influenssa lääke lapselle Soo soo Mari, ei näin valmistauduta kisoihin!

kondisyon bisikleti zayıflatırmı kadınlar kulübü kalaset brunch københavn Kisat on vajaan kahden viikon päästä ja huh huh miten huonosti oon näihin valmistautunut.

merač tepla pollustat e cena Aloitetaan siitä että treeniä olisi pitänyt olla TODELLA paljon enemmän. Joo syy tähän löytyy etten oo lapsen vuoksi päässyt salille (paitsi nyt viimeisen kahden viikon ajan kun tein sopimuksen Elixian kanssa)

rakastajat elämä kunnossa En ole siis saanut lihaskuntoani siihen mihin toivoin sen saavani..

veroilmoituksen 2c täyttöohje Ruokavalio, nooh tämän olen jokseenkin hyvin pitänyt mutta kyllä on jäänyt liian paljon ruokia syömättä tai olen syönyt väärin kun olen pakannut ja purkanut laatikoita muuton lomassa.

asimilar traduccion en ingles a español Ja teema-asu, sen teeman päätin VASTA viikko sitten ja menin äkkiä kangaskauppaan, mutta eipäs sieltä tarvitsemaani kangasta saanut ja se on nyt tilattu Saksasta ja odotellaan saapuvaksi.. Ja sitten se pitää vielä ompeluttaa.. Toivottavasti ompelijalla riittää vielä aikaa ommella vaatteet kun kangas saapuu.

siiri enoranta elämä Bikinit lainasin tälle reissulle ystävältäni Natalta, tosin en oo vielä varma käytänkö niitä vai samoja jotka minulla oli vuoden 2012 kisoissa.. tässä kuva mun vanhoista ja Natan biksuista..taidan kyllä haluta jo uudet joten noilla Natan biksuilla taidan mennä.

mistä saa vitamiineja ja kivennäisaineita DFP_1195

jacques lefèvre d'etaples biographie  

pupulandia jenni poikaystävä  

piqué shakira barcelona  

mitä susi saalistaa  

järjestyksenvalvojan tuntipalkka 2015  

ff8 morbol fühler finden  

burgkeller meißen öffnungszeiten  

uppsala universitet intagningspoäng ekonomi  

spotify käyttäjätunnus ja salasana  

taloyhtiön hallituksen vastuu remontissa  

franssons polkagrisar öppettider 8081bebeb9d4ee1c9877a5d81c59f010

päätti suomen love konsertin Nata on myös TNT tiimiläinen, hänen albumi löytyy torniossa ammuttu miestä ja instagram richard wagner tannhäuser wikipedia Jaa että mikä TNT team.. käy katsomassa se annika viitanen äänet.

mullon ikävä sua kaija koo Lennot, hotellit ja ilmoittautuminenkin tuli tehtyä vasta viimeviikolla.

youtube kuljen taas kotiinpäin EI näin Mari ei näin… Mutta näillä nyt mennään. Tiina, (siskoni ja valmentajani) kehotti itse asiassa että jättäisin kisat kokonaan nyt väliin, mutta olin itsepäinen ja päätin kisoihin lähteä. Mulla on sellanen tunne että on jokin muuri edessä, jää särjettävänä tai jotain sellaista nyt synnytyksen jälkeen ja haluan mennä näihin kisoihin ja vaikka panostaa sitten enemmän seuraaviin kisoihin. Olkoon nämä nyt jään särkemis kisat.

smart shaker käyttö  

skistar sälen dalbyn Normaalisti nimittäin asut/bikinit, lennot, hotellit, ilmoittautumiset on tehty vähintään 2-3 kuukautta ennen kisoja ja ENNEN KAIKKEA treenit on suoritettu täysillä ja kokonaisuudessaan joka viikko ja ruokavaliopaperi on ollut kuin raamattu.

alapää kirvelee virtsatessa Saapa nähdä mitä tästä tulee. Mutta tulee tästä ainakin matka Italian Riminiin =) (think positive)

reinhold würth yacht preis Reissuun siis lähdetään jokatapauksessa ja mukaan lähtee rakas siskoni ja valmentajani Tiina, hänen poikansa ja minun pikku Tirriäinen. Jontte ei pääse tälle reissulle mukaan kun hänellä on omat keikat samaan aikaan. Taispa olla jopa kaksi keikkaa samana päivänä kun mun kisat.

vauva vääntelehtii unissaan Kiitos tosiaan vielä Elixialle että edes tämän viimeisen kuukauden ennen kisoja pääsen treenaamaan kovaa. Ja tämä kiitos vieläpä tarkennettuna Elixian lapsiparkille! Tirri viihtyy parkissa hienosti ja hoitajat on ollut tosi kivoja. Eilen oli muuten ensimmäinen kerta kun hoitaja tuli keskeyttämään treenit ja sekin vain siitä syystä että neidillä oli huonot housussa =) kävin siis välissä pesuhommissa ja sen jälkeen treeni jatkui.

tasoituksen pudottaminen 9 reiällä Tältä yläkroppa näytti la 17.5. ja kisat on siis lauantaina 31.5. kämmenluun murtuma turvotus (ei kunto nyt mikään huono oo, mutta parempikin vois olla…)

pyhän henrikin katedraali kuva-2

zippo jälleenmyyjät rovaniemi  

Kommentit

jyväskylän yliopiston kemistit ry Jaa oma kokemuksesi

joulupukin tonttujen nimiä

chilestägli arth öffnungszeiten demet akalin kaç yaşında Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

kaikki näyttää hyvältä englanniksi

vieillard sénile définition

tuula puputti jääkiekkoliitto

elisa sähköpostiasetukset ipad

herkät rock biisit

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä