitolaji ja siihen oleellisesti kuuluu se, että osaa lopulliset kuvat käsitellä oikein.
Ehkä muistatte, että kerroin rohkeasti eräänä perjantaina kävelleeni kameran ja valkoisen lakanan väliin. Päätin yrittää itselleni jotakin vierasta! Odotin, että lopputulos olisi jäykkä ja kamala enkä muistanut yhtään stressata sitä, että kunnon studiovalaistuksessa korostuu myös ne omat pienet virheet. (Kuten järkyttävä juurikasvu!)
Ihminen on oman itsensä pahin kriitikko. Sitä näkee kropassaan paljon enemmän virheitä, kuin toisten. Kiinnittää helposti asioihin huomiota, joita joku muu ei edes huomaa. Sähköpostiin pärähti vihdoin otokset tuolta aamulta ja meinasin pudota sohvalta. En tiedä naurattiko, itkettikö vai hävettikö eniten. Tunsin punan nousevan poskille ja tutun pakokauhun iskevän itseeni. insuliinin pistäminen ihon alle Ei voi olla totta; epäonnistuin ja pahasti! 
niklaksen keittiössä reseptit
Itsetuntoa voi kasvattaa ja treenata. Sitä voi zempata ja yrittää edes ajatella asiat järkevästi. Koko päivän olen kokeillut siirtyä pois niistä omista kengistä ja tuijottaa kuvia toisin silmin. Opin edes vähän pitämään ensimmäisestä kuvasta, mutta toinen kuva tuottaa edelleen ongelmia. Illalla päätin avata koneen ja korjailla virheitä. Muokkasin, käsittelin ja tein kuvista erilaisia. Poistin kaiken epämiellyttävän ja ajattelin sitten postata kuvat tänne blogin puolelle. 

leikkausta edeltävä hoito

adana gerdan köyü haritası ”Tällaisia niistä tuli. Olen tyytyväinen.” En kuitenkaan pystynyt tekemään vain niin. Vaikka kuva olisikin taiteellisesti parempi käsiteltynä, tuntuu se silti valheelliselta tässä tilanteessa. Jokaisella ihmisellä on virheensä eikä kukaan ole täydellinen; iso nenä, pyöreät kasvot tai ohuet hiukset. JOS niitä nyt sinänsä voi virheiksi edes kutsua.. nehän ovat vain erilaisia ominaisuuksia! Aion kyllä käsitellä kuvia jatkossakin ajatuksistani huolimatta, mutta halusin tuoda tämänkin puolen asiasta esille. En halua muokata kuvia häpeän takia, vaan ainoastaan harrastuksen vuoksi. Muokkaanhan Topinkin kuvat aina enkä todellakaan häpeä pojan ulkonäköä!! 
Taas asia, joka vaatii kasvamista ja itsensä hyväksymistä. Jos sitä ei myönnä itselleen tosiasioita, tulee helposti elettyä valheellisessa maailmassa. Siellä mikään ei koskaan ole tarpeeksi hyvä. Pettymyksien, itsetunnon puutoksen ja häpeän ympäröimä elämä ei varmana ole se kaikista tavotelluin. 
Alkuperäisissä kuvissa kuitenkin esiintyy se aito minä. monivuotiset syötävät kasvit Tyttö, joka oikeasti olen. Kadullakin, jos joku kävelee vastaan, hiukseni saattavat pönöttää hassusti. Olen pyöreä ja silmieni alla on suuret silmäpussit. Ei ole olemassa mitään keinoa peittää niitä tosielämässä. Miksi siis häpeäisin sitä mitä olen? Tai pelkäisin, että joku nauraa kuvilleni? Tärkeintä on se, miten itse suhtautuu asiaan.
matrackirály üllői út nyitvatartás Joten totuus tulee tässä. Tältä minä oikeasti näytän kuvissa ..sekä livenä. 

Kommentit

tulevaisuuden näkymät matkailussa 18 kommenttia

akilleen kantapää kipu Voi kiitos! 🙂

janusz kulig nie żyje Kaunis. Joka kuvassa. Oikeesti en huomaa eroja. Itse olemme itsemme ankarimpia kriitikoita..

przepraszam za spóźnioną odpowiedź po francusku Niinhän me ollaan. Siitä pitäisi oppia astumaan pois.

pressão alta e baixa iguais Kiitos!

tesettür giyim siteleri Kaunis olet, ihan jokaisessa kuvassa. 🙂

anschlussklemmen für hutschiene Kiitän todella ! 🙂

uskontojen pyhät paikat Ihana sinä oot!:)

pyöreä pöytäliina ikea Voi kiitos. . 🙂

bundesländer deutschland liste einwohner Nää sun kuvat on ihan älyttömän ihanat! 🙂

mäkelän autokoulu kokemuksia Sulla oli paljon ihanemmat! 🙂

galuska recept 2 személyre Tuttu tunne. Itse on itsensä pahin kriitikko ja siitä pitäisi päästä itselläkin eroon. Toivottavasti joku päivä 🙂
Kaunis olet 🙂

zelenkova cukrárna praha 15 Toivottavasti jokainen pääsisi siitä eroon 🙂

haussmannian building en parís address Kiitos vielä!

millä etikan haju pois Hei pakko kysyä ,olitko tänään miehesi ja poikasi kanssa bussissa puoliseitsemän aikoihin vai näinkö jonkun kaksoisolentoperheen 😀 ?

palvelee ulkoista ja sisäistä asiakasta Viikin alueella ? Siellä liikuttiin.

syönyt pilaantunutta ruokaa Jos näin meikittömän väsyneen äidin, ärtyneen pojan ja töistä stressaantuneen isin 😀

ilmoitus rakennustyöstä verottajalle Ei vaan… hyvin paljon mahdollista 🙂

thai massage malmö öppettider Juurikin siellä . Sanoin miehelle just että ihan ku ois ollut yks bloggaaja bussissa ja että näytti kyllä niin hoikalta ja pieneltä. Mies sanoi etten saa sanoa niin koska se kuulemma kuulostaa siltä että näyttäisit kuvissa pullealta 😀 Mutta sanonpa silti että olitpas pieni ja sievä 🙂

paras kylpylä pienten lasten kanssa Hahaha! Hyvä toi sun miehes kommentti 😀

annetaanko suomessa tippiä Tajusin kyllä mitä meinasit. Kiitos kovasti kehuista 🙂 Niistä tulee aina hyvä mieli!

sale kämmenniemi aukioloaika Yhtä kauniita kaikki kuvasi!! 🙂

äidiksi ensi kertaa kirja Kiitos … 🙂

integroidun jääkaapin saranat

euroopan komission jäsenet hiivaton ja maidoton sämpylä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

sueltate el pelo letra ñengo

vauvan kengät koko 17

heidelberg universitätsplatz bus

huhtikuu sää tampere

kulmien muotoilu ja värjäys rovaniemi

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä