kesä 2015 sää iltalehti Kestovessapaperin käyttöohje!

jarrunesteen lisäys opel Edellinen milloin menettää luottotiedot kestotuotteista ja etenkin lopussa ollut pätkä kestovessapaperista on saanut laajalti huomiota Somessa eri keskusteluryhmissä. Jopa Ylen toimittaja otti minuun yhteyttä ja halusi tehdä jutun kestoilusta,  erityisopettajan koulutus jyväskylän yliopisto.

myytävät asunnot helsinki käpylä Ystäviltäni saatujen viestien perusteella osasin itsekkin suunnistaa palstoille joissa kirjoitukseni oli kirvoittanut jos jonkinsortin mielipidettä. Suurin osa niistä oli aika erikoisia. ”Paskarättien vessassa on oltava epähygieenisiä” oli yleisin kommentti.

kaitseväe arstliku komisjoni mitteilmumine Vaikka kestovessapaperi ei meille ole tullut jäädäkseen, eikä edes laajempaan kokeiluun, päätin selvittää sen todellisen funktion. En usko että kukaan oikeasti käyttäisi sellaisia jos ne olisivat epähygieenisiä tai oikeasti ällöttäviä. Toivottavasti tämä nyt selvittää kummastelijoille kuinka se kammottava kestopaperi toimii ja onko se lopulta sen kummempi kuin pyyhe? Jokainen sen berberin varmasti suihkunkin jälkeen kuivailee.

yhtiökokouksen päätöksen täytäntöönpano Iso hätä:
-Pese takamus käsisuihkulla
-Kuivaa takamus kestovessapaperilla
-Heitä kestovessapaperi kanneliseen säiliöön TAI
-käytä kestovessapaperia (tai pikkupyyhettä) uudestaan koska eihän siinä ole pesun jälkeen kakkaa

orjinal parfüm satan yerler Pieni hätä:
-Pyyhi pimpero kestovessapaperilla ja heitä se kannelliseen ämpäriin TAI
-toimi kuten ison hädän kanssa

töölö ravintola sävel Kestovessapaperit voi säilyttää astiassa pesupussissa jonka voi heittää koneeseen sellaisenaan, ei tarvitse koskea ”papereihin” käsin.

timezone farkut netistä Pese kestovessapaperi 60 asteessa, joka tappaa pöpöt. Jos epäilet ettei 60 astetta riitä, on sinun syytä ottaa esille 5litran kattila ja keittää siinä jatkossa alusvaatteesi jotteivat ne levitä pöpöjä.

mitsubishi jälleenmyyjät jyväskylä Miksi meillä ei sitten kestovessapaperia käytetä kun se kerran on niin hygieenistä ja helppoa?
Noh, oikeastaan minä en ole kovin järjestelmällinen ihminen. Kestovaippojen, kestorättien ja kestolappujen pesu vielä menee mutta silti niiden lajittelemisessa oikeisiin lokeroihin ja kuivumaan on oma hommansa. Lapsen pissapyykki luonnollisesti menee eikä tunnu kuormittavalta mutta koen että aikuisilta vaatepyykki saa riittää. Toinen syy on se painavin, puolisoni mielipiteen ohella. En koe kestovessapaperia tarpeelliseksi. Meille kestoilun syyt ovat kemikaalikuorman vähentäminen ja mukavuus. Vessapaperissa ei ole kemikaaleja ja se kolmikerroksinen Lambi vie mukavuuden aika korkeisiin sfääreihin.
Silti ymmärrän kestovessapaperista innostuneita. Nykymaailmassa tuskin on liikaa kierrätystä ja kestoilua!
Sivilisaatio on tullut jäädäkseen mutta olkaamme avoimia myös vanhanajan jutuille jos joku ne kokee toimivi

önskade låtar musikhjälpen na. Kunhan kyse ei ole pulisongeista tai siveysvyöstä.

lauri tähkä keikkaliput Olkoon tämä minun kestohenkinen viikkoni, sillä seuraavassa postauksessa tulossa kestohenkinen arvonta!

Kommentit

ślimaki helenki co jedzą 6 kommenttia

rodrigonun keman konçertosu hikayesi Mä käytin synnytyksen ja episiotomian jälkeen käsisuhku ja pyyhe, eli mä oon tietämättä käyttänyt kestopaperia 😀

leivänpaahdin testi 2017 😀 jej, mäkin taisin tehdä niin!

rakkaat ystävät venäjäksi Eikä, mä en kestä näitä sun juttuja 😀 😀 😀 Oot ihan paras! 😀

mun kotini ei oo täällä Mitä järkeä on nimetä pyyheliina kestovessapaperiksi?
Jos ”kestovessapaperi” on tarkoitettu vain pestyn takamuksen kuivaamiseksi ei kyseessä ole lainkaan vastaava tuote kuin ”vessapaperi” joka on ensisijaisesti tarkoitettu puhdistamaan takamus silloin kun ei pesumahdollisuutta ole. Toki vessapaperilla voi myös kuivata pestyn takamuksenkin.

riika lentokenttä bussi 22

pieksämäen kirjasto naarajärvi château de la rivière fronsac rouge 2010 Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

takareiden revähdys ja hoito

selvitettävänä in english

raskas yläluomi meikki

vihreä aalto maljakko

trudi canavan millennium's rule español

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä