vartija tes arkipyhät Isien ja tyttöjen letitysilta

avrupa kıtasındaki ülkeler ve başkentler [mittaustagi]

aurinkokuntaa lähin tähti Kun vien Avan päiväkotiin, niin viritän yleensä kaksi tai kolme epämääräistä ponnaria (töyhtöä) sen päähän ja ne sojottaa joka ilmansuuntiin. Mietin josain kohtaan kun tuli se lettikirja myyntiin et oisin hommannut sen, oishan se hienoa viedä muksu päiväkotiin niin että ois hiukset laitettu oikeen kauniisti. Tulin tulokseen etten jaksa kumminkaan mistään kirjasta Avan kanssa kahdestaan opiskella mitään lettejä. Facessa tuli kutsu Tiirikkalaan letitysiltaan niin oli pakko lähteä mukaan. Mietin että siellä on kumminkin 24 muuta poropeukalo isiä opiskelemassa niin en olisi ainut tunari joukossa. Aiemmin osasin jotenkuten tehdä ihan perus ponnarin ja olin pari kertaa testaillu lettiä jollekkin My little ponylle. Ekaksi tehtiin tommonen perus tavallinen letti. Muutaman yrityksen jälkeen se menikin ihan suht sujuvasti omasta mielestä.

marja pirilä camera obscura MUTSIS ON17 (2).jpg1

postitantsu post müük Seuraavaksi yritettiin tehdä jotain lettiä joka lähti tuolta päältä, mutta sitä en oikeen hallinnu niin totesin että parempi lopettaa ennen kun palaa käpy täysin. Sen ajan kun muut aherteli sitä niin me tyydyttiin Avan kans syömään pullaa ja hörppimään kaffetta ja mehua.

mitä laittaa nurmikon tilalle 20160203_184634-1_resized_1

perunamuusia per henkilö Lopuksi treenailtiin tommosta kalanruotolettiä, josta tuntus kanssa aluksi ettei siitä tuu yhtään mitään. Jotenki se letti vaan näytti aluksi siltä ettei se etene mihinkää suuntaan. Mutta kyl me sit lopuksi saatiin jottain aikaseksi.

e39 ohjaustehostimen öljy MUTSIS ON17

euron kolikot keräilykansio Kummasti jotain uutta taisi isät oppia parissa tunnissa kumminkin. Lapset nautti ja isät nautti, pois lukien pari tyttöä jotka vähän itki kun isit yritti vääntää lettiä päähän. Kuvat napsisin kännykällä, joten laatu on mitä on. Oli oikeen isä-tytär aikaa parhaimmillaan. Me molemmat tykättiin ja jäädään odottaa seuraavaa letti-iltaa.

Kommentit

leena oksanen jyväskylä 8 kommenttia

työmaalla tapahtuu kirja Olen lukenut kaikki Topiaksen kirjoittamat postaukset ja tämä oli kirjoitusasultaan paras. 🙂
Alkuun luulin että Emilian kirjoittama kun ei ollut niin puhekieltä.
Ihanaa että nykyään myös isät opettelevat lettien salat!

rahoitusyhtiön omistama auto Haha, söpöjä! 😀 Täytyy näyttää miehelle, jos sekin vaikka innostuisi, sillä kun on noi päikkyyn viemiset kohta edessä. Toi isien lettihommeli tuntuu olevan nyt kovin in. 🙂

verbi italiani più usati Ihanaihanaihana, hymyssä suin luin koko kirjoituksen 😀 ♥ ! Yleensä en kestä lukea jos on pieniäkään kirjoitusvirheitä mutta näissä Topiaksen jutuissa niitä ei edes huomaa kun tulee vaan niin hyvälle tuulelle 😀 ♥ !

cobrança indevida cartão de crédito anuidade Sulattaa sydämen, kun lukee tälläisiä isä-tytär juttuja. Omasta lapsuudesta jäänyt kirkas muisto siitä, kun isäni selvitti takkutukkaani tunnin ajan. Toivottavasti joskus pääsen todistamaan oman tyttären ja hänen isänsä välistä isä-tytär -aikaa 🙂

niin että kotus Voi saataispa meillekin tyttölapsi ja isille vielä tuputettua tää letityshomma. Tosin tykkään ite laittaa hiuksia niin paljon, että isin tekemiä.en välttämättä kelpuuttais. Ehkä sekin oppis jos suostuis vilkaseen sitä kirjaa. 😀

gärdet vårdcentral provtagning Ihana postaus ja komeat letit! Mehu ja pulla on aina kannattava valinta, jos tukkahärdelli tökkii – hyvä valinta! : D

työn pelko fobia Samaa mieltä kuin Eve tuolla ylempänä. Ihan sydän sulaa kun tämmöisiä lukee!

centre françoise minkowska 75017 Haha tykkään tosta asenteesta, et jos käämit meinaa palaa ni ei muuta ku mehua ja pullaa naamaan 😀

petäjäveden vanhan kirkon historia

hyvä lahja isälle akneler için kesin çözümler Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty ajattelun taitojen kehittäminen *

pääomatulolajin vahvistettu tappio

yksityiset lääkäripalvelut jyväskylä

pomiary elektryczne kraków cena

raskausoireet hävisivät viikolla 10

tulipalossa toimi näin

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä