fallströms bil piteå Äidin toive

hävyttömät kausi 6 dvd Mitä äiti oikeesti toivoo..

apua silmälasien valintaan Sitä että lapset on hoidossa ja pääsee spa hemmotteluun, minilomalle eurooppaan, tyttökavereiden kans illalliselle, shoppailemaan, romanttiselle illalliselle miehen kanssa… jne jne..

kauanko kandin tekeminen kestää Joo kauheen kivoja juttuja ja mahtavaa jos näitäkin pääsee joskus toteuttamaan, MUTTA viikon sisällä olen kolmelta eri äitiystävältäni kuullut aivan toisenlaisen toiveen johon yhdyn itsekkin. Toive on: yksi päivä KOTONA ilman lapsia jotta saisi SIIVOTA. Kyllä, niin inhottavaa puuhaa kun siivoaminen onkin niin moni äiti minä mukaan lukien toivoo aikaa siivota rauhassa. Kun lapsi on kotona on mahdotonta keskittyä kodin siivoukseen siten että se tulisi kerralla tehtyä tai että se tulisi hyvin tehtyä. Lapselle tulee nälkä, lasta täytyy laittaa nukkumaan, lapsen vaippa täytyy vaihtaa tai lapsi muuten vain vaatii huomiota ja roikkuu lahkeessa (mun tapauksessa sellainen joka vielä kaatuu jos lähden siitä kävelemään) puhumattakaan siitä että itselle ja miehellekkin pitää jossain välissä ruoka laittaa nii ja pyykitkin pestä ja mitä vielä…kauppareissut… Eipä siinä sitten hirveästi siivoukseen jää aikaa joten kotia pidetään puhtaana aina sieltä täältä vähän miten sattuu ehtimään.

oitavas de final taça libertadores 2016 Näinkin vaativia toiveita meillä äideillä on… kumpa joku tämän kuulisi ja toiveemme toteuttaisi

turvotus sektion jälkeen Tsemppiä kaikille äideille kodin järjestyksessä pitämiseen <3

ohjauspyörän verhoilu hinta IMG_4208 IMG_4400 IMG_4461 IMG_4487 kuva (19)

precio tubos salida humos estufas leña  

Kommentit

marmaris emlak kiralık daire 3 kommenttia

kirkas täplä näkökentässä Hei, löysin nyt blogisi, onpa ihastuttava sellainen!! Ja tuo siivoaminen, niiiiiiiin totta!! Tällä hetkellä myös tämän mamin ykköstoive 😀

laajat automaatio ja informaatiojärjestelmät Totta

pessoa jurídica de direito privado proz Juu ja sitten kun niitä lapsosia on viisi niin kuin meillä ni Juu hommasta tuleekin mielenkiintoista

myydään kauriin sarvet

kieleen sattuu niellessä päivänvalo led nauha Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

vääriä luuloja synonyymi

suriye haritası 2015 kasım

vingt cinquième heure film

acer aspire 5100 näppäimistö ei toimi

mopon kaasu hirttää kiinni

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä