oğuzhan koc ayy mp3 indir Kaikki vaan sairastaa..

Niinpä. Tämän vuotinen syksy alkoikin sitten ihan surkeasti. Sairauksia, räkää, ambulanssia ja lastenklinikkaa. Miten yksi perhe voi olla näin epäonninen?!
Mies kävi siis viime kuun lopulla leikkauksessa ja on ollut siitä toipumassa kotona useamman viikon. Topilla todettiin yliherkkyys hyttysiin, joista poika sai isot tulehdukset niskaansa ja jalkaan. Sen lisäksi tuli vielä se poissaolo -kohtaus, joka ilmeisesti pääsi uusimaan lyhyempänä versiona.
Eihän tämän kaiken päälle voinut mitenkään välttyä kausiflunssalta. Alkuun pärski poika, sitten menin tukkoon minä. Pää pyörällä suuntasin kuitenkin viime sunnuntaina töihin Duactin voimalla ja töistä palatessa alkoi kummallinen vatsakipu. Kipu ei tuntunut suolistossa eikä vatsalaukussa, vaan jossakin oikealla. Ensimmäinen kipukohtaus tuntui samalta, kun olisin ollut synnyttämään lähdössä. Paineentunne, supistusmaiset kivut ja terävät vihlaisut. Kotona menin nukkumaan särkylääkkeiden avulla ja aamulla heräsin sitten kuolemaan. En muista toisesta kipukohtauksesta juuri mitään. Makasin kylpyhuoneen lattialla, koska lattialämmitys tuntui mukavalta. Pyörin puoliksi tajuttomana ja tuskissani hikoilin samalla. Muistan tämän kaiken pätkissä, kuten senkin, että oksensin kivusta. Lopulta nukahdin lattialle ja heräsin myöhemmin suhteellisen kivuttomana. 
Soitin samantien terveysasemalle ja työterveyteen. Kummassakaan ei ollut vapaita aikoja, joten sain luvan tulla käymään hoitajan luona. Jokainen askel ja tärähdys sattui, vatsaa vihloi koko ajan. Hoitaja mittasi tulehdusarvot, jotka olivat hieman koholla ja varasi seuraavalle aamulle ajan lääkärille. 
anteeksi pyytäminen unessa Kotiin. Kärsimistä. Uusi yö. Lääkäriin.
jönssonligans största kupp imdb
ompelukoneöljy 1 litra
Lekuri teki kaikki tutkimukset ja paineli mahaa. Henki salpautui, kun käsi tuli oikealle alamahalle. Sain taas marssia mittauttamaan tulehdusarvoja, jotka olivat hieman nousseet. Eihän siinä sitten auttanut, kun lähteä Meilahteen kirurgisen päivystykseen. 
Päivystyksessä vierähti koko päivä. En saanut syödä enkä juoda mitään. Jouduin myös istumaan odotustilassa todella epämukavalla penkillä. Olin itse huolissani verensokeristani, mutta hoitaja ei uskonut sen kovin äkkiä laskevan. (Verensokeri oli tällöin 18.7!) Hetkeä myöhemmin tuttu tunne kuitenkin alkoi leviämään kroppaani ja kävin mittauttamassa sokerit. Tulos oli 2.6 ja meillä tulikin aika kiire siirtyä sänkypaikalle. Tippa käteen ja odottelu jatkui. 
Meilahdessa he epäilivät virtsakiviä, joten ultran sijasta menin TT-kuvaan. Kuvien lausumisessa meni yli 3 tuntia eikä niissä näkynyt mitään vikaa. Paitsi, että oikeassa munasarjassani näkyi kysta. Lääkäri kysyi, että haluaisinko jäädä kipujen takia heille tarkkailuun yön yli vai siirtyä heti Kätilöopistolle. Vaikea varmaan arvata mitä halusin.. Tilattiin sitten ambulanssi ja ehkä elämäni omituisin matka alkoi. En koskaan ole ollut hätäajoneuvon kyydissä ja jostakin syystä hävetti kamalasti olla siellä. Tippaa ei kuitenkaan voitu irroittaa, joten sillä oli mentävä.
Kättärillä tuli taas odoteltua tovi, mutta yllättävän nopeasti pääsin ultraan. Lääkäri oli mukava nainen, joka kyseli paljon muutenkin meidän lapsettomuus taustoista. Olen iloinen, että ultraääni tehtiin. Syy löytyi. neuleen päättely löyhästi Puhjennut kysta oikeassa munasarjassa. Munasarjan alla näkyi nestettä, josta diagnoosi pääteltiin. Kaikki sopivat myös oireisiin. Ei siis mitään vakavaa ja pahin oli jo takana. 
Täytyy sanoa, että surkean päivän päätteeksi sain myös aiheen hymyillä. Munasarjat tuli tarkistettua kunnolla eikä niissä näkynyt ulkoisesti mitään syytä lapsettomuudelle. Siistit, puhtaat ja toimivan oloiset. Oikealla näkyi myös keltarauhasen aiheuttama rakkula, joka saattaa tulla ovulaation jälkeen. Lääkäri selitti, että se joskus nousee sinne auttamaan raskauden alussa keltarauhashormonin ylläpitoa ja surkastuu pois, jos raskaus ei ala. Olen tikuttanut päälle viikko sitten ovulaation ja lekuri sanoi rakkulan tukevan sitä teoriaa, että ovis tosiaan olisi tapahtunut. Toki voi olla vielä hormonaalista vikaa tai munasolut huonoja, mutta edes joitakin syitä on nyt suljettu pois. Helpottavaa saada vihdoin edes joitakin vastauksia.
On nämä naisen kroppaan liittyvät asiat joskus hankalia ja ärsyttäviä. Tulee kystia, jotka puhkeaa tai esiintyy sekundääristä lapsettomuutta. Pääasia kuitenkin, että tällä kertaa selvisin ilman leikkausta ja pääsin kotiin.
Hiljaista on blogissa tosiaan ollut, mutta toivottavasti postaustahti taas kiihtyy parantumisen myötä. Olen kovasti kaivannut tänne kirjoittelemaan, mutta kipeänä ei jaksa. Luulin pikkuhiljaa parantuvani, mutta nyt sitten korva on tuhottoman kipeä. Korvatulehdus? Jippii.
rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimus 2015 lemmikkieläimen tuonti suomeen Mitä teille kuuluu? Oletteko selvinneet sairastamatta syksyn aloituksesta?
Terkkuja Topilta!

wunderliche eigenart schrulle kreuzworträtsel

Kommentit

laajentuneet pupillit lääkkeet 37 kommenttia

santé publique vaud autorisation de pratique Hehe aika huvittava sattuma!! 😀
Vauvanvaate shoppailu hulluuden lisäksi vielä samana vuonna ”saatu” dee :/
Niin ja poikavauva täälläkin 🙂 ♡

zweiradtechnik jörg schlieter erfurt Teillä on kyllä ollu kurja syksyn alotus! 🙁 Toivottavasti kaikki nyt kääntyy parhain päin <3
Täällä ei olla kyllä sairasteluilta vältelty, mä makaan puolikuolleena vaikka ei edes ole kuumetta, tuntuu että tää yskiminen ja jatkuva niistäminen vie kaikki voimat 😀 Mutta eiköhän tää tästä, paranemisia sinne! 🙂

joonas rönnberg facebook No vähän joo. Oisko tää tässä kiitos?

pään sädehoidon sivuvaikutukset Must tuntuu että sama flunssa on KAIKILLA. Ja tuntuu olevan tosi voimat vievä.

flüchtlinge kollerschlag aktuell No huh huh. Sanattomaksi vetää teidän syksyn aloitus. Hyvä, että edes pieni ”silver lining” kaiken keskellä. Paranemisia ja tsemppiä!

kierukan laiton jälkeen kuume Joo, ihan on ollut liikaa kaikkea. Mutta joskus se vaan on mentävä sillä mitä elämä antaa ja hengissä ollaan 🙂

syylärin korjaus aine Kiitos zempeistä!

valikonağı caddesi kiralık işyeri Hui, onneksi ei sitten mitään vakavampaa. Toipumisia 🙂

hanauer landstraße sushi Joo.. kävi siinä kaikki kauhukuvat leikkauksesta mielessä. Onneks kaikki hyvin. … niin ja kiitos!

tomás gutiérrez alea la última cena Voi kauheeta! 🙁 Tuttua tuo kylppärin lattialla tuskissaan pyöriminen täälläkin, tosin viheliäisen endometrioosin takia.

pyynikin kenttä pituus Mutta hyvä että oli vaan kysta eikä mitään vakavampaa, ja toivottavasti ei ainakaan uusi. Parempaa syksynjatkoa teidän perheelle! 🙂

kirche mariä himmelfahrt vechta Ai sulla on se. Se on kuulemma karsean tuskainen vaiva :'(

hirsikehikko myydään vanha Kiitos kommentista ja toivottavasti sullakin helpottais noi kivut :/ !

erling håland sofifa Siis mitä !? Verensokeri 18.7??? Mittausvirhe?

maalaistuote vataja tehtaanmyymälä Öö.. ei?

edvin endre matti nykänen Mun verensokeri on ollut koko flunssan ajan jossain 20 hujakoilla.

windows 10 ladataan päivityksiä Tulehdusarvot ja sairastaminen nostaa verensokeria 🙂 Vaikee pitää tasapainossa taudin aikana.

pitkäkankaan koulu oulunsalo Oon kyllähuomannut että miehelläkin aina sairastamisen yhteydessä sokerit huitelee 20 kantturoissa. Vaikka kuinka syö hyvin ja säännöllisesti yms :0 -miljama

lahdessa kärähtäneet hiihtäjät Kurjaa 🙁 Meillä ei VIELÄ olla kipeinä, mutta viimevuoden jälkeen uskon, ettei oo kuin ajan kysymys koska saadaan kaivaa Sophielle ventolinet ja kortisonit esille… Huoh. Loppukesä ollaan mukavasti oltu terveinä, mutta kyllähän nuo isot taas koulusta mukanaan kaiken tuovat, se on saletti.

käsijarru ei pidä levyjarrut Koittakaapas pysyä terveenä!

dostarczyć dokumenty po angielsku Mulla on kanssa puhjennut kysta munasarjasta ja on kyl hirveinta kipua mitä muistan kärsineeni! Noi kystat on aika yleisiä.. Tsemppiä teidän perheelle! Flunssassa täälläkin pärskitään, raskauspahoinvointi siihen päälle niin olo on kyllä voimaton! :/

mies määrää suhteessa Joo niin on! Ei ees synnytys tehny yhtä kipeetä 😀

pokój marvina cda lektor pl Yleisiä ne on.. mutta usein kuivuu pois eikä puhkea..

kesähäät pukeutuminen naiset Zemppiä sinne, koitahan selvitä!

supremes baby love çeviri Kamala syksyn alku teillä kieltämättä ollut! 🙁 Ja tuota flunssaa tuntuu tosiaan olevan ihan kaikilla, meillä onneksi jo melkein ohi ja lapseen ei ainakaan tällä erää tarttunutkaan.

comme ci comme ça meaning Mutta onneksi tuli myös hyviä uutisia! Mulle on ainakin yksityiseltä lapsettomuusklinikalta sanottu, että Kättärillä on paremmat ultrauslaitteet kuin heillä, joten hyvillä mielin voit olla, kun munasarjat näyttävät olevan kunnossa. Siitä on kuitenkin hyvä lähteä! Mulla on myös ultrassa näkynyt 4 cm:n kysta ja endometrioosi sen lisäksi.

tulikohan vähän liioiteltua Oon kyllä tosi ilonen, että sain hyviäkin tuloksia. Nyt on kivutki jo poissa.

upm kymmene metsätilat Tosi kurja, että sulla on toi endo 🙁

elbert hubbard sözleri Niin ja toivottavasti lapsi selviää ilman flunssaa!

vellón de ​la oveja​ Tavallisia flunssia on helppo torjua yhdellä keinolla: D-vitamiinia koko perheelle suosituksia enemmän (jos teillä ei nyt sitten jo niin tehdä). Meillä ei ole sairasteltu oikein lainkaan sen jälkeen, kun muutamia vuosia sitten alettiin syömään D-vitamiinia suosituksia enemmän…

kitaralle helppoja biisejä Lapsillehan virallinen suositus on 10 mikrogrammaa, mutta Topin ikäiselle voi hyvin ja kannattaa antaa 20-25 mikrogrammaa (turvarajana 1-10-vuotiaille on 50 mikrogrammaa, ks. esim. magnus pääjärvi wiki ). Ja aikuisille 50 mikrogrammaa (turvaraja 100), erityisesti syksystä kesän alkuun.

o que é heterotrofico e autotrofico Riittävät D-vitamiinitasot (joihin harvoin pääsee suomalaisilla virallisilla suosituksilla) btw ehkäisee myös mm. 1-tyypin diabetekseen sairastumista, että siksikin Topille kannattaisi sitä syöttää reilusti. Ja ihan itseäsi ajatellen: lapsettomuuden syy voi olla myös liian vähäisessä D-vitamiinin saannissa.
Hyvä tiivistelmä erilaisista hyödyistä: galán de noche mueble

star sue net la dee da türkçe Tsemppiä! Kyllä teitä on nyt kovasti koiteltu näiden erilaisten sairastumisten vuoksi. 🙁

sinónimos de sorteo Kiitos kattavasta tekstistä, me vedetään D vitamiinia kyllä ihan huolella 😉

herkullinen levite leivälle Ihan sen takia jo, että Suomessa auringon määrä niin vähänen.

sar shield kännykän säteilysuoja Mä luulen että vastustuskyky on aika yksilöllinen juttu, siihen voi toki koittaa vaikuttaa esim tuolla D-vitskulla mutta kaikilla se ei toimi. 🙂 Just yks päivä miehen kanssa mietittiin millon viimeeksi olis oltu kipeänä ja saa kyllä mennä pari vuotta taaksepäin. Meidän lapsi on kohta kaksi ja hänellä on ollut kerran pieni flunssa, hän syö d-vitamiinia ohjeannostuksen. Sitten taas yhden sukulaiseni perheessä sairastetaan koko ajan, viimenen kun on sairastanut niin ensimmäinen alottaa taas uudella taudilla parin viikon kuluttua. o.O

myydään ajokoiran pentuja 2016 Niinhän se on..

emolevyn vaihto läppäriin Topikin on kohta kaksi ja toka flunssa ikinä. Tuntuu poika sairastavan kerralla enemmän…

bayan oyun havaları gülben ergenin evinin fotoğrafları ”Mä luulen että vastustuskyky on aika yksilöllinen juttu, siihen voi toki koittaa vaikuttaa esim tuolla D-vitskulla mutta kaikilla se ei toimi. 🙂 Just yks päivä miehen kanssa mietittiin millon viimeeksi olis oltu kipeänä ja saa kyllä mennä pari vuotta taaksepäin. Meidän lapsi on kohta kaksi ja hänellä on ollut kerran pieni flunssa, hän syö d-vitamiinia ohjeannostuksen. Sitten taas yhden sukulaiseni perheessä sairastetaan koko ajan, viimenen kun on sairastanut niin ensimmäinen alottaa taas uudella taudilla parin viikon kuluttua. o.O”

fabrizio de andre wikipédia Totta kai yksilölliset ja perintötekijät vaikuttaa, mutta ympäristöllä on kuitenkin suuri merkitys. Ravinnolla / ravintolisillä (saako esim. C- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä riittävästi), käsihygienialla, muilla ympäristötekijöillä (onko lapsi pk:ssa, millainen työpaikka, onko asunnon sisäilma ok, jne.)…

länsiväylä lehti mediakortti Ehkäpä sukulaisesi asunnossa on hometta (lisää infektioalttiutta huomattavasti) tai huono käsihygienia. Tai sitten vain on sellainen perimä. Mistäpä sitä varmaksi koskaan tietää. Kannattaa kuitenkin kokeilla, auttaako isommat D-vitamiinimäärät. Ja vaikkei paljoa sairastelisi flunssia, niin kuten sanottua, D-vitamiini vaikuttaa moniin sairauksiin syövistä alkaen.

skånemejerier lindahls kvarg Voi teitä! Joskohan nyt alkas teidän huono tuuri päättymään?

unsere mütter unsere väter online watch Ai onko sairasteltu? Just luin tekstiä nenäliinatuppo nenässä, kun nenä vaan vuotaa ja vuotaa. 😀 Ihan järkky flunssa iski pari päivää sitten kurkkukipuineen. Ja tähän lisäks kolmoishermosärky, eli sähköiskuja toisella puolella naamaa, mm. niistäessä, syödessä, hampaita ja kasvoja pestessä, pussatessa, meikatessa jne. Ja niistää tosiaan joutuu.

volvo truck demo center göteborg Vooi miten tyylikäs poju!! 🙂 Meillä myös lapsettomuutta takana useita vuosia, mutta pian syntyy pikkuinen jäbä 🙂 Hienoa, että löytyi kipujesi aiheuttaja!

lievä pahoinpitely vanheneminen Onnea teille tulevasta pienestä! 🙂

hatanpään valtatie 34 e Onko sulla diabetes ku sokrut noin korkeelle nousi? T. Db1 🙂

kunnostettava alue merkitään golf Joo on! 😀

lähti lapasesta ilta sanomat Mä en uskaltas mennä mihkään ilman mittaria ku en aina tunne jos laskee vaikka mittariin on kertynyt jo lukuisia vuosia deen kanssa… :/

dolar yorumları twitter Aaa okei hui 🙁 no onnex olit siellä niin pääsit mittauttaan sokerit.
Mä oon niin hysteerinen välillå tän taudin kanssa kun muutan kerran käynyt niin ettei sokrut nouse vaikka kuinka tankkaa (ja alla ei ole vaikuttavaa inskaa)… :/

flohmarkt münchen termine Mulla käynyt samoin. Muutenki tosi vaikee nostaa matala verensokeri.. joskus saa vetää litran mehua :/

volontärer lämnar malmö c Mut mulla on ollu tää nyt.. 17 vuotta? Niin oon myös tottunut aikalailla.. ja huomaan jutut aika hyvin 🙂

significado de los sueños quiniela la llave ”Kiva” että sieltä löytyy kohtalotoveri! 🙂 Heh täällä myös 17 vuotta takana. Sairastuin -97. 🙂
Joo on tää dee on jokaisella niin omanlainen.. :/

kustavin kipinä osoite Jännä sattuma. Sama vuos kun mulla! :O

musta maija pelisäännöt

budapestistä wieniin laivalla osuuskunta lempesti lempäälä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

schlachthof brasserie erfort saarbrücken

arkipäiviä vuodessa 2014

vapaaehtoinen työajan vakuutus

verkkoon liitettävä palovaroitin

pam ay jäsenmaksu 2016

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä