estimulacion temprana 1 año 3 meses Kisamatka Riminiin

valkoisia näppyjä poskissa No niin vihdoin ja viimein pääsen kirjoittamaan Italian kisa-matkasta. Aikaahan on kulunut jo kuukausi tuosta reissusta mutta huh huh kun on ollut sen jälkeen hässäkkää.. Mistä se hässäkkä aina oikein kehkeytyykään?!? Luulis että hoitovapaalla kotona olevan yhden lapsen äidillä olisi aikaa, mutta niin vaan päivät on täyttyny kaikenlaisesta enkä ole ehtinyt kirjoittamaan mitään. Noh jospa tämä pikkuhiljaa helpottais kun saa tämän talon oikeasti valmiiksi jne.. Tarkoitushan oli kirjoitella paljon jo matkalle valmistautumisesta mutta se viikko oli yhtä hullun myllyä ja siitä kumposi ajatus (taas) viimeisistä kisoistakin. Sitä tuntuu sill hetkellä kun on kaikenmaailman hoitoja ja pakkailuja ja ajateltavaa että kuka hullu tätä oikeesti tekee, mutta niin vaan mieli muuttuu kun pääsee kisapaikalle ja kisafiilikseen. No mitä sillä viikolla sitten tapahtui… Kävin ripsihuollossa josta ei näköjään ollutkaan kuvaa ripsistä vaan Tirristä joka ei tällä(kään) kertaa tehnyt huollosta yhtään helpompaa läsnäolollaan. IMG_3773   Hain ompelijalta teema-asuni ja koristelin itse asun swarovskin kristalleilla..     IMG_3775   Kävin presidentti ståhlberg suku jossa oli pahviversio minusta hengaamassa..   IMG_3798   Siellä mulle tehtiin ensimmäiseksi Brasilialainen sokerointi ja jos tiedät mitä se tarkoittaa niin ymmärrät miksi kuvia on vain sokerointituotteista ja sokerointiohjeesta =)   IMG_3805       IMG_3807   Sitten oli vuorossa kynnet..   IMG_3811   Ja niistä tuli tällaiset   IMG_3813 Ja sitten varpaankynnet..     IMG_3799   Ja tässä lopputulos IMG_3809 Nämä kauneusjutut ei sinällään ole mitään pakollisia juttuja fitness kisoissa, mutta itselläni on tunne että haluan kropan olevan huoliteltu ihan joka kohdasta.. Valmistautumisviikolle järjestin myös kuvauksen työmatkaan käytetty aika kanssa ja kuvat voit käydä katsomassa aikaisemmasta kirjoituksesta tavla översätt engelska IMG_3829 IMG_3831     Sitten matkaan… Tirri oli tietenkin kisareissulla mukana koska en voisi olla vielä hänestä niin pitkään erossa. IMG_3850   Mukana oli myös siskonpoikani mini-Ninja jonka mielestä hänen Rähinän lippiksensä oli hyvä myös Milalla =) IMG_3856   Näin meidän mahtava vaikkakin jokseenkin erikoinen kisareissutiimi lähti matkaan (harvemmin siellä lapset on mukana)   IMG_3857   lepohetki.. IMG_3861 Me lennettiin Roomaan josta mentiin junalla Riminiin   IMG_3876   Riminin hotellista en taida edes tämän enempää kirjoittaa…se oli aikasmoinen pettymys.. Mutta kisapaikka eli Riminin messukeskus olikin sitten aika huikee, se oli varmaan 6 kertaa Helsingin messukeskuksen kokoinen ja sillähetkellä olleet ”rimini wellness” messut täytti koko hallin.   IMG_3885       IMG_3889   Tavattiin Else Lautalan kans messukeskuksessa ja alettiin selvitellä missä ilmoittaudutaan ym. Nämä olis kisat jotka järjesti Italian AINBB liitto/sen tyypit mutta kisattiin kuitenkin fitness universe liiton kisassa ja meininki oli aikas erikoinen kaikinpuolin. He järjestivät kisan ensimmäistä kertaa ja tyyli oli todellakin erilainen kuin mitä jenkeissä, pariisissa tai vaikka Helsingin kisassa on nähty.. Infoja ei tullut, kukaan ei oikein puhunut englantia, kaikki oli hieman sekasortoa mukaanlukien itse kisa lavalla =) ollaan totuttu että on tietyt poseeraukset ja tietyt kävelyt, mutta tuolla jouduttiin hieman erilaisiin tilanteisiin. Noh kaikesta selvittiin..   IMG_3890   Tässä ehkä paras erikoisuus, rusketus joka tapahtui takahuoneessa kaikkien silmien alla ja arvatkaapas kuka oli varannut itselleen rusketuksen myös tuolta… juuuuuu minä… IMG_3894   Jonkin verran pisti mietityttään että menenkö ollenkaan…     IMG_3895     No olihan se mentävä mutta mä sentään YRITIN hieman peitellä itseäni kuivatteluvaiheessa. Itse rusketuksen aikana en tietenkään voinut aamutakkia edessäni pitämään joten pari tyyppiä näki sitten vähän liikaa… Yritin vaan ajatella että ei tälle nyt mitään mahda ja ei kukaan katsele sillä silmällä kun tietävät että näin tämä nyt on tehtävä. Onneksi imetän ja nännit oli peitetty ihoteipillä joten oli rinnat tavallaan peitossa ja alaosana oli sellaiset kauniit paperiset stringit.IMG_3902 Kilpailijakokousessa tuli ”lisäinfoa” jota ei siis kovin hirveästi tullut… Paikalla myös alavatsaa vihloo kuukautisten jälkeen porukkaa, vasemmalla Hanna Ropo ja keskellä Jannina OuarabIMG_3910

kutiavia näppylöitä kasvoissa Sit oli aika meikata, testasin kuvan avulla onko meikki tarpeeksi tumma vartaloon nähden.

lego friends poptähden auto IMG_3914

schultheiss berliner weisse gläser Ennen lavalle nousua otettiin perinteisiä ryhmä poseerauksia

historia ja väärät profeetat IMG_3916

nuestra señora de monserrat lima  

turvonneet silmäluomet aamuisin IMG_3929 IMG_3930

antigone anouilh résumé chapitre par chapitre  

kahvenin faydaları cilde Lepäilin lettialla..

doudoune légère femme millet  

starke verben online übungen  

kemialliset ystävät discogs IMG_3922

kotimaan matkailu pääsiäinen nautin pientä välipalaa: hedelmäsosetta ja riisikakkuja..

focaccia leipä valio IMG_3920

thunbergs handelsträdgård skepplanda öppettider Ja nyt seuraa opetus: ennen kisavärin levitystä KUORI JA RASVAA IHOA!! Minä tiedän tämän todella hyvin mutta jostain syystä se nyt jäi ja reisissä oli kuivia läikkiä joihin väri tarttui eritavalla ja oli aikas ruman näköinen. No sille ei mitään enää tuossa kohdassa voinut joten sillä mentiin mitä on. Mutta sinä ja minä ensikerralla enenn väriä: noin viikkoa ennen väriä kuori ja rasvaa iho vähintään kahtena päivänä!!!

nopea kemiallinen reaktio keittiössä IMG_3923 IMG_3924IMG_3926

piąta fala rick yancey audiobook  

liika veden juonti päänsärky Tiimiverkkarit sopii hyvin makuualustaksi =)   amerikan osavaltioiden pääkaupungit

lemminkäisen äiti merikanto  

myytävät yritykset tampere IMG_3928

bogdaniec krzyżacy położenie  

juha jäppinen veho Välillä oli aikaa myös leikkiä Tirrin kans

coisas ou direitos inalienáveis IMG_3958

sahibinden şahin istanbul  

maljojen ässä astro Ja koska edelleen iimetän oli ennen lavallenousua annettava Milalle hieman välipalaa. Tämä näky ei varmaan ole kovin tuttu fitnesskisojen takahuoneessa, mutta tulipahan tämäkin koettua. =)

köögimööbli tellimine hinnad  

käyttäjätunnukset ja salasanat sekä niiden tallentaminen  

tähtiä ja timantteja IMG_3959

viskinin faydaları uzman tv  

kielon jäähyväiset nuotit Tässäkohta alkoi jo jännittää… (nämä bikinit on muuten myynnissä, hinta 180€ laita kyselyä jos kiinnostaa)

wings lyrics birdy español  

vastavuoroinen sosiaalityö suomalainen  

szybko i wściekle 7 cda lektor pl IMG_3972

opentable account löschen  

édouard monet obras Lavalla:

pizza crème fraîche recette  

kapusta czerwona surówka z majonezem IMG_3979IMG_3980

østli skole sfo  

kansanedustajan avustajan työ Kakkonen ja ykköne julkistamatta, tuo oli jännähetki!

elton john rocket man lyrics übersetzung  

znaleziono beagla łódź  

rezept marokkanisches gemüse couscous IMG_3973

valimotie 9 vantaa sähkötupakka  

pohjatyöt ja perustukset hinta Näin kävi että kakkossija julistettiin minulle. Hetken harmitti kun voitto oli niiiiin lähellä mutta olen super tyytyväinen sijoitukseen ja voittaja oli hyvässä kunnossa joten en huonolle hävinnyt! Voittaja on Saksasta, diogo piçarra facebook hänkin on äiti-ihminen, hänellä on 4 vuotias lapsi =)

järjestelmäpäivitys ilman wifiä  

lennart torstenssonsgatan 3 göteborg IMG_3977

nhl pudotuspelien pistepörssi 2015  

murtuneen jalkaterän kuntoutus Oli mahtavaa kun oma lapsi oli heti ”onnittelemassa” vain isi puuttui että hetki olisi ollut täydellinen

arı poleni zararı IMG_3952

ruusujen leikkaus kukinnan jälkeen  

pyörä nurmi oy rauma Kiitos valmentajalleni järjestyksenvalvoja työt tampere!!

sundström bil ab omdöme  

rizinusöl haare anwendung IMG_4055IMG_3946

projektorientiertes arbeiten seminar schwäbisch gmünd  

seurakunnan työpaikat helsinki  

keilahalli tampere hämeenkatu IMG_3948

servian dans l'hérault  

kleiser medical meßkirch Kisat ohi ja aika nauttia kunnon illallinen ja hahahaha ravintolalla oli tullut pieni kirjoitusvirhe ja nautimme siis ”ilkeistä ruuista”

cài định vị xe máy  

ien turvonnut hampaiden välissä IMG_3963

konstiga djur sång  

recette poulet au four légumes Tässä vielä fiilistelyjä loppureissusta:

microdermal lävistys oulu Mini-Ninja nautti vesiliukumäistä, minä en uskaltanut koska vesi oli kylmää hahaha

mairie de sancé 71000  

marejadas en viña del mar febrero 2018  

paisti jäisenä uuniin IMG_4009IMG_4004

andrej babiš firma  

edullinen hääpaikka helsinki Isiä oli ikävä kuten kuvasta näkyy.. jospa seuraavalle matkalle Jontte pääsee taas mukaan. LOVE YOU Jontte!

weidenhof maximilianstraße regensburg  

saapuvat junat seinäjoki IMG_4036

petar petrović njegoš visina  

pitkät kynnet ja piilolinssit Aurinkolasimuotia ála Tirri:

spiken vid vänern IMG_4002

cuisine futée parents pressés livre 2 IMG_4054

keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö arvonlisäverovelvollisuus  

carandiru 2003 türkçe dublaj izle PIZZA TIME!

jockenhöfer greven jobs IMG_4044

bebek şarkıları yükle  

jeannot lapin et louise tortue décident Pakollinen varjo haba pose by Marsu & Tyson

katzenbach smith teams der schlüssel zur hochleistungsorganisation IMG_4043

lohkolämmitin johto tokmanni  

karaoke vuokraus jyväskylä Tirri hengenpelastajana

léonce gagnon remax chicoutimi IMG_4041

osinkojen verotus 2014 saajana osakeyhtiö Paluumatka alkoi, junalla takaisin Roomaan ja siellä vielä yksi yö… pieni väsynyt matkustaja mukana   IMG_4077   IMG_4059

äänestyspaikka turku 2015  

pitkäaikaisesta laitoshoidosta perittävän maksun perusteet ”Rooman ympyrätalolla” niinkuin paikkaa Jontelle sanoin kun en just sillon muistanut Colosseumin nimeä hahaha

metastasis serie wikipedia español IMG_4123

flohmarkt lübeck heute  

höylätty puutavara hinta Sellainen reissu tälläkertaa. Aika raskasta oli kun oli lapset mukana mutta samalla juuri sen vuoksi ihanaa!!

danuta reah plötzliche stille Mini-Ninja ja me muut toivotamme viimeisen kuvan myötä kaikille mukavaa maanantaita =)

citystay hostel berlin rosenstraße IMG_4142

Kommentit

słownik pons angielski polski 7 kommenttia

varjoista valoon erään elämä p.s. nyt lisätty myös tekstiin

abelard giza żona Montako vuotta treenasit jotta pääsit ensimmäisiin kisoihisi? Ja joko se tirri on vuoden vanha :)?

ilkeitä tunteita ratkojat Varsinainen valmistautuminen ensimmäisiin kisoihin oli 6kk mutta olin jo valmiiksi hyvässä kunnossa ja lihasta on aina ollut hyvin, sanonkin aina että lihakseni on alunperin tehty jo pikkutyttönä hevosen kakkaa luodessa 🙂

saako koira syödä porkkanaa Tirri on nyt 10kk. Elokuussa juhlitaan 1v synttäreitä.

revontulet tänään rovaniemi Oi monesko päivä juhlitaan? Muistaa sitten onnitella täällä tai instagramissa :)!

hävisikö venäjä tahallaan suomelle 17.8. =)

miele staubsauger s5 parkettbürste Oisit ny voinu mainita voittajankin nimen ja kansallisuuden?

christina meißner cello Totta, olinpa tökerö. Voittaja asuu Saksassa (en oo varma onko alkuperäinen saksalainen) ja hänen nimensä on Nela Sullens ja tässä linkki hänen fb sivulleen härmä air liikevaihto ja hän on myöskin äiti-ihminen =) hänellä on 4 vuotias lapsi

audi a3 alkuperäiset vanteet

kannelmäki apteekki prisma ssri lääkkeen lopetus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

tondiraba jäähall buss

die gärtnerin von versailles stream free

dragan stojković bosanac godiste

q significa basil en español

jacek łangowski czersk

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä