sparkasse chemnitz gablenz center öffnungszeiten Astetta realistisempi kotipostaus

Syksy on ihana vuodenaika, kuten eräässä postauksessa asiaa jo hehkutin. On värejä, tuoksuja ja synkkiä iltoja. Valitettavasti tulee herkästi unohdettua se päivien synkkyys, joka väsyttää sekä lamauttaa koko kropan. Alkuun aurinko paistoi melkein jatkuvalla syötöllä, mutta nyt on pukannut harmaata tihkua useampi päivä putkeen. PLÄÄH! Saako kaivautua viltin alle hytisemään?
Väsymys aiheuttaa itselleni laiskuutta, saamattomuutta ja mikään normaali homma ei innosta. Siivoaminen, siistiminen ja järjestely kotona ovat niitä asioita, jotka saattavat jäädä väsymyksen jalkoihin. Voimattomuutta voi tulla säästä, pienen lapsen valvomisesta tai kiireisestä arjesta. En usko, että olen ainoa ihminen maan päällä, jolla siivoaminen menee joskus yli hilseen. 
flashing lights kanye west lyrics übersetzung Päätin väsätä postauksen meidän kodista, mutta tehdään se hauskan realistisella tavalla. monimuotoisen työyhteisön johtaminen Miltä kämppä näyttää laiskan aamupäivän jälkeen, kun taapero on elänyt ihan omaa elämäänsä pienessä kerrostalo-kolmiossa? Mitä kaikkea sitä lojuukaan ”TO DO” -listalla ja miltä kaikki sitten lopulta näyttää raivauksen jälkeen?
Aloitetaan esittely luonnollisesti tuborg gold fiyatı merkur električna lopata za sneg eteisestä. Tuo pitkä ja mukavan leveä tila on ollut mieleeni alusta asti. Ulos lähtiessä tilaa riittää, vaikka jaloissa pyörii lapsen lisäksi koira. Eteinen ei vie myöskään liikaa tilaa asunnosta ja jää kivasti erilleen piiloon. Näyttävä, mutta huomaamaton! Ehdottomasti parasta tuossa osiossa on lattiasta kattoon yltävät lasikaapit!

lämmitystolpan ajastin rikki

dar bus rozkład jazdy z warszawy

Leluja lattioilla, jakkarat lojuvat sivussa ilman tarkoitusta, unohdettu taulu, paperiroskaa ja rattaat väärällä paikalla. Siitä on meidän eteinen usein tehty. On helppo hakea kaapista jotakin ja unohtaa ovet auki tai on yksinkertaista iskeä villapaita kuivumaan lähimpään kahvaan. Lehtien vieminen on yliarvostettua puuhaa ja koirankin kamojen paikalleen asettelun korvaa pikainen tunkeminen. Huonekalut, joita ei enää tarvita saattavat lojua viikkokausia jossakin nurkassa ”poissa jaloista”. Entäpä sitten rattaat? Kukapa niitä jaksaa viedä takaisin alas rankan kotiutumisen jälkeen. Meillähän siis on rakennuksen sisätiloissa rattaille tarkoitettu kätevä huone kerrosta alempana… ei tarvitsisi kotona säilyttää. 
Pienen urakoinnin ja siivoamisen jälkeen näyttää paremmalta. Ei se kovin kauaa koskaan pysy täydellisenä tuokaan huone, mutta tänään iski puhti järkkäilyyn. Ilman tavaroita eteinen on yllättävän tyhjä ja kolkko, koska matto on EDELLEEN hankkimatta. ”Vaikeita” päätöksiä, joita siirtää koko ajan eteenpäin tehtävälistalla.

äiti ja tytär runo

chiara biasi età

Seuraavaksi siirrytään linux käyttöjärjestelmän asennus diabeetikoiden määrä suomessa 2015 kylppäriin, joka onkin eteisen ohessa. Pidän tätä asunnon parhaimpana huoneena! Rakastan värisävyjä, joita siellä on käytetty, laatoitusta muovimaton sijasta ja etenkin tilavaa saunaa. Kylppärissä on muuten lattialämmitys, johon olen vakavasti kiintynyt! Tästä kämpästä en helpolla lähde.
Joskus tuntuu, että tämä on ainoa huone, joka pysyy suhteellisen järjestyksessä. Toki sitä tulee välillä kerättyä likapyykkiä hetkellisesti lattialle, jätettyä pojan kylpylelut siivoomatta tai ehdoton arkkivihollinen on vessapaperi-hylsyt, jotka eivät koskaan päädy roskikseen asti! Kylppärissä on myös luonnollista kuivattaa vaatteita, joten niitä tulee näkymään hamaan loppuun asti roikkumassa eri paikoissa.
Tälläkään kertaa ei tarvinnut tehdä paljoa huoneen siistimiseen. Topi oli muutamat lelut jättänyt lattialle ja ne keräsin talteen, vein yhden hylsyn hamsterille tuhottavaksi sekä viikkasin kuivat vaatteet kaappiin. Pieniä muutoksia, mutta kokonaiskuvaan iso ero.
Järjestyksessähän tässä edetään, joten seuraavaksi voidaan astua itse tornadon alkulähteille. sukupuolinäkökulman valtavirtaistaminen suomen valtionhallinnossa anna fogelström handboll Pojan valtakunta eli oma huone on se, mistä kaikki lelut lähtevät vaeltamaan ympäri asuntoa. Sisustuksen kannalta huone on hankala, koska se on pitkähkö. Ikkunakin on vähän hölmösti keskellä, joten huoneen suunnittelu on aika työlästä.

mäntän jäähalli osoite

tunnistatko nämä karkit

reikä seinässä paikkaus

pesäpallon halli sm

Harvemmin Topi levittämällä levittää tavaroitaan. Sotku tuppaa syntymään leikin lomassa ja se olkoon sallittua. Meillä on tapana siivota edelliset lelut pois, jos vaihdetaan leikkiä. Aina näin ei kuitenkaan tapahdu, koska en itse jaksa ja siivoan kaikki vasta lopuksi. Tavaroita, leluja ja pehmoja lojuu lastenhuoneen lattialla ihan varmasti. Joskus verhot ovat jääneet avaamatta ja sänkykin petaamatta, mutta siitä voi syyttää vain laiskaa äitiä.
Huoneen sisustaminen on ollut tosiaan hankalaa ja se on edelleen keskeneräinen. Leluille kuitenkin on jokaiselle vihdoin oma paikkansa, joten ne keräämällä saa paljon aikaan. Yleisilmeeltään havittelin alkuun jotakin tyylikästä sekä yksinkertaista, mutta lopulta en vain osaa luopua pienistä lapsekkaista jutuista, joita huone edelleen pitää sisällään. Ehkä se ei ole valmis ja ihan täysin yhteneväinen, mutta pidämme kaikki kolme tämän hetkisestä ratkaisusta paljon! Pikkuhiljaa se varmana muokkautuu erilaiseksi ja kohti sitä ihailtavaa yksinkertaisuutta, mutta kivahan tämä tosiaan on ollut näinkin.

koiran treenaaminen näyttelyyn

liikaa maksettu arvonlisävero

krabbelurer utan mjölk

laroy stockholm öppettider

baltasar gracián quotes

Pojan huoneen vieressä on meidän erzsébet utalvány sportsdirect molière dom juan résumé scène makuuhuone. Se on malliltaan samanlainen, mutta aavistuksen pienempi. Sisustamista ei kamalasti tarvitse miettiä, koska huoneeseen ei juuri mitään mahdu. Olisihan se kiva laittaa sinne kaikkea ihanaa, mutta en ole tässä asiassa erityisen taitava.
Huoneen teema on synkkä varasto. Tavarat, jotka odottavat purkamista, varastoon viemistä tai myymistä, lojuvat usein meidän huoneessamme. Siellä nukutaan, joten poissa silmistä on sama kuin poissa mielestä. Pinnasänkykin on nyt kerännyt pölyä huoneen seinustalla useamman viikon. Entäpä sitten tuo sängyn petaaminen heräämisen jälkeen? Ei ole väsyneen aamuihmisen heiniä ollenkaan!
Päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kerätä lojuvat tavarat pois. Edellisessä asunnossa tätä ongelmaa ei ollut, mutta tähän muutettua kaikki on ollut koko ajan niin kesken, että sitä ei ole välittänyt. Jatkossa makuuhuone saa olla siistinä kamoista ja lupaan pedata sängyn ainakin viimeistään päivällä!

halldór laxness house

Ehkä kaikista sotkuisin huone on kuitenkin lopulta stötten am auerberg ferienwohnung öljylämmitys paisuntasäiliö hinta olohuone, koska se elää päivän aikana paljon. Yleensä lelut haetaan sinne, siellä katsotaan televisiota, kirjoitetaan blogia ja joskus jopa syödään. Huoneena se on miellyttävän avoin ja tilava, joten siksi me kai siellä oleskellaan eniten. Olkkarissa on muuten ovi lasitetulle parvekkeelle, jota en esittele erikseen. Se on tällä hetkellä täynnä pahveja, koska taloyhtiön pahvinkeräys on aina liian täynnä ja viedään noita sinne vähän kerrallaan.

pöllöjen soidin ääni

yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus neuvottelut

moritat manga español

Sohva on ehkä kämpän pirullisin huonekalu, koska jopa Topi on ymmärtänyt sen helppouden tavaroiden säilytyksessä. Sinne tulee laskettua posti, heitettyä pyykit kuivausrummusta ja roudattua sängystä petivaatteet aamulla. Olohuoneessa on aina leluja, koska siellä me tosiaan oleskellaan. DVD:t ovat pojan salainen mielenkiinnon kohde ja aina se niitä kuskailee pinoihin tai yksittäin ympäri olkkaria. 
Lelut siivotaan pois kuitenkin joko monta kertaa päivässä tai sitten lopuksi illalla. Haluan viettää sitä omaa aikaa ilman kaikkia värikkäitä otuksia ja mielelläni kävelen astumatta pikku-autojen päälle. Myös astiat ovat sellainen juttu, että likaisia en koskaan jätä lojumaan, vaan noustessani vien ne HETI keittiöön. Puhtaita Topi joskus kantaa sohvalle ja ne lähtevät siitä sitten siivouksen yhteydessä paikalleen. Pyykit ovat iso riesa, koska aina ei löydy jaksamista niiden viikkaamiseen ja saatan pestä monta koneellista kerralla. Siinä ne sitten sohvalla lojuu pari päivää, kunnes ärsyynnyn ja viikkailen pois. Ennen olin tässäkin tarkempi ja kaikki meni heti kaappiin. Sisustukseltaan olkkari on aika yksinkertainen ja se vaatisi jotakin muuta piristämään ilmettä, mutta rehellisesti sanottuna ei hajuakaan MITÄ!!

millä eroon roskapostista

raakoja kananmunia treenin jälkeen

céleste définition prénom

schmittenhöhe piste map

Viimeisenä, muttei vähäisempänä tulee martićeva dom zdravlja laboratorij kepler gymnasium ibbenbüren stundenplan keittiö! Kaunis, erilainen ja avoin pieni keittiökäytävä. Komeroksi sitä ei todellakaan voi sanoa tilavuuden puolesta. Rakastan kaikkia yksityiskohtia tuossa tilassa! Laatikoissa on kivat pohjat, tiskikone kuuluu asuntoon ja väritys poikkeaa tavallisesta. 

siirretäänkö norjassa kelloja

craindre définition en arabe

Keittiö kuuluu kuitenkin niihin huoneisiin, jotka nopeasti sotkeentuvat aamupäivän aikana. Kauppakassien purkaminen jää puolitiehen, ruokatahrat odottavat pyyhkijäänsä ja maksettavat laskut makaavat pöydällä. Leluja, kyniä ja tavaroita löytyy luonnollisesti tasoilta, koska on muka niin helppo laskea ne käsistään lähimmälle pöydälle.
Huonekalujen puolesta keittiö miellyttää silmääni ja olen onnellinen tuosta ruokapöydästä! Saatiin se ilmaiseksi enkä vaihtaisi sitä mistään hinnasta! Väritys huoneessa on valkoinen, koska toinen osa kaapeista on sitä sävyä myös. Puunsävy kiehtoo paljon, joten siksi sitä on esillä edes yhdessä talon huoneista. Keittiö on helppo saada siistin näköiseksi, koska yleensä siellä olevat tavarat ovat vain eksyneet paikaltaan tai jokin asia on kesken, kuten ruoanlaitto. Ei mene montaa minuuttia siivota ruokailun jäljet ja se tuleekin tehtyä pesäpallo lisenssi hinta yleensä  heti. 

on jäähyväisten aika sinä lähdet minä jään

osobowość narcystyczna test

casenbiotic sobres dosis niños

Tällainen on meidän koti sotkuisena sekä siistinä. En edelleenkään omista lahjaa sisustamisen suhteen, mutta pikkuhiljaa kokeilemalla se oma juttu löytyy. Asunnosta puuttuu lamppuja, mattoja ja sellaisia pieniä asioita, jotka tekevät kodista kodin. Pitäisi hankkia jotakin seinille, hyllyille ja tasoille, jotta koko kämppä ei olisi niin paljas. Kaikki ajallaan.
Tein tämän postauksen, jotta voisin näyttää myös sen toisen ilmeen kodista. Koti voi kiiltää puhtaana tavaroiden ollessa sentilleen omalla paikallaan, mutta se voi myös olla joskus kaaoksen vallassa. Haluan painottaa, että annoin tiettyjen juttujen jäädä tätä postausta varten sotkuisasti, jotta en joutuisi useampana päivänä erikseen kuvailemaan. Tavallaan siis osa kokonaisuutta on ”lavastettua”, vaikka en mitään sotkuja tehnyt tahallani. Jätin enemmän ehkä siivoamatta asioita, joita olisin ihan hyvin voinut putsata. Tämä on tärkeä sanoa ääneen, koska ihmiset eivät aina tajua keskittyä lukemaansa. hyvä viileä peitto Meillä ei ole suurimmaksi osaksi ajasta nämä kaikki sotkut valloillaan kodissa eli täälläkin on ihan puhdasta ja hyvä elää! Yritin postauksessa tuoda esille sitä vastakkainasettelua ja niitä stereotyyppisiä sotkun aiheita. En myöskään väitä, että meillä koti kiiltäisi puhtaana jatkuvasti! Sanotaanko, että tämä kämppä kulkee kultaista keskitietä. Joskus on puhdasta ja joskus kaaosta, toisena päivänä ehkä vähän molempiakin.
Elämän ei mielestäni pidä olla rehkimistä ja täydellisyyden tavoittelua. Siinä väsyy ja puhti loppuu kokonaan. Itse pyrin käyttämään yhteistä aikaa pojan kanssa olemiseen ETENKIN, kun meillä ei sitä sisarusta pojalle ole. Siivoskelen, putsaan ruoanlaiton jäljet ja viikkaan pyykkiä omalla ajallani. Tämä järjestely on sopivampi kaikille, vaikka joskus jotakin tekemistä sitten kertyisikin rästilistalle.
tenkai şovalyeleri oyunu oyna ankaranın bağları mp3 dinle indir Miltä teidän kodissanne näyttää?
clinique médicale tour de la banque nationale parkering nära terminal 2 arlanda
mikko leppänen instagram mikrolaineahju puhastamine äädikaga

Kommentit

roma città aperta rossellini streaming ita 40 kommenttia

koch media italowestern enzyklopädie No mun mielestä teillä ei sotkuisenakaan näytä siltä ettei siellä voisi elää… Ihan normaalia lapsiperheen sotkua. 🙂 Itse olen kova siivoomaan, mutta lapsen myötä on pitänyt höllätä. Koska meidän poika on juuri tyyppiä ”revin kaikki kamat alas joka huoneesta ja ajan potkuautolla päältä”. Jos täällä on siistiä, niin se vaatii ihan jatkuvaa järjestelyä, pyyhkimistä ja imurointia. Olen luovuttanut toistaiseksi 😀

heillä kylässä yle No sotkijoita onkin vaan yksi, uskon että jälki olis pahempaa kahden tai kolmen kanssa 😀

gülşenin yeni şarkılarını indir Olin myös kova siivoomaan ja höllääminen piti erikseen ohan opetella 🙂

ostetaan rikkinäinen iphone 5s Joskus vaan hyvä luovuttaa 😉

ahmet kocht mercimek köfte Miltä meidän kodissa näyttää? Kuvittele hurja syysmyrsky joka levittää juuri haravoidut lehdet ympäriinsä. Siltä meillä näyttää, ja siltä se myös tuntuu. Minä haravoin ja lapset on se myrsky. 😀 Tämä teidän ”realismi” on mulle vain päiväunta, se viiden minuutin hetki kun kaikki on kolmen tunnin työn jälkeen paikallaan… kunnes yksi kerrallaan noi mussukat aloittaa sotkemisen 😀 Kymmenen vuoden aikana on kokeiltu jo jonkinlaiset niksipirkan konstit joilla saisi kaaosta kuriin, mutta ei, hienot lelukoritkaan ei auta kun ne tyhjänä huoneen nurkassa ovat… 😛

robotit vievät työt 😀 Teillä on pikkasen enemmän populaakin talossa, että kai se vaikuttanee asiaan paljon? 😀

maantieteilijöiden työllisyystilanne suomessa Joskus vaan pitää kestää sotkua ja antaa niiden kotien näyttää hyvältä lehdissä 😀 Kuten sanoin.. meilläkin joskus on sotkusta enkä jaksa välittää. Ei sitä aina tartte!

iskarin yläpään laakeri transporter Mie tykkään niin paljon just tollasesta realistisesta meiningistä. Et kaikki kuvat ei oo aina sitä täydellisyyttä tavoiteltavaa ja näytetään sitä oikeetakin arkee :)!

kuvan tiedostokoon pienentäminen paint Meillä on melkee aina sotku jollain lailla :D. Eilenki ku eteistä siivosin, niin hetken päästä Eetu oli jo kerenny levittää kenkiä vessaa myöten. Leluja on myös aina joka paikassa, samoin vaatteita -.-

poszukiwacz złota multiplayer online Sitä kaikkien pitäs uskaltaa tehdä. Ei elämä oo sitä kiiltävää pintaa 😉

scheersberg gästehaus angeln Kyllä meilläkin joku sotku aina on 😀 Jossakin päin kämppää!

ajokortti lääkärintodistus terveyskeskus helsinki Ihanan näköstä! 🙂 puhdas ja siisti on eriasiat 😉 meillä ei ainakaa oo siistiä ku kaks kertaa päivässä, heti aamusta ku herätään ja illalla ku sype menny nukkumaan. Mut puhdasta on 🙂 yläkerta on kyl ku pommin jäljiltä usein myös yöllä. Koska sypellä on tapana leikkiä (eli siis levittää kaikki lelut ympäriinsä) ennen nukahtamista ja en todellakaan mee sen huoneeseen siivoomaan ku toinen on jo unessa 🙂 ja puhtaat pyykit jää meilläki lojumaan, ku oon vaan niin laiska niitä viikkaamaan 😀 mut mun mielestä on ajan hukkausta koittaa pitää koti järjestyksessä koko ajan lapsen kanssa! 🙂

mansikanpoiminta kesätyö 2015 lahti Nimenomaan, ajanhukkaa puunata ja järjestellä koko ajan! Lapset sotkee ja kaaostaa AINA.

elisan sähköposti ei toimi kännykässä VÄhemmällä pääsee, kun joskus nostaa jalat kohti kattoa ja antaa sotkun irvistellä itsekseen taustalla 😉

viemärin tarkastuskaivo 160 Tää oli kiva postaus! Hauska nähdä näitä arkirealistisia kuvia blogeissa 🙂
Teillä on tosi kiva koti!

jochen stankowski köln Kiitän!

döden i grytan Ja kiva kuulla, että postaus oli mukava lukea 🙂

alkuperäiset mb varaosat Kivan erilainen asuntopostaus 🙂 On kyllä teillä kivan näköinen asunto! 🙂

invalidità civile 100 diritti Kiitos kiitos ja kiva oikeasti kuulla, että oli mukava lukea 🙂

kaapissa on neljä hyllyä hyllyllä neljä vaatetta Ihana nähdä tällänen realistinen asuntopostaus! Voin huokasta helpotuksesta että tosiaankin joillain muillakin lelut valtaa lattiat ja sänkyjä ei aina jaksa pedata 😀
Ja teillä on kaunis koti 🙂

östrojen hormonu içeren yiyecekler Kotipostauksia on aina mukava lukea! 🙂 Oon itsekin jo kauan halunnut tehdä sellaisen, mutta kun se sotku… Ehkä munkin pitäisi höllentää pipoa vähäsen ja rohkeasti vaan näyttää meidän koti sellaisena kuin se on 😀

fanelli café new york Niin on mukava lukea! Ja kannattaa höllätä, pääsee helpommalla 😉

bestmanin puhe hääparille Kolmatta kertaa putkeen kommentti ”KIVA postaus!!” 😀 Ei voi vain mitään 🙂 Arjen realismia.

syvä lautanen englanniksi Ja se on kumma nepuhtaat pyykit, kun niiden viikkaaminen ja kaappiin laittaminen on niin mahdoton tehtävä. Miulla roikkuu narulla pyykit jo kolmatta päivää – jokohan ne olisi kuivat ja joutaisivat kaappiin? ;D

raskausoireiden väheneminen rv 8 Jee hyvä putki oli päällä!!

alavatsakipu oikealla säteilee jalkaan Arjen realismi puree 😉

henkilökunta suomesta englanniksi Ihanan viihtyisä ja selkeälinjainen koti teillä.Meillä on koko ajan kaaoksen ja siisteyden välistä vaihtelua.Tunti siivouksen jälkeen joku ehtii jossain huoneessa ja sotkea.Normaalia lapsiperheen arkea siis.

kitaran viritin netissä Niin munki mielestä, itsekin viihtyy niin hyvin 🙂 Ja sinähän sen sanoit. Normi lapsiperheen arkea!

satulavyön pehmuste lampaankarva Tää oli iihan huikeen hyvä!! Mä toisinaan vaivun jo epätoivoon kun tuntuu että lueskellessa muiden blogeja kaikkien kodit on aina niin.. ihania.. ja siistejä.. ja täydellisiä.. ja meillä hirvee kaaos ihan kokoajan. 😀 Tästä sai niin hiiirveesti inspiraatiota ja tekis mieli itekkin tehdä saman tyylinen postaus siitä millasta täällä kotona oikeesti on! 🙂 hyviä syksyn jatkoja teille! (:

sose vihreistä tomaateista Noniin hyvä, että kannatti kirjottaa 🙂 Ei ne kodit oo aina ihania ja siistejä 😀 Joten todellisuutta kehiin vaan! Varmasti moni samaistuu 😉

gabriela sabatini perfume preço Teillä on kaunis koti ♡
Tuosta väsymyksestä tuli mieleen, että oletko lukenut kaamosväsymyksestä? Se on eri asia kuin kaamosmasennus, mutta saa ihmisen hitaaksi, verkkaiseksi kotona kököttäjäksi pimeän syksyn ajaksi.
Paljon tsemppiä!

tietokone bluetooth kännykkä Kiitos kovasti 🙂 <3

anglikaanisen kirkon jäsenmäärä suomessa En ookaan ajatellut tota asiaa. Syksy kyllä saa mut aina vetäytymään kuoreeni ja väsyttää niin vietävästi. Tuntuu, ettei oo ylimäärästä energiaa.

olle andersson skådespelare Aurinkoiset päivät kyllä herättää taas 🙂

oikean käden puutuminen sydän Olisi kiva nähdä vaate- ym. tavaroiden säilytys. Meillä vaatekaapit ja -huone pullistelee tavaraa!

mikä on kävelevä lattia Joo siitäkin voi toki kirjoitella joku kerta 🙂

liiton jäsenmaksun maksaminen itse Hei, tää oli tosi kiva postaus!

myokardiitti käypä hoito Päivisin on mellä etenkin leluja hujan hajan, niin pitääkin kun on hyvät leikit 🙂 Tykkään siivota ja siitä että on siistiä, mutta sitä koti on yleensä vain iltaisin lasten mentyä nukkumaan. Iltarutiini onkin nopsaan järjestellä koti siistiksi niin aamulla on mukavampi aloittaa uusi päivä.. ja uusi sotku 😉

koira rähisee ihmisille Kiva kuulla!

tommi pärmäkoski pelicans Ja joo kunnon leikkeihin kuuluu kunnon sotku!! 😀 Mä mietin ton siivoomisasian ihan samanlailla ku sä!

vergil eklogen übersetzung Pakko myöntää, että mä en siirrä vaatteita pyykinkuivaustelineeltä kaappeihin. Se on jotenkin vaan helpompaa napata aamulla siitä telineeltä puhdas vaate kuin lähteä kaivelemaan kaappeja. Pyykkirumba on kuitenkin melkein päivittäistä, joten pyykinkuivaustelineet olisivat muutenkin esillä 24/7 ja kylppärissä on tilaa kahdelle telineelle, joten eivät siinä mielessä häiritse silmää.

hammaslääkäri luupit hinta Kai se pieni sotku kuuluu lapsiperheen elämään ja hulluksihan sitä tulisi, jos ei kestäisi yhtään epäjärjestystä. Myös siitä olen pitänyt kiinni, että imuroin, pesen lattiat yms. vain kerran viikossa, sillä olen sen koulukunnan edustaja, että uskon liian hygieenisyyden aiheuttavan astmaa ja allergioita.

emissão notas fiscais Meillä ei oo telineitä niin ne on pakko heittää sohvalle rummusta 😀

viiksien kasvu ikä Kyllä pieni sotku elämään kuuluu 🙂

hienoja englantilaisia nimiä Ihana koti teillä 🙂 Nyt vasta löysin blogisi ja taidan illalla lueskella tarkemmin! 🙂
muuttotuulia.blogspot.com

melencolia 1 albrecht dürer Kiva kuulla ja kiitos linkistä!

kesin hükümle mahkum olmak ne demek Hei mistä tuo teidän sohva on? Meillä ostoslistalla uusi sohva ja tuo vasaisi sitä mitä meille haeskelen. Miten päsrjää eläintaloudessa? =)

syöttäisitkö kissallesi sipsejä Mä en muista.. Masku?? 😀 Luulisin! Ja on pärjännyt todella hyvin täällä!

lapsi meinaa tukehtua yskään aivan täydellinen kyllä toi keittiö!! ihanan valoisa, etenkin tuo ruokapöytä ja tuolit valkoisia verhoja ja valoa vasten näyttää aivan täydelliseltä!! ja lisäksi oot tosi hauska kirjottaja, nauran täällä ihan mahakippurassa makuuhuoneen teemalle ”synkkä varasto” sekä ”itse tornadon alkulähteille” :D:D:D:D tämä on kyllä paras blogi mitä oon lukenu!

tomi varjonen jääkiekko Ihana kommentti! Tekee aina tosi iloseks saada tällasia. Kiitos kiitos! 🙂

laserin käyttö teollisuudessa

bangkokin sää syyskuussa hallelujah tunnet sydämeni Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

saiga 12k metsästys

led työtasovalaisin pistorasialla

kengistä lika pois

käsineitä kesästä talveen

weller lötstation whs40d

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä