stina engström kiruna Casual Tuesday

klausener straße magdeburg restaurant OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hallucinationer hos äldre Jacket – ministryně práce a sociálních věcí kontakt Lindex / Trousers – grönan live 2015 Lindex / Top – adieu tristesse köln öffnungszeiten Bik Bok / Shoes – josé alfredo jimenez las 100 clásicas Ecco (gifted) / Bag – trendikkäät lyhyet hiukset Ralph Lauren / Sunglasses – clinique ripsiväri 38 Cubus / Scarf –myydään keraaminen liesi 50 cm Cubus

juhlamekko tytölle netistä OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rakentamattoman tontin kiinteistövero Mulla oli eilen rentoakin rennompi asu, kun palailin elävien kirjoihin ja poistuin kotoa. Juoksin koko paikan vähän paikasta toiseen pankin, päiväkodin, leffateatterin ja mukkilan välillä. Oli pressiä, haastattelua ja leffaensi-iltaa, eli aika kiva päivä. Nämä Lindexin housut ovat yhtä kokoa isompi versio samoista housuista, jotka mulla oli päällä koko ajan viime keväänä. Näitä saa nyt taas kaupoista! Yhdistettynä Eccon tennareihin ja tähän pitkään takkiin kokonaisuus oli ihanan rento ja mukava. Cubuksen toppi oli kuitenkin materiaaliltaan vähän juhlavampaa niin se toi kokonaisuuteen ryhtiä ihan kivasti. Olen ihan liian koukussa tähän laukkuun, pikkulaukut ovat jääneet hurjan vähälle käytölle, kun olen tottunut tähän ihanaan tunteeseen, kun laukkuun mahtuu kaikki mahdollinen.

ruma tytön nimi OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ingolfur blühdorn wien Tota ylempää kuvaa katsellessa tulee vaan mieleen, että tämä mun tukan väri on kyllä jotenkin jännä. Mähän en ole värjännyt hiuksia ollenkaan kahteen vuoteen, eipä sen puoleen, ei niitä kyllä ole kertaakaan leikattukaan. En enää aio ruveta värjäämään hiuksia (never say never…) vaan ajattelin jatkaa tätä oman värin kasvattamista. Latvoissahan vielä tulee läpi vanhat värit, kun tuo värjätty vanha hius niin herkästi vaalenee auringossa. Odotan niin paljon sitä päivää, kun koko tukka on vaan tätä omaa väriä! Taitaa mennä vielä pari vuotta. Mutta kaipaisin kyllä tukalle vähän jotain uutta ilmettä! Olen hirveän kauan miettinyt sitä lobia, mutta en vaan ole saanut kerättyä rohkeutta, jotenkin tää pitkä tukka tuntuu niin omalta jutulta, vaikka samalla himoitsenkin lyhkäisempää kuontaloa. Nojaa.

s market pihlajamäki tarjoukset Mulla on perjantaina syntymäpäivä ja viikonloppuna juhlitaan sitä, mutta yritän päästä nyt vielä postaamisen kanssa vauhtiin ennen tsembaloita! On ollut jotenkin tosi rankkaa viime päivinä, kun olen nukkunut historiallisen huonosti ja on tosi vaikea saada yhtään mitään aikaiseksi. Mutta heihei, mulla muuten on tuolla kuvia viime viikolta, kun kuvasin päivä kuvina postausta ja yritän sen saada tehtyä huomenna! Ihanaa viikkoa teille kaikille, tämä oli nyt vähän tällaista höpöhöpömeininkiä asukuvien kylkeen, mutta lupaan, että kohta tulee enemmän taas postauksia, otin tänään kuvat kolmeen postaukseen ja kahden postauksen kuvat odottaa vielä niiden lisäksi käsittelyä <3

Kommentit

normaali ruokailun jälkeinen verensokeri 9 kommenttia

kari paakkunainen jääkiekko Moi! Tee lisää muoti/asupostauksia, niistä saa inspiraatiota! Kävin heti samana päivänä, kun tän postauksen luin, ostamassa itelleni tontapaisen haalarin 😀 En löytäny Lindexistä, mutta muualta löyty ja oon tosi onnellinen siitä! Mulla on nyt iskenyt ekaa kertaa varmaan kolmeen vuoteen semmonen vaatekaapin totaalipäivitysinspis! Eikä mua kiinnostaa lukee kenenkään pulkannarun vaatepäivytksiä, koska ei ne vaatteet kuitenkaan mulle istu, mulla kun on iso perse kans :DD

otilia bilionera türkçesi anlamı Lindexin sivuja selailin, niin onko kuvissa olevat housut ne, joita saa kahdessa eri värissä ja 20eurolla? 😀

Emilia Huttunen

emättimeen annettavat lääkkeet Joo! Mustana ja vihreenä!

pannonhalma apátság programok Voi että, isolle kirkolle asiaa vasta parin viikon päästä! Netistäkään uskalla tilata, kun ole ko. housujen mitoituksesta mitään hajua.. 🙂

en saa syötyä tarpeeksi Voi, mä muistan kuinka kivat sun synttärit The monkeyssissä oli! Se päivä oli muutenkin erityinen, kun eksä jätti tekstarilla. Sen jälkeen on meinaan tapahtunut pelkkää hyvää! 😀

voila tradução para o português brasil Mistä tuo mekko on, joka sulla on päällä bannerissa? Sitä kyselty sulta instagramissakin… Ihanan näköinen 🙂

fikrimin ince gülü notaları do re mi Itsehän tietysti päätät hiuksistasi, mutta jos mulla olis tollaset hiukset, niin en leikkais, paitsi joskus latvoja tasaisin. Mulla itelläni lyhyt tukka, koska on niin ohuet hiukset, mut sun tukka on niin paksu ja ihana 🙂

tänä aamuna poikani lähden kohti tuskien rintamaa Tuo hiusten oma väri on tosi kiva! Itellä vähän saman sävyinen, ja tykkään ihan älyttömästi! Väri ”vaihtelee” paljon, kesällä monesti vaaleampi kun aurinko vaalentaa, ja talvella taas tummempi 🙂

itäinen puistotie 9

adrià lópez baucells o'learys sello ikäraja Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty joutsen takit netistä *

multikino cennik biletów kraków

ondřej němec asics

läntinen silmäsairaala hus helsinki

ossi runne rakastan sinua elämä

stadt büdingen wikipedia

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä