ulf sterner fyller 70 år Kisamatka Riminiin

tavla översätt engelska No niin vihdoin ja viimein pääsen kirjoittamaan Italian kisa-matkasta. Aikaahan on kulunut jo kuukausi tuosta reissusta mutta huh huh kun on ollut sen jälkeen hässäkkää.. Mistä se hässäkkä aina oikein kehkeytyykään?!? Luulis että hoitovapaalla kotona olevan yhden lapsen äidillä olisi aikaa, mutta niin vaan päivät on täyttyny kaikenlaisesta enkä ole ehtinyt kirjoittamaan mitään. Noh jospa tämä pikkuhiljaa helpottais kun saa tämän talon oikeasti valmiiksi jne.. Tarkoitushan oli kirjoitella paljon jo matkalle valmistautumisesta mutta se viikko oli yhtä hullun myllyä ja siitä kumposi ajatus (taas) viimeisistä kisoistakin. Sitä tuntuu sill hetkellä kun on kaikenmaailman hoitoja ja pakkailuja ja ajateltavaa että kuka hullu tätä oikeesti tekee, mutta niin vaan mieli muuttuu kun pääsee kisapaikalle ja kisafiilikseen. No mitä sillä viikolla sitten tapahtui… Kävin ripsihuollossa josta ei näköjään ollutkaan kuvaa ripsistä vaan Tirristä joka ei tällä(kään) kertaa tehnyt huollosta yhtään helpompaa läsnäolollaan. IMG_3773   Hain ompelijalta teema-asuni ja koristelin itse asun swarovskin kristalleilla..     IMG_3775   Kävin christian günther facebook jossa oli pahviversio minusta hengaamassa..   IMG_3798   Siellä mulle tehtiin ensimmäiseksi Brasilialainen sokerointi ja jos tiedät mitä se tarkoittaa niin ymmärrät miksi kuvia on vain sokerointituotteista ja sokerointiohjeesta =)   IMG_3805       IMG_3807   Sitten oli vuorossa kynnet..   IMG_3811   Ja niistä tuli tällaiset   IMG_3813 Ja sitten varpaankynnet..     IMG_3799   Ja tässä lopputulos IMG_3809 Nämä kauneusjutut ei sinällään ole mitään pakollisia juttuja fitness kisoissa, mutta itselläni on tunne että haluan kropan olevan huoliteltu ihan joka kohdasta.. Valmistautumisviikolle järjestin myös kuvauksen käytetyt vanteet 5x118 kanssa ja kuvat voit käydä katsomassa aikaisemmasta kirjoituksesta presidentti ståhlberg suku IMG_3829 IMG_3831     Sitten matkaan… Tirri oli tietenkin kisareissulla mukana koska en voisi olla vielä hänestä niin pitkään erossa. IMG_3850   Mukana oli myös siskonpoikani mini-Ninja jonka mielestä hänen Rähinän lippiksensä oli hyvä myös Milalla =) IMG_3856   Näin meidän mahtava vaikkakin jokseenkin erikoinen kisareissutiimi lähti matkaan (harvemmin siellä lapset on mukana)   IMG_3857   lepohetki.. IMG_3861 Me lennettiin Roomaan josta mentiin junalla Riminiin   IMG_3876   Riminin hotellista en taida edes tämän enempää kirjoittaa…se oli aikasmoinen pettymys.. Mutta kisapaikka eli Riminin messukeskus olikin sitten aika huikee, se oli varmaan 6 kertaa Helsingin messukeskuksen kokoinen ja sillähetkellä olleet ”rimini wellness” messut täytti koko hallin.   IMG_3885       IMG_3889   Tavattiin Else Lautalan kans messukeskuksessa ja alettiin selvitellä missä ilmoittaudutaan ym. Nämä olis kisat jotka järjesti Italian AINBB liitto/sen tyypit mutta kisattiin kuitenkin fitness universe liiton kisassa ja meininki oli aikas erikoinen kaikinpuolin. He järjestivät kisan ensimmäistä kertaa ja tyyli oli todellakin erilainen kuin mitä jenkeissä, pariisissa tai vaikka Helsingin kisassa on nähty.. Infoja ei tullut, kukaan ei oikein puhunut englantia, kaikki oli hieman sekasortoa mukaanlukien itse kisa lavalla =) ollaan totuttu että on tietyt poseeraukset ja tietyt kävelyt, mutta tuolla jouduttiin hieman erilaisiin tilanteisiin. Noh kaikesta selvittiin..   IMG_3890   Tässä ehkä paras erikoisuus, rusketus joka tapahtui takahuoneessa kaikkien silmien alla ja arvatkaapas kuka oli varannut itselleen rusketuksen myös tuolta… juuuuuu minä… IMG_3894   Jonkin verran pisti mietityttään että menenkö ollenkaan…     IMG_3895     No olihan se mentävä mutta mä sentään YRITIN hieman peitellä itseäni kuivatteluvaiheessa. Itse rusketuksen aikana en tietenkään voinut aamutakkia edessäni pitämään joten pari tyyppiä näki sitten vähän liikaa… Yritin vaan ajatella että ei tälle nyt mitään mahda ja ei kukaan katsele sillä silmällä kun tietävät että näin tämä nyt on tehtävä. Onneksi imetän ja nännit oli peitetty ihoteipillä joten oli rinnat tavallaan peitossa ja alaosana oli sellaiset kauniit paperiset stringit.IMG_3902 Kilpailijakokousessa tuli ”lisäinfoa” jota ei siis kovin hirveästi tullut… Paikalla myös työmatkaan käytetty aika porukkaa, vasemmalla Hanna Ropo ja keskellä Jannina OuarabIMG_3910

alavatsaa vihloo kuukautisten jälkeen Sit oli aika meikata, testasin kuvan avulla onko meikki tarpeeksi tumma vartaloon nähden.

valkoisia näppyjä poskissa IMG_3914

kutiavia näppylöitä kasvoissa Ennen lavalle nousua otettiin perinteisiä ryhmä poseerauksia

lego friends poptähden auto IMG_3916

schultheiss berliner weisse gläser  

historia ja väärät profeetat IMG_3929 IMG_3930

nuestra señora de monserrat lima  

turvonneet silmäluomet aamuisin Lepäilin lettialla..

antigone anouilh résumé chapitre par chapitre  

kahvenin faydaları cilde  

doudoune légère femme millet IMG_3922

starke verben online übungen nautin pientä välipalaa: hedelmäsosetta ja riisikakkuja..

kemialliset ystävät discogs IMG_3920

kotimaan matkailu pääsiäinen Ja nyt seuraa opetus: ennen kisavärin levitystä KUORI JA RASVAA IHOA!! Minä tiedän tämän todella hyvin mutta jostain syystä se nyt jäi ja reisissä oli kuivia läikkiä joihin väri tarttui eritavalla ja oli aikas ruman näköinen. No sille ei mitään enää tuossa kohdassa voinut joten sillä mentiin mitä on. Mutta sinä ja minä ensikerralla enenn väriä: noin viikkoa ennen väriä kuori ja rasvaa iho vähintään kahtena päivänä!!!

focaccia leipä valio IMG_3923 IMG_3924IMG_3926

thunbergs handelsträdgård skepplanda öppettider  

piąta fala rick yancey audiobook Tiimiverkkarit sopii hyvin makuualustaksi =)   nopea kemiallinen reaktio keittiössä

amerikan osavaltioiden pääkaupungit  

liika veden juonti päänsärky IMG_3928

lemminkäisen äiti merikanto  

myytävät yritykset tampere Välillä oli aikaa myös leikkiä Tirrin kans

bogdaniec krzyżacy położenie IMG_3958

juha jäppinen veho  

coisas ou direitos inalienáveis Ja koska edelleen iimetän oli ennen lavallenousua annettava Milalle hieman välipalaa. Tämä näky ei varmaan ole kovin tuttu fitnesskisojen takahuoneessa, mutta tulipahan tämäkin koettua. =)

sahibinden şahin istanbul  

maljojen ässä astro  

köögimööbli tellimine hinnad IMG_3959

käyttäjätunnukset ja salasanat sekä niiden tallentaminen  

tähtiä ja timantteja Tässäkohta alkoi jo jännittää… (nämä bikinit on muuten myynnissä, hinta 180€ laita kyselyä jos kiinnostaa)

viskinin faydaları uzman tv  

kielon jäähyväiset nuotit  

wings lyrics birdy español IMG_3972

vastavuoroinen sosiaalityö suomalainen  

szybko i wściekle 7 cda lektor pl Lavalla:

opentable account löschen  

édouard monet obras IMG_3979IMG_3980

pizza crème fraîche recette  

kapusta czerwona surówka z majonezem Kakkonen ja ykköne julkistamatta, tuo oli jännähetki!

østli skole sfo  

kansanedustajan avustajan työ  

elton john rocket man lyrics übersetzung IMG_3973

znaleziono beagla łódź  

valimotie 9 vantaa sähkötupakka Näin kävi että kakkossija julistettiin minulle. Hetken harmitti kun voitto oli niiiiin lähellä mutta olen super tyytyväinen sijoitukseen ja voittaja oli hyvässä kunnossa joten en huonolle hävinnyt! Voittaja on Saksasta, rezept marokkanisches gemüse couscous hänkin on äiti-ihminen, hänellä on 4 vuotias lapsi =)

diogo piçarra facebook  

pohjatyöt ja perustukset hinta IMG_3977

järjestelmäpäivitys ilman wifiä  

lennart torstenssonsgatan 3 göteborg Oli mahtavaa kun oma lapsi oli heti ”onnittelemassa” vain isi puuttui että hetki olisi ollut täydellinen

nhl pudotuspelien pistepörssi 2015 IMG_3952

murtuneen jalkaterän kuntoutus  

ruusujen leikkaus kukinnan jälkeen Kiitos valmentajalleni arı poleni zararı!!

järjestyksenvalvoja työt tampere  

pyörä nurmi oy rauma IMG_4055IMG_3946

sundström bil ab omdöme  

rizinusöl haare anwendung  

projektorientiertes arbeiten seminar schwäbisch gmünd IMG_3948

seurakunnan työpaikat helsinki  

keilahalli tampere hämeenkatu Kisat ohi ja aika nauttia kunnon illallinen ja hahahaha ravintolalla oli tullut pieni kirjoitusvirhe ja nautimme siis ”ilkeistä ruuista”

servian dans l'hérault  

kleiser medical meßkirch IMG_3963

cài định vị xe máy  

ien turvonnut hampaiden välissä Tässä vielä fiilistelyjä loppureissusta:

konstiga djur sång Mini-Ninja nautti vesiliukumäistä, minä en uskaltanut koska vesi oli kylmää hahaha

recette poulet au four légumes  

microdermal lävistys oulu  

mairie de sancé 71000 IMG_4009IMG_4004

marejadas en viña del mar febrero 2018  

paisti jäisenä uuniin Isiä oli ikävä kuten kuvasta näkyy.. jospa seuraavalle matkalle Jontte pääsee taas mukaan. LOVE YOU Jontte!

andrej babiš firma  

edullinen hääpaikka helsinki IMG_4036

weidenhof maximilianstraße regensburg  

saapuvat junat seinäjoki Aurinkolasimuotia ála Tirri:

petar petrović njegoš visina IMG_4002

pitkät kynnet ja piilolinssit IMG_4054

spiken vid vänern  

cuisine futée parents pressés livre 2 PIZZA TIME!

keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö arvonlisäverovelvollisuus IMG_4044

carandiru 2003 türkçe dublaj izle  

jockenhöfer greven jobs Pakollinen varjo haba pose by Marsu & Tyson

bebek şarkıları yükle IMG_4043

jeannot lapin et louise tortue décident  

katzenbach smith teams der schlüssel zur hochleistungsorganisation Tirri hengenpelastajana

lohkolämmitin johto tokmanni IMG_4041

karaoke vuokraus jyväskylä Paluumatka alkoi, junalla takaisin Roomaan ja siellä vielä yksi yö… pieni väsynyt matkustaja mukana   IMG_4077   IMG_4059

léonce gagnon remax chicoutimi  

osinkojen verotus 2014 saajana osakeyhtiö ”Rooman ympyrätalolla” niinkuin paikkaa Jontelle sanoin kun en just sillon muistanut Colosseumin nimeä hahaha

äänestyspaikka turku 2015 IMG_4123

pitkäaikaisesta laitoshoidosta perittävän maksun perusteet  

metastasis serie wikipedia español Sellainen reissu tälläkertaa. Aika raskasta oli kun oli lapset mukana mutta samalla juuri sen vuoksi ihanaa!!

flohmarkt lübeck heute Mini-Ninja ja me muut toivotamme viimeisen kuvan myötä kaikille mukavaa maanantaita =)

höylätty puutavara hinta IMG_4142

Kommentit

koppisiemenisen kasvin lisääntyminen 7 kommenttia

karita tykkä sokeriton p.s. nyt lisätty myös tekstiin

mestarien liiga 2016 maalipörssi Montako vuotta treenasit jotta pääsit ensimmäisiin kisoihisi? Ja joko se tirri on vuoden vanha :)?

käytetty punnerruspenkki ja painot Varsinainen valmistautuminen ensimmäisiin kisoihin oli 6kk mutta olin jo valmiiksi hyvässä kunnossa ja lihasta on aina ollut hyvin, sanonkin aina että lihakseni on alunperin tehty jo pikkutyttönä hevosen kakkaa luodessa 🙂

signal iduna park gästeblock 70 Tirri on nyt 10kk. Elokuussa juhlitaan 1v synttäreitä.

grünstadt pfalzhotel asselheim Oi monesko päivä juhlitaan? Muistaa sitten onnitella täällä tai instagramissa :)!

heißen konjugation präteritum Oisit ny voinu mainita voittajankin nimen ja kansallisuuden?

potsdam sanssouci öffnungszeiten schloss Totta, olinpa tökerö. Voittaja asuu Saksassa (en oo varma onko alkuperäinen saksalainen) ja hänen nimensä on Nela Sullens ja tässä linkki hänen fb sivulleen cevdet bey ve oğulları roman özeti ja hän on myöskin äiti-ihminen =) hänellä on 4 vuotias lapsi

hattu omalla nimellä

allen ginsberg uluma türkçe kylmän sodan kriisien luonne Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

turkkiin matkustaminen lääkkeet

kannelmäki apteekki prisma

como has hecho gaitan castro zampoña

juoksu kipeä nilkka

dragan stojković bosanac godiste

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä