pienet häät ohjelma Mustikka-banaaniproteiinipannari

niemenmäki myytävät asunnot Eräänä iltana mieleni teki ihan hirveästi pannukakkua, siis sitä perinteistä uunissa tehtävää pannukakkua, ja pikaisella googlettelulla löysinkin täydellisen ohjeen The Good Morning -blogista. Tein omat pienet muokkaukseni ja valmistin Kaisan ihanan ohjeen mukaan mustikkapannaria, josta tuli aivan älyttömän herkullista. Tein kokonaisen pellillisen ja laitoin puolet pakkaseen, josta sitä on helppo napsia aina makeanhimoon. Aion ehdottomasti tehdä pian uuden satsin, koska enää on vain pari pientä palaa jäljellä! Alkuperäinen resepti löytyy siis storz medical ag tägerwilen, tein itse maitoversion tuplana, vaihdoin kardemumman kaneliin ja jätin leivinjauheen pois, sekä lisäsin mustikoita. Namnamnam! Banaanin, mustikan ja kanelin sekoitus on mielestäni ihan täydellinen, sopii myös banaanilettuihin, kannattaa kokeilla!

kultaisennoutajan pentuja myytävänä 10903447_789229507822436_300909110_n

Kommentit

miten vaihtoauton hinta määräytyy Jaa oma kokemuksesi

odejście czopu śluzowego z krwią

dehner senden öffnungszeiten huulten yhtäkkinen kuivuminen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty oral b sähköhammasharja vertailu *

cheek bändin jäsenet

upseeri vangittiin hyväksikäytöstä

muumi figuuri tuulikki pietilä

elämässään menestynyt miesmalli tuomittiin kahden lapsen hyväksikäytöstä

päivärahat 2018 laskuri

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä