roikkuvat silmäluomet meikki Me&I – AW14

Tänään on ollut aikamoisen rauhallinen päivä. Ollaan oltu kotosalla, käyty hakemassa paketti Ärrältä ja otettu vain iisisti. Pojan vointia piti nimittäin tarkkailla.
En tiedä kuinka moni teistä seuraa blogia Facebookissa, mutta eilen päivittelinkin sinne ikäviä uutisia. Poika sai päivän päätteeksi pahan sairaskohtauksen, jonka takia jouduttiin kiitämään sairaalaan. Huolta, murhetta ja väsymystä siis kuului viime yöhön. 
Tänään olen halunnut nollata tilannetta ja antaa ajatusten levätä. Tiedän, että moni on kamalan utelias ja palaa varmasti halusta tietää enemmän. Tykkäyksien määrä Facebookissa kasvoi eilen huimasti. Voihan se olla, että päivitys myös levisi ja sitä kautta ihmiset löysivät paremmin sivuille.
En aio tosiaan vielä kirjoitella siitä mitä kävi, mutta ihan varmana lähipäivinä on pakko purkaa ajatukset tapahtuman suhteen. 
Päätin, että tänään olisi hyvä päivä kirjoittaa ME&I tilauksesta, jonka pistin menemään heti samana päivänä, kun mallisto ilmestyi. Sovitin vaatteita pojalle ja otin leikin lomasta kuvia. Tiedossa ei siis ole perinteisiä asukuvia, vaan sellaisia sekavia touhukuvia sotkuisessa huoneessa. Tykkään!
Ihan ensimmäisenä tuossa mallistossa kiinnitin huomion pirteän keltaiseen koirahaalariin. Hahmo muistuttaa niin paljon meidän koiraamme, että en hetkeäkään epäröinyt tilaamista.  Onhan haalarit tosi vauvamaisia, mutta ihan mielettömän suloisia silti!

trauma craneoencefalico en niños

viedään kuin pässiä narussa

mistä pöytäliinat juhliin

Valitsin kaikkien vaatteiden kooksi 98/104, koska ajattelin sen olevan suunnilleen sopiva. Haalariin ei jäänytkään kovin häiritsevästi tilaa, mutta housut ovat kyllä ihan valtavat. Menee varmaan vielä hetki, että päästään niitä käyttämään elleivät pöksyt vetäydy vähän pesussa. Otin jopa piposta isomman eli koon 3, joka on myös auttamatta liian iso. Rumpuun vaan ja toivottavasti vähän kutistuu! En varmana jaksa alkaa palauttamaan.

apostolin kyydillä blogi

Rakastuin uusiin tassuhousuihin. Ne ovat paljon mielenkiintoisemmat, kun ne vanhat. (..Joissa oli ainoastaan yksi tassu.) Rakastan tällä hetkellä ruskean sävyjä, joten housut ovat oikein loistava lisäys lipastoon. Toisetkin pöksyt ovat ruskeat, mutta niissä on pyllyssä iso keltainen SYDÄN. Vähän ehkä tyttömäiset, mutta oikeastaan ihan sama. Menevät täydellisesti myös pojalle. Sydänpyllyt ovat auttamatta ihan liian isot, jonka huomaa lähes maata laahaavassa sydämessä. 

ted danson wikipedia español

mosgård museum åbningstider

dr henryk różański trądzik

Veikkaan, että tuo nallepipo on ainoa täysin sopiva hankinta. Sekin on kyllä vauvamainen, mutta ihan varmana tulee meillä käyttöön. Tuntuu menevän tämä maku vähän vaihdellen, koska viime mallistosta en ostanut yhtään mitään juurikin vauvamaisuuden takia. 
Paidasta pakko sanoa, että poika on edelleen innostunut eläimistä ja arvostaa kamalasti vaatteita, joissa niitä esiintyy. Kerrankin ihan kiva printtipaita tarjolla ja kirkkaassa värissä, joten nappasin sen siitä syystä tilaukseen. Ajattelin ensin, ettei ehkä kauneimmasta päästä, mutta livenä ihastuin heti!
Siinä oli meidän tilaus. Olen tyytyväinen! minä haluan ruotsiksi 50 v juhlien järjestäminen Tilasiko kukaan muu vielä mitään?
venäjän nähtävyydet moskova puerto rico sää

Kommentit

vähänpä tiesin blogi 24 kommenttia

hyviä huonoja vitsejä I really can’t believe how great this site is. Keep up the good work. I’m going to tell all my friends about this place.

lettujen paisto grillissä Voimia. 💜

alliance køreskole østerbro Kiitos!

jesús vallejo transfermarkt Me tilattiin pojallemme sydän-Body ja nallepipo joka vähän suuri vielä, otettiin koko 2. 1 oli liian pieni 😊

rasedana arvele võtmine tallinnas Me otettiin kans nallesta joko 2. Menee hetken.. sääli ettei oo isompaa!

suur saimaan ympäriajo 2014 Ihanat nuo ehkä hieman isot housut Topin päällä, oikeen kunnon lökäpöksyt 🙂
Omaa pakettia odotellen 😉

salon loisirs créatifs haute savoie Ne kyllä on 😀 jos vaan vyötärö ei olis niin löysä 😀

constantine new 52 español Mitä tilasit?

aprender inglés escuchando Ihania vaatteita, katsoin täysin samoja 😉

miksi päänahka hilseilee En kuitenkaan tilannut enää ”vauvajuttuja” Voimalle, kun olen jo myynyt edellisetkin ja päätin silloin etten enää niitä tilaa. Ainoastaan ne pupu taskussa-housut on vielä jäljellä. Tulee kuitenkin aina kaapista otettua pojille ne samat setit – mutta siis niin kirpaisi jättää tilaamatta nuo haalarit, tassuhousut ja nallepipo. Koirapaidat lähti meillekin sekä koirapipot, niin ihanat <3

verenvuotoa emättimestä yhdynnän jälkeen En mäkään vauva juttui olis… mut.. toi hauva 😀 Liian ihana!

alberto nuñez feijoo familia Mulla ei ookaan muuta miikkaria, kun nää. Jumppiksia kolme, ei muuta 🙂

juoppohullun päiväkirja äänikirja Noi paita ja pipo on kyllä <3

vastavalmistuneet insinöörin palkka <3

häijään neste aukioloajat Nuo tassuhousut on todella suloiset, ihastelin niitä heti malliston nähtyäni 🙂

suomi räpin sm En ole vielä tilannut mitään, mutta mallistosta löytyy kiva retrotyyppinen kukkakuosi sekä yhdestä hameesta että paidasta, joten varmaankin jomman kumman niistä ellen molempia, tilaan.

passé simple passif conduire Minkä mittainen Topi on? 🙂 Meidän jannu on 90cm ja tilasin hänelle sen punaisen paidan jossa vanhan auton kuvia vielä koossa 86/92. Pitkään arvoin otanko tuon vai 98/104, mutta tuo tuplakoko on vaan niin hurjan iso niin päädyin pienempään kun esittelijä ja kutsuilla olleet muut äiditkin oli sitä mieltä että miikkarista menee pienempi helposti vielä pitkään. 🙂 Se paita ei ollut ihan sellanen ”pakko saada”, mutta arvelin sen olevan meidän pojalle mieluinen kun tykkää autoista niin paljon. 🙂 Sitä ankka-settiä jäin harmittelemaan, voi kun se olisi tullut silloin kun poika oli pieni, se oli IHANA! 😀 Aikuisten vaatteista jäin kuolaamaan sitä kietaisupaitaa, sovitin sitä ja se oli aivan täydellinen. Siitä asti oon miettinyt pitäisikö pistää toinen tilaus menemään.. Voih! Tää postaus toi ikävästi sen ihanuuden taas mieleen. 😀

aidot peruukit netistä Hui, jaksamisia sinne! :/ En ole vielä tilannut, mutta omat kutsut on ensi viikolla, silloin sitten. 😉 Nuo tassuhousut ainakin ajattelin tilata ja sitten nuo haalarit on myös tosi kivat. Voi kurjuus kun tuo toinen pipo on liian suuri, mutta kolmos-kokohan on aikuisten koko? Tai näin mulle on myyjä sanonut ja mun omat pipot on kolmosta.

stockmann tampere äitiysvaatteet Mulle kävi niin, että kaveri ME&I kutsuilta en tilannut mitään pojille, vain itselleni pipon 😀

pojan käytös ihastuneena On kyllä megasuloinen noissa miikkareissa 🙂 Multa jäi kutsut välistä viimeksi, olisin parikin juttua esikoiselle halunnut. Täytyy kattoa pitääkö joku vielä syksyn mittaan kutsuja, tai pitäisinkö vaikka ite=D

1926 ankara antlaşmasının önemi Sydänpylly <3 ihastuin noihin tassuhousuihin muttei ollu kokoja =/

neuronite vestibulaire durée Voimia Topille ja koko perheelle!♥

lyrics hyvästi yö Kaikki vaatteet näyttävät tosi kivoille, mutta en ole perehtynyt tähän miikkareiden kutsuhommaan ollenkaan, joten yhtään niiden vaatteita ei ainakaan vielä ole.

liian vähäinen natriumin saanti Syksystä ja vaatepostauksista tuli sellainen mieleen, että muistatko yhtään, minkälaiset jalkineet Topilla oli viime syksynä/talvena? Mun poitsu on tasan vuoden nuorempi ja oon jo alkanut vaivata päätäni sillä, että pitäisikö olla ihan oikeat kengät vai vielä jotkut tossutyyliset. Siitä olen 98 % varma, että täällä ei lähdetä kävelemään heti 1-vuotispäivänä (toivottavasti ennen kesää kuitenkin), eli siinä mielessä kengät ei kai olisi välttämättömät. Kiitos, jos jaksat kaivella muistin syövereitä! 🙂

en voi luottaa äitiin Vastaan illemmalla 🙂 Voin linkata tähän.

maailman keskilämpötilan nousu Vähän kiireinen ilta.

karganın ömrü kaç yıldır Mutta siis.. Topilla oli vaan kevytkenkiä. Kuten Polarn O. Pyretin sellaset toppatossut, joissa oli pohjassa semmonen musta pehmee pinta. Ne oli pakaut ja hyvät konttaavalla.

massiel ruiz peña En ymmärrä miks pitäs laittaa kauheen tukevat kengät, jos ei edes yritä kävellä 🙂

capitán harlock pirata del espacio trailer Sit toki, jos yrittää lähtee niin sit kunnolliset kengät! 🙂

cách luyện thanh để hát hay Hehee, noi on sellaiset räppärihousut 🙂 Ja pipokin silmillä 🙂

isänmaallisia lauluja cd Tsemppiä sairaan pojan hoitamiseen!

señorita colombia 2013 candidatas Hui, teillä sattuu ja tapahtuu! :/ Toivottavasti kaikki on nyt paremmin.

nombres españoles para niñas 2014 Mie kanssa sytyin tässä Miikkarin mallistossa useillekin vaatteille, mutta nyt kun on muutot ja kaikki tulossa, niin ei kukkaro repeä ostoksille. Etenkin tuota koirapaitaa himottelisin Juusolle. 🙂

café de l'homme trocadéro carte Minusta nuo vaatteet näyttää toooosi isoilta, kerrotko käyttökokemuksia, nuo menee varmaan pari vuotta 🙂

berlingo ei käynnisty Ne on tooooosi isoja. Pipo menee ehkä palautukseen.

helsinki sää toukokuu Housut kaappiin oottamaan ja haalari on ainut sopiva. Pienempi ei olis mennyt :/

rahallinen korvaus pahoinpitelystä Ihanasti sopii kaikki vaatteet pojalle 🙂
-m

heikki mä haluun sut I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

satu sopanen ikä

vauvalla punaisia näppyjä selässä röding fiske vinter Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

düsseldorf nach köln bus

led valonauha ulkokäyttöön

omakotitalo myynnissä turku

ikea öppettider valborg haparanda

muhkeat ja pehmeät sämpylät

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä