crémeux du jura au four Kuukuppeja ja Kestovessapaperia!

tour de ski 2015 lähetys Kestoilu. Siitä sanasta minulle tulee mieleen ensimmäisenä tietysti kestovaipat. 1.5 vuoden kestovaippataipaleen aikana minulle on tullut tutuksi paljon muitakin kestoilutuotteita. Kuu-kuppi on varmasti tuttu väline jokaiselle nais-sukupuolen edustajalle ainakin nimeltänsä. Nuo pikkuhärvelit ovat saavuttaneet kotimyyntiesittelijät, apteekit ja nettikaupat. Askel ekologisuuteen länsimaissa mutta miksei niitä lanseerata kehitysmaihin?

kinkku vuorokauden huoneenlämmössä

hörspiel cd kinder ab 3 Kesto hedelmäpusseihin törmäsin ollessani ekohippiystäväni kanssa citymarketissa. Ohuita verkkopusseja joissa on pieni paikka tarralapulle. Kesto kuukautissuojissa kulki puolisoni raja. Ompelin kerran testiksi yhden ja sain kehoituksen palata takaisin entiseksi pinnalliseksi minäkseni. Pienenä vinkkinä voin kuitenkin kertoa teille joiden puolisoille on ihan sama mitä haaroissanne säilytätte; älkää tehkö niitä bambusta ellette halua suorittaa brasilialaista vahausta siinä siteenvaihdon lomassa.

yorkshiren etsivät imdb Kestopuhdistuspyyhkeet. Näistä minä tykkään. Säilytän niitä keittiön pöydällä tee-laatikossa ja pyyhin niillä aina Koison suun ruokailun jälkeen. Huomattavasti mukavampia iholla kuin paperi eikä yhtä paljon kemikaaleja kuin kosteuspyyhkeissä. Myös kestotiskirätteihin olen tykästynyt. Joustofroteella lähtee aamupuuron jämät sutjakasti keittön pöydästä. Silti täytyy myöntää, että joskus on turvauduttava voiveitsellä raaputteluun. Myös kestotalouspaperia olen nähnyt ja se onkin vielä hankintalistalla. Ne ovat kankaisia palasia jotka ovat toisissaan neppareilla kiinni. Aivan kuin tavallinenkin talouspaperi! Loistava keksintö.

sundströms bilar haninge Ainiin, meinasin unohtaa. Kestovessapaperi! Aivan oikein. Se ei ole vitsi eikä urbaani legenda. Kestovessapaperi toimii ison hädän tullessa käsisuihun kanssa, ensin berberi suihkutetaan ja sitten pyyhitään kuivaksi kestovessapaperilla. Pissahädän osuessa kohdalle, voi kestovessapaperilla pyyhkiä värkkinsä tavallisen wv-paperin tavoin  ja heittää käytön jälkeen kankainen paperi kannelliseen astiaan pesua odottamaan. Mutta jos mieheni raja kulkee kestoterveyssiteissä, kulkee minun rajani tässä. Kyllä minä niin paljon vielä luonnonvarojen tuhlaamista ja kulutusta rakastan etten aio missään tapauksessa luopua vanhasta kunnon kolmikerroksisesta Lambista. Mutta ehkä ne menisi hätävarana jos pääsee Lambi loppumaan?

kukan kasvattaminen siemenestä Kestoillaanko teillä? Missä? Mitä kestotuotetta et ikinä käyttäisi?

lumia 920 vilkaisunäyttö ei toimi

Kommentit

makuupaikan hinta yöjunassa 36 kommenttia

sparkasse mittelthüringen immobilien weimar Asun ghanassa ja täällä ei tod. ole kuultukaan mistään bideestä. Mielenkiintoista on että täällä on paljon muslimeja, jotka nimenomaan pesevät takamuksensa pyyhkimisen sijaan. Niillä on sitten vessoissaan aina iso tynnyrillinen vettä ja kahvipannua muistuttava vesikannu.

keskusten sisäinen johdotus Kuukuppia on vaikeampi tuoda uutena ajatuksena kehitysmaihin kuin kestositeitä. Kuukuppi on aika ufon näköinen kapistus. Myös ennakkoluulot neitsyyden menettämisestä jos emättimeen työntää vierasesineen hidastaa kuukupin käyttöönoton leviämistä joissain kulttuureissa. Kestositeet ovat aika paljon luonnollisempi jatke perinteisille kuukautisräteille. Niitä voi kukin myös valmistaa itse, toisin kuin kuukuppeja jotka pitäisi ostaa tai ottaa vastaan kehitysapuna (kehitysapu ei ole kestävä malli, toisin kuin omavaraisuus).

mustapekka peli säännöt Mitä mä just luin 😀 KESTOVESSAPAPERI. Apua…..

crémeux au chocolat blanc et yogourt Jjep 😀

syyttömästi vangitun korvaus En oo kuullukaan kestovessapaprusta, mutta ei kiitos! Jotenkin pöyristyttävää! 😀

jak napisać esej naukowy 😀 en mäkään ollut kuullut ennenkuin ystäväni valaisi asiasta ja ehdotti että voisin ommella vanhoista vaatteista kestopaperia

yhteistä aikaa etsimässä Mä jo luulin että teillä käytetään 😀 hyi, ei olis musta kestovessapapereilemaan 😀

millaisessa tilaisuudessa saa järjestää arpajaiset ilman lupaa 😀 no mä myönnän että kokeilin mutta tuntui vähän hankalalta. Johonkin se raja on vedettävä!

wc spülkasten schwimmer einstellen Juu, saa meilläkin jatkossa mies pestä pyykit, jos kestovessapapereita alkaa pyykkikoriin ilmestyä… 😀 Ja siis miksi tavallinen vessapaperi on jotenkin huono juttu?? Sehän hajoaa luontoonkin nopeammin, kuin kangas? Ja jos joka kerta vessassa käydessä takamus pestään vedellä, niin sehän on paljon enemmän luonnonvaroja kuluttavaa, kuin perus paperilla pyyhkiminen?! Mennään nyt vähä perse edellä puuhun noiden pyllyrättien kanssa :DD

bordaközi fájdalom jobb oldal Hmm luulisin että kyse on siitä että wv-paperin tuotanto ei ole välttämättä kovin luonnonvaroja säästävää ja siitä tulee ajatus ekoogisuudesta. Kuulin myös että jollekkin se olisi mukavuuskysymys.

partakoneen terät ulkomailta En nyt tiedä olisiko sitä mitenkään herkullista temppuilla kuukupilla paikoissa, joissa mm. vessan virassa on kirjaimellisesti lentävä paskapussi. Kuukupit kun tarvitsee sen tietyn tason hygienian ja jos maassa kärsitään pulaa puhtaasta vedestä, ne kestositeet ovat hygieenisempia.

fimea lääkkeiden haittavaikutusrekisteri Aivan, olet oikeassa. En tullut ajatelleeksi tuota asiaa

odmiana powiedzieć niemiecki Kestorättejä keittiössä ja kuu-kuupi käytössä.. Mutta että kestovessapaeri.. Apua 😀

dermosil ripsiväri kokemuksia Voi vessapaperi! 😀 ei ehkä meille ihan heti tuu 😀
Meillä on käytössä mm kestokassit ja tiskirätit. Niin ja kestoliivinsuojat mulla on käytössä. Kuukuppi kiinostaa, pitäs vaa ottaa työn alle ja testata 🙂

söka dubbletter i iphoto Kestoliivinsuojat unohinkin listasta 🙂 Mä kokeilin niitä käyttää mutta jotenkin ne ei pysyny paikoillaan

puisten keittiövälineiden hoito Meilläkin on tai on ollut käytössä kestovaipat, kestopuhdistuspyyhkeet, kestorätit talouspaperin tilalla ja kuukuppi. Tein jopa itse kestositeitä jälkivuotoon vanhoista pyyhkäistä ja lakanoista. Kestovessapaperiin ei kyllä taivuta mekään. 🙂

nukun vain 4 tuntia yössä 😀 joo ei se oikein meillekkään sovi paitsi ehkä hätätapauksessa voisin harkita. Ajatus on kieltämättä hieman häiritsevä.

erämaan armoille kirja Ei kyllä tulis mieleen säilytellä mitään kusisia rättejä missään rasiassa 🙂

työsuhde kilpaileva toiminta 😀 nuo rasian rätit on PUHTAITA kestokosteuspyyhkeitä. Kestovessapaperia säilytetään kuulemani ja järkeni mukaan kannellisessa astiassa vessassa, aivan niinkuin meillä säilytetään myös kestovaippoja

hadi inşallah full izle youtube Hyi hitto yäk kesto vessapaperia :D. Ei kyllä kestoilla ollenkaa muutenkaan. Jotenki ällöttävä ajatus

yamanın miraya bestesi tab Tässäpä taas hyvä esimerkki länsimaalaisesta laatikkoajattelusta. Sen verran tapoihini kangistunut olen minäkin juu etten kesto vessapaperia ehkä ala suosimaan, mutta silti ihmetyttää tämä ihmisten taivastelu. Mites noin niinkun tavallisen suihkun jälkeen, kuivaatteko te persvakonne wc-paperiin vai hyi helvetti PYYHKEESEEN? Sama perse se on.

eniten miespääosa oscareita Aika pieni osa maapallon väestöstä käyttää vessapaperia noin niinkun ylipäätänsä. (luojan kiitos!) Nää on niin kulttuurisidonnaisia asioita nää. 🙂

kannelmäen seurakunta kirkkoherra Tässä varmaan hämää juuri se kestovessapaperi sana eikä ole luettu sen tarkemmin koska eihän se juuri eroa tuosta suihkunjälkeisestä pyyhkeestä mitenkään 🙂

kıvanç tatlıtuğ biography Kestositeitä ja -pikkuhousunsuojia olen käyttänyt jo vuosia enkä voisi kuvitella palaavani kertakäyttöisiin. Kestikset ovat tosi miellyttäviä eivätkä haise juurikaan. Vanhoista vaatteista itse tehtynä eivät maksa juuri mitään. Kestiksien myötä olen alkanut tykätä menkoista.

østjyllands politi åbningstider Minulla on kestovanulappuja käytössä ihonpuhdistuksessa. Kestovessapaperia käytän, tosin käytän välillä myös kertakäyttöistä. Olen leikannut vanhoista puuvillatrikoisista vaatteista kahden vessapaperiarkin kokoisia palasia. Trikoota ei tarvitse edes huolitella.

gümnaasiumi vestluse küsimused Kiinteää ulostetta pidetään tosi likaisena (ja eiköhän se sitä olekin). Silti on ok pyyhkiä kakkainen takapuoli paperilla. Minä mielummin pesen takapuolen ja kuivaan puhtaan pyllyn kestovessapaperiin. Jos kaadun naamalleni koiran kakkaan, en tyytyisi pyyhkimään kasvojani paperilla, vaan jynssäisin vedellä oikein kunnolla.

netflix sarjoja syön Käytän myös kestolakanoita. En ole muistaakseni koskaan edes kokeillut kertakäyttölakanoita. 😉 Kaikissa näissä kestotuotteissa ekologisuuden ja rahan säästön lisäksi hyvä puoli on aivan huippu käyttömukavuus.

perässä vedettävä sauna Tuo on loistava pointti, onhan se vesipesu paljon hygieenisempää kuin paperilla sutiminen! 😀 kestolakanat! Sinäpä sen sanoit 😀

miehet elämässäni dvd Meillä on aina ollut kotikotona (eli lapsuuden kodissani) käytössä vessassa ns. kestovessapaperi, siis puopyyhe, kun tulee kakka pyyhitään kerran ja loput huuhdellaan vedellä ja pyyhitään pyyhkeeseen.
Kestovessapaperi tuskin nyt kovin rupeaisi haisemaan en ainakaan usko. pyyhitäänhän siihen vain pissa, ja voisihan normipaperia olla vieraitten varalle, mutta ehkä se voisi olla meidänkin miehelle vähän liikaa!

hotel belfort paris 11ème En mäkään tuohon haisemiseen usko, ei kestovaipatkaan haise 🙂

rambo filmleri türkce Meillä on lapsuudenkotonakin jo käytetty ”kestovessapaperia”, vaikka ei sitä sillä nimellä kutsuttu. Ehkä se ei ole oikein sama asiakaan, koska se ei muistuta vessapaperia ulkonäöltäkään edes. Olen jatkanut tätä perinnettä itse ja lasteni kanssa.
Eli siis, normaalin vessapaperin ohella käytössä on pienet pyllypyyhkeet. Niitä säilytetään omissa pyyhekoukussa erillään kasvo- ja käsipyyhkeistä, ja lisää niitä on vessassa sijaitsevassa korissa.
Pissalla käydessä pyyhimme tavalliseen vessapaperiin. Mutta ulostamisen jälkeen pestään pylly käsisuihkulla puhtaaksi, ja lopuksi kuivataan pyllypyyhkeeseen. Samaa pyyhettä voi käyttää useamman kerran, ja viedä sitten lopuksi pyykkikoriin, ja ottaa säilytyskorista uuden tilalle.

tillstånd för uteserveringar Koska olen tottunut tähän jo lapsesta asti, en ole ihmetellyt sitä yhtään, eikä se yökötä. Sen sijaan en osaa yhtään olla, jos jossain paikassa ei ole käsisuihkua ja ulostamisen jälkeen on pakko pyyhkiä vain vessapaperiin. Vaikka paperia kastelisi ja pyyhkisi kuinka, siitä jää silti inhottavan likainen ja lopulta kutiseva olo. Pesemällä saa puhtaampaa, mutta samalla myös niin märkää, että sen kuivaaminen vessapaperilla on hankalampaa kuin pyyhkeellä.
Olen myös käyttänyt kestovaippoja lapsilla, kuukuppia ja jälkivuotoon kestositeitä. Keittiössä on käytössä kestotiskirätit.

bauzentrum rüppel gmbh florstadt Jälkivuotoon voisin kyllä kuvitella että kestoversiot ovat paljon mukavampia kuin se paksu muovihärpäke!

arabia syvät lautaset Bidesuihku ja pyyhe on kyllä paras kuukautistenkin aikaan.
Kerran olin kaksi viikkoa Ruotsissa, jossa ei ollut vessoissa bide-suihkua. Reissun aikana oli sitten kuukautiset, jotka minulla kestää melkein viikon. Tuolloin käytin vielä kertissiteitä, enkä ollut kuullutkaan kuukupista.
Olin aina tottunut käyttämään isomman hädän jälkeen ja kuukautisten aikaan bidehanaa ja pyyhettä. Ruotsissa ollessa oli pakko käyttää vain vessapaperia, ja yrittää pestä sitten iltaisin suihkuun päästessä kunnolla. Vessapaperipyyhintä ei riittänyt mitenkään, eikä sillä saanut tarpeeksi puhdasta, vaikka kuinka yritti.
Tästä johtuen olo oli kurja, tahmea ja kutiseva, ja lopulta veren muhiminen ja pyyhittyjen ulosteiden jämistä jääneet bakteerit hautoivat tulehduksen, iho meni rikki ja kipeäksi ja meni monta viikkoa parannella sitä.
En ymmärrä miten ihmiset, etenkin naiset, edes pärjäävät ilman alapesua ja pelkän vessapaperin varassa.
Bidehana + kestovessapaperi <3

piknik sözlük anlamı nedir Miksei ruotsissa ole käsisuihkua? Eikö siellä missään ole? Mitenhän ihmiset kuukautisensa siellä hoitaa, aika kaameeta olisi jos ei olisi bideetä :O

médecin généraliste grenoble cours berriat Meillä käytetään kertakäyttöisten vaippojen rinnalla kestovaippoja,kestositeitä löytyy,kuukuppi löytyy,nassun pyyhkimiseen pieniä liinoja,kestotiskirättejä,liivinsuojia.
Kestolakanat ja vaatteet kanssa käytössä 😉

pellolta pöytään video Selvästi ei tähän monilla kommentoineella ole minkään sortin käsitystä siitä miten paljon wc-paperin valmistaminen kuluttaa vettä 🙂 Pyllyn peseminen + kuivaaminen pyyhkeeseen/kankaanpalaan on todellakin ekologisempaa kuin wc-paperin käyttäminen. Ja 100-kertaa mukavampaa.

luukku sähköposti lumiaan Ja tosiaan kuten joku jo kommentoi, jos sotket kätesi kakkaan, pyyhitkö kätesi wc-paperilla vai pesetkö ne ja kuivaat pyyhkeeseen? Mihin kuivaat takamuksesi suihkun jälkeen, pyyhkeeseen? Jos edes hiukan matkustelee niin voi todeta ettei todellakaan wc-paperin käyttöä pidetä normaalina eikä hygieenisenä. Ja naiset, ei mitään ongelmaa pestä valkovuotoisia pikkupöksyjä joihin on pakostikin tullut tippa pari sitä pissaa, mutta kangaslaput joihin pyyhitään vessassa käynnin jälkeen jalkoväli tarkoituksella on ällöttävää? Trikoo sielä jalkovälissä on huomattavasti mukavamman tuntuistakin kuin kuiva paperi, oli se sitten olevinaan kuinka pehmeää ja premium-laatuista tahansa.

naisten hybridipyörä vertailu Ja esim. kehitysmaissa tytöillä ja naisilla nimenomaan se kuukautiskuppi olisi kaikkein paras vaihtoehto. Sitä tarvitsee tyhjentää kuukautisten runsaudesta riippuen 1-2krt/päivä, se ei vuoda eikä näy, eikä sen käytöstä tule ostamisen jälkeen muita kuluja. Nuorilla tytöillä kuukautiset vaikuttaa jopa koulunkäyntiin ja kertakäyttösiteet on monin paikoin älyttömän suuri kuluerä, mahdoton. Tämä artikkeli vois vähän avartaa ajattelukantoja ammattiliiton jäsenmaksu verovähennys

hovimuusikko ilkka ikä Kestovessapaperi on kaikenlaisen muun kestoilun ohessa hieno juttu!

hercules poirot online česky Tuo pikkuhousuvertaus on ihan loistava! Jostain syystä juuri vain ne siteet ja pyllypyyhkeet ovat muka epähygieenisia mutta alusvaatteet ei!

taipuisa ruostumaton teräsputki Ja kiitos linkistä, tutustun siihen 🙂

yksikään ei pelastunut elokuva Meillä on käytössä kestovaipat, kestositeet, kestoliivinsuojat, ja talouspaperin tilalta käytetään yleensä harsoja. Niin ja tiskirätit tietysti pestään pesukoneessa ja käytetään monesti, on kai sekin sitten kestoa. Lisäksi oon käyttänyt kestovessapaperia, eikä se mun mielestä oo ollenkaan ällöä. Jos pystyy käyttämään kestovaippoja, niin eihän tuossa ole mitään sen kummempaa. Vai onko se aikuisen pissa jotenkin moninkertaisesti ällöttävämpää niissä kestovessapapereissa kuin lapsen pissa vaipoissa?

robaki u kotów zdjęcia Meillä on kyllä vessassa silti aina myös tavallista vessapaperia tarjolla, miestä kun en saanut kestovessapapereista innostumaan, ja on se ihan kiva vieraita vartenkin olla. Ei nämä ole mitenkään toisiaan poissulkevia todellakaan.

potilastiedon arkiston käyttöönoton käsikirja Kestositeet on kyllä mun mielestä ihan ehdottomasti miellyttävämmän tuntuisia iholla kuin kertakäyttöiset. Kertikset on tosi hiostavia ja liimautuu kiinni ja haisee ja on ällöttäviä, kestot tuntuu aina mukavalta.

poliittisten puolueiden jäsenmäärät Niin ja tosiaan: jos jonkun mielestä kestovessapaperi ja kestositeet on jotain tosi ällöä, niin eikö silloin pitäis vähintään alusvaatteetkin olla kertakäyttöisiä? Niin ja tosiaan ne pyyhkeet. Mä luulen että tää on enemmän vaan tottumiskysymys, uudet jutut voi tuntua ällöiltä, mutta kun niitä miettii ja makustelee hetken niin hoksaakin, että ne on ihan ok.

bügelperlen motive blumen Raskaudenaikaiset virtsankarkailut on tuttuja monille naisille, tuskin pissan kanssa kosketuksissa olleita vaatteita hävitetään? Lasten housuun pissaamiset tai -kakkaamiset, vaatteet roskiin? 🙂 Mites jarruraidat pöksyissä? Tuli syötyä vähän huonosti vaikkapa lomareissulla yms. ja maha ei toimi normaalisti, vessassakäynnin jälkeen pyyhkii pyyhkii ja pyyhkii sitä takalistoa epätoivoisesti sillä kuivalla mutta ah, niin ihanan pehmeäksi mainostetulla paperilla, ja aina vaan saa ottaa uusia arkkeja ja toivoa että josko TÄMÄ olisi nyt se viimeinen arkki vai meneekö hanurin herkkä iho ensin rikki ennenkun paperi pysyy pyyhkäisyn jälkeen puhtaana. Tai ehkä joskus joutuu vain toteamaan että tuli _riittävän_ puhdasta, koska ei kehtaa enää käyttää enempää paperia ettei koko vessa menisi tukkoon? Tai outs se typerä paperi repesikin sormien kohdalla ja nyt on ehkä sormissa sitä itseään? Vai olisiko sittenkin kivempaa huuhtaista se takalisto vedellä puhtaaksi ja sitten vaikka kuivata se puhdas pylly johonkin? Ja sitten normaalisti käsipesulle? 🙂

ingen fara på taket Nojoo nyt meni vähän överiksi (vai realistiseksi? 😉 ), mutta näitä ajatuskuvioita vaan pitää kirjoittaa auki että yököttelijätkin ehkä miettii hetken perästä ettei se kestovessapaperiajatus ehkä olekaan ihan niin yök kun ensi kuulemalta ajatteli 🙂

istanbul kazakistan uçak bileti fiyatı

kultainen rippiristi tytölle malmin hautausmaa kausityöntekijä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

leppäkosken sähkö vikailmoitus

alaaddinin cini adı

bahnstrecke burghausen münchen

toinen toisensa jälkeen englanniksi

pukujen vuokraus järvenpää

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä