pintores hiperrealistas españoles actuales Soo soo Mari, ei näin valmistauduta kisoihin!

rakastajat elämä kunnossa merač tepla pollustat e cena Kisat on vajaan kahden viikon päästä ja huh huh miten huonosti oon näihin valmistautunut.

veroilmoituksen 2c täyttöohje Aloitetaan siitä että treeniä olisi pitänyt olla TODELLA paljon enemmän. Joo syy tähän löytyy etten oo lapsen vuoksi päässyt salille (paitsi nyt viimeisen kahden viikon ajan kun tein sopimuksen Elixian kanssa)

asimilar traduccion en ingles a español En ole siis saanut lihaskuntoani siihen mihin toivoin sen saavani..

siiri enoranta elämä Ruokavalio, nooh tämän olen jokseenkin hyvin pitänyt mutta kyllä on jäänyt liian paljon ruokia syömättä tai olen syönyt väärin kun olen pakannut ja purkanut laatikoita muuton lomassa.

mistä saa vitamiineja ja kivennäisaineita Ja teema-asu, sen teeman päätin VASTA viikko sitten ja menin äkkiä kangaskauppaan, mutta eipäs sieltä tarvitsemaani kangasta saanut ja se on nyt tilattu Saksasta ja odotellaan saapuvaksi.. Ja sitten se pitää vielä ompeluttaa.. Toivottavasti ompelijalla riittää vielä aikaa ommella vaatteet kun kangas saapuu.

jacques lefèvre d'etaples biographie Bikinit lainasin tälle reissulle ystävältäni Natalta, tosin en oo vielä varma käytänkö niitä vai samoja jotka minulla oli vuoden 2012 kisoissa.. tässä kuva mun vanhoista ja Natan biksuista..taidan kyllä haluta jo uudet joten noilla Natan biksuilla taidan mennä.

pupulandia jenni poikaystävä DFP_1195

piqué shakira barcelona  

mitä susi saalistaa  

järjestyksenvalvojan tuntipalkka 2015  

ff8 morbol fühler finden  

burgkeller meißen öffnungszeiten  

uppsala universitet intagningspoäng ekonomi  

spotify käyttäjätunnus ja salasana  

taloyhtiön hallituksen vastuu remontissa  

franssons polkagrisar öppettider  

torniossa ammuttu miestä  

richard wagner tannhäuser wikipedia 8081bebeb9d4ee1c9877a5d81c59f010

youtube kuljen taas kotiinpäin Nata on myös TNT tiimiläinen, hänen albumi löytyy annika viitanen äänet ja instagram päätti suomen love konsertin Jaa että mikä TNT team.. käy katsomassa se mullon ikävä sua kaija koo.

smart shaker käyttö Lennot, hotellit ja ilmoittautuminenkin tuli tehtyä vasta viimeviikolla.

skistar sälen dalbyn EI näin Mari ei näin… Mutta näillä nyt mennään. Tiina, (siskoni ja valmentajani) kehotti itse asiassa että jättäisin kisat kokonaan nyt väliin, mutta olin itsepäinen ja päätin kisoihin lähteä. Mulla on sellanen tunne että on jokin muuri edessä, jää särjettävänä tai jotain sellaista nyt synnytyksen jälkeen ja haluan mennä näihin kisoihin ja vaikka panostaa sitten enemmän seuraaviin kisoihin. Olkoon nämä nyt jään särkemis kisat.

alapää kirvelee virtsatessa  

reinhold würth yacht preis Normaalisti nimittäin asut/bikinit, lennot, hotellit, ilmoittautumiset on tehty vähintään 2-3 kuukautta ennen kisoja ja ENNEN KAIKKEA treenit on suoritettu täysillä ja kokonaisuudessaan joka viikko ja ruokavaliopaperi on ollut kuin raamattu.

vauva vääntelehtii unissaan Saapa nähdä mitä tästä tulee. Mutta tulee tästä ainakin matka Italian Riminiin =) (think positive)

kämmenluun murtuma turvotus Reissuun siis lähdetään jokatapauksessa ja mukaan lähtee rakas siskoni ja valmentajani Tiina, hänen poikansa ja minun pikku Tirriäinen. Jontte ei pääse tälle reissulle mukaan kun hänellä on omat keikat samaan aikaan. Taispa olla jopa kaksi keikkaa samana päivänä kun mun kisat.

tasoituksen pudottaminen 9 reiällä Kiitos tosiaan vielä Elixialle että edes tämän viimeisen kuukauden ennen kisoja pääsen treenaamaan kovaa. Ja tämä kiitos vieläpä tarkennettuna Elixian lapsiparkille! Tirri viihtyy parkissa hienosti ja hoitajat on ollut tosi kivoja. Eilen oli muuten ensimmäinen kerta kun hoitaja tuli keskeyttämään treenit ja sekin vain siitä syystä että neidillä oli huonot housussa =) kävin siis välissä pesuhommissa ja sen jälkeen treeni jatkui.

zippo jälleenmyyjät rovaniemi Tältä yläkroppa näytti la 17.5. ja kisat on siis lauantaina 31.5. pyhän henrikin katedraali (ei kunto nyt mikään huono oo, mutta parempikin vois olla…)

rax ravintolapäällikön palkka kuva-2

morata de tajuña como llegar desde madrid  

Kommentit

joulupukin tonttujen nimiä Jaa oma kokemuksesi

menorrhagia wikipedia español

vieillard sénile définition lämmin vesi hinta helsinki Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

turistiripuli matkan jälkeen

mehevät mokkapalat pellillinen

herkät rock biisit

mefistofele münchen dauer

aalto kirjasto äänekoski

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä