yüreğine sor izle 1080p VUOSI KIHLOISSA

suussa valkoisia näppylöitä

työpaikat kotoa käsin Tässä sitä ollaan, jo vuosi kihloissa. Tai no oikeastaan vuosi ja kolme päivää. Minun piti kirjoittaa kihlauksesta ja vuosipäivästämme jo heti vuoden vaihtuessa, mutta valitettavasti vuodenvaihteessa isotätini nukkui pois. Ei oikein ole tehnyt mieli kirjoittaa yhtään mitään, kun olen surrut ja hautautunut kotiin, poistuen lähinnä vain salille. Mutta kyllä tämä tästä <3

tiiliseinän tasoitus ennen laatoitusta Tuntuu hurjalta, että ollaan oltu jo vuosi kihloissa. Musta tuntuu, että odotin niin pitkään sitä kosintaa ja haaveilin häistä, että aika kuluu siihen verrattuna nyt ihan supernopeudella. Meidän häihin on alle 5 kuukautta ja apua se on niin vähän! Mulla alkaa iskeä jo ihan paniikki, kun tuntuu, että kaikki on niin kesken. Mun on pakko nyt lähipäivinä pitää itsekseni joku oikein ”hää-päivä”, ja tehdä vaan hääjuttuja, käydä läpi to do -listaa ja miettiä, mitä kaikkea nyt oikein täytyy tehdä.

moottorisahan teräketjut edullisesti Tuntuu vaikealta palata hääsuunnittelun pariin, ja ottaa taas yksi nimi pois vieraslistasta. Toivottavasti emme enää joudu hyvästelemään ketään.

Kommentit

aatamin puvussa ja vähän eevankin jääli 4 kommenttia

raskaan polttoöljyn käyttö loppuu Osanottoni suruun. Oma mummoni menehtyi n 3 vuotta sitten juuri, kun olin opinnäytetyötä tekemässä. Voin sanoa, että oli silloin oli tähänastisen elämäni raskain kevät monella eri saralla. Nyt alkaa kuitenkin helpottaa, vaikkei ikävä ikinä häviä mihinkään. Ihailin tota sun sormusta myös – todella kaunis! Saako udella mistä se on & minkä malliston sormus on kyseessä?

asunnon myyjän vastuu kosteus onpa kaunis sormus! Ja otan osaa! Ei oo ikinä kiva kun läheinen nukkuu pois. 🙁

numerot netistä ilmaiseksi Voi Emilia, otan osaa ja toivotan paljon voimia sinulle ja perheellesi ❤️

buldog francuski buldożki do adopcji Otan osaa suruun <3 Oman papan kuoleman vuosipäivä on taas ensi kuussa ja edelleen ihan päivittäin mietin pappaa.

fiskars saranan säätäminen Suru hellittää ja on ihana huomata miten sitä pystyy muistelemaan ilolla ja heittää jo papan jutuista vitsejäkin 🙂

santé publique canada emploi

viesti välittäjälle vuokranantajalle sähköalan yritykset seinäjoki Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty isot kädet nopeasti *

laparoskopian jälkeen vuoto

attendo turku räntämäki

kylling i karry med grønsager

roccat isku fx multicolor pelinäppäimistö

pfaffenbach hütte gengenbach mieten

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä