26 tuumainen maastopyörä HYI; Hammastahnaa!

lisämunuaisen kuorikerroksen syöpä Saan usein paheksuvia ajatuksia osakseni, kun kirjoitan helposta lapsesta. Varmaan moni miettii, että elän vain vaaleansinisessä höttöhattarassa ja kuvittelen elämän iisiksi. Ei se ihan niin mene.

valokynää tummiin silmänalusiin Nyt on tullut aika valittaa ja hieman raottaa erästä asiaa, joka meillä ei mene kuin oppikirjoissa!

keskimmäiset varpaat puutuu pisteillä ja rahalla tukholmaan Hampaiden pesu. Argh.

sää pajala ruotsi Alkuun hyvin alkanut ja helposti hoidettu homma ei enää suju. Topi rakasti hammasharjaa ja heilutti sitä itsekin mielellään suussa. Pitkä aika pärjäiltiin asian kanssa, kunnes iski stoppi.

tivoli seiterä pori Tiedän, että lapsen makuaisti kehittyy joskus jopa vähän hassusti. Tuleekin vain yhtäkkiä päivä, jolloin toinen tietää, että HEI; tästä mausta minä en pidä!

cocinas pequeñas modernas y economicas Edellinen kappale liittyy aiheeseen, vaikka ei siltä heti vaikuttaisi. Olen nimittäin ihan tasan varma, että hampaiden pesussa on kyse mausta. Topi ei taida tykätä yhtään menthol -tyyppisestä mausta. Meni todella kauan tajuta asia! Alkuun huomasin, että IHAN KAIKKI purkat, joissa oli lisättynä raikasta makua eivät kelvanneet. Ei lastenpurkat, ei aikuisten. Vaan miedot ja marjaisat purukumit uppoavat. Myöhemmin törmäsin samaan ongelmaan, kun pojalle määrättiin allergialääkettä, jossa on yskänlääkemäinen tuoksu.

nr1 türk şarkıları indir Kumpikin totaalikieltäytyminen herätti ajatuksen pienessä yksinkertaisessa päässäni. Ehkäpä poika ei halua pestä hampaitaan, koska ei voi sietää hammastahnan makua!!

terveystalo seinäjoki osoite Miten meillä sitten tuo pesu sujuu?

stéphane grappelli nuages Hammasharja ja ”kisutahna” ovat positiivinen juttu. Poika ei mitenkään kammoa niiden esiin ottamista. Ei yritä juosta karkuun tai rimpuile syliin nostettaessa. Kun harjan laittaa suuhun, Topi nätisti antaa harjata – hetken. Sitten alkaa räkiminen, irvistely ja rimpuilu. Puuskuttaminen, ähkäily ja kitinä olivatkin siis sen merkki, että maku ei miellytä.

katso elokuvia ilmaiseksi suomeksi netissä

kovanen pieksämäki aukioloajat Meillä on käytetty Colgaten hammastahnaa, joka on suunnattu 0-6 vuotiaille. Päätin tänään, että kokeillaan jotakin tahnaa, joka ei maistuisi ollenkaan perus mentholille tai vastaavalle! (Mikälie onkaan se oikea sana kuvaamaan hammastahnan makua…)

lymfaattinen leukemia käypä hoito Siihen tarvitsenkin teidän vinkkejä!! En haluaisi ostaa koko kauppaa tyhjäksi ja kokeilla jokaista merkkiä, joten tietääkö joku miedon ja vaikkapa jonkun hedelmän/marjan makuisen hammastahnan? Onko kellään muulla ollut samanlaista ongelmaa?

mikołaj roznerski prywatnie 2016 Kiitos jo etukäteen. Pojan hampaat kiittävät! On aika lähettää hammaspeikot kortistoon.

bulldogin näköinen koira

salmisaaren jäähalli hinta

Kommentit

verenvuoto raskauden keskeytyksen jälkeen 49 kommenttia

sodankylän apteekki facebook Viisasvelho tässä moikka! Kirjoitin äsken kommentin ja onnistuin jo hävittää sen. Salutem-tahnat on mauttomia ja vaahdottomia. Sopii lapsille ja herkkäsuisille aikuisille, jos kärsii esim. Aftoista. Ne myös kosteuttaa suuta. Itse olen käyttänyt aina lapsilla myös aikuisten tahnaa välillä. Saa kunnon fluori tujauksen. Apua saa shg jotka on mestareita ennaltaehkäisevässä hoidossa ja auttavat varmasti. Ja apteekissa ehkä myös osaavia farmaseutteja. Itsekin kiersin pkodeissa antaen tietoa hampaiden hoidosta.

kampaamo järvenpää ilman ajanvarausta Sypen lempparia on muumitahna 🙂 Ja sit ollaan käytetty elmexiä, se ei taida maistua oikein miltään 🙂

mooseksen perintö osa 3 Milt muumitahna maistuu? Toi Elmex vois olla 😀

murharyhmä tv sarja Meilläkin on käytössä muumitahna ja se on tosi mieto. Ite oon ihmetellyt kun kaikissa hammastahnatuubeissa lukee, että vältettävä nielemistä. Sit niistä tehdään millon minkäkin hedelmän tai muun makean makuisia ja sitä nielemistä pitäis sitten välttää. JepJep! Siks meillä on käytössä ihan perus miedot, eikä mitään hedelmätahnoja. Testaappa sitä Golgaten muumia! 🙂

lapsiveden määrän väheneminen Toi on kyl totta 😀 Miten voi muka kieltää nielemästä jtn hyvää 😉

lotnisko wrocław odloty dzisiaj Mut toi muumi vois olla ainakin yks yritys!

zatrzymaj się zastanów czego chcesz od życia Kokeile Elmex tahnaa 🙂

lista polaków którzy otrzymali nagrodę nobla Vois, kiitti 🙂

konsertit seinäjoki 2018 Meillä hammaiden pesu on kans joka aamuinen ja iltainen kriisi. Tahnoja meillä on erilaisia, että ei sen kai siitäkään pitäs olla kiinni. Emmätiedä! Joka päivä hampaat silti pestään ja päälle saa vielä xylitol-pastillin. Voikun tän homman sais jotenkin helpommaksi…

word lisää sivunvaihto Kieltämättä oon miettinyt, että jos tää ei maulla helpotu niin krääääh.

motosiklet kamera aparatı Kaikenmaailman hammaspeikko laulut ja naurattamiset huvittaa, ärsyttää ja naurattaa ja väsyttää kilpaa :F

chōji akimichi wikipedia No ei kaiken kai kuulu aina olla helppoa. Sinnikkyys palkitaan. Vai? 😀

will 365 tên thật Meillä on lidlistä ostettua lasten hammastahnaa, maku on ”pirate fruits”, en oo itse maistanut mutta tuoksu ainakin on hedelmäinen 🙂 Siinä on tosin fluoria vain 500 ppm, eli kohta pitää hankkia uusi tahna kun hammashoitaja sanoi että viimeistään kaksivuotiaana pitäis olla se 1000 ppm. En näin suoralta kädeltä muista, oliko lidlin hedelmänmakuista tahnaa saatavilla suuremmalla fluoripitoisuudella, täytynee käydä katsomassa…

königin der wüste ulm Mun on pakko käydä kattoo tota Lidl omaa. Koska se on ihan hyvä kauppa ollut aina 🙂

tom un bütün şarkıları Meillä käytetään muumitahnaa. Siinä on sellanen makea maku eikä ainakaan minun mielestä maistu mentholille/mintulle vai mille ne tahnat nyt ruukaa maistua 🙂

tomita yasuko özel versiyon kurdu Okei, se vois olla seuraavana listalla 🙂

dantel dünyası mutfak Lidlissä on lapsille appelsiinin makuista hammastahnaa, meillä ainaki poika tykkää! 🙂

välityksen vaikutus vääntömomenttiin Harkitsen Lidl ja muumitahnan välil 😀

rentto oy hyvinkää Meillä on käytetty muumitahnaa ja nyt ostin joku aika lidlistä kelta(vai oranssi)korkkisen tuubin hammastahnaa, se tuoksuukin hyvälle ja Ava tykkää siitä kovasti, nyt meillä tapellaan siitä että Ava haluaa lisää hammastahnaa eikä saa 😀

grâce à synonyme français Hyvä Ava!! xD

missão impossível 4 protocolo fantasma PITÄÄ koklaa jompaa kumpaa 🙂

damindra holbergsgade 26 1057 københavn Muumi on hyvä. Sellanen makee maku 🙂

spasiba venäjästä suomeksi Jees 🙂 Moni kehunu tässä! 🙂

kuukautiset jäävät väliin Elmex on parasta pienille hampaille 🙂

halvimmat kesärenkaat oulu Miks parasta? 🙂

löin pääni kaapin oveen Meille kans hammashoitaja suositteli Elmexiä. Meidän muksu ei tykkää mistään mausta hammastahnassa, joten muutamien turhaan ostettujen tahnatuubien jälkeen on kannettu kaupasta vain Elmexiä. Itse en kyllä sillä pese hampaitani, sen verran mautonta se omaan suuhun on. 🙂

tommi puukko setti keränen mä oon nyt miettinyt että lopetan lapsellakin hammastahnan käytön, missä on fluoria! Koska itse lopetin pari vkoa sitten ja vaihdoin fluorittomaan ja oon voinut paljon paremmin.. Mm. Korvien soiminen on lähes lakannut. Netistä löytää fluorin haitoista.

aquitaine enchères automobiles martillac Voisin lukasta 🙂 Kiitti vinkistä!

korva rutisee ja on kipeä Meillä ei elmex uppoa yhtään, maistuu omaanki suuhun karvaalle ja pahalle, nyt käytössä muumi- ja toi kisutahna mitä teilläkin on. Muumi ei maistu yhtä voimakkaalle kuin kisu 🙂

takla atan araba yarışı oyna Mä muistelen kans, että Elmex on pahaa 😀 Mut muumi kuulostas hyvältä!

çağatay ulusoy english interview dailymotion Muumitahna 0-2v toimii 🙂

riki sorsalla keuhkosyöpä Okei 🙂 Voisin kokeilla!

fiskeriet youngstorget åpningstider Me käytiin apteekista ostamassa mansikkatahnaa 🙂

gellértin kylpylä budapest Yritin apteekis tänään katella vähän, mutten tajunnu niist mtn 😀

yaban mersini fiyatı ne kadar Muumia meilläkin käytössä. Ei mielestäni tuoksu lainkaan mentholille vaan makean hedelmäiselle (sellaiselle, jonka ei uskoisi ainakaan omaa suutani raikastavan :D). Tytölle kelpaa hienosti.

aubrey organics jälleenmyyjät Joo, moni sitä suositteleekin tässä 🙂

nopein reitti länsisatamaan Meilläkin liputetaan lidlin pirate fruitsin puolesta sinisellä korkilla. Ja siinä tosiaan vain 500ppm fluoria, kun monissa muissa lastentahnoissa isompi määrä.

vanganın 2016 kehanetleri Kokeiltiin tuota laveran fluoritonta, jonka piti olla joku vadelma(?), mutta se oli jotain aivan järkkyä. Esikoinen suostui käyttämään sitä, mutta kuopus inhoaa sitä. Piti itsekkin kokeilla ja hyi että oli inhottavan makuista.

bolesławiec porcelana poznań munkin mielestä aluksi se laveran fluriton oli aika oudon makusta, mutta sit totuin siihen.. Nyt taas ”tavallinen” hammastahna maistuu kamalalle, tosi väkevälle ja voimakkaalle..

marcello mastroianni filmografía Mä en oo ees kuullu laverasta?

magyar alkotmány szövege Ja kuulostaa epäilyttävältä, mutta luen silti jostakin mitä se on 😉

monelta posti lähtee aamulla Muumia meilläkin käytetään, siitä löytyy alle 2-vuotiaillekin omansa, jossa fluoria on se 500 ppm. Ei tosiaan silloin ne pienimmät saa niin paljon nieltyä fluoria kun vasta harjoittelevat sylkemistä. Ja muumithan (sekä saman valmistajan Herra Hakkarainen) ovat lisäksi Suomessa valmistettuja!

suomenlinna älä luota vieraan apuun Lidlin merirosvotahnaa ollaan myös kokeiltu ja sekin on todella makea ja kelpaa meidän vuosikkaalle. Miinuksena tosin, ettei siinä ole ksylitolia.

bemielės tešlos pyragėliai su obuoliais Topi osaa muuten jo sylkeä ja sylkee aina hammastahnan pois! 🙂 Poika tykkää matkia 😀

happamassa maassa viihtyviä kasveja Mä voisin harkita muumia JA LIDL. Vaihtelee sitten 🙂

cotard szindróma halál Meillä myös kovasti treenataan sylkemistä ja hyvin se jo sujuu meilläkin, mutta pesun aikana taitaa vähän niellä ja maiskutella tahnan kanssa :). Tänään oli hammastarkastus ja tässä vähän ajankohtaista tietoa. Kahteen ikävuoteen asti suositus pestä aamuin hampaat ennen aamupalaa pelkästään vedellä ja harjalla, illalla 500 ppm fluoria sisältävällä tahnalla. Ksylitoli on hyvä lisä, muttei välttämätön. Kahdesta ikävuodesta eteenpäin 1000 ppm fluoria ja tahnalla pesu aamuin illoin.

easynote te69kb käyttöohje Meillä on myös Muumi-tahna 0-2-vuotiaille, kaikissa muissa lastentahnoissa oli fluoria liikaa (siis meidän lähikaupan tahnoista). Maku on tosiaan sellainen hedelmäisen makea. En tiedä, mille yli 2-vuotiaiden lasten tahnat maistuvat, mutta noitahan mainostetaan sillä, että lapset ovat itse päättäneet maut. Plussaa tulee suomalaisuudesta ja tahnat ovat ilmeisesti myös väriaineettomia. Itse olen käyttänyt saman merkin Lemon-mint tahnaa, mikä oli myös ihan jees, kunhan makuun tottui.

voide parranajon jälkeen Kuulostaa kyllä tosi hyvältä 🙂 Kiitos, kun kerroit faktoja tuotteesta!

insinööritoimisto peruskivi oy Meilläkin käytetään muumitahnaa 🙂 Ehkä teillä vain ajan kanssa poitsu tottuu ”äklö”-makuun 😀 Sulle on muuten haaste blogissani 🙂

weleda raskausajan hoitoöljy kokemuksia Mä käyn kurkkaamassa, kiitti 🙂

maydanoz limon kürü nasıl yapılır ikea bettwäsche 155x220 grau meillä käytössä nyt tämä mansikanmakuinen, on hyvän makuinen kuulemma. Fluoripitoisuus isompi kun ikähaarukka 2-6v.
aiemmin käytettiin Elmexin hiiritahnaa ja Nalle Puh-tahnaa, en muista valmistajaa. Meillä on aina ollut 2 tahnatuubia,mitä käytetään vuorotellen,vaihtelun vuoksi. Yksityiseltä hammasklinikaltani sain lapselle sellaisia pääjulisteita, mille sai joka hammaspesun jälkeen liimata hammastarran ja niitä on liimailtu meillä ihan onnessaan 🙂

madcon freaky like me lyrics deutsche übersetzung Hmm.. innoistuskohan poju jostain tarrajutusta. Vois kokeilla.. mutta voi olla ettei vielä 🙂 kiitti vinkistä!

suomalaiset herkät biisit Argghh, kuulostaa niin ärsyttävän tutulta…. Meilläkin ensimmäiset kuukaudet sujui hyvin ja suukkukin aukes kun vaan sanoi että mennään pesemään hampaat. Sitten yks kaunis aamu tuli stoppi ja siitä asti hampaiden pesu on ollut yhtä taistelua. Täytyy myöntää, että oon ollut niin sokea ajatukselle, etten ole edes tullut ajatelleeksi että vika saattaa olla tahnassa (meillä kun on käytössä joku 1v hammaslääkäristä annettu pikku tuubi).. Kiitos kun avasit mun silmät, täytyypä meilläkin kokeilla vaihtaa toiseen tahnaan!! 😀

jännitys suomesta englanniksi Kiva, jos musta oli hyötyä. Toivottavasti helpottaa teillä vaihtamalla 🙂

väliseinän purku rakennuslupa Minäkin liputan perusmarketin muumitahnaa! Ja me laitetaan tosi tosi pieni määrä! 🙂

älä katoa rakas lyrics

mihály von munkácsy lengyel tamás barátnője Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

selkään sattuu juostessa

lumppujen keräys joensuu

tilapäiset windows asennustiedostot

pyynikin näkötornin kahvila aukioloajat

akseli ja elina häävalssi soinnut

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä