vilttitossu ja heinähattu dvd Pikkujouluhuumaa

lapsen paheneva yskä Meillä oli lauantaina pikkujoulut! Kutsuttiin meille paljon meidän ihania ystäviä ja vietettiin hauska ilta pelaillen ja herkutellen. Illan päätteeksi lähdettiin vielä porukalla baariin ja ensimmäistä kertaa mulla oli oikeasti koko illan hauskaa ja olin mukana loppuun saakka! Tultiin kotiin joskus puoli kuuden maissa. Oltiin Börssissä pilkkuun asti ja sen jälkeen mentiin vielä Topiaksen, sushi ninja köln chlodwigplatz ja kahden maan kansalainen jaakko löytty kanssa Mäkkäriin. Mulla oli niin kiire viikko, että päätin tehdä vain simppelin salaatin ja patonkia. Lisäksi tarjolla oli joulutorttuja, pipareita ja auranjuustoa, suklaata ja tuoretta ananasta.

schönen tag bilder lustig OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

auton renkaiden kierrätys turku Tein myös aivan überhyvää boolia. En yleensä tykkää booleista, mutta nyt tuli kyllä niin nappisuoritus. Laitoin booliin PALJON tuoreita hedelmiä viipaleina; sitruunaa, limeä, appelsiinia, carambolaa ja granaattiomenaa. Laitoin vodkaa vain muutaman desin, koska inhoan sitä booleista paistavaa vodkan makua. Valtavan vodkamäärän sijaan laitoin erityisen paljon liköörejä. En valitettavasti mitannut mitään määriä, mutta niitähän voi vaihdella ihan oman maun mukaan. Booliin tuli siis vodkan lisäksi De Kuyperin Sour Rhubarb -likööriä, Popple citrus&mango -likööriä, appelsiinimehua, pink grapefruit -mehua, Rose Pommacia ja Spritea. Yhdistelmä oli muutenkin aivan huikea, mutta tuoreiden hedelmien makeus antoi siihen aivan oman vivahteensa ja lopputulos oli täydellinen! En ole tosiaan ikinä ollut boolin ystävä, mutta jatkossa alan kyllä tehdä tätä aina juhliin!

onko sonyn puhelimet hyviä OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

śledzenie przesyłek poczta polska awizo Bileet olivat tosiaan erittäin onnistuneet ja mulla oli todella hauskaa, oli ihanaa saada viettää ystävien kanssa aikaa! Asuvalintakin meni nappiin ja tunsin oloni mukavaksi, vähän vaan harmitti kun en ehtinyt tehdä tukalle mitään suihkun jälkeen vaan olin vaan pörröpää, mutta eipähän tarvinnut tanssilattialla varoa tukkaa. Ja oli myös todella kivaa jutella taas teidän upeiden lukijoiden kanssa yöelämässä, olette kyllä ihan parhaita! Ihanaa viikkoa kaikille!

katharina böhm familie IMG_20141123_054236

Kommentit

kirjavatolppa hyvinkää historia 16 kommenttia
Emilia Huttunen

verstehen sie spaß mediathek 2015 Siis jostain pienestä k-kaupasta! 😀 esim prismassa ja cittarissa ei enää ollut

synnynnäinen sydänvika koiralla Mukavat pikkujoulut teillä näytti olevan! Ja herkullisen näköinen booli! 🙂
Meilläkin oli pikkujoulut viikonloppuna. Tästä postaauksesta pääset näkemään meidän pikkujoulutarjouluja. 😉
phụng lâm thiên hạ 2 chap 1

Emilia Huttunen

meidän mökki peruutus Kiitti, oli kyllä tosi hauskaa! 🙂

st peterburg hotell pärnu No tehän jaksoitte pitkään! 😀 Kiitos vielä ihana! <3

Emilia Huttunen

julkisen sektorin alijäämä ja velka Kyllä vain! 😀 kiitos itelles <3

englische übersetzung kontern Loistava asuvalinta samaa mieltä! Mistä valkoinen paita on ostettu?

Emilia Huttunen

matinkylän urheilukenttä pituus Kiitos! 🙂 H&M:stä 🙂

bublé christmas songs Nam – hyvältä näytti tarjottavat! Hauskaa, ettei tämän pikkujoulupostauksen kuvamaailma ollut liian jouluista. Erityisesti tuo ananas-kuva piristi 😀

cabañas cayasta tarifas Tää on nyt aivan out of the blue, enkä oikein pidä seiskaa kovinkaan laatulehtenä, MUTTA: oli ihan pakko linkittää sinullekin, et katos kun on tähtityttökisan voittanut hyvin arpimahainen nainen! 😀

kaasupoljin jää pohjaan modèle d'attestation employeur

psykiatrinen hoitotyö koulutus Itse naisen tyylistä en erityisesti pidä (esim.luonnollisempi meikki pukee naista kuin naista mielestäni, lukuunottamatta juhlia tms.) mut niin vaan on arpia massurassu saanut seuraksensa ja sillä mentiin tähtityttökisan voittoon. Onneksi on olemassa ihmisiä jotka ymmärtää et arvet on merkkejä elämästä!

crestor 20 mg ára PS. Rakastan sun blogia, oon 3v sua vanhempi ja meidän esikoinen saapui maailmaan 5/14, enkä vois kuvitellakaan että olisin sun iässäs ollut vielä valmis kahden lapsen äidiksi 🙂 Oot vahva, kaunis ja upea. (Ja vahvallakin on oikeus olla joskus heikko!.)

Emilia Huttunen

karhu viheltää ääni Hah kiva kuulla! Ja voi kiitos, ihanasti sanottu!

hyydytetty voileipäkakku lohi Hei, ehkä olet kiinnostunut ja haluat osallistua lasten kanssa mun blogikilpailussa (tai miksi ei kaiki muutkin lukijat)
Suomenkielinen teksti on postauksen loppuosassa harmaalla 🙂 lue lisää:

rokokoo huonekalut netistä nadine starr 85 år

hämta mms inställningar comviq Palkinnoksi ovat Älykkäät muovailuvahat (pomppii, repeä, muuttaa väriä jne..)

Emilia Huttunen

eduardo berizzo wikipedia español Kiitti vinkistä 🙂

composition florale deuil bébé Ihania kuvia! 🙂 Pitää pistää tuo booli korvan taakse, kuullostaa hyvältä ja olisi mukava kokeilla sitä seuraavissa pirskeissä. Tarjottavat näyttävät muutenkin herkullisilta. 😛

Emilia Huttunen

koiran läähätys ja tärinä autossa Se oli kyllä tosi hyvää, suosittelen! 🙂

pääsiäinen usa ssa Eikä mistä sä oot löytäny pommac rosee?! Eiks se ollu sesonki tuote o: taisiis yhes vaihees harmittelin ku en löytäny sitä mistään ja sit sain kuulla et sitä myytiinki vaa hetken..

rollerite müük võrus

peuran metsästys videot 2017 vapautuvista työpaikoista tiedottaminen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tomás blanco mezquita *

suklaa täytekakku täyte

keskiarvon luottamusväli excel

tiedostojen yhdistäminen word 2010

dillerin doğuşu ve dil teorileri

cartagena españa mapa google

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä