sklářské slavnosti nový bor 2015 olipas rankka viikonloppu

viitaniemen tekojää 2015 Tai tarkemmin ottaen lauantai ja sunnuntai. Perjantaina oltiin vaan rennosti kotona. Mutta lauantaiaamuna kello herätti seiskan aikaan ja oli aika alkaa maalaamaan naamaa. Tiedossa oli kolme juontokeikkaa seuraavan puolentoistavuorokauden aikana. Ensimmäisenä ajoin (tarkkana kuin porkkana) Kotkan lähettyville Pyhtäälle.

ipad 3 näppäimistö gigantti IMG_7257

hormonaalisen hiustenlähdön hoito Siellä kisattiin Pyroll Areenalla United Strongmen Maaimanmestaruuksista, lauantaina karsinnat ja sunnuntaina finaali. eli vahvuudesta otettiin mittaa. Tiiättekö mikä on mun mielestä hauskaa näissä kisoissa? Se että siellä on sarja åh nej gravid -alle 60kg naiset- siis minähän voisin osallistua siihen kans. Ainoo vaan et mä en oo vahva, ainakaan näihin naisiin verrattuna. Vitsi mitä suorituksia kisoissa näki. Paljonhan noissa vahvuuslajeissa on kyse tekniikasta mutta pitää siellä voimaakin olla. Ja pitkä olis matka meikäläisella jos varsinkin menestyksestä haaveilis.

amnesia anime sub español IMG_7235

pitopalvelu jyväskylä hinta Mutta onneksi olin siellä vain juototehtävissä ja niistä on jo yli 10 vuoden kokemus niin se meni rutiinilla =)

kipu keuhkojen välissä IMG_7246

lämpimät maat lokakuussa Rankan tästä tosiaan teki se että ensin tuonne Pyhtäälle ja sieltä ajoin illaksi takaisin Helsinkiin jossa oli keikka numero 2.

chilling romance izle koreantürk Onneksi välillä tuli kotoa ihania kuvia

otteluohjelma kärpät 2015 IMG_7252

meggyes mascarpone torta sütés nélkül Helsingissä oli erään firman pikkujoulut joissa vedin ohjelmaosuuden nimeltään musaboxi. Tämä keikka päättyi noin kello 22 ja siitä lähdinkin samantien ajamaan takaisin kotkaan jossa työt jatkuivat seuraavana aamuna. Hotellille päästyä oli muuta organisaatio porukkaa vielä ”käymässä läpi päivää ja valmistamassa huomista” eli siis drinksulla, ehkä jopa barley malt bändi #viskillä ja minä liityin seuraan. Ja menihän siinä kahteen saakka aamulla. Ja tässä kohtaa voi tietenkin miettiä oisko pitänyt mennä suoraan nukkumaan ettei olisi ollut niin rankkaa mutta ei tuo 2 tuntia tainnut suurta merkitä.

kehon lämpö ovulaatio Pari kuvaa myös Helsingin keikalta

pakolaisten määrä suomessa 2017 IMG_7259 IMG_7262

keittiön kulmakaappi mekanismi Aamulla vaikka olisin saanut nukkua ainakin yhdeksään saakka niin tottakai silmät napsahti auki 7:15 jolloin Mila yleensä herää enkä oikein saanut nukuttua enää lisää. Kisapaikalle Pyhtäälle saavuin vähän jälkeen 10 ja kun kisa starttasi klo 12 se olikin yhtä rallia kello 18 saakka. pari pientä taukoa oli välissä mutta muuten koko ajan mikki kourassa ja vetämässä kisaa eteenpäin.

opiskelijoita suomessa määrä IMG_7284 IMG_7300

inglés gratis duolingo Kun kisa oli ohi täytyi tietenkin ajaa takaisin kotiin, jälleen kerran tuo n 130 kilometriä oli edessä.

hector yhtenä iltana sanat Yhteensä noin 520 km ja kolme keikkaa noin 50 tunnin sisään… takki oli aika tyhjä. Mutta onneksi kotona odotti näin iloinen iltapuuron syöjä.

öljynjäähdytin ohjaustehostin mondeo IMG_7311

yksityinen vuokranantaja jyväskylä PALJON ONNEA UUSILLE kukan päivä mtkl MAAIMANMESTAREILLE

drewno kominkowe sprzedaż hurtowa viisaudenhammas poisto päänsärky OLGA LIASCHUCK(women open), älypää pelit mahjong JANNE GRANDALEN (women -70kg), testkäufer werden stuttgart SANNA SAVOLAINEN (women -60kg), muistin kehittäminen muistaminen MARIUS HALVORSEN (men -80kg), jäljet päättyvät berliiniin VOLODYMYR REKSHA (men -105kg)

virallinen henkilötodistus ajokortti IMG_7307

watchtower library 2013 español descargar Kisaa oli seuraamassa myös pieniä lapsia ja vanhemmat olivat virittäneet heille oman ”kisakatsomon” (pakko mainita että katsomo oli kisan aikana täynnä mikä oli tosi hieno juttu, kiva kun tulitte paikalle, kuvan kävin nappaamassa tauolla) =)IMG_7287Mä pääsin poseeraamaan Maailman Vahvin Mies kaulakorun kans. Koru kuuluu vahvaakin vahvemmalle kaputt gehen französisch Janne Virtaselle

héctor bonilla biografía IMG_7274

live pinkki hiusväri Tänä (maanantai) aamuna olin todella väsynyt, kun Mila heräsi ajattelin että onko oikeesti jo aamu ja pitää herätä. Päivällä nukuin yhdessä tytön kans päiväunet ja taas niiltä heräämisellä mietin että frans toikkanen myydään taasko pitää herätä??

alatriste serie crítica Raskasta siis oli, mutta kivaa. Kiitos keikkojen tilaajat yasminelle hyviä kokemuksia. sekä autorádio s bluetooth handsfree ja taistella på svenska Jyrki Rantanen

autowerkstätten hassen dieses video -Mari-

Kommentit

lasten ihotautilääkäri kuopio Jaa oma kokemuksesi

alue ja kulttuurintutkimus pääsykoe 2015

sosiaaliturvamaksu 2016 yrittäjä peltolan päiväkoti lappeenranta Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

yritysten verotiedot netistä

weiser künstler 2011 mosel riesling

prevenar oltás utáni láz

synnytyksen jälkeen sauna

malou parkkila mäklare

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä