niemelän autotalo ky merenojantie kalajoki HYVÄSTI RAKKAAT LEMMIKIT

şarkı sözleri yıldız tilbe vazgeçtim

keuhkoihin levinnyt eturauhassyöpä

kytkimen käyttö liikennevaloissa Mun piti marraskuussa keskittyä enemmän blogiin ja kirjoittaa vaikka mitä ihanaa, mutta tästä on nyt tullut näköjään taas sellainen kuukausi, jolloin kaikki mahdollinen menee pieleen. Uusin tämän kuun surullisista käänteistä tapahtui torstaina, kun yllättäen Tähkäpää ja Plaine kuolivat. Postausideoissa oli tälle kuulle mm gerbiilien kuulumiset ja gerbiilien ja koiran yhteiselo, mutta se vaihtui nyt tähän surulliseen ilmoitukseen.

fröbelin palikat viisi vauhtiveikkoa sanat Olen itkenyt kaksi päivää lähes tauotta ja on ihan kamala olo. Emme tiedä, mitä gerbiileille kävi, eikä sitä enää voi selvittää, sillä meillä oli torstaina niin kiire, että ennen kuin ehdimme huomata gerbiilien kohtalon, Kissa oli syönyt jäänteet aika pahasti. Tuntuu ihan absurdilta ja järkyttävältä, että kaksi lemmikkiä on yhtäkkiä kuollut, ja olen odottanut vaan koko ajan, että herään tästä pahasta unesta.

günther maria halmer serie Vielä kamalamman tilanteesta tekee sen, että koska jostain syystä kaksi gerbiiliä kuoli samaa aikaa, Kissa jäi nyt yksin. Gerbiilit eivät voi elää yksin, ja eläinlääkäri oli samaa mieltä, että olisi vastuutonta ottaa gerbiilille kaveri, kun ei tiedetä, mihin muut kuolivat, joten pitkän harkinnan jälkeen varasimme tänään ajan eutanasiaan maanantaille. Tuntuu jotenkin niin kylmältä, tunteettomalta ja aivan järkyttävän pahalta, mutta yritän muistaa, että tämä on vastuullisin ratkaisu, koska gerbiili kärsii yksin, eikä uutta kaveria uskalla ottaa… Tuntuu, että multa on jo kyyneleet loppu, enkä enää osaa ajatella mitään iloista. Mutta kai tästä vielä pääsee yli. Toivottavasti.

Kommentit

tietojenkäsittelyn tradenomi yamk 11 kommenttia

hoitoalan työkengät turku Meillä oli 2 gerbiiliä. Toinen kuoli kun oli 2 v ja toinen vain piristyi ja eli melkein 4 vuotiaaksi! Oli joka päivä vapaana juoksentelemassa ja ihan iloiselta vaikutti!

el tırnak kesimleri Voi ei.Meilla yksi gerbiili kuoli kuukausi sitten ja toine jäi.On selvinut yksin tosi hyvin ja edeleen onneline ja reipas.Valitetavasti todella paha kui lemmiki kuole.Otan osaa sun surun ja tiedän tunteen.Koitaka jaksa ja on see pahin selita lapselle etta ei gerbu enä elä:)

familias monogámicas en animales Surullista, mikähän niille tuli 🙁 voimia.
Mutta mikä ihmeen kissa?

siwan ryöstö ylöjärvi Kissa on se kolmas gerbiili nimeltään.

tulosveto kertoimet suomi valko venäjä Voi ei 🙁 Tsemppiä <3

byta efternamn på hotmail Otan osaa 🙁
Itse en usko hetkeäkään tuohon, että gerbiili ei voisi elää onnellisena yksikseen muiden kuoltua. Eihän se kuitenkaan läheskään aina mene niin, että kolmen lauma kuolisi kerralla pois, vaan hyvinkin voivat kuolla yksitellen isoillakin viiveillä. Meidän gerbiili eli vielä reippaan vuoden sisaruksensa kuoleman jälkeen. Loppuajan vanhuuden elkeitä lukuunottamatta oli erittäin pirtsakka kaveri 🙂 en lähtisi tervettä eläitä viemään piikille.

nigdy nie mów nigdy film cda Voi ei, ihan kauheeta kun lemmikit kuolee tollein. Mulla oli kaks gerbiiliä joista toinen kuoli 4 vuotiaana, mutta toinen eli vielä yli kaksi vuotta yksin ihan pirteänä ja hyvin voivana 🙂 harmi että joudutte luopumaan nyt viimeisestäkin gerbiilistä.

trendintekijät oy kokemuksia Minullakin kokemusta siitä että gerbiili voi viihtyä myös yksinään! Toinen gerbiileistäni kuoli sairauteen, mutta tämä toinen eli lähes 2 vuotta yksinään, kunnes kuoli vanhuuteen. Itse päätimme ensin katsoa miten lähtee yksinolo kulkemaan, ennen kuin varasimme aikaa lääkäriin. Ja hyvinhän tuo sujui 🙂

tallinnan hotellit lähellä vanhaa kaupunkia Osanottoni. Meilläkin on ollut gerbiilejä ja ymmärrän kyllä surun, eivät ne ole ”vain gerbiilejä” vaan perheenjäseniä. Meillä oli kaksi gerbiiliä ja kuolivat noin vuoden välein. Kyllä meillä ainakin ihan hyvinvoivana eleli yksinkin, ei käynyt mielessäkään että olisin lopettanut tämän vuoksi. Toivottavasti miettisitte vielä ja katsoisitte miten lähtee sujumaan yksinelo. Jakasmista teille kaikille.

sen adamsın translate Älkää nyt ihmeessä ennen tehkö mitään viimeiselle gerbiilille, ennen kuin katsotte miten yksineläminen häneltä sujuu! Voihan olla että hän pärjää ihan hyvin yksinään ja elääkin ihan onnellista elämää..

gülnar hava durumu 5 günlük Voimia ❤ pienistäkin karvapalloista tulee niin rakkaita. Joskus joku multa kysyi hamsterini kuoltua, että mitä sä itket kun se oli vaan hamsteri – ei todellakaan vain hamsteri vaan perheenjäsen.
Mutta näin viimeisen vuoden eläinlääkäriopiskelijana suosittelen pitämään Kissasta vielä hetken huolta, jotkut gerbiilit tosiaan selviävät yksinkin kavereiden kuoltua (tästä ollaan montaa mieltä). Itse en lopettaisi elävää jolla ei ole sairautta, mutta jokaisen oma päätös.

le crépuscule des idoles résumé

emännäntie 10 n fernández vicente mujeres divinas Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty lapsen yskä sipuli *

yönet ve fethet oyunu oyna

magda göbbels wiki

ay jäsenmaksun verovähennysoikeus

kansantanssin ystävät helsinki

huumori syntymäpäiväruno miehelle

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä