anime chino en español Hiukan blogipäivästä!

oppimiskäsitysten teoreettiset lähtökohdat Kaksplus blogipäivä on onnellisesti ohi! En osaa edes pukea sanoiksi kuinka hauska päivä minulla oli. Niimpä joudun ehkä tapojeni vastaisesti kertomaan sen kuvin.

työnantajia edustava järjestö Aamulla yritin kovasti kähertää tukkaani lämpörullilla mutten parhaalla tahdollakaan tajunnut miten ne toimivat. Niimpä matkapapilijotit ja litra muotoilutuotteita saivat riittää. Ja ne riittivät sillä harmikseni kaikki pääni karvat lähtivät lentoon kun astuin autosta Pasilassa Otavamedian pihaan. Olin unohtanut, että Helsingissä tuulee aina.

otto günsche wikipedie Bloggaajatapahtuma sisälsi mm pienimuotoisia luentoja ja esittelyjä. Itselleni ehdottomasti päällimmäisenä mieleeni jäi Loreal ja Retipalm. Vaikka Lorealin merkki on suuri ja jokainen sen tietää, en itse ole heidän tuotteitaan käyttänyt aiemmin. Retipalm taas itselleni oli tuntematon. Retipalm edustaa luonnonkosmetiikkaa.  Luennot ei kuitenkaan keskittyneet tuote-esittelyyn vaan ihan perus ihonhoitoon. Minun kuiva ja koppurainen nahkani on aina ollut kilojeni ohella suurimpia ongelmakohteitani joten ihonhoitoa koskevat esittelyt olivat mieleeni. Erityisesti kiinnostukseni heräsi kasvoveden kohdalla ja päädyinkin googlailemaan kuinka sitä oikeastaan edes laitetaan naamaan ripottelematta koko pulloa lavuaariin. En ole koskaan käyttänyt kasvovesiä. Kyllä, olen silti nainen. Eilis-illan kasvovesikokeilu sai minut kyllä tarttumaan samaiseen purnukkaan tänäaamunakin.

schnellenburg hotel düsseldorf

sushi landstraße hauptstraße Luonnon kosmetiikka on osittain ollut minulle tuttu ennen eilistäkin mutta juuri näihin tuotteisiin joita sain lahjapussukassa, en ollut ennen tutustunut. Kemikaalintuoksu ja eettisyys houkuttaa ostamaan. Sarjasta löytyi tuotteita raskausarvet hävittävästä voiteesta vaippa-ihottuman hoitoon.

tonnikala kolmioleipä kalorit Pääsimme kurkkaamaan myös Punavuorenpeikon sekä St’Oliverin tulevaan mallistoon ja fanaattinen minäni riemuitsi kun paikalle saapui Lastentarvikkeista mies puhumaan turvaistuimista.

sparkasse vorpommern greifswald hansestadt öffnungszeiten Laihdutuskuurini sai karun keskeytyksen, tarjoilut olivat upeita. Kiitos kaikille osallistujille, mukana olleille ja tapahtumaan jotenkin vaikuttaneille! Päivä oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut ja oli aivan mahtavaa päästä tapaamaan blogikollegoja. Viralisen osuuden jälkeen päivä jatkui CantinaWestissä syöden ja osa meistä lähti yöpymään hotelliin. Perheeni liittyi seuraan hotelliosion kohdalla. Lapsiperheen hotelliyöstä tulossa lähemmin tuonnempana!

parantuuko korvatulehdus itsestään

St Oliverin syysmalliston satoa

kesämökin siirtäminen lasten nimiin

Goodiebagin sisältöä

aurinko ensimmäisessä huoneessa

Kommentit

namaz dinin direğidir hadisinin anlamı nedir kısaca 1 kommenttia

kakkukoriste ryhmä hau Ihana tuo eka kuva! Oli kiva tavata!

malesian gp lähetysajat

viidakon tähtöset 2012 jaksot kuinka saada enemmän aikaan Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

grünerløkka brygghus ratebeer

spirulina tabletit käyttö

mat från mellanöstern recept

finaali jääkiekko 2015

europa park rust öffnungszeiten

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä