biologisen isän oikeudet Turha valittaa jos ei viitsi edes äänestää

le barbier de séville morges Eduskuntavaalit kolkuttelevat ovella. Tylsä iltapäivälehtiä täyttävä tapahtuma jonka hyöty on puhdas nolla. Mikään ei kuitenkaan muutu. Äänestyspäivänä käydään lähipizzeriassa pizzalla, minnekkään muualle ei voi lähteä koska äänestämään kipittävät köyryselkäiset mummot ruuhkauttavat liikenteen. Herrat tiputtavat äänestyskoppaan kullanhohtoiset lippunsa ja kas, taas korkeimmalla pallilla seisoo kokoomus ja leikkauslistan ensimmäisenä lapsilisät. Sitten itketään ja valitetaan keskustelupalstoilla miten hallitus on surkea, eduskunta täynnä porvareita ja Suomeen syntyminen ei enää ole lottovoitto vaan lähinnä osaketappio.

almási kitti elengedés könyv taiteiden yö lohja 2015 HERÄTKÄÄ NUKKUVIEN PUOLUE, SEN EI TARVITSE MENNÄ NIIN!
star inn hotel salzburg gablerbräu reviews
Koska ihmiset tajuavat että jos äänestää eduskuntaan ihmisiä jotka oikeasti ajavat ensisijaisesti perheiden asioita ja puolueita jotka ovat oikeasti saaneet edellisillä vaalikausilla aikaan lapsiperheille hyviä muutoksia, voi jotain muuttua! Eduskunnassa istuu vuodesta toiseen samat naamat. Ministerivalinnoissa piiri pieni pyörii ja samat keltaisen lehdistön vaalivalehtelijatpalstoilta tutut naamat pääsevät kerta toisensa jälkeen eduskuntaan uudestaan. Ei väliä vaikka olisi huijannut vaalirahoissa tai nimittänyt köyhiä apinoiksi, aina pääsee uudestaan 4000e palkoille. clas ohlsonin sääasema MIKSI?
sokrates'in savunması eleştirisi
Siksi koska äänestyskopilla käy vuodesta toiseen samat äänestäjät joilla on vakijonaama jota äänestetään. Vaihtuvuus ei ole kovin suurta. Istuvilla kansanedustajilla on lisäksi vuosien edustajuuden ansiosta isot vaalibudjetit ja näin mahdollisuus järjestää valtavia näkyviä kamppanjoita. Siksi ihmisten pitää herätä! venäjästä irtautuneet valtiot VARSINKIN LAPSIPERHEIDEN. Etsikää ehdokas joka ajaa parhaiten teidän perheenne etua, ja lähtekää vaalipäivänä liikkeelle! Hukkasitko äänestyslipunkin? Ei haittaa, henkkarit riittävät.

kievarintie 2 ylämylly Jos 2015 vuoden vaalit saisivat aikaan sen että eduskuntaan pääsisi uusia edustajia, ihmisiä joille lapsiperheet ovat sydämmen asia, ihmisiä jotka ovat itsekkin perheellisiä, ei leikkauslistan kärjessä komeilisi välttämättä lapsilisät tai opintotuki. Valtion talous on sotkussa ja joku kärsii aina kun sitä lähdetaan korjaamaan, mutta me lapsiperheiden vanhemmat voimme äänestämällä vaikuttaa siihen, mistä suunnasta leikkaukset tehdään. Miksikö luulen että nimenomaan meidän äänillämme on väliä? Koska tilastollisesti suurituloisemmat ja keskiluokan yläpäässä olevat ihmiset äänestävät. Nuorempi ikäluokka äänestää vähemmän. Joten nyt jos me alle kolmekymppiset kipitämme vaaliuurnille sankoin joukoin edessä on muutos! Tämä on haaste! sairaslomalla töihin palkka ÄÄNESTÄKÄÄ!

novák henrietta jóban rosszban Etsikää ehdokkaanne vaalikoneestakanin poikasia myynnissä 2015 ja tehkää jotain tulevaisuuden eteen. Lopetetaan valittaminen eduskuntavaaleihin asti. Jos mikään ei edelleenkään muutu ja samat naamat tuijottavat meitä kympin uutisista, jatketaan valitusta.

chirurgie rousek benešov méxico city airport map toimistotarvikkeet helsinki myymälä Levittäkää äänestämisen tärkeyttä kaveripiirissänne, raahatkaa täysi-ikäiset lapsenne mukaanne äänestämään, täyttäkää facebookseinänne vaalimainoksilla kunnollisista ehdokkaista, jakakaa tätä postausta, tehkää omia postauksia, tehkää mitä vain jotta kansalaisetkhông phải dạng vừa đâu chế  tajuavat itse valitsevansa päättäjät tähän maahan!

tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar gömlek erotiikan määrä on vähentynyt

Kommentit

ace estäjä yskä 7 kommenttia

hengeler müller praktikum Faktahan on se, että jos JOKAINEN kävisi jättämässä protestina tyhjän lapun niin jotain voisi muuttua.
Sen sijaan äänestäminen on vain samassa karusellissa turhaa näennäisvaikuttamista, jolla saadaan kansa pitämääb turpansa kiinni. Vai luuletteko tosiaan että joku ehdokas voisi asioihin vaikuttaa vaikka haluaisikin?
Ja yleensä eivät vaivaudu edes istuntoihin, nostavat vaan kovaa liksaa.

peter pan jyväskylä arvostelu Hyvä Jasmin! Itse äänestän joka vuosi ja teen sen sen vuoksi koska koen sen velvollisuudeksi. Myös se, että naiset ovat saaneet vuosikausia äänestää maassamme on etuoikeus!

äänieristetyn huoneen rakentaminen Todellakin, äänestäminen on etuoikeus! SItä vain pidetään niin itsestäänselvyytenä että koko homma monella unohtuu. Demokratia on aika hieno asia kuitenkin..

foreca säätiedot helsinki Joka vuosi ei nyt onneksi taida olla vaaleja, vaikka siltä se välillä tuntuukin, kun on presidentit, EU:t, eduskunnat ja vielä kuntavaalitkin. Sitten jos vielä äänestää ammattiliittojen vaaleissa tai kylälautakuntaan sopivan naapurin, niin johan siinä alkaa joka vuodelle vaaleja ollakin 😉

nalle nalle har ett stort blått hus Niitä on kyllä usein, tuntuu että menettävät merkitystäänkin kun liikaa :/

luetun ymmärtäminen tehtäviä 5 lk Hyvä teksti. Lisäisin vielä, että vaikka ehdokas lupaisi mitä niin hän ei voi toimia puoluettaan vastaan. Eli kannattaa ottaa selvää mikä on kyseisen ehdokkaan puolueen linja eri asioissa!.. Oikeastaan kannattaisi ensin miettiä minkä puolueen linja sopii itselle parhaiten ja sieltä sitten etsiä sopivin ehdokas 🙂

rölli ja kultainen avain milli menninkäinen Kyllä noitakin tapahtuu että äänestetään päätöksistäkin vastaan puoluetta (esim perussuomalaisista äänesti yksi tasa-arvoisen avioliittolain puolesta vaikka puolueen kanta oli vastaan) mutta olet ihan oikeassa että parasta on ensin etsiä puolue! Hyvä pointti 🙂 täytyykin rustata tästä tarkempi postaus vielä

juice lähemmäksi elämää

yhteisöpedagogi turku tulokset kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2014 kevät Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

linnanmäki aukioloajat 2014

markku pietikäinen abb

samsung smart tv näppäimistö asennus

friendster wiki español

kauneushoitola jyväskylä tarjous

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä