keksijäkylän lotta kirja Suomen ifbb kisoissa alkaa olla Ameriikan meininki

faust als stürmer und dränger nacht Kävin lauantaina Jyväskylässä katsomassa IFBB:n karsintakisat. Tai tunnustetaan että hirmu pitkään en kisoja katsonut vaan lähinnä tulin katsomaan parhaan ystäväni ensimmäisiä kisoja. Ystäväni Hanna pudotti 50 kiloa painostaan ja nousi fitnesslavalle, olihan se pakko olla paikalla ihastelemassa häntä ja tietty myös tsemppaamassa. Hannasta lisää joskus myöhemmin, täytyy kertoa enemmän hänen tarinastaan kun on niin huikeen duunin tehnyt. Sen verran kerron nyt kun varmaan mietityttää että kuinka Hannan kävi: jatkopaikka ei irronut mutta iso hymy irtosi itse neidiltä. Hanna oli ihana, yhtä hymyä kisan jälkeen vaikkei jatkoon päässytkään ja totesi vain ”tämä on mun juttu” Hyvä Hanna jatka samaan malliin!!

kenwood yleiskone lisäosat Mutta siis miksikö Amerikan meininki. No siitä syystä että porukkaa alkaa olemaan lavalla niin paljon että huh huh. Mikä on pelkästään hieno asia. Mahtavaa että suuri yleisö on löytänyt fitneksen ja alkanut sitä harrastamaan. Se on hieno laji! Kilpailijatasoltaan Suomi on kyllä ollut aina varmasti vähintään yhtä hyvää tasoa kuin esim Jenkeissä mutta määrä on nyt päätähuimaavan hienoa. Jyväskylässä kilpaili (noin) 240 kilpailijaa, miehiä ja naisia. Sitten on ensi viikonloppuna vielä Tampereen karsinta ja sitten vasta varsinainen SM kisa lahdessa lokakuun puolessa välissä.

ortodoksinen pääsiäinen ruoka Te kaikki jotka olitte kisaamassa tai olette menossa: Hatunnosto täältä suunnasta! Teette kaikki hurjan duunin lavalle noustaksenne! Tsemppiä Tampereelle ja Lahteen! ja onnittelut Jyväskylästä jatkoon päässeille!

Tässä kuvassa bodyfitness alle 168cm

tüp bebek tedavisi sonrası dikkat edilmesi gerekenler Tässä kuvassa bodyfitness alle 168cm

Kommentit

wetter nürnberg heute stündlich 1 kommenttia

huimala synttärit hinta Aivan mieletön juttu toi ystäväsi Hannan 50Kg pudotus ja lavalle meno!

nettisivuun viittaaminen tekstissä

uniesienie włosów u nasady trwała jatkuva nälkä ennen plussaa Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

kombineeritud nomenklatuuri selgitavad märkused

pidättää veroa englanniksi

henkilötietojen käsittely rangaistusten täytäntöönpanossa

yrityksen kirjanpito tilinpäätös

trois pommes outlet zürich schaffhauserstrasse

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä