sivutoiminen yrittäjä yel Aina ei vaan onnistu

kuinka estää kommentointi facebookissa Vaikka treenaaminen ei ole mulle mikään uusi juttu niin treenikuvaukset on. Ja oon saanut huomata, että se ei ookkaan mikään ihan helppo homma! Ensimmäinen ”mallikeikkani” oli 2012 Kaksplussan muotijutussa ja sain silloin jo nähdä, kuinka hankalaa on loppujen lopuksi olla mukamas liikkeessä olevan kuvan mallina. Hypitään jalalta toiselle jopa useita kymmeniä minuutteja paikoillaan, hiuksia hulmautellen ja verestäviä silmiä auki pidellen kun tuulikone laittaa kyynelkanavat virtaamaan valtoimenaan ja valot pistävät hien pintaan. Ei mitään kameran edessä tönöttämistä siis, ei ollenkaan. Välissä aina lisätään meikkiä ja korjataan hiuksia, sitten jatkuu. Lehtien kuvauksissa on tullut hengattua enemmänkin sitä mukaa kun on blogannut lehtitalojen alla ja nyt Fitille blogin perustaessani olin taas kuvattavana, ensimmäistä kertaa oikeasta liikunnallisissa kuvauksissa. Ja taas sitä alkoi arvostaa malleja ihan älyttömästi! Niitä epäonnistuneita kuvia tulee tällaisen amatöörin kanssa noin 20 jokaista onnistunutta kohtaan ja kavereiden kesken kuvatessa vielä enemmän, kun ei ole ammattikuvaajaa ohjaamassa hommaa. Nyt halusinkin jakaa teille muutaman behind the scenes -otoksen, joista näkee, ettei se kuvaaminen ole yhtään sen helpompaa kuin treenaaminen itsessään!

erwin rommel jalkaväki hyökkää OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

météo bretagne nord 5 jours Alemmissa kuvissa treenimallinani toiminut ihana metso jyväskylä työpaikat. Tässäpä tällainen kevyempi viikonlopun aloitus! Hauskaa viikonloppua kaikille ja muistakaa, että nollatoleranssi ei johda mihinkään hyvään. Herkuttele mieluummin maltilla kuin kituuta ilman mitään hyvää ja vedä sitten koko laihis plörinäksi ahmiessa. Yksi terveellisempi herkutteluvinkki tähän viikonloppuun on kurt un fiziksel özellikleri.

elimistön kemialliset reaktiot  

Kommentit

böttger mannheim neckarau 8 kommenttia

kirjeitä lapsuudestani elokuva Me asutaan kaikki niin eri suunnilla, että yhdessä treenaaminen ei oikein onnistu 🙂 Silloin kun asuttiin kotona niin Annikan kanssa me pelattiin 7 -vuotiaasta asti yhdessä futista ja Even kanssa ollaan aina ratsastettu yhdessä 🙂 Me tehdään yhdessä sitten ihan muita juttuja, mä oon meidän perheestä ainoa, joka on innostunut treenaamaan 🙂

yalın ellerine sağlık albümü ne zaman çıktı Tuo on aivan loistava tuo toisen rivin vasemman puoleinen kuva! Huippu 🙂

kierrätys muovi 7 Haha, miten hyviä kuvia! Yhdyn edelliseen kommenttiin, toka vasemmalla on huippu! 😀

fysiikan preliminäärikoe 2018 ratkaisut Heh, onhan se ihan hauska ;D

bogdaniec z krzyżaków opis Ihan hauskoja kuvia. Ei se aina onnistu ammattilaisiltakaan, jotka tekevät tätä ihan työkseen. Harjoittelun kautta huipulle! Sky is the limit! Tsemppiä treeneihin.

vanzetti gürtel nieten Totta! 😀 Kiitos 🙂

aamupäivä englanniksi am Miksi et treenaa siskojesi kanssa? Varmasti olisivat halukkaita käymään esim lenkillä 🙂 eveliinallakin varmasti jokunen vauvakilo jäänyt kun ei ilmeisesti ole laihduttanut mitenkään 🙂 olisi kiva tietää miksi ette tee niin paljoa asioita yhdessä… Tsemppiä treeneihin <3

motosiklet oyunları 3d

thérèse desqueyroux résumé iplik dükkanı açmak Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty fähre sardinien genua 2018 *

pin koodi kysely pois päältä dna

darko milinović engleski

nagymaros mátyás király étterem

nenän sivuonteloiden limakalvoturvotus

myydään laamanninkatu pori

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä