teuvo haukio sauli niinistö Lakuarvio ja hieman blogipäivästä!

merkonomi käännös englanniksi Käväisin viikonloppuna Helsingissä tapaamassa muita bloggaajia Kaksplussan blogipäivän merkeissä. Päivä oli oikein onnistunut ja oli ihan mahtavaa nähdä taas tämän hienon yhteisön sekä portaalin bloggaajia. Päällimmäisenä mieleen jäi Cloettan esittely Xylitolin vaikutuksesta reikiintymiseen sekä Crocsin esittelijän karkin väriset kumisaappaat. Saattaa olla että sellaiset on aivan pakko hankkia Koisolle. Alla kuvassa Cloettan kevään uutuuksia. Varsinkin suolattomat pähkinät kannattaa ehdottomasti testata. Ihanaa mutusteltavaa.

kuiva yskä lapsella

kirkpatrick macmillan hayatı türkçe Puolisoni ei ollut paikalla mutta silti hänelle jäi erityisesti mieleen isovanhempien päivä päiväkodissa ohjelma Kouvolan laku joka löytyi lahjapussukasta monen muun herkun joukosta. Kysyin häneltä oliko laku hyvää (en itse pidä lakuista tai salmiakista) ja vastaukseksi sain analyysin jonka haluan jakaa muidenkin lakuystävien kanssa.

hammastahnalla eroon mustapäistä plussia:
– paketti on tavallista ”jämäkämpi”. Toisaaväliseinän rakentaminen parketin päälle lta ei varmaan säästä luontoa, mutta kiva fiilis.
– paketti tuo hyvin tuotteen esille.
koreanisch düsseldorf altstadt tuoksu:
tuoksu on perinteisen lakritsan tuoksu.
stöger seilerstätte 13 maku: hieman säyseä lakritsi, joskin hyvin miellyttävän makuinen. Itse kun tykkään salmiakista enemmänkuin lakritsista, tämä menee oikein hyvin! makea, lakritsin ominaismaku on kuitenkin olemassa, ei niin kaakaoaromiin taipuva maku kuin normaalisti. aivan pieni eukalyptuksinen säväys mukana. aistikas makuelämys!
tenavatähti 1991 voittaja tuntuma: pehmeää ja tuoreen oloista, ei kuitenkaan tahmeaa. miellyttävä mussuttaa.
80g yksittäinen rulla on aika riittoisa pötkylä, joskin lakun voi, hyvillä mielin, yhtä kyytiä pistellä poskeensa!
Bloggauksen parasta antia on ehdottomasti ollut tämä yhteisöllisyys joka Kaksplussan myötä on tullut. Eipä sitä olisi bloggausta aloittaessa uskonut miten hienoihin ihmisiin blogien takaa saa tutustua. Verkostoituminen on kummallinen ja virallinen sana mutta liputan sen puolesta ja suosittelen jokaiselle! Voi yllättyä iloisesti.

Kommentit

teknos teollisuusmaalit värikartta 4 kommenttia

dolamin flex generico preço Mahtava analyysi ja löysin hyvin samoja vivahteita mausta! Oli kyllä HYVÄÄÄ! 😀

työsopimuksen purkaminen määräaikainen Oli kyllä kiva tilaisuus! Meilläkin laku upposi heti parempiin suihin (tosin minun, hyvästi karkkilakko…)

mikä on toukokuu englanniksi Mun mies oli yön pimeydessä syönyt lakun -.-

chienne enterrée vivante facebook

eroaminen hyvissä väleissä laturi på svenska Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

hevosen selkärangan nikamat

kutya oltási könyv pótlása

kärpäset ikkunan välissä

suomen lätkäpelit olympialaiset

kurt cobain sözleri ingilizce türkçe

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä