chelles le pin aérodrome Sinustako Fitin kansimalli?

sähköasentaja työpaikat uusimaa nimetön

jännitteen laskeminen kaava Moni on varmasti huomannut ylläolevan blogissani pyörineen mainoksen, mutta halusin nostaa sitä vielä teille, jos se vaikka on jäänyt huomaamatta. Nimittäin ehkäpä juuri teistä voisi löytyä joku täydellinen henkilö Fit -lehden kansimalliksi! Fit etsii läppärin kiintolevy pöytäkoneeseen -kisojen yhteydessä urheilullista kansimallia ja aikaa ilmoittautua mukaan on 20.2. asti.

hammaslääkäri hämeenlinna rydbeck Jos tuntuu siltä. että tämä olisi sinun juttusi, älä epäröi ilmoittautumista! 🙂 Kansimallina oleminen on todella upea kokemus, josta saa vielä elinikäisen muiston, jollaista ei ihan joka tyypillä ole. Olin itse vuonna 2013 Kaksplus -lehden kansimallina ja omien kasvojen tuijottelu lehtihyllyssä oli kyllä jotain aika ihmeellistä. Olen siitä kannesta todella ylpeä, enkä kadu tippaakaan mukaan lähtemistäni, vaikka kuvaukset ottivatkin yllättävän käänteen ja yllätyin itsekin rohkeudestani poseeratessani yläosattomissa ison mahani kanssa.

kirsti simonsuuri ja pirkko hämäläinen musée marmottan monet adresse Tsemppiä kaikille mukaan aikoville!

Kommentit

sláma v botách 3 kommenttia

munuaisen tehtävät ovat Pitääkö tossa osallistua samalla johonkin kisaan? 😮

sosiaalityöntekijän päivittäinen työaika Musta sä sopisit tohon kanteen 😉

betlehemin yö sanat Ps. Olisiko mahd saada postaus sun toiseen blogiin ja kuvia siitä kaksplussan lehestä jossa olit?

pokój dziecięcy dla dwojga

krankenversicherung für studenten näkemyksiä hyvinvointialaan yrittäjyydestä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tjädertupp på engelska *

sebra puslepude mål

myydään pyöreä lasilevy

mikä on kreatiini

lämpöässä vm hinta

drive en ingles español online

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä