meillä oli hetkemme SEKSIJOULUKALENTERI 1

robisz to źle  

birgül oğuz vimeo
Rankan syksyn päätteeksi mä halusin tuoda omaan ja teidän elämään vähän naurua, iloa ja toivottavasti lisää seksiä, joten tästä lähtee käyntiin ihka ensimmäinen seksijoulukalenteri! Jouluaattoon asti saatte joka päivä ”nauttia” illustrator-taidonnäytteistäni ja toivottavasti joku löytää vähän inspiraatiota. Kävin itse juuri pari päivää sitten brassissa, joten ajattelin ehdottomasti yrittää pitää tätä joulukalenteria enemmänkin to do -listana. Hyvää harjoitusta häämatkalle! Hauskaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! 😀

päiväkoti jyväskylä keskusta sukienki weselne długie

diroka zimanê kurdî

pizzataikinan kohotus huoneenlämmössä  

Kommentit

kölner stadt anzeiger anzeigen online 20 kommenttia

polkupyörän ketjujen pesulaite Tää on munkin mielestä ihan loistava kalenteri! Ja ymmärrän, että bloggaaja tekee kalenterin omista lähtökohdistaan. Asd:lla on kuitenkin pointti. Toi on musta surullista, että ihmiset ajattelee sukupuolineutraaliuden olevan joku muotisana. Väittäisin, että monet asiat on kulttuurista johtuen helpompia meille cis-sukupuolisille ja heteroseksuaaleille ihan vaan koska ne on ajateltu normeiksi. Se, että ei koe itse heteronormatiivisuutta ongelmana, ei tarkoita sitä ettei se olisi oikeasti aito ongelma joillekin ihmisille ja sen takia se on asia johon pitää puuttua ja vaikuttaa.

me tahdotaan olla neekereitä Ihan mahtava!! Katsotaan innostuuko mies

Emilia Huttunen

anssi mänttäri toto Tottakai innostuu! 😉

huonot välit siskon kanssa Ehdottomasti hyvä idea!! Seksiä harvoin on pikkulapsiperheiden vanhemmilla liikaa. Itse tein miehelle lasipurkkiin kalenterin, sieltä nostetaan joka päivä punainen lappu. Kaikki laput eivät sisällä tuhmuuksia, mutta osa kylläkin.

Emilia Huttunen

peugeot 306 moottorinohjausyksikkö Nimenomaan! Tuo on myös ihana idea! 🙂

curry kokos soße rezept Paras joulukalenteri I-K-I-N-Ä

Emilia Huttunen

mohammed bin rashid al maktoum vermögen Jeee kiitos! 😀

votka redbull yanında ne yenir Hei kiitos vaa. Jää sitte sun blogin luku nyt tässä vaiheessa jäähylle. Näin sinkkuna sitä seksiä ei saa nii usein että blogisi siis vaan pahentaa asiaa 😀 odottelen sit jtn lahjakorttia kaalimadolle 😀

Emilia Huttunen

kunniattomat paskiaiset ikäraja Älä nyt pois jää, sieltä on tulossa myös sinkkuluukku! 😉

lifefactory juomapullo pillillä Toivottavasti nähdään reiluuden ja tasa-arvon nimessä myös sukupuolineutraalihenkisiä luukkuja! Vai onko vain heteroille?

häät ja juhlat timanttijahti Anna mun kaikki kestää teidän sukupuoli neutraalien kanssa!!!!! Etköhän sinäkin tuosta nyt käsityksen saa ilmankin?!

bordaközi izom fájdalom okai Kalenteri on huippu idea ja lähtee meillä toteutukseen!

worten españa tiendas Jatkan vielä, että bloggaajan tekstejä lukeneena tiedämme, että Emilia on hyvinkin reilu ja tasa-arvoinen näissä asioissa. Tuohon voi jokainen kuvitella varmasti itselleen juuri oikean näköisen partnerin? En vaan ymmärrä sitä, että joka asiaan pitää tuntea tuota sukupuolineutraalia muoti-sanaa..

Emilia Huttunen

porin lääkäritalo naana salo Toistaiseksi on ainakin kaksi ”neutraalia” luukkua valmiina, ja tämähän on niistä toinen 🙂 Kuvituksena on kuitenkin naisen ja miehen vartalot, koska teen tätä kalenteria omien kokemusteni pohjalta Topiaksen kanssa 🙂 Pitää kyllä ehdottomasti ottaa harkintaan, jos keksisin lisää asentoja, jotka eivät ole sukupuolesta kiinni!

savenvalajan päiväkoti kerava Joo, tää on ehdottomasti vain heteroille! Älä missään nimessä kokeile, jos et ole sellainen! Tätäkään asentoaan ei voi mitenkään kukaan muu kokeilla? Really? Pitää varta vasten vaan päästä vänkäämään ilmeisesti.

kahvenin faydaları ve zararları maddeler halinde Minusta tämä kalenteri on tosi kiva idea ja jokainen voi soveltaa omaan elämään sopivaksi. Vähän mielikuvitusta peliin, right?

älypuhelimen käytön haitat Tää on ihan mieletön, kiitos! Musta on ihanaa että sä puhut niin avoimesti seksuaalisuudesta ja seksistä. Ja myös siitä että vanhempienkin pitää panostaa siihen, eikä olla pelkästään äiti ja isä… 🙂 Meillä esikoinen nyt 3 kuukautta ja jotenkin se oma seksuaalisuus vielä hukassa, vaikka seksi on aina ollu todella tärkeetä. Eli tää tuli todellakin tarpeeseen. Toivottavasti näillä vinkeillä lähtee taas käyntiin. 😉 ❤

Emilia Huttunen

risto räppääjä ja sevillan saituri äänikirja Mulle on niin tärkeetä puhua näistä avoimesti! <3 Mullakin oli oma seksuaalisuus hukassa Avan syntymän jälkeen, ja uudestaan Nompun jälkeen, ja mulle on tosi tärkeetä muistuttaa vanhempia siitä, että on ihan normaalia, että seksielämä muuttuu, mutta että sen eteen kannattaa tehdä silti töitä! 🙂

pelkotilat juomisen jälkeen Oiii, hauska (ja rohkea) idea!

kasvovesi pienentää ihohuokosia Mäkin toivon, että kalenteriin tulee myös sukupuolineutraaleja luukkuja.

Emilia Huttunen

chérie 25 live streaming Kaksi neutraalia luukkua on valmiina, mutta malleina on miehen ja naisen vartalo, koska kalenteri perustuu kuitenkin muhun ja Topiakseen 🙂 Olen myös luukkuja kirjoittaessani pyrkinyt olemaan puhumatta miehestä ja naisesta 🙂

kypsä kala säilyy jääkaapissa

madeleine onne föräldrar dünyanın en güzel kokusu izle Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty kirkollisen työn koordinaattori *

tilinpäätös varaston muutos

influenssa lapsella milloin lääkäriin

bischöfliches konsistorium regensburg

cocktail crème de menthe blanche

heinrich harrer museum kärnten

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä