lumia 550 akku ei kestä Väliin jäävä välikausi

billerudkorsnäs gävle öppet hus Kovin monella tuntuu olevan välikausikriisi. Minä olen päättänyt hypätä tälläkertaa sen kriisin yli. En aio hypistellä välikausivaatteita kaupoissa enkä selata herkullisia nettikauppoja. En vertaile Molon, Racoonin enkä MiniRodinin mallistoja. Väliin jäävät myös niin Reimat kuin Lassietkin. Ja varsinkin Ticketit. En kohkaa tänäkeväänä kerrassaan ollenkaan. Aion suunnata kaiken energiani kesävaatteisiin! Syy tähän on perin masentava. Minulla ei ole kerrassaan mitään hyvää syytä ostaa Koisolle uusia välikausivaatteita. Ikäväkseni totesin että viimesyksyn välikausihaalari oli ostettu niin reiluksi että se on tällähetkellä oikein sopiva. Liian sopiva. Oikeastaan meillä oli kaksi haalaria ja molemmat sopivat kuin nenä päähän. Jopa hatut ovat kelpoja. Hanskoja meille on kertynyt senverran ettei edes niitä ole tarpeen ostaa.

lapsi kiukkuinen herätessään Näillä mennään. Niimpä olen kiinnittänyt katseen kesäkuuhun jolloin vietämme Koisomme 2 vuotis syntymäpäivä. Tämä välikausipostaus kuvitetaan synttärimekkokuvilla kesän lämmin siintäen silmissä. Tällainen ihanuus meille kotiutui tänään. Kummitätini oli tuonut sen Espanjan auringosta. Kengätkin ovat valittuina, mummon tuliaisia samaiselta mantereelta. Ne ovat vielä hieman isot mutta eiköhän nämä varpaset siihen mennessä hiukan kasva. Ja jos ei kasva, ainahan voi laittaa vessapaperia kärkeen?

vuorottelukorvauksen määrän laskenta Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

nestemäinen lääke vauvalle

minigolf sisätiloissa helsinki

elämä pelissä wilma schlizewski

ögrenci işleri filmini izle

Kommentit

kansainvälisen verotuksen opas Jaa oma kokemuksesi

lapin lääninhallitus rovaniemi

aikuiset ystäväni akateeminen leppäkertun tehtävä ravintoketjussa Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

haus kaufen österreich privat

fallschirmjägergewehr 42 airsoft

kauanko pullotettu vesi säilyy

monikulttuurisuuden haasteet hoitotyössä

pyykinpesuaine herkälle iholle

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä