lmc münsterland luxus 535 f Nyt tämä äiti ottaa ja lähtee..ja samalla itkee..

bauman z modernidad líquida Muutama viikko sitten manailin että nyt olis pakko saada ”hermolomaa”, jotain täysin omaa aikaa. Lapsen pienetkin kiukut tuntui hirveältä huudolta välillä, eikä miehenkään naama ollut aina se jota eteeni kaipasin. Tuntui että olin ihan loppu.

anica kovačević šimaga Ja kuin vastauksena rukouksiini ystäväni Hanna Pusa (kirjoittaa polttokelpoinen jäte rovaniemi myös blogia) soitti minulle ja kysyi voisimmeko lähteä yhdessä reissuun. Sanoin välittömästi kyllä ja katsoimme heti kalenterista sopivan ajankohdan. Olin niin onnellinen että pääsen kaipaamalleni lomalle. Sain tästä paljon virtaa eikä kiukut, mies tai kotityöt vaikuttanut enää yhtään niin pahalta.

arman pohjantähden alla jakso 2 Tyttäreni on nyt 1v 2kk ja periaatteessa ainoat ajat jotka olen ollut hänestä erossa olen ollut töissä, paitsi tietty muutamat iltahipat ja harrastukset. Imetyksen lopetin kokonaan reilu 3 viikkoa sitten joten sekin on pitänyt aika kiinni tytössä. Tähän mennessä olen ollut hänestä erossa max 24h. Nyt lähden oikealle lomalle, ilman lasta, ilman töitä, ilman miestä, vain paras ystäväni vierelläni.

päiväkoti linnunlaulu helsinki Luulis ettei itketä, mutta toisin on. Kaksi päivää sitten tajusin että lähtö on oikeasti lähellä ja mä todella oon menossa ja oon 2 vuorokautta erossa mun lapsesta. Tää varmaan vaikuttaa monesta naurattavalta, 2vrk mitä sitten, kyllä sen voi olla erossa, mutta äidit varmaan tän ymmärtää… Kaksi iltaa on melkein tullut itku kun olen tytön nukkumaan vienyt ja tänä kolmantena iltana itku sitten tuli (lähdemme aamulla kentälle jo ennen kuutta joten Mila nukkuu vielä enkä näe häntä enää huomenna). Ihan kauhea tunne, ihan kuin en enää koskaan näkisi häntä ja kieltämättä päässä kummittelee: entä jos minulle tai hänelle sattuu jotain reissun aikana emmekä näekkään… Mutta turha tuollaisia kummituksia nyt on seinälle maalailla. Mutta vaikka kaikki varmasti meneekin hyvin olen silti hänestä erossa. Ystäväni (muutkin kuin Hanna) sanoo että tää on oikeesti hyvä juttu ja tarvin omaakin aikaa ja niinhän se varmasti onkin ja reissusta tulee varmasti tosi kiva, mutta kauhee ikävä on pikku Tirriä jo nyt.

polven sisemmän sivusiteen repeytyminen Pakko ohjata ajatukset reissuun, lähdemme Latviaan, Riikaan. Meillä on kivannäköinen hotelli nimeltä taklacı güvercin izlesene varattu, sieltä on jo illallinenkin buukattu sekä hoidot Spasta perjantai aamulle.. Ajateltiin kierrellä kaupungilla, syödä hyvin, nauttia Spasta,  maistella viinejä ja nauttia siitä että voimme huolehtia pari päivää ihan vaan itsestämme eikä tarvitse miettiä vaippoja, ruuanlaittoa, siivousta taikka pyykinpesua.

kipeä syylä jalkapohjassa Tänään illalla Tirpan kans leikin tavallistakin enemmän ja kirjoja luettiin useampi kappale.. Heippa rakas Tirppis, äiti tulee kohta takasin..

mäkinen timo petteri Toivottakaa mulle onnea ja tsemppiä etten itke koko reissua!

lyödä raamatulla päähän kuva 1 (5) kuva 2 (6)

Kommentit

gözlerin yeşilini özledim şarkı sözleri Jaa oma kokemuksesi

food factory pitäjänmäki

souleymane cissé filmographie turun yliopistosäätiö saarenmaa Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

youtube souvarit jätät jälkeesi vain kyyneleet

kiloklubi vai keventäjät

estacio de sa pos graduação login

argumentieren üben klasse 8

milanon lentokenttä onnettomuus

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä