attività di facciata in inglese Korkeasaari ei kesää kaipaa!

radassa o que significa maktub em português Oletteko ikinä tulleet ajatelleeksi, että Korkeasaareen voi mennä muulloinkin kuin kesällä? Minä en. Yksinkertaisena maalaisihmisenä joka asuu auttamattomasti kehäkolmosen ulkopuolella, luulin Korkeasaaren olevan samaa luokkaa Linnanmäen ja Särkänniemen kanssa. Vain kesäkäytössä.

suomen kylmyysennätys 2016 Vaan olin väärässä. Kiitos jälleen kerran Facebookin, törmäsin Korkeasaaren pääsiäissaaritapahtuman mainokseen. Suuntasimme hetken mielijohteesta kohti Helsinkiä. Autolla mennen ikävä pieni ero kesään oli tietenkin saaren lautan puuttuminen. Auto jäi kohtalaisen pitkälle ja päästäkseen perille taaperrettiin askel jos toinenkin. Onneksi rattaat olivat mukana. Pitkän automatkan päätteeksi Koiso tosin ei halunnut niihin istahtaa.
Lipun hinta oli 12euroa ja alle 4v ilmaiseksi. Pohdin mielessäni, mahtaako olla rahan väärtti, kaikki otukset lienevät talviunilla tai ainakin pesäkolossa kylmää paossa. Olin väärässä. Mitään pääsiäiseen liittyvää tapahtumaa en havainnut mutta ei se menoa haitannut. Unohdin että mitään tapahtumaa edes oli sillä jokapuolella oli virkeitä murmeleita käyskentelemässä ympäriinsä. En ole koskaan nähnyt esimerkiksi Leijonia niin aktiivisina. Ne tulivat aivan aidan viereen ja Koiso pääsi ihastelemaan vain muutamankymmenen sentin päästä. Myös karhut, lumileopardi, apinat ja lukuisat muut eläimet olivat seurustelevalla tuulella. Luulen että kevään viileys piti eläimet virkeinä eivätkä ne vain lekotelleet siestalla.

fiskarsin panimo kesäkolli Yllätyin miten innoissaan vajaa 2v lapsi voi eläintarhassa olla. Erityisesti Trooppinen Amazontalo oli ihastuttava. En muista sitä omasta lapsuudesta.  Trooppiseksi ilmastokseksi tehty sisätila oli kostean kuuma ja siellä oli matelijoita, lintuja vapaana, magnusteja, krokotiileja jne. Aivan ihastuttavaa. Koiso koki selkeästi yhteenkuuluvuutta kamelien kanssa ja olisi kovin mielellään mennyt antamaan pusun tiikerille.
 Ruuhkaa ei ollu, oikeastaan aika tyhjää. Oli ihanaa päästä ihastelemaan eläimiä kaikessa rauhassa ilman tungosta. Aiomme ehdottomasti mennä Korkeasaareen jatkossakin kesäsesongin ulkopuolella! Käykää ihmeessä Korkeasaaressa ympäri vuoden! Vai oletteko jo käyneet? Olenko vain myöhännäisherännäinen?

Kommentit

sibelius akatemiaan hyväksytyt Jaa oma kokemuksesi

valkosipulinkynsi tyhjään vatsaan

oltás utáni láz kutyáknál obsah kyseliny listovej v potravinách Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

aineettomat hyödykkeet poistoaika

alaston lounas hiipivä hulluus

suomen markka otettiin käyttöön

hämeenlinna paikallisliikenne 12

bulgaristan transit vize evrakları

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä