paroles l'oiseau et l'énfant KUMMITYTÖN SYNTTÄREILLÄ

virus elää pinnoilla

kreuzfahrt östliches mittelmeer august 2015

chusta kółkowa instrukcja wiązania

strömbergintie 8 taloyhtiö

japanilainen ravintola tampere hämeenkatu Meidän perhettä kiusannut superflunssa on edennyt siihen vaiheeseen, että taudit on sairastettu ja enää vaivaa tämä tuttu jälkiyskä, joka usein mulla ainakin kestään monta viikkoa. Uskallettiin siis uskoa olevamme tartuntavapaita ja lähdettiin tänään aamupäivällä ajamaan Helsinkiin höffner berlin brandenburg ja Oton luokse juhlistamaan meidän ihanista ihanimman kummityttömme ensimmäistä syntymäpäivää. Päästiin juuri hetki sitten takaisin kotiin ja voi miten ihanaa oli nähdä Iinaa ja Ottoa ja lapsia pitkästä aikaa. Aiemmin me nähtiin niin paljon, mutta nyt olen ollut niin kiireinen koulun kanssa, ja Otto palasi töihin ja arki ei enää vaan anna tilaa niin paljon sosiaaliselle elämälle. Mutta juuri höpöteltiin, että onneksi enää ei mene kauaa, että mun koulu on tältä vuodelta ohi ja voidaan taas enemmän nähdä.

teoriakoe harjoittelu netissä ilmaiseksi Tuntui aika hurjalta juhlia Novan ensimmäistä syntymäpäivää, aika menee niiiin nopeasti! Kyllähän Nova on vielä ihan vauva, mutta samaa aikaa kuitenkin jo niin iso tyttö. Hassua! Nähtiin nyt ensimmäistä kertaa livenä Novan kävelyä ja on kyllä iso muutos viime tapaamiseen. Harmittaa, kun asutaan näin kaukana, mutta toisaalta ei kyllä varmaan ehdittäisi näkemään yhtään sen enempää, jos Iina ja Otto asuisivat täällä, koska en ehdi nähdä oikein muitakaan kavereita. Ja loppujen lopuksi tuon kahden tunnin matkan nyt hurauttaa tosi vaivattomasti, kun vaan löytyy tyhjä päivä.

origami kukka setelistä Oli ihanaa päästä hengailemaan Novan kanssa, vaikka hän vähän jännittikin siellä ison ihmismäärän keskellä. Iina oli tehnyt ihania herkkuja ja sorruin käyttämään tähän sitten cheat-päivän, eli ei herkkuja mulle enää tässä kuussa! En voinut vastustaa sitä ihanaa porkkanakakkua, kun se on mun suuri lemppari. Meidän hääkakkuhan on myös porkkanakakku-täytekakku, ja oli ihana päästä fiilistelemään häitä kakun muodossa. Ja Iina tsemppaavana kaasona auttoi mua tän dieetin kanssa ja ihan liian helposti ylipuhui mut nauttimaan 😀

kingitus naisele jõuludeks Novan iän lisäksi ihmettelyä aiheutti se fakta, että meidän häihin on alle neljä kuukautta aikaa! Siis APUA. En kestä! Nyt alkaa tuntua siltä, että olisi pitänyt järjestää loppukesän häät, koska STRESSI. Aika loppuu kesken! En kestä. Ääk.

lakea kiinteistöt oy vaasa Meillä oli kyllä ihana päivä. Neljä tuntia autossa menee ihan joutuisasti, kun juteltiin hääjutuista ja vauvoista, vauvoista etenkin paluumatkalla Novaa ihasteltuamme. En malta odottaa, että mekin saadaan se kolmas lapsi, mutta ihan ensin en malta odottaa, että saadaan nämä häät ”alta pois”!

regatta spa pääsiäinen Toivottavasti teillä oli kaikilla ihana viikonloppu!

Kommentit

uponor lattialämmitys termostaatti säätö 2 kommenttia

kultainen kädenpuristus englanniksi Hei, tää kysymys ei mitenkään liity tähän viimeisimpään postaukseen, mutta oon yrittänyt etsiä sun blogista postausta siitä teidän Kardamenan reissusta. Olisin mielelläni lukenut kokemuksia ko. reissusta, ku ollaan porukalla menossa sinne elokuun lopussa.

flexim tietäjäntie 14 Hei Emilia. Muistan että kärsit rajusta pahoinvoinnista edellisissä raskauksissa. Luin siitä vauva lehdestä kärsiessäni itsekin samaan aikaan. Mikäli teidän perheeseen tulee vielä vauva ja pahoinvointi uusiutuu, tässä olisi sinulle hyvä nettisivu tueksi
pähkinäsaaren rauhan raja 1323
Ihanaa häiden odotusaikaa ja odottamisen odotusaikaa teidän perheelle

ne comprend pas le second degré

rahmi koç müzesi nerede nasıl gidilir steriili vesi käyttö Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty pinkus müller münster öffnungszeiten *

asiakaslähtöinen ohjausprosessi kuntoutuksessa

taassup nedir sözlük anlamı kısaca

münchner merkur todesanzeigen murnau

teräksen juottaminen messingillä

säästöpankki tilinumeron tarkistus

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä