perseiden 2015 österreich maximum Turha valittaa jos ei viitsi edes äänestää

taiteiden yö lohja 2015 Eduskuntavaalit kolkuttelevat ovella. Tylsä iltapäivälehtiä täyttävä tapahtuma jonka hyöty on puhdas nolla. Mikään ei kuitenkaan muutu. Äänestyspäivänä käydään lähipizzeriassa pizzalla, minnekkään muualle ei voi lähteä koska äänestämään kipittävät köyryselkäiset mummot ruuhkauttavat liikenteen. Herrat tiputtavat äänestyskoppaan kullanhohtoiset lippunsa ja kas, taas korkeimmalla pallilla seisoo kokoomus ja leikkauslistan ensimmäisenä lapsilisät. Sitten itketään ja valitetaan keskustelupalstoilla miten hallitus on surkea, eduskunta täynnä porvareita ja Suomeen syntyminen ei enää ole lottovoitto vaan lähinnä osaketappio.

star inn hotel salzburg gablerbräu reviews clas ohlsonin sääasema HERÄTKÄÄ NUKKUVIEN PUOLUE, SEN EI TARVITSE MENNÄ NIIN!
sokrates'in savunması eleştirisi
Koska ihmiset tajuavat että jos äänestää eduskuntaan ihmisiä jotka oikeasti ajavat ensisijaisesti perheiden asioita ja puolueita jotka ovat oikeasti saaneet edellisillä vaalikausilla aikaan lapsiperheille hyviä muutoksia, voi jotain muuttua! Eduskunnassa istuu vuodesta toiseen samat naamat. Ministerivalinnoissa piiri pieni pyörii ja samat keltaisen lehdistön vaalivalehtelijatpalstoilta tutut naamat pääsevät kerta toisensa jälkeen eduskuntaan uudestaan. Ei väliä vaikka olisi huijannut vaalirahoissa tai nimittänyt köyhiä apinoiksi, aina pääsee uudestaan 4000e palkoille. venäjästä irtautuneet valtiot MIKSI?
kievarintie 2 ylämylly
Siksi koska äänestyskopilla käy vuodesta toiseen samat äänestäjät joilla on vakijonaama jota äänestetään. Vaihtuvuus ei ole kovin suurta. Istuvilla kansanedustajilla on lisäksi vuosien edustajuuden ansiosta isot vaalibudjetit ja näin mahdollisuus järjestää valtavia näkyviä kamppanjoita. Siksi ihmisten pitää herätä! sairaslomalla töihin palkka VARSINKIN LAPSIPERHEIDEN. Etsikää ehdokas joka ajaa parhaiten teidän perheenne etua, ja lähtekää vaalipäivänä liikkeelle! Hukkasitko äänestyslipunkin? Ei haittaa, henkkarit riittävät.

kanin poikasia myynnissä 2015 Jos 2015 vuoden vaalit saisivat aikaan sen että eduskuntaan pääsisi uusia edustajia, ihmisiä joille lapsiperheet ovat sydämmen asia, ihmisiä jotka ovat itsekkin perheellisiä, ei leikkauslistan kärjessä komeilisi välttämättä lapsilisät tai opintotuki. Valtion talous on sotkussa ja joku kärsii aina kun sitä lähdetaan korjaamaan, mutta me lapsiperheiden vanhemmat voimme äänestämällä vaikuttaa siihen, mistä suunnasta leikkaukset tehdään. Miksikö luulen että nimenomaan meidän äänillämme on väliä? Koska tilastollisesti suurituloisemmat ja keskiluokan yläpäässä olevat ihmiset äänestävät. Nuorempi ikäluokka äänestää vähemmän. Joten nyt jos me alle kolmekymppiset kipitämme vaaliuurnille sankoin joukoin edessä on muutos! Tämä on haaste! novák henrietta jóban rosszban ÄÄNESTÄKÄÄ!

chirurgie rousek benešov Etsikää ehdokkaanne vaalikoneestaméxico city airport map ja tehkää jotain tulevaisuuden eteen. Lopetetaan valittaminen eduskuntavaaleihin asti. Jos mikään ei edelleenkään muutu ja samat naamat tuijottavat meitä kympin uutisista, jatketaan valitusta.

không phải dạng vừa đâu chế toimistotarvikkeet helsinki myymälä tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar gömlek Levittäkää äänestämisen tärkeyttä kaveripiirissänne, raahatkaa täysi-ikäiset lapsenne mukaanne äänestämään, täyttäkää facebookseinänne vaalimainoksilla kunnollisista ehdokkaista, jakakaa tätä postausta, tehkää omia postauksia, tehkää mitä vain jotta kansalaiseterotiikan määrä on vähentynyt  tajuavat itse valitsevansa päättäjät tähän maahan!

kärpänen palovaroitin pariston vaihto lateinamerikanische tänze englisch

Kommentit

immisitzung stollwerck köln 7 kommenttia

lähihoitajan eettiset periaatteet Faktahan on se, että jos JOKAINEN kävisi jättämässä protestina tyhjän lapun niin jotain voisi muuttua.
Sen sijaan äänestäminen on vain samassa karusellissa turhaa näennäisvaikuttamista, jolla saadaan kansa pitämääb turpansa kiinni. Vai luuletteko tosiaan että joku ehdokas voisi asioihin vaikuttaa vaikka haluaisikin?
Ja yleensä eivät vaivaudu edes istuntoihin, nostavat vaan kovaa liksaa.

kalendarz pylenia roślin wrzesień Hyvä Jasmin! Itse äänestän joka vuosi ja teen sen sen vuoksi koska koen sen velvollisuudeksi. Myös se, että naiset ovat saaneet vuosikausia äänestää maassamme on etuoikeus!

suurenenud lümfisõlm kaelal Todellakin, äänestäminen on etuoikeus! SItä vain pidetään niin itsestäänselvyytenä että koko homma monella unohtuu. Demokratia on aika hieno asia kuitenkin..

näinhän meille aina täällä käy Joka vuosi ei nyt onneksi taida olla vaaleja, vaikka siltä se välillä tuntuukin, kun on presidentit, EU:t, eduskunnat ja vielä kuntavaalitkin. Sitten jos vielä äänestää ammattiliittojen vaaleissa tai kylälautakuntaan sopivan naapurin, niin johan siinä alkaa joka vuodelle vaaleja ollakin 😉

peugeot 307 lämmityslaitteen puhaltimen vastus Niitä on kyllä usein, tuntuu että menettävät merkitystäänkin kun liikaa :/

kultainen kädenpuristus eläke Hyvä teksti. Lisäisin vielä, että vaikka ehdokas lupaisi mitä niin hän ei voi toimia puoluettaan vastaan. Eli kannattaa ottaa selvää mikä on kyseisen ehdokkaan puolueen linja eri asioissa!.. Oikeastaan kannattaisi ensin miettiä minkä puolueen linja sopii itselle parhaiten ja sieltä sitten etsiä sopivin ehdokas 🙂

sähkölaitteiden keräys helsinki Kyllä noitakin tapahtuu että äänestetään päätöksistäkin vastaan puoluetta (esim perussuomalaisista äänesti yksi tasa-arvoisen avioliittolain puolesta vaikka puolueen kanta oli vastaan) mutta olet ihan oikeassa että parasta on ensin etsiä puolue! Hyvä pointti 🙂 täytyykin rustata tästä tarkempi postaus vielä

visuaalisen viestinnän muotoilu valintakoe

markku pietikäinen abb lengua blanca en niños de tres años Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

hostrup hotel tønder

sabina ddumba vågorna lyrics

kauneushoitola jyväskylä tarjous

okinii köln bewertung

ovenia isännöinti oy

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä