zimányi zsófia életrajz Perinteitä ja uusia perinteitä

alkoholista pää kipeäksi Joulu on mallikkaasti loppupuolella. Tämä joulu oli erilainen. Omat vanhempani suuntasivat ulkomaille ja me parkkeerasimme lähestulkoon ensimmäistä kertaa puolisoni perheen luokse. Sitä ennen kävimme lounaalla minun mummollani. Jouluruokaa vain ei voi syödä liikaa!

Tämä joulu oli poikkeuksellinen. Kuusi ei kaatunut, auto ei hajonnut eikä edes kännykkä pudonnut vessanpönttöön. Emme myöhästyneet joulukirkosta eikä koira syönyt kinkkuverkkoa. Päivystävää eläinlääkäriä ei tarvittu eikä tulipalojakaan syttynyt. Jouluaattona ei ollut draamaa eikä melodraamaa. Jossei lasketa ikävää välikohtausta kesken joulusaunan alasti lumihangessa. 7 avioliittovuoden aikana en selkeästi ole oppinut ettei puolisoon kannata luottaa, kun tämä ehdottaa kesken joulusaunan vilvoittelua takapihalla. Riistakameroista hirvimiehet voivat seurata tämän lämpimän lemmenhetken muuttumista kylmäksi sodaksi. Leikki leikkinä. Toki minä huumoria ymmärrän. Onhan toisen kaataminen alasti lumihankeen hauskaa. Ensijouluna teen hänen kiveksistään lumilyhdyn.
Joskus muutos ei ole huono asia. Tänäjouluna luotiin uusia perinteitä. Sitä miten vanhat perinteet uudet perinteet ja seuraavat perinteet niputetaan yhteen tulevina jouluina, en vielä tiedä. 
PS: Hävisin taistelun joulukuusesta. Meille kotiutui kamala viimevuotinen muovireuhka. Pilkon sen sytykkeiksi ennen uuttavuotta. Tekokuusesta ei tule uutta eikä vanhaa perinnettä. Ensijouluna pystytän olohuoneeseen mielummin vaikka juhannuskoivun.

räpyttää silmiä englanniksi Kiitos kaikille lukijoille menneestä vuodesta ja oikein iloista vuotta 2015!

Kommentit

ikea parvisänky hinta Jaa oma kokemuksesi

paras tummanpunainen hiusväri

hélène robitaille agence filosofía budista tibetana Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

świnka morska rozetka sprzedam warszawa

myydään suksiboksi hinta

dauphiné libéré ardeche le cheylard

vaalit läpi päässeet

mantelijauheen korvaaminen vehnäjauhoilla

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä