beelitz heilstätten eintritt Mutta suurin on rakkaus

łapino kartuskie działka nimetön

zehranın anlamı nedir Viisi vuotta sitten tähän aikaan olin täysin tietämätön siitä, että illalla elämäni tulisi muuttumaan kertaheitolla, enkä enää ikinä palaisi vanhaan. Viisi vuotta sitten naureskeltiin ruokakaupassa, kun oltiin läpällä ostamassa raskaustestiä. Kotona ei enää naurattanut, kun siihen testiin piirtyi kaksi viivaa.

podłoże jbl manado opinie Viisi vuotta sitten tein raskaustestin 7. raskausviikolla ja tajusin e-pillereiden pettäneen. Lukio kesken, kirjoitukset edessä, mitä nyt tapahtuu? Aikani itkin ja huusin elämäni olevan pilalla, mietin adoptiota ja tunsin olevani umpikujassa. 18 -vuotias, poikaystävän kanssa oltu vuosi yhdessä, tämä ei todellakaan sopinut suunnitelmiin. Jossain ensimmäisen neuvolan ja ensimmäisen ambulanssikyydin välillä tajusin, että rakastan tätä vauvaa jo nyt, enkä voisi ikinä luopua siitä. Viisi vuotta sitten elämäämme antoi ensimerkin tulostaan Ava. Meidän täydellinen pieni tyttö, jota rakastetaan enemmän kuin sanat voi kuvailla. Tuntuu niin hassulta, että siitä hetkestä on jo viisi vuotta, puolikas vuosikymmen. Tästä alkaisi 9 kuukauden hyperemeesi, omassa huoneessa oksentaen suoritetut kirjoitukset ja monen monta epätoivoin hetkeä. Mutta voi, niin paljon rakkautta.

ikkunat kostuvat sisältä Viisi vuotta sitten minut valtasi paniikki, nyt minut valtaa rakkaus. En voisi kuvitella elämääni ilman lapsia, toivon vain, että olisin viisi vuotta sitten tiennyt, että tulen olemaan uskomattoman onnellinen, kaikki menee kyllä hyvin. Tahtoisin vain silittää 18 -vuotiaan Emilian hiuksia ja lohduttaa, tsempata, sanoa, että tämä oli tarkoitettu tapahtuvaksi.

kazım koyuncu dido sözleri anlamı Kiitos Ava kun olet olemassa <3

Kommentit

first stop mänttä 7 kommenttia

kelan päätökset englanniksi Ystävä välillä jakaa sun blogikirjoituksia facessa ja sitä kautta aina välillä eksyn tänne sivuille. Mutta nyt mä tajusin ketä te ootte. Ettekö ollukin Kaksplussan vauvaperhe, jonka elämää ja vauvan kasvua seurattiin joka lehdessä vuoden ajan. Meille tuli toi lehti silloin ja luin joka stoorin Avan alkutaipaleelta.

poikien kik nimiä Voin niin samaistua tuohon. Minulla ikää oli jo enemmän ja suhdettakin takana jo useita vuosia, mutta suunnittelematon raskaus sai kuitenkin aikaa monenlaisia tunteita. Olen jälkeenpäin niin kiitollinen, että asiat meni niin kuin meni, koska raskauden tulos on jotain sanoin kuvaamattoman ihanaa. <3

mustaa mönjää koiran korvassa Ai että kuin siisti teksti, tosi liikuttava <3

asiakaspalvelun tiiminvetäjä palkka Ihanasti kirjoitettu :’)

valokuvien kehittäminen tampere Ihana postaus ♡ 🙂 itsekin mietin aikoinani aborttia, mutta onneksi päädyin lapsen pitämiseen.

mevlam neylerse güzel eyler ne demek Tuskin oot koskaan lukenu mun blogia, mutta kirjoitin viikko sitten lähes samalla otsikolla alkavan tekstin avioliittohaaveista. ”Mutta suurin niistä on rakkaus”. Jännä sattuma, vaikka uskon ettei sattumaa olekaan 🙂 ♡

karitsan sisäfilettä reseptit Tarkoitus ei oo kyseenalaistaa sun e-pillereiden käyttöä, mutta niistä kun joka puolella puhutaan niin varmana ehkäisykeinona, niin mietityttää miten ne on päässeet pettämään. Otitko silloin ihan jokaisena päivänä ja samoihin aikoihin? Hirvittää vain kun itse käytän niitä, jos ne eivät olekaan niin luotettavia. Ihanasti kirjoitettu postaus!

lutin bazar ce2 géographie Voi apua miten ihana teksti! Olis mukava kuulla lisää Avan vauvavuodesta ja miten selvisit abivuoden raskaana? Miten koulussa suhtautuivat? Entä perheenne sillä olitte vielä kuitenkin niin nuoria?

saan vastoinkäymisistä voimaa JOS sua milloinkaan painostettiin aborttiin/adoptioon, mistä sait rohkeutta pitää pääsi?

artistas plasticos famosos panameños Terveisin vauvakuumeileva pian 20v, jonka anoppi on täysin vauvaa vastaan…en tiedä mitä tehdä :[

ferienhaus dänemark mit hund

kaljuja kohtia päässä cyanide and happiness español Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty viiltävä kipu alaselässä oikealla *

roque gonzález garza frases

kohlhaas mihály tartalom

pakastimen lämpötilan säätö

nesteiden poisto päivässä

kivuliaiden peräpukamien hoito

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä