ei onnistu mikään Telttailua tiedossa!

lundqvist trävaru montering Nyt on yö. Me olemme lähdössä 7 tunnin kuluttua telttailemaan. Kello on 1.29.
Olen vimmoissani tyhjentänyt Koison valtavan vaatekaapin Koisolan lattialle ja yrittänyt päättää mitä otamme mukaan.

mopojen varaosat jyväskylä Joudun tinkimään tyylistä. Kaikki mukavan näköiset hepenet ovat liian ohuita. Mieheni vannotti etten saa ottaa liikaa tavaraa ja kaiken on mukamas mahduttava johonkin typerään rinkkaan (MIKSI? Menemme autolla leirintäalueelle emmekä kävele rinkka selässä metriäkään. En minä ainakaan)

musée malraux le havre exposition 2012 Tai itseasiassa.. En minä aio tinkiä tyylistä. Tingin rehellisyydestä. Mieheni nimittäin kuvittelee, että rinkka on täynnä meidän kaikkien vaatteita. Todellisuudessa siellä on 50l edestä Koisolle lämpimiä kuteita ja lisäksi tarvittavat mekot ja sukkahousut. Vietämme kuitenkin sisätiloissa päivät ja yövymme teltassa yöt. Tai yön. Riippuu kuinka kylmä on.
Koska rinkan vetoisuus on 60l jäi minun ja mieheni vaatteille, hygieniatuotteille ja ruoille sekä trangioille tilaa 10l. Ratkaisin tilanpuutteen laittamalla viimeiseen 10 litraan lammastaljan ja mieheni vaatteet sivutaskuun. Lopuille otin toisen rinkan ja salakuljetin sen autoon etukäteen.

öztürk döner stadtlohn Olen kysellyt ystäviltä, sukulaisilta ja facebookryhmistä miten lapsi kannattaa pukea telttayötä varten. Luvassa on +10 asteen yö. Minun silmissäni se on takatalvi.
Suosituin ehdotus oli yöpuku+villapuku+äp makuupussi (sekä myssyt tumput ja sukat). Minullakin on kylmä tuota ajatellessa joten pakkasin mukaan myös talvitoppahaalarin sekä kolme villapukua ja pari fleecehaalaria. Ja kaksi makuupussia.

cabo coaxial rg11 preço Viimeksi kun olimme reissussa, mieheni hukkasi puolet matkatavaroistamme. Tälläkertaa olen kirjoittanut ylös kuinka monta kassia meillä on ja aina paikan vaihtuessa teen laskennan.

ulriika niemelä huippu Tästä reissusta tulee varmasti ikimuistoinen! (toivottavasti eri tavalla ikimuistoinen kuin edellinen telttareissu 11 vuotta sitten. Siltä reissulta minut muistetaan tyttönä joka oli telttailemassa posliiniastioiden kanssa)

Kommentit

åkerman h7mb instruktionsbok Jaa oma kokemuksesi

pneuservis hájecká brno

mitä opiskelemaan testi señora acero capitulo 30 segunda temporada Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

sfc leirintäalueet kartalla

imettävän nartun ruokavalio

groddar av chiafrön

erosit ofis koltukları

youtube enrique iglesias bailamos español

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä