viimeisimmät hälytykset vantaa Suomessa seuraavat kisat

passagerare landade planet själv Näin on, tulen nousemaan ensimmäistä kertaa elämässäni kisalavalle Suomessa.

liikaa pehmeitä rasvoja Aloitin bikinifitness kisaamisen vuonna 2009 Miamissa ja silloin syy lähteä ulkomaille kisaamaan oli hyvin yksinkertainen: Suomessa ei ollut luokkaa –bikinifitness-

carmen mäkinen onnenpyörä Ulkomailla kisaaminen on ollut sen verran mukavaa että sille tielle olen sitten jäänyt. On ollut mahtavaa aina yhdistää kisamatka ja lomamatka. Tähän on myös vaikuttanut moni tekijä, niistä ja muutenkin liiton valinnasta kirjoitan joskus erikseen. Mutta kuten ensimmäisessä osiossa tulee ilmi suurin syy eri liittoon kuin ifbb (ja Suomi) on se että aloittaessani bikinifitnesskisat ei täällä ollut kyseistä luokkaa.

Tässä kuva ensimäisistä kisoistani. Miami 2009

robert trujillo wikipédia Tässä kuva ensimäisistä kisoistani. Miami 2009

itkuhälytin prisma hinta Minun kisapäiväni on 6.-8.3.2015 ja varsinainen kisapäivä taitaa olla 7.3.2015 Kisan järjestää seaside garden halmstad öppettider AFS eli Association of Fitness Sport ja kisa järjestetään Go-Expon yhteydessä Helsingin messukeskuksessa. Viimevuonna olin juontamassa tuon kisan ja tänä vuonna päätin osallistua itse kisaamaan.

ilmaiset arvonnat netissä Ja voi hurja kuinka paljon minua jännittää! Erilaiset tunteet jylläävät kun ajattelinkin lavalle nousua.

valoilmiö taivaalla 2015 Ensimmäisenä jännittää se kun tietää että yleisössä tulee olemaan PALJON enemmän tuttuja kuin mitä ulkomailla on ollut. Mä jostain syystä jännitän enemmän tuttujen kuin tuntemattomien edessä.

bülent ceylan show rtl Toinen asia mikä vähän jännittää on että tulenko saamaan itseni tarpeeksi hyvään kuntoon. Lihakset on siis tällä hetkellä varsinkin reisistä ja pakaroista liian pienet ja niitä tässä yritetään kasvatella paljolla ruualla ja kovalla treenillä. Mutta kyllä mulla on kova luotto itseeni ja valmentajaani Tiinaan että hän saa minusta hyvän paketin puristettua.

şirince nerede ne yenir Kolmas, suurin ja inhottavin jännityksen aihe on ”heitterit”.

keihäässä katkennut pää Mä oon saanu tässä vuosien varrella todella paljon vihapuheita ja arvostelua ihan vaan siitä syystä että kisaan eri liitossa kuin moni suomalainen. Ja tieto siitä että moni tällainen ”vihaaja” tulee varmasti istumaan eturivissä suurennuslasin kanssa arvostelemassa juuri minua saa jännityksen kasvamaan. Pitää paikkansa että arvosteltavaksihan minä sinne lavalle menen, mutta menen sinne tuomareiden arvosteltavaksi. Enkä minä kyllä pahastu yleisönkään arvostelusta, mutta haukku tekee aina haavan vaikka sananlasku muuta väittääkin. Rakentava kritiikki ja suora haukkuminen kun ovat kaksi täysin eri asiaa. On tosi ikävää että tämä eri liitoissa kisaaminen on aiheuttanut tuolla ifbb:n puolella niin suurta vihaa ja mollaamista meitä muissa liitoissa kisaavia kohtaan. Onko sillä oikeasti mitään merkitystä missä kukakin kisaa, laji on kuitenkin sama kaikissa liitoissa!?! Olisi niin kiva jos kaikki puhaltaisivat yhteen hiileen ja tukisivat mestareiden liigan maaliennätys LAJIA eikä tuijottaisi liikaa siihen missä liitossa kukakin kilpailee. Tämä siis jännittää eniten MUTTA tämänkin asian aion käydä itseni kanssa läpi tässä noin neljän kuukauden aikana enkä anna sen haitata itseäni tai kisapäivästä nauttimistani tippaakaan (tai okei pikkutipan se saa olla mielessä silloinkin).

elle fanning oynadığı filmler Rakkaat heitterit: Olkaa armollisia ja arvostelkaa toki joo, mutta olisi kiva jos ette kirjoittelisi rumia sanoja tai haukkumisia minusta tai muistakaan kanssakilpailijoistani.

pöydällä on neljä korttia Kovat treenit on päällä ja odotan kisapäivää jo nyt kuin kuuta nousevaa vaikka se olisi kuinka pelottava hetki.

kara fatma hayatı kısaca özet -Mari-

3 kaverin jäätelö kalorit Kisan sivut ja lisäinfo schöne valentinstag geschenke für frauen kengän koko 17 cm (www.afsevent.com) 

ugc brouckère programme bruxelles FF_logo_2015_y

Kommentit

uusi insinööriliitto akava 7 kommenttia

croute graham santé Moii jos sulle on tullu viha puheita sanon ihmiset ovat tyhmiä ja saan jättää mäntit omaan arvoonsa elä välitän.sul on kaunis vartalo ja onnea paljon kisoohin mä olen komias kunnos kesällä oon

olohuoneen verhot netistä ruvennut treenaan 4viikos kaks kertaa päiväs.zmiii sulle jos haluja facebook kaverlkseni lähetän kaveri pyynnön sul otan pois jos et tuu viikonlopun jälkeen moii.jari

nuha treenin jälkeen Jätä ne omaan arvoonsa. Usein ne haukkujat ei ole itse koskaan edes lavalla ollutkaan eikä sinne tuu koskaan meneenkään. Pääasia on olla niiden yläpuolella 🙂

canadiens de montréal en direct Moi Umppu. Totta on että haukkuminen kertoo enemmän haukkujasta kuin kohteesta. Mutta tiedätkös että tässä tapauksessa pahimpia solvaajia on ollut juurikin jotkut kilpailijat ja vieläpä erittäin hyvin menestyneet. Olisi ehkä helpompaakin jos tuo porukka olisi sellaista jotka eivät lajista tiedä. Mutta HUOM en suinkaan väitä että kaikki kilpailijat muissa liitoissa näin tekisi! Siellä on muutama ryhmä jotka lietsoo tätä mutta pääasiassa kaikki on todella mukavia ja järkeviä tämänkin asian suhteen.

holokaustin kieltäminen aloittelijoille Kateudesta sitä usein arvostellaan- anna lempeä hymy takaisin, olen huomannu sen auttavan.

töölö ravintola meri Olet upea ilmestys ja vaikutat teksejen välityksellä ihanalta ihmiseltä.

vuokrataan varasto hyvinkää Toivottavasti saat käytyä tämän asian päässäsi läpi, jotta saat nauttia täysillä päivästä, jolloin nouset lavalle sädehtimään! Tsemppiä. 🙂

pingviini jäätelökioski helsinki Se on aivan totta, mutta ainakin itse olen huomannut, että heillä on jokaisessa asiassa hirveä tarve pönkittää omaa egoa ja todellakin aivan väärällä tavalla, eli muiden haukkumisella ja dissaamisella. On todella kurjaa, että ne muutama lajin ”esikuvat” on ainakin mun mielestä ihmisiä joissa en nää mitään ihailtavaa. Koppava luonne, ylimielisyys ja itserakkaus ei oo ihailun arvoista oli sitten kuinka hyvä fyssiikka. Menet vain lavalle rohkeasti omana itsenäsi ja upeana äitinä ja jätät ne kiusaajat ja niiden rumat naamat omaan arvoonsa <3

vincellér vendéglő vác menü Kiitos Umppu!

cafeteria uni köln speiseplan Mutta pakko puuttua viimeiseen lauseeseen; ei heidän rumat naamat vaan rumat puheet. Naamathan heillä on oikein kauniita 🙂

el mentalista online español gratis

onkel kånkel grave party lyrics lorne greene ringo songtext übersetzung Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

hänen olivat linnut näytelmä

colcha casal matelassê vintage 200 fios

kela työttömyysturva omavastuuaika

nunnauuni leivinuunin lämmitys

neiti itse kävelee neiti tietäväinen

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä