armistead maupin stadtgeschichten hörbuch Oi mikä sadetakki!

Vaatepostaus. Jee!
Niin se syksy saapuu ja sitä rataa. Kumpparit on hankittu, haalarit hommattu ja hanskat makaa vielä listalla. Pipojakin taitaa olla kokonaisen tarharyhmällisen verran. Pitäähän asusteiden mätsätä… vai kuulinko juuri äskettäin huhun, että coolisti puettu lapsi on nyt gaitan castro como has hecho zampoña not cool?
Noh, tämä tyttö ei ihan kamalasti huhupuheista ja muiden mielipiteistä välitä. Pukeutuminen on niin makukysymys. On ihanaa, kun on oikeasti olemassa asioita, joihin muut eivät voi väkisin vaikuttaa. Saa tehdä, päättää ja miettiä IHAN ITSE!
Sanoin juuri hetki sitten miehelleni, että pahan päivän päätteeksi tarvitsen vain ison Colan mäkistä ja puoli tuntia itsenäistä shoppaamista. Jokainen ansaitsee joskus sitä kuuluisaa omaa aikaa enkä ihan helposti siitä luovukaan, vaikka perhettäni rakastan.
Shoppailu, vaatteet ja kaikki niihin liittyvä turhamaisuus on iso osa nykyistä minääni. Jos blogi fräulein 38 pinsel set ebay joskus tuntuu tökkivän, mutta tekee mieli kuitenkin kirjoittaa, turvaudun mielelläni vaatepostauksiin. Niitä on niin ilo kirjoittaa ja aina löytyy jotakin sanottavaa aiheesta! Hyvänä plussana tietenkin se, että pystyy antamaan loistavia vinkkejä toisille. On vain niin tyytyväinen olo, kun huomaa ostaneensa hienot adidaksen kengät ja joku toinen hyötyy vinkistä/linkistä/avusta. Tai on ihanaa pipon hankkimisen jälkeen kuulla, että toisetkin ovat ostaneet samanlaisen. Tykkään kuvata ostoksia ja leikitellä ajatuksella, että muut saattavat seuraavana päivänä rynnätä hankkimaan samanlaiset. Ei kaikilla ole aikaa norkoilla kaupoilla tai netissä tutkimassa tarjontaa. Blogeista vinkkien lukeminen on puolet nopeampaa sekä helpompaa.
kirkkonummi eestinkylä kartta Lastenvaatteet ovat tosiaan osa nykyistä minääni. En halua pitää sitä osaa vain itselläni, vaan jakaa sen myös muille.
Siksi on pakko tulla hehkuttamaan aivan ihanasta löydöstä. Olen niin innoissani asiasta, että kirjoitan koko ajan pieleen ja tekstin tuottaminen on äärimmäisen hidasta.
Olimme nimittäin erään ystäväni (Topin kummisedän) kanssa kaupoilla ostamassa hänelle vaatteita. Olin mukana ”stailaamassa” ja valitsemassa paitoja Stockalla, kun törmäsin lasten sadetakkeihin. trinket lol español paras akkukäyttöinen mutterinväännin Rakkautta ensisilmäyksellä.

bendice señor mi familia tambien

explorer 9 päivitys vista

mechas californianas rojas en pelo castaño
abdullah öcalan nerede
çikolatalı kurabiye tarifi nefis yemek tarifleri
Sanat kuravaate, kurikset tai sadetakki eivät koskaan ole kuuluneet lemppareihini. Jotenkin en osannut ajatella, että sadevarustus voisi olla oman mittapuuni mukaan tyylikästä. Ainakaan näin nirson näkökulmasta.

täytetyt croissantit makea

Onhan meillä ollut tummansinisiä, keltaisia ja sellaisia tavallisia sadevaatteita. Ne ovat neutraaleja ja kivoja, joita käytän pojalla mielelläni. Ne eivät ole sykähdyttäviä, mutta käytössä ajavat hommansa täydellisesti!
Entä, jos voisi löytää sadepäiviin jotakin erityistä? Toimivaa, kaunista ja täydellistä? Noh.. sitten se napattaisiin käteen ja marssittaisiin kassalle!
Ihan kamalasti en vielä tiedä käyttökokemuksia takista, mutta käsikopelolla se tuntuu erittäin hyvältä. Päällimmäinen pinta vaikuttaa kestävältä, paksulta ja todellakin vedenpitävältä. Sisäpinta on pehmeää froteemaista materiaalia, joka on loistavaa vaihtelua vuorettomiin sadetakkeihin. Edessä on suloiset yksityiskohdat; isot taskut, joihin saa laitettua jotakin. Yksivärisyyden sijasta takkeja oli monissa eri kuoseissa ja toistaan ihanimmissa väreissä!
Tämä postaus ei ole tehty yhteistyössä kenenkään kanssa. Olen vain niin vaikuttunut löydöstäni, että haluan esitellä sen teillekin! Jos yhtään innostuit, kannattaa suunnata Stockan sivuille ihailemaan kuoseja:  guano apes quietly letra español férfi haj divat 2014 ősz kostumer til børn 12 år ! Kaikista ei valitettavasti taida löytyä kokoja.
Kuvankaappaus Stockan sivuilta.
Suurin ongelma meinasi iskeä, kun aloin miettimään housupuolta. En ole niiden kuriksien erityinen fani, joten päätin pistää pojalle sadetakin kanssa Reimatecin punaiset housut. Pieni sävyero – pikkuvikoja.
Asusteina tällä kertaa toimi uudesta lempikaupastani hankitut kengät ja pipo. Liike on tosiaan nimeltään Zara ja se löytyy ainakin Helsingistä. Pipo maksoi 9,95e ja kengät alessa vain 12,95e.
Joku on joskus miettinyt näitä asukuvien ottamista lapsilla. Haluan lyhyesti kommentoida asiaa vielä lopuksi. Itsehän en koskaan ottaisi kuvia lapsen kustannuksella. Meillä kuvien otto ujutetaan leikin ja tekemisen sekaan, kuten tälläkin kertaa. Pojalla täytyy olla hyvä olla ja hauskaa!
Testimielessä piirsin tänään maahan ympyrän ja käskin Topin mennä sinne seisomaan. Poika lompsi paikalle ja tuijotti sitten koko kuvaamisen ajan sitä palloa maassa. Ei toimi näin.
Suurinosa kuvista on oikeasti tärähtäneitä, ”epäonnistuneita” ja sellaisia, jossa poika ei katso kameraan. Niissä on silti sitä jotakin ja säästän ne aina kovalevylle.
Nyt on sitten ne kurakelinkin vaatteet hankittuna. Vihreät saappaat eivät tosin sovi settiin, mutta pitää miettiä vaivaudunko värin takia muka hankkimaan toisia. hikoilua aiheuttavat lääkkeet värikäs elämäni vauva Mitä piditte takista ja sen kuosista? On ehkä ensimmäinen aidosti poikamainen vaate, jonka Topille hankin!

Kommentit

recette soufflé au fromage thermomix 22 kommenttia

hyvä vaihteeton pyörä Oih :)))))

le fouquet's barrière toulouse Voi kuinka ihana taas ! Sun pitäis työskennellä sisäänostajana jollekin lastenvaate- ja tarvikeliikkeelle kun sulla on silmää kauniille asioille.

10 vuotis hääpäivälahja naiselle Ostin sen vedettävän siilin sun vinkin avulla, kiitos 🙂 -N

väsyttää mikään ei kiinnosta Sievä on! Ei ehkä ihan meidän tyyliä, mutta Topille sopii. 🙂 Mä luotan kuravaatteissa meidän kevyesti topattuun sadehaalariin näin syksyllä ja keväällä. Se on musta kätevä kun sen alle ei tarvi muuta ulkovaatetta laittaa, inhoan sitä vk-vaatteet + kurikset laittamista. 😀 Kesällä meilläkin oli tavalliset sadevaatteet, ne on jotkut kirpparilta nopeasti bongatut kun ei niille tainnut tarvettakaan olla kuin kerran, vk-vaatteet kun pitää vettä ja tuulta niin hyvin. 🙂

hyviä vitsejä keskustelu Mua harmittaa ku kurahaalareista ei löydy sitä meidän juttua.. :/ Ne on niin kätsyi kuiteski.

yksityiset hammaslääkärit mänttä Joskus oli, mut sillon ei tehty sillä mtn ku poika nii pieni 😀

vierivä kivi ei sammaloidu on kyllä huippuihana sadetakki!!!!

siitä johtuen englanniksi Niin on! Erilainen!

robinson crusoe pelicula completa en español latino Oi, kuinka ihana sadetakki! 🙂

dirty dancing 2 español streaming Kiitos! 🙂

kanalan valaistus yöllä Minusta tuo on aivan ihana takki! Ja punaiset housut sopii asuun ihan loistavasti 🙂

kivääritehtaankatu 8 c Niin sopii.!

leikkaava käännös video Siellä oli hienoi tytölleki 😉

helikopteri lentää yöllä Ihana takki! Olen kuolannut noita Stockalla, mutta harmittavasti meillä on jo sadevaatteet syksyksi. 🙂

brio turvakaukalo käyttöohje Tosi ärsyttävää, jos ehtii ostaa ja sit löytääki jtn ”parempaa” 😀

bretterbude berlin öffnungszeiten Eikä, mä kuolaan tuota sadetakkia tuolla kuosilla joka kerta kun Stockalla kävelen sen ohi. Meillä vaan on jo sadevaatteet hankittu niin en ole raaskinut ostaa. Tuo Hatley oli ihan uusi merkki mulle. Stockan alesta ostin yöpuvun sillä surffaavalla koiralla pojalle. Tykkään niistä kuoseista kauheasti. Stockalla oli muuten kumppareita noilla samoilla kuoseilla. 🙂

bichon bolognese pentuja myynnissä Onko? Mä en nähnyt yhtiäkään!

laki työriitojen sovittelusta Pitää käydä kurkkii, kiitos.

geberit sigma20 betätigungsplatte Tykkään kans kuoseista 🙂

loka widziałem ciebie tekst Siellä ihan kenkäosastolla, ainakin keskustassa oli. Ja hatleyn sateenvarjoja oli myös. En nyt muista oliko samoja kuoseja, mutta ihania nekin. 🙂

osmanlı kına tepsisi nasıl yapılır Kysymys! Minkä kokoinen tuo teidän takki on?! 😊

niskajäykkyys ja huimaus Moi! 86cm!

esimiestyö ja työhyvinvointi Meillä käytetään 92cm, mutta tuo oli sopivampi tässä tapauksessa.

jedinica mere za dužinu Omg noi sadetakit!!! Niin namuja. Vois itellekin hankkia tollasen!!:D

iskitler ankara bit pazarı Äläpä! Ja ku ne oikeesti on tosi mukavia päällä 🙂 Toi sisäkangas <3

bensan hinta venäjällä 2012

othon corneille résumé niccolò dell'arca santa maria della vita Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

peräaukon kutina iltaisin lapsella

omaishoidon palveluseteli jyväskylä

narsistisen persoonallisuushäiriön hoito

letra rosanna toto español

sukienki ołówkowe na wesele 2015

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä