männertag berlin 2018 Me&I – AW14

Tänään on ollut aikamoisen rauhallinen päivä. Ollaan oltu kotosalla, käyty hakemassa paketti Ärrältä ja otettu vain iisisti. Pojan vointia piti nimittäin tarkkailla.
En tiedä kuinka moni teistä seuraa blogia Facebookissa, mutta eilen päivittelinkin sinne ikäviä uutisia. Poika sai päivän päätteeksi pahan sairaskohtauksen, jonka takia jouduttiin kiitämään sairaalaan. Huolta, murhetta ja väsymystä siis kuului viime yöhön. 
Tänään olen halunnut nollata tilannetta ja antaa ajatusten levätä. Tiedän, että moni on kamalan utelias ja palaa varmasti halusta tietää enemmän. Tykkäyksien määrä Facebookissa kasvoi eilen huimasti. Voihan se olla, että päivitys myös levisi ja sitä kautta ihmiset löysivät paremmin sivuille.
En aio tosiaan vielä kirjoitella siitä mitä kävi, mutta ihan varmana lähipäivinä on pakko purkaa ajatukset tapahtuman suhteen. 
Päätin, että tänään olisi hyvä päivä kirjoittaa ME&I tilauksesta, jonka pistin menemään heti samana päivänä, kun mallisto ilmestyi. Sovitin vaatteita pojalle ja otin leikin lomasta kuvia. Tiedossa ei siis ole perinteisiä asukuvia, vaan sellaisia sekavia touhukuvia sotkuisessa huoneessa. Tykkään!
Ihan ensimmäisenä tuossa mallistossa kiinnitin huomion pirteän keltaiseen koirahaalariin. Hahmo muistuttaa niin paljon meidän koiraamme, että en hetkeäkään epäröinyt tilaamista.  Onhan haalarit tosi vauvamaisia, mutta ihan mielettömän suloisia silti!

selena gerçek ismi ne

maalari etsii töitä

trauma craneoencefalico en niños

Valitsin kaikkien vaatteiden kooksi 98/104, koska ajattelin sen olevan suunnilleen sopiva. Haalariin ei jäänytkään kovin häiritsevästi tilaa, mutta housut ovat kyllä ihan valtavat. Menee varmaan vielä hetki, että päästään niitä käyttämään elleivät pöksyt vetäydy vähän pesussa. Otin jopa piposta isomman eli koon 3, joka on myös auttamatta liian iso. Rumpuun vaan ja toivottavasti vähän kutistuu! En varmana jaksa alkaa palauttamaan.

viedään kuin pässiä narussa

Rakastuin uusiin tassuhousuihin. Ne ovat paljon mielenkiintoisemmat, kun ne vanhat. (..Joissa oli ainoastaan yksi tassu.) Rakastan tällä hetkellä ruskean sävyjä, joten housut ovat oikein loistava lisäys lipastoon. Toisetkin pöksyt ovat ruskeat, mutta niissä on pyllyssä iso keltainen SYDÄN. Vähän ehkä tyttömäiset, mutta oikeastaan ihan sama. Menevät täydellisesti myös pojalle. Sydänpyllyt ovat auttamatta ihan liian isot, jonka huomaa lähes maata laahaavassa sydämessä. 

mistä pöytäliinat juhliin

apostolin kyydillä blogi

ted danson wikipedia español

Veikkaan, että tuo nallepipo on ainoa täysin sopiva hankinta. Sekin on kyllä vauvamainen, mutta ihan varmana tulee meillä käyttöön. Tuntuu menevän tämä maku vähän vaihdellen, koska viime mallistosta en ostanut yhtään mitään juurikin vauvamaisuuden takia. 
Paidasta pakko sanoa, että poika on edelleen innostunut eläimistä ja arvostaa kamalasti vaatteita, joissa niitä esiintyy. Kerrankin ihan kiva printtipaita tarjolla ja kirkkaassa värissä, joten nappasin sen siitä syystä tilaukseen. Ajattelin ensin, ettei ehkä kauneimmasta päästä, mutta livenä ihastuin heti!
Siinä oli meidän tilaus. Olen tyytyväinen! mosgård museum åbningstider dr henryk różański trądzik Tilasiko kukaan muu vielä mitään?
minä haluan ruotsiksi 50 v juhlien järjestäminen

Kommentit

rozumiemy się bez słów film 2015 24 kommenttia

auton liikennekäytöstä poisto if I really can’t believe how great this site is. Keep up the good work. I’m going to tell all my friends about this place.

königin fabiola tot Voimia. 💜

paula echevarría twitter Me tilattiin pojallemme sydän-Body ja nallepipo joka vähän suuri vielä, otettiin koko 2. 1 oli liian pieni 😊

bullandö marina krog Me otettiin kans nallesta joko 2. Menee hetken.. sääli ettei oo isompaa!

solformørkelse 2015 moesgård Ihanat nuo ehkä hieman isot housut Topin päällä, oikeen kunnon lökäpöksyt 🙂
Omaa pakettia odotellen 😉

säilötty chili tomaatti Ne kyllä on 😀 jos vaan vyötärö ei olis niin löysä 😀

hermann göring biographie courte Mitä tilasit?

sønderjyske stadion adresse Ihania vaatteita, katsoin täysin samoja 😉

videovuokraamo netissä makuuni En kuitenkaan tilannut enää ”vauvajuttuja” Voimalle, kun olen jo myynyt edellisetkin ja päätin silloin etten enää niitä tilaa. Ainoastaan ne pupu taskussa-housut on vielä jäljellä. Tulee kuitenkin aina kaapista otettua pojille ne samat setit – mutta siis niin kirpaisi jättää tilaamatta nuo haalarit, tassuhousut ja nallepipo. Koirapaidat lähti meillekin sekä koirapipot, niin ihanat <3

pippi långstrump youtube tecknat En mäkään vauva juttui olis… mut.. toi hauva 😀 Liian ihana!

cindyniques et santé Mulla ei ookaan muuta miikkaria, kun nää. Jumppiksia kolme, ei muuta 🙂

verenvuotoa emättimestä yhdynnän jälkeen Noi paita ja pipo on kyllä <3

aspelund garderob mått <3

verihyytymä päässä lapsella Nuo tassuhousut on todella suloiset, ihastelin niitä heti malliston nähtyäni 🙂

vastavalmistuneet insinöörin palkka En ole vielä tilannut mitään, mutta mallistosta löytyy kiva retrotyyppinen kukkakuosi sekä yhdestä hameesta että paidasta, joten varmaankin jomman kumman niistä ellen molempia, tilaan.

kananmunien värjäys sipulinkuorilla Minkä mittainen Topi on? 🙂 Meidän jannu on 90cm ja tilasin hänelle sen punaisen paidan jossa vanhan auton kuvia vielä koossa 86/92. Pitkään arvoin otanko tuon vai 98/104, mutta tuo tuplakoko on vaan niin hurjan iso niin päädyin pienempään kun esittelijä ja kutsuilla olleet muut äiditkin oli sitä mieltä että miikkarista menee pienempi helposti vielä pitkään. 🙂 Se paita ei ollut ihan sellanen ”pakko saada”, mutta arvelin sen olevan meidän pojalle mieluinen kun tykkää autoista niin paljon. 🙂 Sitä ankka-settiä jäin harmittelemaan, voi kun se olisi tullut silloin kun poika oli pieni, se oli IHANA! 😀 Aikuisten vaatteista jäin kuolaamaan sitä kietaisupaitaa, sovitin sitä ja se oli aivan täydellinen. Siitä asti oon miettinyt pitäisikö pistää toinen tilaus menemään.. Voih! Tää postaus toi ikävästi sen ihanuuden taas mieleen. 😀

arabistan vizesi kaç para Hui, jaksamisia sinne! :/ En ole vielä tilannut, mutta omat kutsut on ensi viikolla, silloin sitten. 😉 Nuo tassuhousut ainakin ajattelin tilata ja sitten nuo haalarit on myös tosi kivat. Voi kurjuus kun tuo toinen pipo on liian suuri, mutta kolmos-kokohan on aikuisten koko? Tai näin mulle on myyjä sanonut ja mun omat pipot on kolmosta.

käytetyt jääkaapit jyväskylä Mulle kävi niin, että kaveri ME&I kutsuilta en tilannut mitään pojille, vain itselleni pipon 😀

kylmänä tarjottava liha On kyllä megasuloinen noissa miikkareissa 🙂 Multa jäi kutsut välistä viimeksi, olisin parikin juttua esikoiselle halunnut. Täytyy kattoa pitääkö joku vielä syksyn mittaan kutsuja, tai pitäisinkö vaikka ite=D

nikos tavernaki öffnungszeiten Sydänpylly <3 ihastuin noihin tassuhousuihin muttei ollu kokoja =/

crème de cassis recette cocktail Voimia Topille ja koko perheelle!♥

buddhistiskt tempel borås Kaikki vaatteet näyttävät tosi kivoille, mutta en ole perehtynyt tähän miikkareiden kutsuhommaan ollenkaan, joten yhtään niiden vaatteita ei ainakaan vielä ole.

neuronite vestibulaire durée Syksystä ja vaatepostauksista tuli sellainen mieleen, että muistatko yhtään, minkälaiset jalkineet Topilla oli viime syksynä/talvena? Mun poitsu on tasan vuoden nuorempi ja oon jo alkanut vaivata päätäni sillä, että pitäisikö olla ihan oikeat kengät vai vielä jotkut tossutyyliset. Siitä olen 98 % varma, että täällä ei lähdetä kävelemään heti 1-vuotispäivänä (toivottavasti ennen kesää kuitenkin), eli siinä mielessä kengät ei kai olisi välttämättömät. Kiitos, jos jaksat kaivella muistin syövereitä! 🙂

ajokorttien hinnat seinäjoki Vastaan illemmalla 🙂 Voin linkata tähän.

frozen huurteinen seikkailu taakse jää Vähän kiireinen ilta.

har anna kinberg batra några barn Mutta siis.. Topilla oli vaan kevytkenkiä. Kuten Polarn O. Pyretin sellaset toppatossut, joissa oli pohjassa semmonen musta pehmee pinta. Ne oli pakaut ja hyvät konttaavalla.

maailman keskilämpötilan nousu En ymmärrä miks pitäs laittaa kauheen tukevat kengät, jos ei edes yritä kävellä 🙂

karganın ömrü kaç yıldır Sit toki, jos yrittää lähtee niin sit kunnolliset kengät! 🙂

renee voltaire återförsäljare stockholm Hehee, noi on sellaiset räppärihousut 🙂 Ja pipokin silmillä 🙂

begagnad båt sverige Tsemppiä sairaan pojan hoitamiseen!

valmistumisen jälkeen tuet Hui, teillä sattuu ja tapahtuu! :/ Toivottavasti kaikki on nyt paremmin.

lagos fañabe costa adeje Mie kanssa sytyin tässä Miikkarin mallistossa useillekin vaatteille, mutta nyt kun on muutot ja kaikki tulossa, niin ei kukkaro repeä ostoksille. Etenkin tuota koirapaitaa himottelisin Juusolle. 🙂

unilääke ilman reseptiä Minusta nuo vaatteet näyttää toooosi isoilta, kerrotko käyttökokemuksia, nuo menee varmaan pari vuotta 🙂

kauanko menee että alkoholi poistuu kehosta Ne on tooooosi isoja. Pipo menee ehkä palautukseen.

aki näykki sport Housut kaappiin oottamaan ja haalari on ainut sopiva. Pienempi ei olis mennyt :/

torskrygg vitvinssås bacon I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

mainio vire ykköskodit nokia

autoalan teknisten toimihenkilöiden tes eristää veden pois talon seinärakenteistara Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

massimo dutti niños online verano 2013

vauvalla punaisia näppyjä selässä

udo jürgens mitten im leben download

anja nieminen vääksy

omakotitalo myynnissä turku

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä