vähähiilihydraattinen dieetti ummetus HIRVEESTI HYVÄÄ

sähköikkuna ei toimi katsastus

ei tule lasta eikä paskaa

kurtlar vadisi pusu 278 bölüm

yağmur aliyor mustafa ceceli

ehkäisypillerin unohtaminen toisella viikolla Mulla on niin monta asiaa, mistä tahtoisin kirjoittaa! Mutta jotenkin ajatus ei kulje nyt ollenkaan. Tai kulkee liian lujaa. Moni varmasti ajattelee, että tämän surun kohteena on ”vain” gerbiilit, mutta toivottavasti niiden vastapainoksi moni myös ymmärtää ihan kaikenlaisten lemmikkien tärkeyden. Onneksi tässä lohduttaa myös Volde, joka poikkeuksellisesti oli edellisyönä hetken aikaa meidän sängyssä lohduttamassa. Volde on hyvä terapiakoira.

reseptilääkkeet kela korvaus Elämässä on hirveesti valoa ja hyviä asioita. Ja kun yrittää keskittyä niihin, kaikesta pahasta pääsee yli. Kuvasin tällä viikolla taas yhden aivan ihanan pienen vauvan. Ava oppi aiemmin tässä kuussa sanomaan ärrän. Ensimmäinen siskontyttöni täytti neljä vuotta. Nomppu on parantunut tosi hyvin keuhkokuumeen jälkimainingeista. Volde alkaa tajuta sisäsiisteyden merkityksen. Meidän häihin on enää vähän päälle puoli vuotta ja oon löytänyt elämäni rakkauden 17 -vuotiaana. Tässä on aika paljon aihetta onneen. Joten kyllä se suru vielä väistyy.

Kommentit

stadens hjältar musikvideo 2 kommenttia

kalenteri 2015 tulostettava nimipäivät Kuulostaa ihanalta. Ite olen ollun kans 16w kun tapasin elämäni rakkauden 🙂 nyt jo kymmenen vuotta yhdessä, ja elämä vaan jatkuu.
Ihanaa joulun odotusta <3

tanssikoulu hymyssä suin Ihanaa lukea myös näistä hyvistä asioista, ne auttavat varmasti jaksamaan! Mutta hei, tulin lähinnä heittämään sulle postausidean; musta olisi mielenkiintoista lukea kuinka teidän lapset suhtautuivat gerbiilien kuolemaan ja kuinka käsittelitte aihetta lasten kanssa. Itselläni ei ole lapsia, mutta oon työskennellyt lasten kanssa ja siellä tuli joskus vastaan aihe kuolema ja huomasin silloin että lasten reagointi voi olla hyvinkin erilaista ja välillä tosi outoakin. Paljon voimia teille kaikille<3

mökki viikonlopuksi hämeenlinna

fisk ägg och yngel hindulaisuus pyhät esineet Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty pytanie na śniadanie prowadzący 2013 *

avrillé france évènements à venir

toimeentulotuen maksupäivä hämeenlinna

greve vronskijs död

lapsi kieltäytyy syömästä päiväkodissa

tappava säde äänikirja

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä